10 handige hacks voor perfecte wenkbrauwen

Van nature zijn mijn wenkbrauwen verreweg van ‘on fleek’, maar met de nodige trucjes en hacks weet ik er toch nog iets moois van te maken! De laatste tijd kreeg ik veel complimentjes over mijn wenkbrauwen en de vraag of ik er een tutorial over wilde filmen, dus bij deze!

In de video van vandaag laat ik daarom uitgebreid zien hoe ik mijn wenkbrauwen (die ik speciaal voor jullie anderhalve week niet heb aangeraakt!) epileer, hars, bijteken en fixeer. En terwijl ik dat doe deel ik meteen mijn 10 allerbeste tips, -tricks en -hacks voor de perfecte wenkbrauwen!

Hieronder mijn wenkbrauwen vóór het bijwerken;

wenkbrauw hacks_ - 1En hieronder mijn wenkbrauwen na het bijwerken (epileren, harsen, bijtekenen en fixeren);

wenkbrauw hacks_ - 2Wat een verschil hè?

wenkbrauwen bijtekenen tipsZo zie je maar weer, met de juiste tools en technieken kun je zelfs gekke wenkbrauwtjes (zoals die van mij) omtoveren tot perfecte, strakke brows on point!

Ik hoop dat mijn wenkbrauw tutorial en wenkbrauw hacks nuttig waren voor jullie, en dat je er wat inspiratie uit hebt kunnen opdoen! Mocht je toch nog wat vragen hebben stel ze dan gerust bij de comments en dan doe ik mijn best om ze te beantwoorden en je verder op weg te helpen!

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

73 Reacties

 1. 8 augustus 2019 / donderdag, 8 augustus 2019

  Bedankt voor het delen van de tips om mijn wenkbrauwen mooi in model te krijgen. Ik vind het namelijk lastig om mijn eigen wenkbrauwen te epileren en daarna in te vullen met make-up. Ik ga je tips uit de video in ieder geval snel uitproberen!

 2. 3 mei 2018 / donderdag, 3 mei 2018

  Handige tips! En wat een prachtige wenkbrauwen zitten er tussen de resultaten. Hebben jullie wel eens gehoor of gelezen over Microblading? Op onze website vind je meer informatie over de behandeling.

 3. 4 mei 2016 / woensdag, 4 mei 2016

  Handige tips! Hopen dat het voor mij nu ook wat makkelijker wordt om mijn wenkies te doen want ik vind het soms nog steeds best wel lastig, al helemaal met bijtekenen

 4. Soraya
  1 mei 2016 / zondag, 1 mei 2016

  Hey, Ik zat me te bedenken. Je kan ook de producten voor blond haar proberen denk ik. Zal nog zachter staan. Ik gok dat ik dezelfde huidskleur als jou heb en dezelfde donkere haren, maar ik gebruik altijd lichtbruin, bedoelt voor de blonde haren ahah. Niemand die het ziet! Het enige verschil is dat ik wel al vollere wenkbrauwen heb. Maar wellicht ook leuk om een keer te proberen! Bij bij staat donkerbruin altijd te hard. Kan ook persoonlijke voorkeur zijn natuurlijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *