Bronzy Beach Look

In mijn Action Shoplog kreeg ik zo veel complimentjes over mijn ooglook, dat ik heb besloten om deze vandaag te laten zien in de Makeup Monday. Het is geen kleurrijke eyelook, zoals jullie de laatste tijd van mij gewend zijn, maar het is wel een hele heldere look met warme, bronzekleurtjes die je gezicht een hele open en stralende oogopslag geeft.

bronzy beach look-10 Voor deze look heb je nodig;
– bronzekleurig oogpotlood
– oogschaduw in de kleuren; matte crème, beige/goud, bronze/plum
– hele shimmery & glittery oogschaduw
– eyeliner en mascara

bronzy beach look-01 Ik begin zoals altijd met een ‘naakt’ oog en deze prime ik met oogshaduwprimer, zodat de oogschaduw beter en mooier blijft zitten zonder op te hopen in de arcadeboog.

bronzy beach look-02 Over mijn gehele ooglid breng ik een matte crèmekleur aan. Dit geeft de wenkbrauwen een lift en zorgt er voor dat de oogschaduw die je later aanbrengt gemakkelijker en mooier blend.

bronzy beach look-03 Op mijn bewegende ooglid breng ik een goud/beige kleur aan met een satin finish.

bronzy beach look-04 Daar overheen breng ik – voor de extra sparkle – een glitterige gouden oogschaduw aan. Deze komt uit het Surf & Sand palette van Bobbi Brown.

bronzy beach look-05 Met mijn nieuwe Zoeva kwast (jaja) nummer 231 breng ik een donkere kleur aan in mijn arcadeboog. Dit is een wat grijzige kleur bruin, die ik later heb vervangen voor een warmere bruine kleur met een plum ondertoon, dat past mooier bij het bronze.

bronzy beach look-06 Met een bronzekleurig oogpotlood breng ik een lijn aan boven en onder mijn oog. Hier zien jullie ook de ‘nieuwe’ kleur bruin die ik over de andere heb aangebracht.

bronzy beach look-07 Met een zwarte eyeliner teken ik een heel smal lijntje tegen mijn wimperlijn aan.

bronzy beach look-08 En een flinke lik mascara met mijn all time favourite Cils d’Enfer mascara van Guerlain, en de look is klaar!

Finished look:

bronzy beach look-09 bronzy beach look-14 bronzy beach look-13 Op mijn wangen de shimmer bricks van Bobbi Brown en op mijn lippen een mix van verschillende kleuren lipstick. Normaal draag ik een lichtere en koelere kleur lipstick, maar ik vond het juist wel mooi om deze ooglook te combineren met een warmere kleur op de lippen.

bronzy beach look-12 bronzy beach look-11Ik vind deze Bronzy Beach look lekker stralend en helder en het past perfect bij een zongebruind huidje en warme temperaturen! Bovendien denk ik dat iedereen wel zulke kleurtjes in huis heeft, dus kun je de look gewoon namaken met spullen uit je eigen stash, zonder nieuwe kleuren bij te hoeven kopen. Lekker makkelijk 🙂

Dragen jullie graag bronze en gouden kleuren als ooglook?

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

51 Reacties

  1. Fazz
    28 augustus 2014 / donderdag, 28 augustus 2014

    Wauuw staat je echt goed!!
    Mooie glowy look

    Komt er ook een review over de zoeva kwasten??:$

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *