Video: Tijdbesparende Kleding Tips!

ARVE Error: id and provider shortcodes attributes are mandatory for old shortcodes. It is recommended to switch to new shortcodes that need only url

Mijn moeder is groot fan van Keeping Up With The Kardashian’s en in deze show zag ze dat Kim Kardashian een styliste heeft die allemaal kant-en-klare kledingsetjes voor Kim samenstelt. Mijn moeder raadde me aan dit ook zo te doen omdat ik ‘s ochtends altijd problemen heb met een outfit uitzoeken. In deze video laat ik zien hoe mijn setjes eruit zien en hoe ik ze samenstel. Het scheelt echt heel veel tijd en moeite!

Het is een goed idee om dit op een zondag te doen, meestal is dat een dag waarop je wat meer tijd voor jezelf hebt en zo kun je setjes maken voor de komende week. Het is heel erg leuk om je eigen kleding styliste te ‘spelen’ en om leuke, nieuwe combinaties te bedenken. Het is een soort ontspanning, maar tegelijkertijd is het natuurlijk ook heel erg nuttig.
Nog leuker is het om er meteen een paar sieraden bij uit te zoeken. Soms vergeet ik het gewoon om sieraden te dragen, maar als ik het bij mijn kledingsetjes hang vergeet ik ze niet! Het enige is dat je er geen schoenen bij kunt hangen, maar als je van tevoren bedenkt welk schoeisel je bij welke outfit wil dragen en die op volgorde klaarzet is dat probleem ook opgelost.
Hang alle kledingsetjes gewoon in je kast, maar hang het setje dat je de volgende dag wil dragen op een andere plek. Bijvoorbeeld aan je kamerdeur, je bureaustoel of aan je kastdeur, zodat het goed in zicht is. Anders loop je alsnog te twijfelen tussen je kledingsetjes en moet je alsnog haasten en DAT willen we juist voorkomen!
Good luck!
Until next time,
Serena Verbon

Volg:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *