Swarovski sieraden | chique met een touch of glam

Voordat ik startte met Beautylab hadden mijn moeder en ik een webshop waarin we onze zelfgemaakte beautyproducten verkochten. En daarvoor had ik een webshop waarin ik sieradenonderdelen verkocht. Daarnaast maakte ik zelf ook veel sieraden, en dan het liefst met edele materialen, edelstenen en kralen van echt Swarovski kristal. Mijn liefde voor sieraden gaat dan ook ver terug en je zou zelfs kunnen zeggen dat het me met de paplepel is ingegoten. Maar vooral die glinsterende Swarovski kristallen hadden een magisch en hypnotiserend effect op me. Wat sieraden betreft ben ik dan ook een echte ekster, als het maar goed glimt dan beginnen mijn oogjes te glanzen en hoor ik niets meer om me heen: ik ben betoverd!

De sieradencollectie van Swarovski is prachtig, verfijnd en fashionable, en zeker de moeite waard om eens te bekijken. Horloges, kettingen, armbanden, ringen en oorhangers, het Swarovski sieraden assortiment is ontzettend groot en heel betaalbaar (de sieraden gaan al vanaf €59,-), én er is voor ieder wat wils, of je nu voor een kleurrijke statement necklace gaat of juist voor een fijnere halsketting.

Hieronder draag ik mijn favoriete sieraden uit de Swarovski webshop. . Deze sieraden zijn vrij fijntjes en kunnen gemakkelijk elke dag gedragen worden. De sieraden hebben een hele trendy uitstraling en bevatten de nodige glinstering, waardoor ze een elegante touch of glam aan je outfit geven.

swarovski jewelry - 1 swarovski jewelry - 2 swarovski jewelry - 4 swarovski jewelry - 6 swarovski jewelry - 8 swarovski jewelry - 5 swarovski jewelry - 10 swarovski jewelry - 9 swarovski jewelry - 3De sieraden die ik hier draag;
Creativity Coiled Ring – €119
Vittore Ring in aqua – €59
Vittore Ring in light blue – €59
Edify Pierced Earrings – €79
Exist Grey Bracelet – €119
Exist Small Pendant – €89
Slake Gray Dot Bracelet – €69
City Grey Bracelet Watch – €299

Het fijne aan de Exist armband is dat hij eenvoudig te bevestigen is met een magneetsluiting (een hele sterke, dus die verlies je echt niet zomaar) en de Slake armband doe je om en af met een drukknopje. Op deze manier kun je ze gemakkelijk zelf omdoen en in mijn geval draag ik ze dan ook vaker dan wanneer de sluiting wat lastiger is. Ik wist trouwens niet eens dat Swarovski horloge’s in hun assortiment had, shame on me! Ze zijn echt prachtig en stoer, maar toch ook heel vrouwelijk door de kleine kristalletjes in het uurwerk. De sieraden van Swarovski zijn echt prachtig en vooral wanneer de zon erop schijnt glinsteren de kristallen je tegemoet, wow!

swarovski valentijn sieraden collectie swarovski valentijn sieraden 2016gentics-content gentics-content (1)Enne, Valentijn is around the corner, dus wil jij iets moois ontvangen, geven of gewoon jezelf lekker verwennen neem dan zeker eens een kijkje in de officiële Swarovski webshop. Swarovski heeft speciaal voor deze liefdevolle dag een limited edition Valentijn sieraden collectie gecreëerd, een collectie bestaande uit fijne, trendy sieraden met een romantische touch. Klassiek, met een speelse twist, en natuurlijk lekker veel shimmer & shine. De Valentijn sieraden collectie zien jullie hierboven afgebeeld, en ik ben natuurlijk erg benieuwd naar jullie favoriete item uit deze collectie! Ik vind zelf de bangle met de hartjes ontzettend leuk!

Ik ben benieuwd of jullie al bekend waren met de Swarovski sieraden en wat jullie van mijn favorieten vinden. Is het iets wat jij zelf ook zou kunnen dragen?

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

45 Reacties

 1. Sara
  24 mei 2016 / dinsdag, 24 mei 2016

  Hi Cindy,
  Wow! Echt hele mooie sieraden. Vind ze allemaal mooi. Al deze sieraden zijn echt prachtig met mooie designs.

 2. Cindy
  15 februari 2016 / maandag, 15 februari 2016

  Wat een super leuk topje heb je aan! Waar heb je die gekocht? 🙂

  • Serena
   Auteur
   15 februari 2016 / maandag, 15 februari 2016

   hi Cindy,
   het topje is van loavies.com

 3. Canelle
  11 februari 2016 / donderdag, 11 februari 2016

  Zeer mooie juwelen, die mooi op foto zijn gebracht! Mag ik weten uit welke winkel/ webshop die lange grijze gilet komt die je hier draagt?
  Liefs x

 4. Julie Tina
  9 februari 2016 / dinsdag, 9 februari 2016

  De oorbellen vind ik geweldig mooi! Voor het overige niet zo’n fan van Swarovski, iets te blingbling naar mijn smaak

 5. 9 februari 2016 / dinsdag, 9 februari 2016

  Ziet er allemaal erg mooi uit, helaas heb ik met swarofski ervaring dat de steentjes uit oorbellen en armbanden vallen en de slotjes allemaal stuk gaan. Ik hoop het nooit meer. Maar ze zien er altijd echt prachtig uit. Liefs soraya

 6. 9 februari 2016 / dinsdag, 9 februari 2016

  Heel mooie sieraden, je hebt echt een mooie smaak. Vooral die armband met het inifinty symbool vind ik betoverend mooi. Iets boven mijn budget, maar ik weet waarvoor te sparen.
  xx

 7. Filiz
  9 februari 2016 / dinsdag, 9 februari 2016

  Prachtige sieraden en je ziet er mooi uit zoals altijd ! Ik zelf ben niet tevreden met Swarovski sieraden. De stenen vallen altijd veel te snel eruit en als je het laat bijvullen ziet het eruit alsof een klein kind het heeft geplakt. Onzurgvuldig dus ! Sindsdien hou ik het bij andere merken maar het ziet er wel mooi uit.

 8. Janet
  9 februari 2016 / dinsdag, 9 februari 2016

  Ik vind Swarovski wel mooi maar de kwaliteit is eerlijk gezegd een stuk minder. Dan ga ik liever voor Pandora en de stalen sieraden van de Lucardi

 9. Syl
  9 februari 2016 / dinsdag, 9 februari 2016

  Ik aas nog steeds op een fijn kettinkje uit de kerstcollectie. Mjah 89euro….hopelijk scoor ik hem een keer in de sale

 10. 9 februari 2016 / dinsdag, 9 februari 2016

  Wauw wat een mooie foto’s! Ik vind vooral de oorbellen die je draagt mooi.

 11. suus
  8 februari 2016 / maandag, 8 februari 2016

  Wat een mooie foto’s en prachtige make-up draag je hier!! Draag je hier een shimmer brick? Dan wil ik doe ook :S

  • suus
   8 februari 2016 / maandag, 8 februari 2016

   😀 bedoel ik

 12. Desiree Manon
  8 februari 2016 / maandag, 8 februari 2016

  Ik heb de curly ring in rosé voor mn verjaardag gekregen en zou ook nog wel de rare in rosé willen. De vittore vind ik ook wel mooi maar die werd mij afgeraden omdat die erg fijntjes is en die krijgen ze vaker terug omdat de steentjes er sneller uitvallen.

 13. Lola
  8 februari 2016 / maandag, 8 februari 2016

  Dit soort sieraden zijn niks voor mij, maar jou staat het prachtig! Ontzettend mooie foto’s ook! Ik vroeg me af, maak je dit soort foto’s zelf met een timer/afstandsbediening of vraag je iemand anders om te fotograferen?

 14. 8 februari 2016 / maandag, 8 februari 2016

  Super mooi! vooral de ringen die je om hebt lijken me wel wat 🙂
  Uit die valentijns collectie zou ik alle rosé gekleurde items wel willen hebben… Wie weet kan ik nog wat hints opgooien voor de 14e, haha.
  Je make-up zit inderdaad heel mooi. Natural maar helemaal on point 😉

 15. evelien
  8 februari 2016 / maandag, 8 februari 2016

  Erg mooi!!

 16. 8 februari 2016 / maandag, 8 februari 2016

  Wat een prachtige juwelen! De Creativity Coiled Ring en de ketting zijn zo mooi 🙂

 17. 8 februari 2016 / maandag, 8 februari 2016

  Mooie sieraden zijn het!

 18. Sharon
  8 februari 2016 / maandag, 8 februari 2016

  Hey waar is dat mooie zwarte hemdje van? Superschattig!

 19. 8 februari 2016 / maandag, 8 februari 2016

  Ik zou gaan voor de grijze armband rechtsboven, echt iets voor mij! Leuk voor in de zomer met blote armen!

 20. Nicole
  8 februari 2016 / maandag, 8 februari 2016

  Mijn allereerste cadeau van mijn allereerste vriendje was een ketting van Swarovski. Ik draag het niet meer, vind het een beetje raar tegenover mijn huidige levenspartner ?

 21. Kimmy
  8 februari 2016 / maandag, 8 februari 2016

  De sieraden zijn helaas niet zo mijn stijl, té aanwezig en daarmee vind ik het eigenlijk ook niet zo bij jou passen, meestal draag je niet zulk soort sieraden.
  Zelf zie je er echter waanzinnig uit op de foto’s!! Prachtige poses, en wat goed gemake-upped voor deze shoot!

 22. Kimmetje
  8 februari 2016 / maandag, 8 februari 2016

  Wat een prachtige foto’s! Hele mooie makeup (high five for highlighter) Ik vind die rose golden heart ketting echt te mooi

 23. Kayleigh
  8 februari 2016 / maandag, 8 februari 2016

  Ik heb ook al een hele eigen Swarovski collectie verzameld inmiddels. En heb zeker nog een aantal dingen op t oog die ik nog wil, ze komen ook telkens met teveel mooie dingen uit!

  Wat zit je make-up mooi hier! Welke lipstick heb je op? En je vest, waar is die van? Die lijkt me soo comfy maar toch chique

 24. 8 februari 2016 / maandag, 8 februari 2016

  Wauw! Ik ben eerlijk gezegd nooit zo van de sieraden.. maar deze staan jou echt heel erg chique. Mooi gecombineerd ook :)!

 25. 8 februari 2016 / maandag, 8 februari 2016

  Leuk dat stacken! Zelf ben ik iets meer van de hippie achtige sieraden met grote stenen en kleur, maar dit is ook erg mooi. + mooie foto’s alweer. Jouw shoot met Pandora staat nu in een moodboard voor een shoot voor vrijdag, dus dat gaat lekker met de sieradenfoto’s 😀

  • Serena
   Auteur
   8 februari 2016 / maandag, 8 februari 2016

   Oh wat leuk om te lezen, wat een eer! 🙂

 26. Asha
  8 februari 2016 / maandag, 8 februari 2016

  Ik ben ook een Swarovski fan. Prachtig zeg! Vooral oorbellen

 27. 8 februari 2016 / maandag, 8 februari 2016

  Ik zelf persoonlijk iets meer van de minimalistische sieraden, maar ik vind deze van Swarovski jou wel heel mooi en chic staan!

 28. 8 februari 2016 / maandag, 8 februari 2016

  Mooi! Swarovski heeft altijd mooie en degelijke juwelen. Ik ben al een tijdje fan 🙂

 29. Lousaa
  8 februari 2016 / maandag, 8 februari 2016

  Oh dit is echt helemaal niet mijn smaak. Ik vind dit er heel goedkoop uitzien. Liever iets moois en straks van een zilversmid. Of van Nol.

 30. Marye
  8 februari 2016 / maandag, 8 februari 2016

  De oorbellen zijn echt prachtig!

 31. 8 februari 2016 / maandag, 8 februari 2016

  die oorbellen die je in hebt, zijn echt heeeeeel tof!!

 32. 8 februari 2016 / maandag, 8 februari 2016

  Wat een prachtige sieraden! Ik weet dat ik voor mijn verjaardag een ketting van Swarovski krijg en ik heb er al een. Zo leuk!

 33. 8 februari 2016 / maandag, 8 februari 2016

  Prachtige, heldere foto’s! Ik vind de sieraden van Swarovski vaak stijlvol, maar ook vaak te “bling bling”.
  Ik heb zelf één ketting van het merk en ben daar erg blij mee. De perfecte combi tussen subtiel en Swarovski bling

 34. 8 februari 2016 / maandag, 8 februari 2016

  Wat een prachtige foto’s zeg! En wat een mooie subtiele sieraden.

 35. 8 februari 2016 / maandag, 8 februari 2016

  Zoo mooi! Hier word je toch gewoon hebberig van? Ik wel in ieder geval. Pareltjes!

 36. 8 februari 2016 / maandag, 8 februari 2016

  Mooie foto’s! Ik heb een tijdje terug mijn eerste item van Swarovski gekregen, een armband ie ik wel gaan dragen op mijn bruiloft.

 37. frz
  8 februari 2016 / maandag, 8 februari 2016

  De sieraden van Swarovski is wel leuk en aardig, maar qua kwaliteit vind ik sieraden van Lucardi veel beter! Mijn ringen van Swarovski hebben een zilveren coating en slijten belachelijk snel! Van de oorbellen krijg ik na een tijdje uitslag, omdat het natuurlijk geen echt zilver is.

  Bij Swarovski betaal je om de steen en niet om de kwaliteit. Hartstikke zonde vind ik dus….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *