Zo draag ik mijn Button Front Skirt

Je hebt het vast al gemerkt als je door magazines bladert en de nieuwe herfstcollecties in de winkels hebt zien hangen: the seventies are back! YES! Hier ben ik blij mee, want ik ben dol op spijkerbroeken met uitlopende pijpen, blousjes en tops met uitlopende mouwen en gewoon van die heerlijke bohemian hippie style!

Een kledingstuk dat deze zomer en de komende herfst zeker zijn comeback maakt is de Button Front A-line Skirt, oftewel een taillerok met een uitlopende A-lijn, mét knoopjes aan de voorkant. We zien dit model rok vooral in spijkerstof, maar ook in suède en stretchy materialen.

Let’s get down to boogie!

the button front skirt - 1 button front skirt - 1the button front skirt - 2 the button front skirt - 5 the button front skirt - 4 the button front skirt - 6 the button front skirt - 3Hier heb ik mijn Button Front Skirt gecombineerd met een off shoulder lace top, zwarte laarsjes met een peep toe en een zwart schoudertasje. Door de rok te combineren met een off shoulder top krijgt de outfit een bohemian uitstraling. Deze outfit is lekker luchtig, maar niet té zomers door de laarsjes. Bij warmere temperaturen zou ik deze outfit combineren met mooie sandaaltjes.

Loavies suède look button front skirt / Primark off shoulder lace top / Zara peeptoe booties / Rebecca Minkoff Mini 5 Zip Clutch / Tous necklace

the button front skirt - 7 the button front skirt - 8 button front skirt - 2the button front skirt - 9 the button front skirt - 10 the button front skirt - 11 the button front skirt - 12Hier heb ik mijn Button Front Skirt gecombineerd met een zwarte blouse, zwarte laarsjes en een zwart schoudertasje. Door de rok te combineren met een blouse is de outfit net even wat netter en gekleder. Het geeft meteen een hele andere look door het bruine suède te combineren met zwart in plaats van wit. Het maakt de outfit meteen wat minder zomers, dus perfect voor op de iets koudere dagen. Met een dikke panty of maillot is deze outfit zeer geschikt voor de overgang van zomer naar herfst.

Loavies suède look button front skirt / Loavies blouse / Gucci booties / Rebecca Minkoff Mini 5 Zip Clutch / Tous necklace / Stine A necklace

button front skirt lookEen Button Front Skirt is op verschillende manieren te stylen. Met flats is het lekker preppy, met sneakers staat het highschool chic, met stoere boots geef je er een rock & roll vibe aan, met een stel killer heels verander je de rok meteen in een koket exemplaar en combineer je het met platform sandaaltjes (of Lita’s) dan staat het op en top seventies. Combineer het met blousjes, off shoulder tops, T-shirts, crop tops en bustiers. De Button Front Skirt is geschikt voor elke kledingstyle, en geeft je outfit een touch of the Seventies.

Wat vinden jullie van de Button Front Skirt, can you dig it? Hoe zou jij deze rok zelf het liefste combineren?

Catch you on the flip side,
Serena Verbon

– met dank aan mijn zusje Larissa voor de mooie foto’s <3

Volg:

68 Reacties

 1. 15 september 2015 / dinsdag, 15 september 2015

  Leuke outfits! Het lijkt mij ook erg mooi met bordeaux rood!

 2. Loïs
  1 september 2015 / dinsdag, 1 september 2015

  Aaah, die moet ik nog een scoren. Ik vind ze vaak net te kort omdat mijn taille redelijk hoog zit. Beide combinaties mogen er wezen :)

 3. 1 september 2015 / dinsdag, 1 september 2015

  Beide combinaties vind ik erg leuk. Zelf zou ik dit rokje combineren met een zwart hemdje met daarover een zwarte see-through blouse en laarsjes..

 4. 29 augustus 2015 / zaterdag, 29 augustus 2015

  Leuke rok, staat je erg goed!

 5. 28 augustus 2015 / vrijdag, 28 augustus 2015

  De rok staat je zoo ontzettend leuk! Beide outfit zijn zeer geslaagd!

 6. Hanan
  28 augustus 2015 / vrijdag, 28 augustus 2015

  Rok lijkt of hij knelt op breedste deel van je heupen. Een maatje meer had mooier geweest. Bij dit soort materiaal en model net knopen vooraan, tekent het heel snel als iets te strak is waardoor je voller lijkt.

  • Minka
   28 augustus 2015 / vrijdag, 28 augustus 2015

   Huh? Ik vind het juist vrouwelijk staan en ben blij dat Serena eens haar heupen ‘showt’? Als ze een grotere maat zou nemen dan verdoezel je juist de heupvorm? Ben geen fashion expert dus neem me vooral niet serieus maar ik vind dit super staan.

 7. 28 augustus 2015 / vrijdag, 28 augustus 2015

  Ik ben blij dat de oude trend wel opgepimpt is, ik vind de rok dan ook verrassend leuker dan ik had gedacht!

 8. Mare
  28 augustus 2015 / vrijdag, 28 augustus 2015

  Ik vind het eigenlijk best mooi staan, alleen die schoenen maken je prachtige lange benen onnodig dik en kort. Zou dan eerder voor pumps gaan.

 9. Kimmetje
  28 augustus 2015 / vrijdag, 28 augustus 2015

  Ik vind het een leuk rokje. Ben zelf best fan van de button front skirt. Ik had je rokje alleen nog iets mooier gevonden als hij een maatje groter was en misschien een stukje of 8 cm boven de knie… Maar het blijft een leuke outfit

 10. Lousaa
  28 augustus 2015 / vrijdag, 28 augustus 2015

  Leuk! Al denk ik dat een maatje groter net wat mooier was geweest. De a-lijn valt nu wat weg en en ik denk dat als je gaat zitten dat het best een aanslag op de knoopsgaten is.

  Ik vind ze altijd mooi met een turtleneck, een mailot en hogere laarzen. Of met een witte blouse met lange mouwen en dan een mooie diadeem of bandana in je haar.

 11. Petra
  28 augustus 2015 / vrijdag, 28 augustus 2015

  mooie foto’s! de rok staat je heel mooi!

 12. 28 augustus 2015 / vrijdag, 28 augustus 2015

  Ik vind hem erg mooi bij je staan maar denk dat het niets voor mij is..?

 13. 28 augustus 2015 / vrijdag, 28 augustus 2015

  Huh? Ik snap het commentaar echt niet, ik vind het supermooi staan. Leuk gecombineerd en ik vind helemaal niet dat heupen hierdoor groter lijken and if so, so what! Dat is alleen maar mooi en vrouwelijk.

  I don’t like it, I love it.

 14. 28 augustus 2015 / vrijdag, 28 augustus 2015

  Ik hou van deze rok. Na lang wikken en wegen heb ik hem ook gekocht en ben er inmiddels superblij mee en aan ‘gewend’. Kennelijk verschilt het per lichaamstype hoe hij valt, want ik zou zweren dat we een soortgelijk figuur hebben, maar bij valt ‘ie toch anders.. Misschien een maatje groter? Al zakt ‘ie dan waarschijnlijk weer af. Naja, ik heb hem op Insta staan. Draag hem zelf trouwen met een iets minder ‘off shoulder’ truitje, want dat maakt vaak ook iets minder breed. Hoe dan ook ‘rock’ je de outfit!

 15. 28 augustus 2015 / vrijdag, 28 augustus 2015

  Wauw supergaaf! Je rockt ‘m echt! Beide looks echt supergaaf, en dat gele kleurtje van de rok staat supergoed bij je lichtgetinte huid!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *