Action Shoplog video

Vorige week ben ik even naar de Action geweest op Hoog Catharijne in Utrecht. Je kent het wel, je hebt eigenlijk niets nodig, maar eenmaal in de Action zie je ineens van ALLES wat je dan toch nodig blijkt te hebben, haha! Ik kocht een aantal dingen voor mijn balkon, een aantal beautyproducten om uit te proberen en wat creatieve items voor mijn nieuwe hobby en leuke DIY’s. Bekijk mijn Action Shoplog video hieronder!

Welk item uit mijn shoplog vonden jullie het meest interessant en zou jij zelf ook wel willen hebben?

Geniet van deze zondag!

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

69 Reacties

 1. josefien
  28 juli 2014 / maandag, 28 juli 2014

  ik heb die longlasting glossy lipstick ook (de rood/oranje en roze variant), haha
  en ze zijn inderdaad ontzettend gepigmenteerd, en zonder het glossy laagje zijn ze mat (vind ik wel een pluspunt, want dan kan je kiezen of je glos of mat wilt). Alleen voegt de glossy laag niet echt wat toe qua houdbaarheid. En ze slijten echt ontzettend lelijk bij mij, en je krijgt ze dan heel lastig van je lippen af..

  tip om ze eraf te krijgen is om baby olie te gebruiken!

 2. lisa
  23 juli 2014 / woensdag, 23 juli 2014

  Zijn die bellenblaas zwaarden niet bedoeld om als zwaard te gebruiken en dat dan de bubbels eruit komen door de wind, in plaats van er door te blazen? haha. Ik weet het niet hoor, maar dat leek me wel logisch (; Leuke video trouwens, ik vind die windlichten het leukst ! Vooral de gele (: Liefs

 3. Therese
  21 juli 2014 / maandag, 21 juli 2014

  grappige spullen altijd bij Action, alleen jammer van die veren, staat voor dierenleed, die worden bij bv eenden, levend eruit getrokken, wat dus heel erg veel pijn doet, daarna zijn ze kaal en hebben heel veel pijn, en als er weer veren komen het zelfde verhaal,

  • Suus
   24 juli 2014 / donderdag, 24 juli 2014

   Serieus?? Dat heb ik nooit geweten! (ik koop ze ook niet, heb er geen reden voor, maar men wat kun je tegenwoordig nog kopen zonder dat er een heel verhaal achter zit πŸ™ )

  • Maxime
   26 juli 2014 / zaterdag, 26 juli 2014

   Voor 50 cent geven ze je geen veren die uit eenden worden getrokken hoor? Deze veren zijn gewoon van plastic gemaakt.

 4. Nanda
  21 juli 2014 / maandag, 21 juli 2014

  Die droogshampoo is niks zonde van je geld πŸ™

 5. Kelsey
  21 juli 2014 / maandag, 21 juli 2014

  Ik ben echt heel benieuwd naar die droogshampoo, want ik heb nog een nieuwe nodig, dus als deze goed werkt zou dat egt ideaal zijn

 6. suus
  21 juli 2014 / maandag, 21 juli 2014

  Leuk, vooral die windlichten! Zou er ook wel wat willen voor in de tuin s’ avonds. Aan een touw allemaal windlichten ophamgen, daar moet je wel mee oppassen denk ik. Want ik heb wel een paar windlichten en dat boogje boven de kaars wordt best warm! Je wilt natuurlijk niet dat het touw doorbrand.

 7. 20 juli 2014 / zondag, 20 juli 2014

  Wat heb je een hoop leuke spullen gekocht zeg! Ben heel benieuwd naar die L’Oreal droogshampoo.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *