WIN | Scholl Feet Party!

Het begint weer langzaam tijd te worden om je slippers aan te trekken! Hoe fijn is het als je voetjes er dan een beetje verzorgd uitzien? Gelukkig kun je jezelf gemakkelijk en snel een pedicure geven, gewoon bij jou thuis op de bank!

scholl velvet smooth review - 2Het merk Scholl is al meer dan 100 jaar dé expert op het gebied van de behandeling, schoonheid en wellness van je voeten. Het product waar ik jullie vandaag kennis mee wil laten maken heet de “Velvet Smooth Express Pedi met diamantkristallen” . Met dit apparaatje verwijder je gemakkelijk en snel harde huid van je voeten zodat ze weer zijdezacht en poezelig aan zullen voelen! Er zijn drie verschillende rollers beschikbaar; Regular, Extra Fijn en Extra Grof.

In het filmpje gebruik ik de extra grove roller aangezien ik graag op blote voeten loop en nooit sokken draag en dus aardig wat harde huid op mijn voeten heb zitten.  Na afloop breng ik wat Scholl serum op mijn zachte voetjes aan en klaar ben ik! Ready to Go!

Hieronder laat ik jullie zien hoe ik de Velvet Smooth Express Pedi gebruik;

scholl voor en na velvet smoothZo, wat een verschil zeg! Mijn voeten waren echt een beetje afgeragd en nu zien ze er weer picobello uit. De Velvet Smooth is snel en effectief en tovert mijn voetjes binnen no-time om in zachte pantoffeltjes. Maar ook het serum vind ik erg fijn. Het trekt supersnel in en maakt mijn uitgedroogde voeten weer gehydrateerd en fris, zonder te plakken.

Prijzen;
Scholl Velvet Smooth €39,99
Scholl Velvet Smooth dagelijks hydraterend serum voor de droge huid – € 8,49
Scholl 2 verwisselbare rollers “Regular” om de verharde huid te verwijderen – € 15,99
Scholl 2 verwisselbare rollers “Extra Grof” om eelt te verwijderen – € 16,99

scholl velvet smooth review - 3Komende vrijdag en zaterdag wordt er een Scholl Pop Up Bar geopend aan de Gerard Doustraat 76 te Amsterdam. Hier kan iedereen tegen inlevering van je oude voetvijl terecht voor een gratis treatment met de Scholl Velvet Smooth.

Aanstaande vrijdagavond (26 juni) host ik een exclusieve Feet Party van Scholl in de Scholl Pop Up Bar. Het event zal plaatsvinden van 19:00 tot 21:00. Er zijn bubbels en hapjes, lekkere muziek en er zullen professionele pedicures aanwezig zijn om jou en je vriendin helemaal in de watten te leggen!

Nu hoor ik je denken, ‘ik en een vriendin?’ Dat klopt! Ik mag namelijk 10 van mijn lezeressen uitnodigen om samen met een vriendin langs te komen op de Feet Party. Tijdens deze party kun je kiezen uit verschillende behandelingen zoals de verzorging van de nagels, het lakken van de nagels of een heerlijk ontspannende voetmassage! Kijk, dat kun je vast en zeker gebruiken na een dagje werken of shoppen in de stad, en is meteen een mooie gelegenheid om je voeten zomerklaar te maken. We gaan er echt een feestje van maken!

Heb jij ook zin in een feestje voor je voeten? Het enige wat je hoeft te doen is hieronder een comment plaatsen om te laten weten dat je er vrijdagavond graag bij wilt zijn. Zorg ervoor dat je zeker weten van de partij kunt zijn en gebruik een geldig e-mailadres zodat ik je kan bereiken als je één van de tien gelukkigen bent. Ik mail de winnaressen namelijk vanavond nog!

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

64 Reacties

 1. Kelly
  7 juli 2015 / dinsdag, 7 juli 2015

  Heee Serena!

  Super leuke winactie alweer haha! Ik hoop heel erg dat ik hem kan winnen, zodat ik hem aan mijn moeder kan geven als kado omdat ze de beste moeder is, en omdat ze het verdient! Ze heeft diabetes dus heeft veel last van eelt onder haar voeten, en dit zou ideaal zijn! Zelf gebruik ik hem dan zeker ook wel een keer.

  Ik doe zeker mee!

  kusjes Kelly Prins

 2. Nina
  1 juli 2015 / woensdag, 1 juli 2015

  Echt super gaaf lijkt me echt leuk om te winnen want wij gaan over 2 weken naar Normandië en dan moet je wel mooie voetjes hebben als je over het strand heen loopt (ik doe mee)

 3. 27 juni 2015 / zaterdag, 27 juni 2015

  Wouw super leuk, ik doe heel graag mee!
  liefs. Jonne

 4. kim
  26 juni 2015 / vrijdag, 26 juni 2015

  Ik en mijn vriendin zouden dit ontzettend leuk vinden ! We haten allebei onze eelt voeten en misvormde teenagels dus dit komt goed van pas

 5. Melanie
  25 juni 2015 / donderdag, 25 juni 2015

  Ik kan dit product echt aan iedereen aanraden! Ik gebruik sinds een jaar de blauwe variant en geen moment spijt gehad van de aankoop. Oké het is even een investering maar je kan echt niet meer zonder!

 6. 25 juni 2015 / donderdag, 25 juni 2015

  Ik doe graag mee met mijn beste vriendin Kirsten ! We hebben een blog en zouden dit product graag een review van maken ! En we wonen in Amsterdam dus dat is al helemaal geweldig !

 7. Marieke
  25 juni 2015 / donderdag, 25 juni 2015

  Ik doe graag mee! Ik vertrek volgende week voor 3 weken naar Bali dus een paar mooie poezelige voetjes komen heel erg goed van pas 🙂

 8. Liza
  24 juni 2015 / woensdag, 24 juni 2015

  Ik doe graag mee! Ik vier zaterdag mijn geslaagd / verjaardagsfeestje en dan kan ik gelijk m’n nieuwe sandaaltjes aan doen! Het lijkt me super gezellig erbij te zijn en jou en de andere beautylabvolgers te ontmoeten! Ook leuk voor m’n vriendin waarmee ik al maanden iets leuks zal doen!

 9. Justme
  24 juni 2015 / woensdag, 24 juni 2015

  Wat leuk, die party! Ik heb alleen vrijdag mijn eigen bruiloftsfeestje 🙂
  Ik vind de producten wel echt geweldig! Misschien de dag erop eens uitproberen…

 10. Elisa
  24 juni 2015 / woensdag, 24 juni 2015

  Heej Serena,
  Ik doe mee ik wil graag naar dat feest komen want dat lijkt me super gezellig!!! En mijn vriendin is toevallig ook jarig dus kan ik dit als cadeau geven ik zou heel graag jou willen ontmoeten en ik hoop dat ik win voor mij en mijn vriendin
  XXX Elisa

 11. Jade
  24 juni 2015 / woensdag, 24 juni 2015

  Super winactie Serena! Zelf had ik de andere winactie ook al gezien alleen kan niet echt kiezen waar ik m’n reactie moet zetten dus doe ik het gewoon bij allebei! Mijn voetjes zouden zo iets wel kunnen gebruiken!

 12. mar
  24 juni 2015 / woensdag, 24 juni 2015

  Ik zou graag willen winnen maar heb helaas niemand om mee te nemen hopelijk ben ik niet te laat

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *