Video | winterkleding shoplog + try-on

Good evening! De lieve Mirte van de superleuke webshop Comegetfashion.com is zo lief geweest om mij een aantal nieuwe kledingstukken op te sturen, die ik in de video hieronder uitpak en natuurlijk meteen aantrek om te kijken of het wat is. Omdat ik een jeansmaat ben gegroeid (Marshall, bedankt!) paste ik nog maar weinig broeken, dus in deze shoplog laat ik voornamelijk veel broeken aan jullie zien, maar ook twee lekkere truien, een jurkje met dé print van 2019 en een SUPER FLAFFY faux fur jas (nog zachter dan Clarence en Coco!).

Benieuwd hoe alles me staat en welke kledingstukken ik houd en welke ik terug zal sturen? Bekijk het hieronder;

Hieronder de items die in de video voorbij komen;
CHECKED HIGH WAIST BELT PANTS €39,99
OVERSIZED SWEATER BEIGE €44,99
BASIC TURTLE SWEATER BLACK €34,99
VINYL PANTS €34,99
CHECKED TREGGING RED / BLACK €24,99
CLOSE UP PANTS €39,99
HEAVENLY LEOPARD FLARES €34,99
BIG FAUX FUR COAT €89,-
RED SNAKE DRESS €34,99

Oh my, ik ben ZO blij met alles! Nou ja, behalve met die eerste broek dan, daar pas ik gewoonweg niet goed in. Maar de rest van de broeken staan zo leuk en die vinyl pants… oeh la la! Ik heb mezelf de laatste tijd niet echt leuk aangekleed, maar ik krijg met deze nieuwe kledingstukken weer helemaal inspiratie om dat wél te doen. Ik krijg meteen zin om leuke setjes te maken en om zelfs weer eens hoge hakken te gaan dragen, haha! Wat een paar nieuwe items al niet kunnen doen, hè?

Ik ben super gelukkig sinds Marshall er is, maar ik merkte aan mezelf dat ik wat mijn figuur betreft niet helemaal lekker in mijn vel zat. Ik schaam me echt niet voor die extra kilo’s die er nu aan zitten (ik bedoel, ik heb er een kind in laten groeien en anders ga ik ook niet met mijn blote buik op YouTube staan), maar ik pas de helft van mijn garderobe niet meer en waar ik wel in pas is vooral heel erg comfy. En misschien wilde ik mezelf ook nog niet trakteren op nieuwe kleding, omdat ik vond dat ik dat pas ‘verdiende’ als ik weer wat zou zijn afgevallen, ofzo.

Ik weet het, niet heel erg body positive dit, maar ik denk dat het wel heel herkenbaar is voor velen? Ik houd van mijn lichaam, echt waar, maar je kunt ook van je lichaam houden en tegelijkertijd aan je lichaam willen werken, toch? Gezonder eten en sporten is ook een vorm van selflove, en dat is wat ik de komende tijd van plan ben om te gaan doen. Dus wie weet pas ik deze kleding over een paar maanden niet meer, maar tot die tijd moet ik dit lichaam ook gewoon accepteren en liefhebben en mag ik het dus zeker wel verwennen met nieuwe kleding, want ook dit lichaam mag er wezen!

Until next time,
Serena Verbon

Volg:
* bevat affiliate links

6 Reacties

 1. Nikita
  17 februari 2019 / zondag, 17 februari 2019

  Staat je erg leuk! Heerlijk, zulke items ontvangen. Ik wil wel, maar vind het dan toch zonde van ‘t geld haha dus knijp jezelf nog ‘ns in je arm dat je dit gewoon krijgt! Zo tof.

  En heerlijk dat je zo spontaan & eerlijk bent in je video’s :-).

 2. Shalini
  12 februari 2019 / dinsdag, 12 februari 2019

  Heel leuk. Alles staat je wel goed

 3. 11 februari 2019 / maandag, 11 februari 2019

  Leuke items! De vinyl broek en beige trui zijn mijn favorieten!

 4. Rowan Chanel
  11 februari 2019 / maandag, 11 februari 2019

  Wat ben je een leuke gezellige meid zeg!!
  En de kleding staat je ontzettend leuk!

 5. Monique
  11 februari 2019 / maandag, 11 februari 2019

  Leuk gedaan deze video Serena

 6. Tamara D
  11 februari 2019 / maandag, 11 februari 2019

  Super leuk!!! Ik was al een tijdje op zoek naar zo een checked tregging, heb m nu net besteld in het zwart geel, kleuren combi perfect voor bij mijn doc Martens.. zelf zou ik die glimmende zwarte niet aandurven vind me erg kinky latex achtig haha veel plezier met het dragen van je nieuwe kleding!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *