Wow, dit zijn de mooiste lipsticks die ik ooit in handen heb gehad!

De Rouge G lipsticks van Guerlain heb ik altijd al prachtig gevonden. De huls alleen al is een soort gadget, sieraad en kunstwerkje in één. Wisten jullie trouwens dat Guerlain haar eerste bullet lipstick lanceerde in 1870? That’s right, dat is dus bijna 150 jaar geleden! Hiermee was Guerlain de eerste die een lipstick in bulletvorm uitbracht. Destijds was dat natuurlijk mega innovatief, maar nu weten we niet beter.


De welbekende Rouge G lipstick zag echter pas veel later het levenslicht, namelijk in 2009. De huls is gecreëerd door juwelier Lorenz Bäumer, die voor het eerst ooit een dubbele spiegel heeft geïntegreerd in een lipstick.


Dit jaar brengt Guerlain een vernieuwde Rouge G formule op de markt, waarbij de lipsticks zijn verrijkt met plantaardige polymeren en zilveren microkristallen voor een intensere en stralende long-lasting finish. Ook bevat de formule verzachtende jojoba olie, voedende mangoboter, hydraterende hyaluronzuur en gladmakende Guggul Resin (een exotische harssoort) voor extra verzorgde lippen.

Ook de geur is vernieuwd! Net zoals alle make-up van Guerlain bevat ook de Rouge G haar eigen specifieke geur, bestaande uit vanille, tonkaboon, citroen, sinaasappel, bergamot, roos en iriswortel. Persoonlijk haal ik deze geurnoten er niet uit als ik aan de lipstick snuffel, voor mij ruikt het gewoon naar ‘lipstick’. De geur is echter heel subtiel waarneembaar en verdwijnt al snel na applicatie.


Niet alleen de formule en de geur zijn new & improved, ook is het vanaf april dit jaar mogelijk om zowel lipstickkleuren en -hulzen te mixen en te matchen. En hemeltje lief… wat zijn de hulzen MAGISCH MOOI! In totaal is er keuze uit 15 designs die je kunt combineren met 30 tinten lipstick. Wow! Op deze manier creëer je je eigen customized lipstick.


Guerlain heeft mij 6 prachtige hulzen en lipsticks toegestuurd die ik hieronder in detail voor jullie zal reviewen. Zijn het geen beauties? Ze liggen lekker zwaar in de hand en zijn aan de onderkant afgeplat, zodat je ze mooi neer kunt zetten. De vorm doet me een beetje denken aan een bootje. Wanneer je de lipstick uit de huls trekt klapt er automatisch een dubbele spiegel open. Echt een luxueuze gadget en een waar sieraad om te zien. Wanneer ik deze lipstick aanbreng voel ik me net een Hollywood ster!

Deze huls heet Minimal Chic en heeft een marble look print. De huls is overigens ook verkrijgbaar in een zwarte marble look.

Deze huls heet Miami Glam en heeft een zuurstokroze leerlook.

Deze huls heet Parure Gold en heeft een superglanzende, goudkleurige huls. Ook verkrijgbaar in het roségoud en natuurlijk in witgoud, de welbekende originele Rouge G huls.


Wow, zet je zonnebril maar op! In het echt nóg feller neon, deze Néon-ista huls. Kan niet missen als je in je toiletttas aan het graaien bent op zoek naar je lipstick. Ook verkrijgbaar in het zachtroze.

Deze is ook leuk, speels en typisch Frans! Deze huls heet dan ook French Mademoiselle. Het plumetis design doet me denken aan sexy panty’s.

Deze huls heet Perfect Black en heeft een zwarte leerlook.

De hulzen hebben leuke namen gekregen, maar de lipstickkleuren zijn helaas ‘gewoon’ genummerd. Nou ja, snap ik op zich ook wel, anders moet je wel héél veel onthouden. Deze kleur is nummer 999.


Het geeft een witzilver, transparant, shimmery glansje aan je lippen. Mooi als subtiel glinsterende lippenbalsem, of om over een andere kleur heen te dragen.

Dit is nummer 777, een transparante, geelgoud shimmery lipstick. In het echt is hij nog wat mooier en glinsterender. Net zoals 999 kun je deze op zichzelf of als topcoat dragen.


Dit is nummer 41, een heldere roze koraalkleur met een oranje ondertoon. Mooi tijdens de warme zomermaanden, dan lijkt je huid altijd nét ietsjes bruiner.

Dit is kleur nummer 28, ook een koraalrode kleur, maar dan neigt hij meer naar warm rood dan naar oranje. Ook een supermooi kleurtje die iedereen zal flatteren!


Kleur nummer 3 wordt omschreven als light rosewood; een donkerrood-roze tint met een vleugje bruin. Voor mij is dit een wat donkere naturel-nude kleur. Een mooie, beschaafde en draagbare kleur.


En last but not least, nummer 333. Een diepe donkerblauwe tint. Voor een klassiek merk als Guerlain een hele spannende en gedurfde kleur, heel stoer en on trend! Maar toch… ik houd er niet van. Ik heb geprobeerd om er nog wat leuks van te maken met een opvallende, kleurrijke ooglook, maar ik kan er maar niet aan wennen. Wat vinden jullie van donkerblauwe lipstick, is het iets dat jij wel zou dragen?


De swatches zijn erg mooi en intens gepigmenteerd. Behalve 777 en 999 dan, maar die horen dan ook transparant en shimmery te zijn. De formule is romig en zacht, maar niet té. Het glansje is satin tot mat te noemen en de houdbaarheid op de lippen is erg goed en long-lasting. Ik zou zeggen dat bijwerken na een uurtje of 5-6 wenselijk is.


Al met al ben ik zeer te spreken over de Rouge G lipsticks van Guerlain. Het design van de huls is schitterend, echt een juweeltje! De kwaliteit van de lipstick is top en hoe leuk is het dat je nu zelf de kleur en de huls bij elkaar kunt matchen? Heel gaaf bedacht van Guerlain.

Nu zijn deze luxueuze lipsticks niet goedkoop, wat het extra leuk maakt om cadeau te doen (en zeker als je bijvoorbeeld de naam van de ontvanger laat graveren in het spiegeltje), of om jezelf mee te verwennen. Ben je een echte doorgewinterde beautylover, dan mag deze lipstick eigenlijk niet ontbreken in je stash. Wat mij betreft is dit een absolute make-up musthave!

Prijs & verkrijgbaarheid


De lipstick (keuze uit 30 kleuren) €32,- per stuk
De case (keuze uit 15 modellen) €17,50 per stuk
totaal kom je dan uit op €49,50 per lipstick.

Zou jij zo’n prachtige custom Rouge G lipstick willen toevoegen aan je stash? En zo ja, welke huls en welke kleur spreekt jullie het meeste aan?

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

24 Reacties

 1. christel tgirl
  29 juli 2018 / zondag, 29 juli 2018

  hai serena ik kan dit merk niet vinden bij de drogist ik vind het prachtige kleuren die er bij zitten is mischien wel aan de prijs maar daar heb je ook wat voor terug nr 28 en 41 leuke kleurtjes

  • Serena
   Auteur
   29 juli 2018 / zondag, 29 juli 2018

   hi Christel,
   het is te koop bij Ici Paris XL en Douglas, maar misschien niet bij elk filiaal. Ben je al bij een parfumerie geweest?

 2. 28 juli 2018 / zaterdag, 28 juli 2018

  Wauw, de verpakking alleen al van deze lipsticks ziet er fantastisch uit! Ik heb zelf nog nooit iets van Guerlain geprobeerd, maar ik snap dat er velen zo’n grote fan zijn van dit merk.
  Liefs,
  Yara

 3. 27 juli 2018 / vrijdag, 27 juli 2018

  Wauw wat een prachtige lipsticks!
  Ik zou voor nummer 41 met miami glam gaan, maar nummer 3 is ook heel mooi.

 4. Denise
  24 juli 2018 / dinsdag, 24 juli 2018

  Ze zijn echt pretty!!!
  Ik vind die marble echt to die for ??
  Ik vind de kleuren 777, 41 en 3 echt de mooiste 🙂 persoonlijk zou ik ook niet naar een blauwe lipstick grijpen..

  X

 5. Inge
  23 juli 2018 / maandag, 23 juli 2018

  wow die zijn mooi!! die wil ik heeel graag hebben! heb even gegoogled en kwam hem, in de bonus, tegen bij ici Paris XL online met 25% korting nu:)

 6. Cherrelle
  21 juli 2018 / zaterdag, 21 juli 2018

  Waar zijn ze te koop?

 7. 21 juli 2018 / zaterdag, 21 juli 2018

  Het is inderdaad erg mooi

 8. Matanja
  20 juli 2018 / vrijdag, 20 juli 2018

  Ik vind voor mezelf nummer 41 wel een mooie kleur (ik val vaak op koraal kleuren),deze kleur staat jouw ook mooi Serena, hij past mooi bij je huidskleur en staat je lekker fleurig….

 9. 19 juli 2018 / donderdag, 19 juli 2018

  Oh wow ze zijn echt super mooi ja, die verpakkingen ook echt! ♥

 10. 19 juli 2018 / donderdag, 19 juli 2018

  Wauw, wat een mooie lipsticks! Nummer 3 vind ik je heel mooi staan!

 11. Kris
  19 juli 2018 / donderdag, 19 juli 2018

  Ik draag vaak blauwe liquid lipsticks, zowl licht als donker maar deze kleur blauw is het niet. Deze doet niks voor de drager.

  Verder wel mooie hulzen

 12. Christel
  18 juli 2018 / woensdag, 18 juli 2018

  Heel mooi idd, de dotted huls ga ik zeker halen, perfect bij retro outfit, kleur twijfel ik nog. 😉

 13. 18 juli 2018 / woensdag, 18 juli 2018

  Prachtig! Ik ben aan het twijfelen om mijzelf kleur nummer 3 cadeau te doen, met roze huls natuurlijk!

 14. 18 juli 2018 / woensdag, 18 juli 2018

  Wat een prachtige hulzen! French Mademoiselle is toch wel mijn favorite. Classy en toch wat speels. Qua kleuren vind ik de rood tinten erg mooi. Dat blauw is mij te heftig!

 15. 18 juli 2018 / woensdag, 18 juli 2018

  Wauw, dat zijn bijzondere lipsticks! Op het eerste gezicht dacht ik dat het aanstekers waren ;). Maar kleur nummer 3 vind ik het mooiste. Die zou ik zelf graag dragen!

  • Serena
   Auteur
   18 juli 2018 / woensdag, 18 juli 2018

   Iemand op Instagram DMde me en vond ze op het eerste gezicht juist op vibrators lijken, whahahaha!

 16. Sanne
  18 juli 2018 / woensdag, 18 juli 2018

  Stel je lipstick is op? Als je hem dan wilt vervangen, moet je dan ook een nieuwe huls kopen of hoeft dat niet? Gave producten zeg! En nee, blauwe lipstick is niks voor mij.

  • Serena
   Auteur
   18 juli 2018 / woensdag, 18 juli 2018

   Hi Sanne,
   nee dan hoef je alleen een nieuwe kleur aan te schaffen. Scheelt weer wat centjes gelukkig!

 17. Rita
  17 juli 2018 / dinsdag, 17 juli 2018

  Oeh, wat zijn ze mooi! En ik kan bijna niet kiezen, maar ik vind de marble wel mooi en de Miami glam.

 18. 17 juli 2018 / dinsdag, 17 juli 2018

  Wat een prachtige hulzen, ik ben verliefd geworden op de roze lederlook. Deze past helemaal in mijn straatje. Wat een gewaagde kleuren allemaal heb jij zeg. Liefs soraya

 19. 17 juli 2018 / dinsdag, 17 juli 2018

  Wauw ik vind nummer 41 je echt prachtig staan! En light rosewood is ook erg mooi, ook nog in de herfst. Blauwe lipstick zou ik zelf ook nooit dragen. Wel super lief dat je het alsnog hebt getest voor ons.

 20. 17 juli 2018 / dinsdag, 17 juli 2018

  Wauw ik vind die eerste 2 lichte kleurtjes erg mooi.

 21. 17 juli 2018 / dinsdag, 17 juli 2018

  ‘Light Rosewood’ vind ik prachtig! De verpakkingen vind ik zelf niet zo prettig in de hand, maar mooi zijn ze zeker.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *