Waarom moet ik hier om huilen?

Jeetje… ik BLIJF maar opruimen! Dit keer neem ik mijn zomerkleding onderhanden. Wat draag ik nog en wat draag ik absoluut niet meer? En waarom zou ik nog kleding bewaren waar ik vorige zomer niet meer in paste en komende zomer dus ook niet meer? Hoppatee, lekker sorteren, netjes opvouwen, en naar de kringloop ermee.

Ook heb ik een pakje ontvangen van Best Secret, die ik unbox in deze vlog. Ik pas onder andere een heel mooi badpak van Seafolly waarin ik me EINDELIJK weer een beetje mooi voel, en waarvan ik een beetje emotioneel word. Maar don’t worry dus, het zijn tranen van geluk, en net zoals iedereen heb ik ook zo mijn onzekere momentjes.

Bekijk de vlog hieronder;

Ik heb ALLE comments onder de video gelezen en ik vind ze zo lief. Heel fijn om te lezen dat ik hier niet alleen in sta en bedankt dat jullie de tijd nemen om mij een hart onder de riem te steken <3

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

15 Reacties

 1. 16 juni 2019 / zondag, 16 juni 2019

  Beetje late reactie maar ik vond het echt jammer om te horen dat je niet naar het zwembad durfde. Het badpak staat je prachtig. Je hebt er echt zo’n figuur in waar ik stiekem jaloers naar blijf kijken, met mijn Sidonia lichaam! Maar misschien is het voor jou ook wel extra spannend omdat je misschien sneller herkend wordt? Ik ben zelf geen gewicht aangekomen na mijn zwangerschappen maar heb daarna veel buikoperaties gehad waardoor mijn buik plots echt een slagveld is geworden. Dus ik snap wel heel goed dat je aan de veranderingen van je lichaam moet wennen.

 2. Nienke Thurlings
  10 juni 2019 / maandag, 10 juni 2019

  Ik heb echt mee zitten huilen. Ik voel dit zo. Geen kids hier, maar wel 7 kilo aangekomen en een veranderend lichaam nu ik 33 ben. Je moet gewoon een nieuw soort mooi voor jezelf zien te vinden als je in een andere levensfase komt. Ik zei tegen mijn vriend: ik wou dat ik op deze leeftijd net zo uit kon kijken naar het krijgen van rimpels of meer rondingen als dat ik op mijn 13e uit kon kijken naar het moment dat ik ein-de-lijk borsten en billen zou krijgen. Dankjewel voor het delen. Dat is belangrijk en helpt ons allemaal om onderling die levensfasedingetjes met meer liefde voor onszelf te doorgaan. Heel veel liefde voor jou!

 3. Eva
  25 mei 2019 / zaterdag, 25 mei 2019

  Heel herkenbaar. Weet precies hoe je je voelt. Heb vorig jaar nog badkleding zitten passen, maar kon niks vinden waar ik me goed in voelde.
  Ben op zich tevreden over mijn lichaam en zeker na 3 kinderen, maar het is allemaal niet meer zo strak als voorheen.
  Afgelopen zomer in Indonesië heb ik wel gezwommen, maar daar kan je gerust met een legging en een T-shirt het zwembad in.
  Dit jaar maar een nieuwe poging wagen om wat te vinden wat bij me past, want de kinderen willen ook wel graag een keer zwemmen, in Nederland.
  Maar zo’n badpak als jij hebt heb ik dus nog niet geprobeerd. Ik denk dat ik daar ook maar is naar ga kijken, want je ziet er fantastisch uit!

 4. Amélie
  20 mei 2019 / maandag, 20 mei 2019

  Ook al ben je 10x slanker dan ik en vind ik je ook in bikini prachtig, toch snap ik het wel want je mist je oude lijf van voor de zwangerschap.
  Ik heb jarenlang badpakken gedragen die ik eigenlijk vreselijk vind zitten en nu voor deze zomer heb ik eindelijk weer een bikini gekocht, gewoon in maat 48 en cup E. Als mensen het niet mooi vinden dan kijken ze maar een andere kant op! Ik voel me er goed in, hij past perfect en heeft een mooi hoog broekje. Het scheelt namelijk héél erg of je een mooie passende bikini hebt van goede kwaliteit die goed zit. Ik ben weg van Prima Donna swim; ze hebben bikini tops in alle cupmaten en modellen en daarbij kan je je eigen broekje kiezen, een taille slip of wel een klein broekje met smalle koordjes opzij, alles kan.
  Ik denk dat jij met een goed passende bikini ook je onzekere punten kan camoufleren! Maar dit badpak wat je laat zien is ook prachtig! Lekker zwemmen dus met je kleine man!

  • Serena
   Auteur
   20 mei 2019 / maandag, 20 mei 2019

   Wat een lieve reactie Amélie, en klinkt misschien stom, maar ik waardeer het extra omdat ik lees dat jij maat 48 hebt. Want ik kan me namelijk ook goed voorstellen dat je dan JUIST denkt ‘meis, stel je niet aan!! Ik heb 5 maten groter!’. Dus heel lief en ja, ik ga zeker snel zwemmen met mijn kleine boefie! <3

   • Cora
    13 juni 2019 / donderdag, 13 juni 2019

    Och lieverd. Ik heb maat 48 en ik snap het ook hoor! Het is joúw lijf en je voelt je er gewoon niet helemaal in thuis en daar mag je best verdrietig over zijn. Zo onwijs super geweldig dat je dat juist deelt! *applausje*

 5. Kelly
  17 mei 2019 / vrijdag, 17 mei 2019

  Meid wat ben je een mooi mens van binnen en van buiten. Hield het zelf ook niet droog na het zien van je video. Zo herkenbaar, wat een zwangerschap al niet psychisch met een vrouw doet. Vind de hele opgepoetste instagramable gebotoxte gefilterde nieuwe samenleving doodeng. Maar merk onbewust dat je toch enigzins aan die standaard wilt proberen te voldoen her en der. Maar echt Sereen jij bent real en prachtig en wees maar heel, heel trots op jezelf. Een verademing dat ben je

 6. Malika
  15 mei 2019 / woensdag, 15 mei 2019

  Heel mooie oprechte reactie Serena! You deserve to feel beautiful! En dat badpak ziet er echt knap uit 🙂 Geniet er van

 7. Amanda
  15 mei 2019 / woensdag, 15 mei 2019

  <3 alleen maar liefde voor hoe je dit deelt. Superstoer. En je bent prachtig.
  Voor een groot deel van de vrouwen denk ik ook nog eens heel herkenbaar. Die meetlat waar 'we' langs gelegd worden (en onszelf aan meten..) wordt steeds strenger lijkt het wel.. Gelukkig is er ook een soort van tegenbeweging. Ken je The Body Image Movement? Taryn Brumfitt is GEWELDIG 😀

 8. Kim
  14 mei 2019 / dinsdag, 14 mei 2019

  Ik wou dat ik jou lichaam had. Zelf heb ik altijd ondergewicht. Aankomen lukt nooit. Als het wel lukt, is het er ook weer snel af. Hierdoor is veel mij te groot. Dus ik kan ook niet alles aan. Badkleding durf ik nooit aan.
  Veder leuke vlog. Door opruim vlogs krijg ik zelf ook altijd zin om bezig te gaan.

 9. Sandra G.
  14 mei 2019 / dinsdag, 14 mei 2019

  Echt, Sereen, je bent prachtig! En ik vind het heel mooi dat je ook je kwetsbaarheden laat zien, niet zoals andere mensen alleen gefilterde foto’s.
  Ik ben door morfine heel veel aangekomen en voel me doodongelukkig dat ik mijn jurkjes van vorig jaar niet meer aankan. Een badpak, daar durf ik niet eens aan te denken!
  Heb wel stiekem mee zitten huilen met je.
  You rock, girl!

 10. 14 mei 2019 / dinsdag, 14 mei 2019

  Bedankt dat je dit ook laat zien, Serena. Dit badpak staat je inderdaad geweldig en het flatteert je figuur ongelooflijk goed! Misschien moet ik ook maar eens op zoek naar zo’n badpak, want in een bikini vind ik mezelf persoonlijk niet om aan te zien en voel ik mezelf echt hélemaal niet op m’n gemak.

 11. Emma
  13 mei 2019 / maandag, 13 mei 2019

  Goed dat je dit deelt! Ik heb een beetje hetzelfde na mijn zwangerschap.
  Ik had eerst een mooie strakke buik en nu heb ik standaard een ik lijk net 3 maanden zwanger buik.
  Ik merk echt dat ik steeds wijdere topjes draag en me echt onzeker voel in bikini.
  Mijn buikje zal misschien nog iets minder worden maar het is ook normaal dat een lichaam nooit meer hetzelfde zal zijn als voor een zwangerschap.
  Je buikhuid is immers flink uitgerekt.
  Maar ik ga ook beetje bij beetje het sporten oppakken in de hoop dat mijn buikje toch minder wordt 🙂

 12. Lieke
  13 mei 2019 / maandag, 13 mei 2019

  Vond het een prachtig moment, als ik het zo mag zeggen. Heel erg oprecht! Ik hou er van als mensen emotionele momenten er in houden in plaats van dat hun video’s zo perfect ge-edited zijn, als je snapt wat ik bedoel!
  Daarnaast, ook al ben ik nog geen moeder, wat je bedoeld met je veranderende lichaam. Ik ben onder andere door medicijnen (waarschijnlijk) ook aangekomen en heb mij een tijd lang heel onzeker gevoeld en dat doe ik nog steeds. Maar, het viel mij wel eens op tijdens een bezoek aan de Nederlandse stranden dat elke vorm daar rondliep in bikini. Nu durf ik mijn badpak af te wisselen met een prachtige bikini van Banana Moon!

 13. Rosa
  13 mei 2019 / maandag, 13 mei 2019

  Super mooie vlog en heel knap hoe je zo open en kwetsbaar durft te zijn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *