Angel | Mr Wrong part 29

Je kan er van alles van vinden. Je kan het fout vinden. Slijmerig. Overdreven. Je kan het zelfs misselijkmakend vinden. En ik moet toegeven, het doet me allemaal inderdaad sterk denken aan een slappe romantische comedy. Maar ik kan niet ontkennen dat ik geniet van elke seconde. Van de roos die hij voor me koopt als we onderweg zijn naar de gate tot de (completely overpriced) fles champagne die in het vliegtuig wordt gebracht. Heel even vraag ik me af wanneer hij die dan heeft besteld, want ik zit de hele tijd bij en ik heb hem op geen enkel moment een fles champagne aan zien laten rukken. Die worden blijkbaar automatisch neergezet als hij ergens binnen komt. Als een soort universele natuurwet. Terwijl ik om me heen mensen uit hun plastic kopje koffie zie drinken, nip ik een beetje gegeneerd aan mijn glaasje champagne. Die man doet er werkelijk alles aan om me compleet in te pakken. En waarom? Ik heb geen flauw idee. Ik wacht nog steeds op het moment dat hij gaat toegeven dat hij stiekem getrouwd is of dat hij homo is en ik zijn dekmantelvrouw ben om de erfenis los te peuteren die hij anders niet krijgt. Tot die tijd doe ik maar gewoon leuk mee. Als de wielen van het vliegtuig de landingsbaan raken, realiseer ik me ineens dat ik compleet vergeten ben dat ik vliegangst heb. Normaal gesproken moet ik mezelf drogeren met kalmeringsmiddelen en dan nog krijg ik drie keer een hartstilstand en jank ik het hele cabinepersoneel bij elkaar. Vandaag ben ik als een volleerd wereldreiziger het vliegtuig ingestapt en ben ik zonder herrie te trappen gezond en wel aangekomen in Istanbul. Dat doet hij met me. Hij ontspant me, bij hem voel ik me veilig. De auto die klaar staat om ons op te halen, hoort neem ik aan bij het hotel. Ik vraag niet eens meer waar al die extra service vandaan komt. Ik go gewoon lekker with the flow. Als deze droom straks uitmondt in een nachtmerrie, deal ik daar tegen die tijd wel weer mee. Na een rit van een goed half uur, rijdt de auto de oprit van het hotel op. Mijn bek valt weer eens open van verbazing. Tussen de bomen doemt een wit kasteel op (anders kan ik het niet noemen), omgeven door prachtige, witte kiezelpaden en bloementuinen. Na het inchecken vraagt hij het hotelpersoneel onze bagage naar de kamer te brengen.

“Are we not going to the room first?”

“No, I have a small surprise waiting for you outside.”

Dit moet allemaal echt niet gekker worden, denk ik bij mezelf. Ik volg hem naar buiten en kom uit op het terras dat aan het strand ligt. De tafels zijn allemaal gedekt met wit tafellinnen en op een van de tafels staat een enorme bos rozen. Laat me raden, die is voor mij. Ik begin er al aan te wennen. Hij loopt in een rechte lijn op de tafel af en schuift mijn stoel naar achteren. Heerlijk, mannen die stoelen aanschuiven. Aan de bos hangt een kaartje waar uiteraard iets op gekrabbeld staat.

‘Our first trip of many to come. Thank you for being you. And thank you for being around me.’

Ik leg het kaartje voor me neer op tafel en vraag me af wat ik moet doen. In alle eerlijkheid weet ik gewoon niet hoe ik om moet gaan met al deze inpakkerij. Ik krijg het in mijn kop gewoon niet gerijmd. Waarom deze bloedmooie, succesvolle prins mij, met al mijn imperfecties, wilt hebben in zijn perfecte leven. In de films staan de meisjes op dit soort momenten altijd verrukt op en met blozende wangen vliegen ze hun prince charming in de armen en kramen ze iets uit als ‘you make me the happiest girl in the world!’. Ik kijk hem aan en glimlach.

“Mr. Wrong, in all honesty… I do not know how to handle all of… well… this.” Met mijn hand gebaar ik om me heen eindig bij de bos rozen. “It’s just… so much.””

Hij leunt achterover in zijn stoel. Heeft zijn ene been over het andere geslagen.

“A simple ‘thank you’ will do, darling.”

Dan staat hij op en buigt voorover om me een kus op mijn voorhoofd te geven.

“Here is the key to the room. I have a meeting now but I will be back in a few hours. Why don’t you go to the spa, I booked a massage for you, relax a little bit and I’ll pick you up at seven for diner. Try on the dress that you will find on the bed.”

En dan loopt hij weg.

In verte hoor ik hem nog wat roepen. “Oh, leave the flowers on the table. I will someone take them to the room for you.”

Verbouwereerd blijf ik achter en staar naar de zee. Waarom was deze man nog vrijgezel? En waarom kiest hij mij? Ben ik soms veel knapper en leuker dan ik zelf denk? Heb ik mijn hele leven gedacht dat ik ietsje boven gemiddeld leuk, grappig en knap was maar blijk ik eigenlijk gewoon een soort Angelina Jolie te zijn? Of is het misschien andersom. Heb ik hem in mijn hoofd veel groter, mooier, intelligenter en perfecter gemaakt dan hij eigenlijk is? Of weet je wat ook nog kan? Toen ik hem in januari voor het eerst ontmoette, zat ik nog midden in de rouw om papa. Het kan natuurlijk ook zijn dat ik in mijn getraumatiseerde toestand een zeldzame oogaandoening heb opgelopen en dat mijn hersenen het tegenovergestelde registeren van wat mijn ogen eigenlijk zien. Dat hij in werkelijkheid een kleine, dikke, kale, vieze, stinkende, ouwe kerel is. Als ik me realiseer dat ik weer eens aan het doorslaan ben, sta ik op om me richting de hotelkamer te begeven. Onderweg was ik alweer vergeten wat hij tegen me had gezegd voordat hij naar zijn afspraak ging en als ik de deur open maak en de kamer binnen loop, zie ik op bed een prachtige jurk liggen met ernaast, je raadt het al, een handgeschreven kaartje.

‘You will look like a million in this.’

Goed, got the picture? Zijn we allemaal uitgebraakt? Alles is perfect. Een beetje te perfect. Jawel, daar gaan we weer. Ja zal het ondertussen wel doodmoe van worden maar het is weer zover. Er moet ergens iets zijn dat niet klopt. Een donkere kant die ik nog moet ontmaskeren. En dat dat donkerbruine vermoeden blijkt te kloppen, ontdek ik diezelfde avond nog.

Een paar uur fast forward in de tijd, we zitten rond 22:00 uur aan tafel in een restaurant. Met een verhit hoofd en met de stoom uit zijn oren staat Mr. Wrong op uit zijn stoel. Zo hard dat de stoel omvalt en het de mensen aan andere tafels zich geschrokken omdraaien om te kijken wat er aan de hand is.

Ik blijf beheerst zitten.

“Please don’t make a scene Mr. Wrong. Sit down.” Ik probeer hem doodkalm aan te kijken maar het lukt niet. Ik moet lachen.

“You know what, Angel? Fuck you!”, brult hij op tien centimeter van mijn gezicht af. En dan, houd je vast, spuugt hij naast me op de grond en stampt weg. Onderweg trapt hij nog een stoel omver. Ik weet niet waar hij een gaat.

Liefs,
Angel

IG account angelWil je af en toe een glimp van Mr. Wrong zien? Op mijn Instagram account post ik heeeel soms een kleine sneak peak. Dus als je wilt gluren… be my guest!

Volg:

73 Reacties

 1. Petra
  7 februari 2016 / zondag, 7 februari 2016

  Lijkt me wel een man die bepaalt hoe en wat, rooie vlag!

 2. 7 februari 2016 / zondag, 7 februari 2016

  Wegens drukte nummer 28 en 29 achter elkaar gelezen. Nummer 28 had geen cliffhanger maar dat maakt 29 weer helemaal goed, ik ben heeeel benieuwd!

 3. Syl
  7 februari 2016 / zondag, 7 februari 2016

  Ik ben toch wel benieuwd waarom jij moest lachen, en waarom hij zo boos werd.
  Heeft hij eindelijk het eerste artikel over zichzelf gelezen ofzo?
  Volgens mij zag ik maanden terug een vakantie foto van jou daar op een boot (instam)? Dus het zal wel goed komen.

  • Syl
   7 februari 2016 / zondag, 7 februari 2016

   *instagram

 4. Pat
  7 februari 2016 / zondag, 7 februari 2016

  Yep, dat zijn Denen 😉 Dan heb je hem flink op zijn tenen getrapt. Ik zit in een vergelijkbaar verhaal, ook een Deen (Personeel in restaurants kent hem, er is voor ons altijd een tafel, al zit het bomvol en reserveert hij nooit… Enz enz) Een hele charmante en galante kerel, een alfa man… Ik heb pas geleden dus ook deze kant gezien (overigens zonder spugen en fuck you)

 5. 7 februari 2016 / zondag, 7 februari 2016

  Ahhh wat een einde.. Ik ben zo benieuwd.. 🙂

 6. Floor
  7 februari 2016 / zondag, 7 februari 2016

  Je hebt de jurk niet aan?!

 7. M
  7 februari 2016 / zondag, 7 februari 2016

  Dealbreaker voor mij wel. Too bad!

 8. Miriam
  7 februari 2016 / zondag, 7 februari 2016

  Whaaaah wat een spannende cliffhanger! Kan niet wachten tot volgende week. Ben zo benieuwd wat hier aan vooraf is gegaan. Ik vind spugen naast je op de grond trouwens compleet respectloos. Al zijn goeie manieren en verwennerij ten spijt.

 9. romy
  7 februari 2016 / zondag, 7 februari 2016

  Ooh angel! Wat heb je gedaan haha
  Ben erg benieuwd naar volgende week.
  Denk dat het allemaal nog wel meevalt aangezien angel lacht… meteen die reacties over een agressieve man…niet meteen oordelen!

 10. 7 februari 2016 / zondag, 7 februari 2016

  Neeee ik wil meer lezen! Hoe ontzettend spannend is dit? Ik vond het net zo leuk dat alles goed met je ging! Kan niet wachten tot volgende week.

 11. Manuela
  7 februari 2016 / zondag, 7 februari 2016

  Nou zeg :(……weer een week wachten! 😉
  Eigenlijk zou je nu moeten stoppen met dit wekelijkse verhaal en BEGIN EEN BOEK TE SCHRIJVEN!!!

 12. Snies
  7 februari 2016 / zondag, 7 februari 2016

  Ooooooh no Angel, you can’t… Die cliffhangers zijn killing!! Ik ben zo benieuwd hoe het afloopt! Wat een hoop (schrijf)talent heb je toch. Iedere week word ik weer zo meegesleept in het verhaal.. Wedden dat je boek 50 shades 2.0 wordt!

 13. cora
  7 februari 2016 / zondag, 7 februari 2016

  Hij zal wel niet voor niets zo hebben gereageerd 😉 misschien gewoon een beetje dankbaar zijn voor alles en niet constant overal vraagtekens bij zetten. Je hebt hier een goeie een volgens mij 🙂 vasthouden die hap Angel!

 14. 7 februari 2016 / zondag, 7 februari 2016

  Wauw, wat een heftige cliffhanger! Ik weet niet zo goed wat ik daarmee zou moeten hoor.. zo’n agressieve reactie. Kan daar niet zo goed tegen.. maargoed, ben nu wel erg benieuwd naar het vervolg 🙂

 15. 7 februari 2016 / zondag, 7 februari 2016

  HUH!? …. complimenten voor de cliffhanger..Ik kan niet wachten !

 16. 7 februari 2016 / zondag, 7 februari 2016

  Ahhh oké, dat einde is wel een beetje vreemd, ben benieuwd naar het vervolg!

 17. Karen
  7 februari 2016 / zondag, 7 februari 2016

  Oeps, werd je openhartig over je ziekenhuis avontuur met een zaaddonor? Ben benieuwd!

 18. 7 februari 2016 / zondag, 7 februari 2016

  Oh damn, een week kan ongelooflijk lang zijn als je moet wachten op een spannend vervolg. Die cliffhangers ook altijd.
  xx

 19. 7 februari 2016 / zondag, 7 februari 2016

  Wow wtf momentje dat einde…je weet wel een goede cliff hanger weg te zetten 😉 nu zeer benieuwd naar volgende week!

 20. 7 februari 2016 / zondag, 7 februari 2016

  Oef, dat zou voor mij de deal breaker zijn geweest. Agressieve mannen, mannen die zich zo gedragen als hierboven, bah bah. Onacceptabel.

  • MamaVanBaby
   7 februari 2016 / zondag, 7 februari 2016

   Als het eenmaal misgaat zal het nooit meer goedkomen. Hij zal 100000% zeker in herhaling vallen. Heb dat in levende lijve mogen ondervinden.
   Angel kappen met die vent!!!!

 21. funda
  7 februari 2016 / zondag, 7 februari 2016

  Heb laatst nog een boek gelezen over mannen met persoonlijkheidsstoornissen. :’) ik hoop zo hard dat dit goed afloopt omdat jij het verdiend.

 22. 7 februari 2016 / zondag, 7 februari 2016

  Haha heerlijk om te lezen dit. Ik kan nu al niet wachten op de volgende!

 23. 7 februari 2016 / zondag, 7 februari 2016

  Ben erg nieuwsgierig waarom hij dat deed op het eind. Is het alweer zondag? haha

 24. Inge
  7 februari 2016 / zondag, 7 februari 2016

  Oh my god. Vorige week zat ik nog als een verliefde idioot de grijnzen naar mijn telefoon in de trein toen ik je vorige mr wrong las. Nu zit ik gewoon boos te worden. Waar haalt die idioot het lef vandaan? Ik hoop dat je hem er flink van langs geeft girl en hij weer poeslief voor je is. Geniet van elk moment get is je gegund! Dikke kus!

 25. Jaimy
  7 februari 2016 / zondag, 7 februari 2016

  Ik zit nog steeds te wachten tot ik aan het einde de zin “en toen werk ik wakker…” Lees

 26. daphne
  7 februari 2016 / zondag, 7 februari 2016

  aaaargh wat doe je me aan!

 27. 7 februari 2016 / zondag, 7 februari 2016

  Okeej ik wil NU weten wat er verder is gebeurd en waarom hij dat doet!

 28. 7 februari 2016 / zondag, 7 februari 2016

  Oh deze week gaat lang duren voordat ik weet waar die ontploffing ineens vandaag komt. Liefs soraya

 29. Robin
  7 februari 2016 / zondag, 7 februari 2016

  Huh? Ik mis een gedeelte denk ik?
  Van aardig en lief naar ineens een woedende man?

  Volgende week krijgen we te horen waarom hij ineens zo doet hoop ik 🙂

  Spannend hoor!

 30. 7 februari 2016 / zondag, 7 februari 2016

  Angel, dit kan je me gewoon niet aandoen hoor! Dit is de ergste cliffhanger ooit! Nu ga ik heel zielig en wanhopig de dagen zitten aftellen… 😉

 31. Shonie
  7 februari 2016 / zondag, 7 februari 2016

  Hahahah geniaal ?

 32. priscilla
  7 februari 2016 / zondag, 7 februari 2016

  Geweldig weer!!!! Kan niet wachten tot volgende week….

 33. 7 februari 2016 / zondag, 7 februari 2016

  Aaargh! En toen… en toen… en toen!!! ?

 34. Charifa Roberts
  7 februari 2016 / zondag, 7 februari 2016

  Damn Angel je flikt het alweer he ! Ik wil meer ik wil meer!!

 35. Suzanne
  7 februari 2016 / zondag, 7 februari 2016

  HUH?

 36. 7 februari 2016 / zondag, 7 februari 2016

  Ik ben reuze benieuwd! Komt volgende week het vervolg? Ik kan niet wachten!

 37. Myrdeklier
  7 februari 2016 / zondag, 7 februari 2016

  Noooooo..naast je getuft..kill

 38. Shahla
  7 februari 2016 / zondag, 7 februari 2016

  WHUTT oh je bent echt erg Angel, dit soort cliffhangers zijn niet goed voor me. Geef op zijn minst aan waarom hij boos werd. Voor de rest: I loved itt

 39. 7 februari 2016 / zondag, 7 februari 2016

  Aaah is het al volgende week zondag?? Behoorlijke cliffhanger dit eeeeeks!

 40. 7 februari 2016 / zondag, 7 februari 2016

  lol vrouwen – je hebt hem boos gekregen!
  ik ben benieuwd! 😀

 41. Jen
  7 februari 2016 / zondag, 7 februari 2016

  OMG!!

 42. T
  7 februari 2016 / zondag, 7 februari 2016

  Hier geloof ik helemaal niets van!

 43. Alizée
  7 februari 2016 / zondag, 7 februari 2016

  Ik denk dat ik een hardstilstand krijg. Wtf happened? :/

 44. Naomi
  7 februari 2016 / zondag, 7 februari 2016

  Jezus, wat een cliffhanger! Nu weer een week wachten, wat doe je me aan?!

 45. 7 februari 2016 / zondag, 7 februari 2016

  Okee, wtf is hier gebeurd? Angel, die open eindes zijn niet leuk!

 46. 7 februari 2016 / zondag, 7 februari 2016

  Huh nee? En nu weer een week wachten…arghhh….. 🙂

 47. 7 februari 2016 / zondag, 7 februari 2016

  YES IK ZIT AL EEN HALF UUR DEZE SITE TE REFRESHEN EN NU STAAT IE EROP 😀

  • Serena
   Auteur
   7 februari 2016 / zondag, 7 februari 2016

   Haha, maar hij was toch netjes op tijd om 3u? Of je dacht, misschien al eerder? 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *