Get ready with me: The Great Wedding

Vandaag stapt mijn neef Nevlynn in het huwelijksbootje met zijn vriend Chris. Als grote fans van The Great Gatsby kozen zij dit als thema van hun bruiloft. Alle gasten komen dus in de style van de roaring twenties! In de ‘get ready with me’ video hieronder kun je zien hoe ik mezelf omtover tot een ware ‘flapper’ met mijn kleding, kapsel en make-up. Enjoy!

flapper look_3 flapper look_2 flapper look_1 flapper look_4En nu maar hopen dat het openingsdansje goed gaat die we hebben ingestudeerd van de week! Ieeehhhh! Spannend, hoor. Shuffelen is nog knap lastig met hoge hakken aan. Maar komt vast goed. Als we maar lol hebben!

Heb jij wel eens een ‘roaring twenties’ themed feest gehad? Of andere leuke thema’s voor een bruiloft?

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

114 Reacties

 1. Shonie
  14 mei 2014 / woensdag, 14 mei 2014

  Hoi Serena,

  Ik bekijk je blog elke dag na een lange dag werken, het is een lekkere ontspanning en ik leer steeds meer over beauty ! Maar nu heb ik me haar vandaag in zo een haarbanden gedraaid en er een beetje haarmousse en haarlak in gedaan.. En na een lange dag werken haalde ik me haarband er uit en kwamen er super mooie no heat krullen te voorschijn ! Bedankt voor je passie die je met ons deelt. Dikke knuffel xo

 2. lisa
  10 mei 2014 / zaterdag, 10 mei 2014

  de 2e foto is werkelijk prachtig!

 3. 9 mei 2014 / vrijdag, 9 mei 2014

  Wauw, prachtig! Ik vind dat je echt ontzettend veel op Larissa (denk ik, of het is Tara haha) lijkt met je lippen zo klein! Geweldiggg!

 4. 8 mei 2014 / donderdag, 8 mei 2014

  He wat leuk! Dit is de eerste Vlog die ik van je zie! Ik kom zeker weer terug πŸ™‚

 5. Kim
  8 mei 2014 / donderdag, 8 mei 2014

  Zo een thema voor een huwelijk echt leuk! Dat kleedje is gewoon geweldig.

 6. Laura
  8 mei 2014 / donderdag, 8 mei 2014

  Wow ziet er echt heel goed uit!
  Slim die trucjes voor je mond en je wenkbrauwen πŸ™‚

 7. Estrieke
  8 mei 2014 / donderdag, 8 mei 2014

  Heel mooi! Het plaatje klopt!

 8. Eef
  8 mei 2014 / donderdag, 8 mei 2014

  Gaaf gedaan zeg!

  Wat me ook leuk lijkt is dat je eens een korte tutorial maakt over hoe jij je foto’s bewerkt want die zijn ontzettend mooi.

 9. Evelien
  8 mei 2014 / donderdag, 8 mei 2014

  Een gay-bruiloft stelt nooit teleur! Normaal hou ik niet van thema’s maar deze is wel cool, vooral omdat het dan niet te idioot wordt πŸ™‚ hopelijk mag je een paar kiekjes delen.

 10. Karlijn
  8 mei 2014 / donderdag, 8 mei 2014

  Wauw je zag er echt prachtig uit!

 11. 8 mei 2014 / donderdag, 8 mei 2014

  Wauw, wat zag je er mooi uit! Ik heb nog nooit thema bruiloft meegemaakt, maar als alle gasten er zo uit zagen is het prachtig geweest!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *