Video: verwijder je nagellak met één watje

Een hele tijd geleden zag ik eens een trucje op een Amerikaanse blog (helaas heb ik geen idee meer welke precies) waarbij nagellak werd verwijderd met slechts één wattenbolletje. Zelf heb ik eigenlijk alleen wattenschijfjes in huis, dus probeerde ik dat, en ook dat werkte erg goed. Sindsdien verwijder ik mijn nagellak regelmatig op deze manier.

De voordelen zijn;

  • op deze manier ‘verspil’ je geen wattenschijfjes
  • op deze manier gebruik je minder nagellakverwijderaar
  • milder voor de nagelriemen
[do action=”ytr”][/do]

Deze truc werkt ook voor glitternagellak, maar dan raad ik aan om acetonhoudende nagellakverwijderaar te gebruiken en om alles minstens 5 minuten te laten zitten.

Hoe meer laagjes het watje bevat (die van Demak’Up bijvoorbeeld zijn lekker dik) hoe zuiniger je ermee doet. Met een Demak’Up watje bijvoorbeeld heb je al genoeg aan een half watje. Deze die ik gebruik was van een huismerk en bevatte minder laagjes. Als jij wel wattenbolletjes in huis hebt kun je dit natuurlijk ook gebruiken. Gewoon lekker uitpluizen en stukjes van knippen, het werkt dan op dezelfde manier.

Ik hoop dat jullie wat hebben gehad aan deze snelle tip!

Hoe verwijderen jullie het liefst je nagellak?

Until next time,
Serena Verbon

 

Volg:

169 Reacties

  1. 29 maart 2015 / zondag, 29 maart 2015

    het ligt er ook aan of je remover wel goed is want een huiserk is niet altij even goed

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *