Wet ‘n Wild Eyeshadow Trio Review

Waarom Trekpleister het geweldige budgetmerk Wet ‘n Wild ooit uit hun assortiment heeft gegooid is mij een groot wonder. Met name de oogschaduwen van dit merk zijn erg populair. Zacht van textuur, een prima pigment en een fijn prijsje. Bovendien maakt Wet ‘n Wild leuke, verrassende kleurencombinaties waarmee je creativiteit wordt uitgedaagd. Voor de mensen die niet zo goed weten hoe en wat heeft Wet ‘n Wild per kleur aangegeven waar je het zou (kunnen) aanbrengen. Handig!

Gelukkig is Wet ‘n Wild nog wel gemakkelijk online te bestellen, bijvoorbeeld via de Nederlandse webshop The Makeup Spot. Ik ontving vier oogschaduw trio’s die ik hieronder voor jullie zal reviewen.

De oogschaduw trio’s die ik zal reviewen zijn;

 • I’m Feeling Retro
 • Silent Treatment
 • Spoiled Brat
 • Cool as a Cucumber

I’m Feeling Retro
Wat een bonte kleuren bij elkaar, blauw met paars! Het is een combinatie die ik niet snel zelf zou maken, dus was het juist wel een leuke uitdaging om hier een look mee te maken. Ik heb de kleuren gebruikt zoals Wet ‘n Wild het heeft ‘bedoeld’. Dus paars op mijn bewegende ooglid, blauw in de crease en de witzilveren highlighter op mijn wenkbrauwbot. Een beetje ‘Barbie doll’, haha!

Met flits:
Daglicht:
Full Face:
Silent Treatment
De kleuren uit dit trio zijn wat gangbaarder en subtieler. Mooie taupetinten met een donkere accentkleur en een zachte highlighter. Prima voor everyday.

Met flits:
Daglicht:
Full Face:
Spoiled Brat
Dit is ook weer een spannende kleurencombo! Knallend roze met gitzwart (met zilveren glitters) en zilver. Wow, als dat geen feestje op mijn ogen wordt weet ik het ook niet meer. Ik heb er daarom ook speciaal een feestelijke look van gemaakt, lekker donker aangezet. Grappig trouwens dat de fuchsiakleur geblend met zwart in een soort donkerpaars veranderd.

Met flits:
Daglicht:
Full Face:
Cool as a Cucumber
Een interessante kleurencombinatie, vonden wij. Het deed ons echter niet echt denken aan een komkommer, eerder aan aubergine en courgette! Twee groenten die uitstekend samengaan in gerechten, maar ook de kleuren doen het samen goed in een ooglook. Een combinatie die ik wederom niet snel zelf zou uitkiezen, maar waar ik wel blij door ben verrast.

Met flits:Daglicht:
Full Face:
Ik heb elke dag van de week een ander oogschaduw trio geprobeerd en het is leuk, omdat ik nu eens wat anders gebruik dan mijn dagelijkse producten. De kleurencombinaties zijn bijzonder en verrassend waardoor je creativiteit wordt gestimuleerd, want onderling zijn de trio’s natuurlijk ook perfect te mixen en te matchen!

Hieronder nog even alle vier de looks:
De kwaliteit verschilt wel een beetje, moet ik zeggen. Zo kun je aan de swatches zien dat Silent Treatment en Spoiled Brat bijvoorbeeld een sterkere pigmentatie hebben dan Cool as a Cucumber en I’m Feeling Retro. Toch vind ik het pigment algemeen gezien prima. De textuur is lekker zacht en laat zich goed blenden. Misschien zelfs iets tรฉ zacht misschien, waardoor er wat kruimeltjes ontstaan na gebruik.

Kijk, zo zien de palettes eruit na gebruik:

De trio’s kosten โ‚ฌ5,95 per stuk en zijn verkrijgbaar bij o.a. The Makeup Spot.

Welk trio spreekt jullie het meest aan? En welke look vinden jullie het mooist?

Until next time,
Serena Verbon

 

Volg:

129 Reacties

 1. Fleur
  25 februari 2013 / maandag, 25 februari 2013

  Wauw Selena, je bent zo mooi !

 2. 18 februari 2013 / maandag, 18 februari 2013

  Ik vind spoiled brat echt een gaaf palette! Knalroze met zwart vind ik altijd erg leuk staan als je uitgaat. Slim dat je ook een feestelijke look hebt gemaakt. Zo zien wij dat je een look ook donkerder kan aanbrengen!

 3. 17 februari 2013 / zondag, 17 februari 2013

  Het laatste palletje vind ik supermooi! Ik heb zelf 2 WnW trio’s en ben er heel blij mee. Jammer dat deze nieuwe geen uitschuifbaar spiegeltje hebben zoals de oude palletjes, dat was handig om op zak te hebben.

 4. Lesley
  17 februari 2013 / zondag, 17 februari 2013

  Zowel de kleuren als de look van Spoiled Brat spreken mij het meeste aan. Ik baal nu wel ontzettend omdat ik blijkbaar de aanbieding op de huishoudbeurs vandaag over het hoofd heb gezien: 11 make-up producten voor 10 euro (ook van Wet ‘n Wild). Aaarghh!

 5. Dewi
  17 februari 2013 / zondag, 17 februari 2013

  Ik vind de groene en de bruine je het mooiste staan! Very Classy!!!

 6. 17 februari 2013 / zondag, 17 februari 2013

  Oh ik vind Silent Treatment een mooi palette! Die zou ik zo meenemen als reispalette of als extratje erbij. ๐Ÿ™‚

 7. Celeste
  17 februari 2013 / zondag, 17 februari 2013

  Wauw, die full face-foto’s zijn prachtig! (:

 8. Suzan
  16 februari 2013 / zaterdag, 16 februari 2013

  Ik vindt zelf Spoiled Brat en Iโ€™m Feeling Retro het mooiste op de foto van de vier.

 9. Santusha
  15 februari 2013 / vrijdag, 15 februari 2013

  Spoiled brat <3

 10. 14 februari 2013 / donderdag, 14 februari 2013

  Mooie palletjes! En je haar opgestoken lijkt echt heel mooi, Serena! ๐Ÿ™‚

 11. Laura
  14 februari 2013 / donderdag, 14 februari 2013

  Oh Serena, gelijk welke look je draagt, je bent altijd zo mooi! Echt prachtig altijd!

 12. paulien
  14 februari 2013 / donderdag, 14 februari 2013

  wauw mooi hoor! vooral de eerste en de laatste look staan je geweldig!

 13. patricia
  14 februari 2013 / donderdag, 14 februari 2013

  super uitgebreide review serena!! je blog gaat echt vooruit!

 14. Mira
  14 februari 2013 / donderdag, 14 februari 2013

  Wauw, wat een prachtige foto’s!

 15. Jolien
  14 februari 2013 / donderdag, 14 februari 2013

  De groen/paarse look vind ik erg mooi!

 16. 14 februari 2013 / donderdag, 14 februari 2013

  Wat een leuke combinaties! Vooral de laatste drie. De eerste spreekt me niet zo heel erg aan, maar je hebt er nog een prachtige look mee weten te maken!

 17. 14 februari 2013 / donderdag, 14 februari 2013

  Wat een interessante oogschaduws dit zeg, vind ze je eigenlijk allemaal heel erg tof staan, je hebt er echt mooie looks mee gemaakt. Vooral die donkerfelle roze kleur vind ik gaaf!

 18. 14 februari 2013 / donderdag, 14 februari 2013

  Ziet er allemaal heel mooi uit!

 19. Elin
  13 februari 2013 / woensdag, 13 februari 2013

  Wat heb je prachtig haar! Het volume en de slag erin is heel mooi ๐Ÿ™‚

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *