Andrélon Brilliant Age

dit is een gesponsorde post – Van de week kreeg ik een mooi pakketje van Andrélon opgestuurd die ik cadeau heb gedaan aan mijn moeder, alvast voor Moederdag. Mijn moeder was er superblij mee en stond haast te trappelen om het meteen uit te proberen! Ze heeft de producten inmiddels getest en deelt hieronder graag haar eerste indruk van de Andrélon Brilliant Age lijn met jullie.

Door Rita Verbon – Andrélon heeft twee compleet nieuwe lijnen ontwikkeld en wel de Andrélon Brilliant Age lijnen. Deze lijnen zijn speciaal gemaakt voor ouder wordend haar. Vandaag neem ik het stokje van Serena over en vertel ik jullie graag over mijn eerste indruk van deze producten.

En weet je? Ik had daar echt zin in, want net als iedereen die de 40 is gepasseerd, merkte ik allang dat mijn haar minder dik was geworden en vooral niet meer zo glansde als vroeger. Volume in mijn haar krijgen was al helemaal onbegonnen werk. Natuurlijk keek ik weleens de kunst af bij mijn dochters maar bij mij is het nu echt tijd voor passende verzorgingsproducten.

andrelon brilliant age_01Ik heb halflang steil haar, wat net over mijn schouders valt. In onze badkamer staan altijd verschillende shampoomerken op een rijtje en bijna met mijn ogen dicht kies ik daar één van uit. Na het wassen gebruik ik soms een conditioner in de onderste punten van mijn haren, zodat het makkelijk doorkambaar is. Ik gebruik die conditioner echter vooral op de punten van mijn haar voor de extra verzorging.

andrelon brilliant age_14Ik was dus heel benieuwd naar deze nieuwe lijn van Andrélon. De Shine& Care lijn bestaat uit 4 producten, namelijk een shampoo, een conditioner, een verzorgende crème en een volume spray. De producten zijn samengesteld uit bouw- en eiwitstoffen, zoals keratine, elastine en collageen, die het haar sterker en veerkrachtiger maken en de glans versterken. Daarnaast is er ook nog een lijn voor gekleurd haar, deze bestaat uit 2 producten.

andrelon brilliant age_15 Ingrediëntenlijst Shine & Care shampoo:andrelon brilliant age_16 Ingrediëntenlijst Shine & Care conditioner:andrelon brilliant age_17Ik heb van de Brilliant Age lijn uitsluitend de producten gebruikt die horen bij Shine & Care, omdat ik mijn haar niet verf, maar mijn zilveren draden juist probeer te omarmen :).

Ik heb mijn haar gewassen met de shampoo en dit goed uitgespoeld, gevolgd door de bijbehorende conditioner. De conditioner is vol en romig en heb ik deze keer wel over de gehele lengte van mijn haren verdeeld en na een paar minuten uitgespoeld, dit gaat prima. Mijn haar voelde niet zwaar aan na gebruik, waar ik eerder een beetje bang voor was bij een conditioner. De geur van de shampoo en conditioner is lekker, fris en schoon en doet denken aan de geur van de producten bij de kapper.

andrelon brilliant age_02Kijkend in de spiegel vond ik dat mijn haar na het wassen al iets anders zat dan anders. De crème helpt het minder pluizig te maken.

andrelon brilliant age_18Ingrediëntenlijst Shine & Care verzorgende crème:andrelon brilliant age_20andrelon brilliant age_03 andrelon brilliant age_04brilliant-shine-verzorgende-creme (1)Nu was het tijd om 4 pompjes verzorgende crème met mijn handen te verdelen over mijn haar. Hierna heb ik alles nog even doorgekamd om er zeker van te zijn dat het goed over mijn hele haar was verdeeld. In eerste instantie dacht ik het met drie pompjes te redden, maar het 4e pompje had ik toch echt nodig.

Normaal gesproken zou je het met 2 pompjes af kunnen doen maar bij mij trok de crème helemaal en snel in het haar en mijn handen voelden daarna toch niet vet aan. Blijkbaar was mijn haar toe aan een extra verzorging. Ook is mijn haar erg mooi en glad geworden en zijn de pluizige haren van de foto hiervoor volledig verdwenen.

andrelon brilliant age_07 Ingrediëntenlijst Shine & Care volume spray:andrelon brilliant age_19andrelon brilliant age_09 andrelon brilliant age_08Als laatste verzorging van haar én hoofdhuid sprayde ik volumespray bij de haarwortels en masseerde ik het in. Deze spray geeft het haar meer body, maar toch voelt mijn haar glad en niet stroef aan.

andrelon brilliant age_13 andrelon brilliant age_11De föhn liet ik lekker hard door mijn haren blazen totdat mijn haar droog was en voila, ik had volume en mijn haar lijkt veel voller. Mijn haren glanzen en zien er gezond uit, zonder vettig of zwaar aan te voelen. Een kam of borstel glijdt er makkelijk doorheen. Met glans bedoel ik trouwens geen spiegelende hoogglans, eerder een mooie satijnglans en mijn haar zit gewoon goed, ook uren later. Ik ben echt dik tevreden met het resultaat.

Hieronder nog even een voor- en nafoto waarop je het verschil goed kunt zien:

andrelon brilliant age voor en naHierbij een overview van alle producten die verkrijgbaar zijn:

Schermafbeelding 2014-05-08 om 11.03.59 AMDe producten van Andrélon zijn verkrijgbaar bij de meeste drogisterijen.

Prijzen:
Shine & Care Shampoo 300 ml €4,39
Shine & Care Conditioner 300 ml €4,59
Colour & Care Shampoo 300 ml €4,39
Colour & Care Conditioner 300 ml €4,59
Shine & Care Verzorgende Crème €4,59
Shine & Care Volume Spray €4,99

Ik hoop dat jullie het leuk vonden om een review te lezen van “de moeder van”. Misschien zijn deze producten leuk om cadeau te geven op Moederdag, bijvoorbeeld in een verwenpakketje met een mooie handdoek erbij, een handige spiegel of een nieuwe lipstick. Ik ga in ieder geval een plekje in de badkamer inruimen voor “mijn” Andrélon Brilliant Age lijn.

Hartelijke groet,
Rita Verbon

Volg:

75 Reacties

 1. Marielle
  12 mei 2014 / maandag, 12 mei 2014

  Amai de shampoo en conditioner hebben geen siliconen. Dit had ik niet verwacht van Andrelon.

 2. Mieke
  12 mei 2014 / maandag, 12 mei 2014

  Heel leuk filmpje! En goed artikel ook!

 3. Rianne
  10 mei 2014 / zaterdag, 10 mei 2014

  Ahw wat leuk om een keertje een artikel door de moeder geschreven te zien! 1 klein tipje, het haar op de voor en na foto wordt anders gedragen en ik vind het daardoor moeilijk te bepalen hoe goed de producten zelf werken. De volgende keer zou ik de haarstyle hetzelfde houden op beide foto’s. Goede review verder, leuk gedaan!

 4. 10 mei 2014 / zaterdag, 10 mei 2014

  Wat leuk om een eerste indruk van je moeder te lezen. Ik vind het effect heel mooi. Ik vind het filmpje van jou en je moeder trouwens onwijs leuk om te zien! Tof gedaan!

 5. Wendy
  9 mei 2014 / vrijdag, 9 mei 2014

  wow ik zie echt verschil, veel volume, echt mooi, en dat bloggen heb je volgens mij van je moeder, want het is een leuk artikel!
  X

 6. me
  9 mei 2014 / vrijdag, 9 mei 2014

  Nou, ik ben bijna 10 jaar over de 40 maar heb nog steeds een volle bos glanzend haar dus ik sla lekker over. 😛

 7. Kirsten
  8 mei 2014 / donderdag, 8 mei 2014

  Je moeder is echt super lief!

 8. Gerda
  8 mei 2014 / donderdag, 8 mei 2014

  Wat een leuk artikel! Complimenten voor Rita. Het is dat ik al een cadeautje voor moederdag heb gekocht, maar anders kocht ik deze heerlijke producten voor mijn mam.

 9. Manon
  8 mei 2014 / donderdag, 8 mei 2014

  Leuk dat je moeder een review heeft geschreven, haar haar ziet er mooi uit na het wassen!

 10. Brenda
  8 mei 2014 / donderdag, 8 mei 2014

  Mooie vrouw!

 11. shannen
  8 mei 2014 / donderdag, 8 mei 2014

  leuk Moederdag cadeau.
  je zit echt heel veel verschil heel mooi !!

 12. Lotte
  8 mei 2014 / donderdag, 8 mei 2014

  Wat heb jij een mooie moeder zeg! En lijkt veel op jou en je zussen

 13. saskia
  8 mei 2014 / donderdag, 8 mei 2014

  Super leuk geschreven. Inderdaad een leuk cedeau idee voor moederdag.

 14. Emma
  8 mei 2014 / donderdag, 8 mei 2014

  Wat een super leuk artikel! Leuk om te lezen en ik zal de lijn zeker aan mijn moeder als tip doorgeven 😉

 15. 8 mei 2014 / donderdag, 8 mei 2014

  zo onwijs leuk dat je dit met je moeder samen doet! lief! Ik vond het filmpje zo onwijs leuk en creatief ook! Ga zo door sereen!

 16. 8 mei 2014 / donderdag, 8 mei 2014

  Oooh, wat een superleuk artikel om te lezen!!

 17. Bianca
  8 mei 2014 / donderdag, 8 mei 2014

  Leuk gedaan, mama Verbon. Fijne moederdag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *