Ad: Pak je Pakje!

Weten jullie nog dat heerlijke feelgood filmpje die ik laatst met jullie deelde? Vandaag heb ik weer zo’n vrolijk filmpje voor jullie. Miss Etam heeft duizenden paarse pakjes onder de grote kerstboom op de Grote Markt in Breda gelegd. Gewoon, zomaar. Omdat het bijna Kerst is. In het filmpje hieronder kun je zien hoe de mensen reageren op deze onverwachte cadeautjes omdat Miss Etam alles heeft vastgelegd via verborgen camera’s. Het resultaat: een spontaan en vrolijk filmpje met oprechte reacties!

De één neemt heel bescheiden een pakje mee op de rollator, de ander duwt er onbeschaamd vijf in haar fietstassen (of in de armen van haar man). Ach, je bent Nederlander, of je bent het niet 😉

Mensen pakken het ter plekke uit, er ontstaat een ruilhandeltje, er wordt gelachen, lol gemaakt. Mensen zijn blij!

[do action=”ytr”][/do]

Wat vinden jullie van deze ludieke en gulle actie van Miss Etam? En hoeveel pakjes zou jij meenemen?

Until next time,
Serena Verbon

 

Volg:

151 Reacties

 1. Emma
  7 januari 2013 / maandag, 7 januari 2013

  Ik zou er vier meenemen, 1 voor mijzelf en de anderen voor mijn vriend, mijn zusje en mijn moeder. Wat een leuke actie en hoe gaaf al die blije mensen, vind het echt tof wat er dan ontstaat onder mensen die zich allemaal rondom zo’n boom bevinden. Dit soort actie geven zoveel positieve energie ook aan de mensen die alleen maar het filmpje zien!

 2. Troelala
  22 december 2012 / zaterdag, 22 december 2012

  2 pakjes 🙂

 3. ik
  21 december 2012 / vrijdag, 21 december 2012

  nou ik vind dit stulje egt te vergaan :Ach, je bent Nederlander, of je bent het niet 😉
  alsof die nedrelands horen niks doen ofzo heb je niet naar je zelf geken asitche hoertje met je lelijke vriendje die je nooit laat zien godverdomme zeg kanker ff leker op kut
  en nog 1 dingJE BENT LELIJK EN JE ZUSJES OOK EN JE HEB GEEN SMAAK VOOR KLEIN DING EN TROUWENS ZE IS ZWANGER
  KANKER WIJF

 4. ik
  21 december 2012 / vrijdag, 21 december 2012

  nou ik vind dit stulje egt te vergaan :Ach, je bent Nederlander, of je bent het niet 😉
  alsof die nedrelands horen niks doen ofzo heb je niet naar je zelf geken asitche hoertje met je lelijke vriendje die je nooit laat zien godverdomme zeg kanker ff leker op kut
  en nog 1 dingJE BENT LELIJK EN JE ZUSJES OOK EN JE HEB GEEN SMAAK VOOR KLEIN DING EN TROUWENS ZE IS ZWANGER
  KANKER WIJF

 5. 21 december 2012 / vrijdag, 21 december 2012

  Wat leuk! Ik herken ook een paar mensen in het filmpje haha. En goh, wat een gierige mensen zeg. niet normaal.

 6. 20 december 2012 / donderdag, 20 december 2012

  Wat leuk van Miss Etam. Wou dat ik erbij was. Ik zou voor ieder in mijn gezin eentje meenemen denk ik. X

 7. 20 december 2012 / donderdag, 20 december 2012

  Ooh, geweldig dit! Ze al die blije gezichten! Je wordt er helemaal vrolijk van^^ Als ik al die cadeautjes zou zien, zou ik er in eerste instantie misschien eigenlijk wel heel veel willen pakken, maar ik vind het toch wel zo netjes om er gewoon ééntje mee te nemen:)

 8. Nina
  20 december 2012 / donderdag, 20 december 2012

  Haha, ik woon zelf in Breda, ook best in het centrum maar heb er niks van meegekregen. Wel een leuke actie.

 9. 20 december 2012 / donderdag, 20 december 2012

  Wist dit helemaal niet,haha i love it! Jammer dat ik t gemist heb,

 10. 20 december 2012 / donderdag, 20 december 2012

  leuk filmpje! alleen jammer dat sommige stukken in scene zijn gezet idd. ik zou er zelf hooguit 1 of twee meenemen. maar dan zou ik me al super hebberig voelen haha

 11. 20 december 2012 / donderdag, 20 december 2012

  Leuke actie net als de kerstpakketten die rtl boulevard uitdelen. Helaas woon ik niet in Breda maar heeft mijn moeder wel een kerstpakket gehad van boulevard 🙂

 12. Micks
  20 december 2012 / donderdag, 20 december 2012

  Oh oeps, er stond dat mijn reactie mislukt was, en nou is ie er 2 keer. Sorry!

 13. Micks
  20 december 2012 / donderdag, 20 december 2012

  Ik werk in een crisisopvang in Breda, voor mensen die tijdelijk dak- en thuisloos zijn. Als ik van deze actie had geweten dan had ik de bewoners richting de stad gestuurd om een pakje te pakken. Zelf had ik niet gehoeven, ik krijg mijn pakjes met Kerst, dat is voldoende.

 14. Micks
  20 december 2012 / donderdag, 20 december 2012

  Ik werk in een crisisopvang in Breda, voor mensen die niks meer hebben. Als ik het had geweten dan had ik de bewoners ingelicht en ze naar de stad gestuurd om een pakje uit te zoeken. Zelf had ik niet gehoeven, ik kom wel aan mijn pakjes.

 15. Renée
  20 december 2012 / donderdag, 20 december 2012

  Oke, 2 pakjes zou ik wel meenemen. Maar ik vind het een beetje asociaal dat sommigen mensen er 8 meenemen ofzo. Of zoveel als ze kunnen …

  Gun andere mensen ook een pakje 🙂

 16. 20 december 2012 / donderdag, 20 december 2012

  Aww wat leuk! Waarom doen ze nooit zoiets in onze stad? x

 17. Noadonna
  20 december 2012 / donderdag, 20 december 2012

  Zó jammer en helaas zó Nederlands. Waarom gun je anderen ook niet wat. Maar nee; gratis dus zoveel meenemen als ik kan! Twee oké, maar 5-6? Asociaal.

 18. Francesca
  19 december 2012 / woensdag, 19 december 2012

  Wauw leuk joh! Dat mogen ze ook wel eens een keer in Apeldoorn doen. Ik denk dat ik er 5 zou menemen omdat we thuis met z’n 5en zijn. haha! En anders ook maar 1tje hoor.

 19. Gyesiwaa
  19 december 2012 / woensdag, 19 december 2012

  Ships! Woon in Breda, maar ben m dus mooi misgelopen ;(

 20. Anouk
  19 december 2012 / woensdag, 19 december 2012

  Ik word er helemaal blij van zo lief van die dit bedacht hebben!! x

 21. Lotte
  19 december 2012 / woensdag, 19 december 2012

  Zoals al meerdere mensen gezegd hebben,
  vind ik het ook een hele leuke actie, (wat maakt het uit of het reclame is? Het is toch leuk? Ze doent het toch maar even) maar wel echt asociaal dat mense gewoon gaan stapelen. Dat zulke mensen dan bestaan he. Het is eigenlijk ook nooit goed of genoeg op deze manier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *