Video | ochtendroutine met baby Marshall

Ons zoontje Marshall is inmiddels 9 maanden oud, kruipt de hele kamer rond (en snel!) en trekt zich overal aan op. Een van de meest aangevraagde video’s van de afgelopen tijd is mijn ochtendroutine met Marshall, want, hoe doen wij dat samen in de ochtend?

Eerlijk toegegeven heb ik het natuurlijk hartstikke relaxt zo in de ochtend vergeleken bij de gemiddelde (werkende) moeder. Marshall is allereerst een hele chille baby en daarbij werk ik vanuit huis, dus ik hoef niet om een bepaalde tijd de deur uit te snellen om Marshall bij ouders of KDV te brengen. Onze ochtenden bestaan dus vooral uit rustig opstarten en quality time. Op de dagen dat ik voor Marshall zorg verschuif ik het werk naar de avonduurtjes en probeer ik overdag zoveel mogelijk met hem door te brengen.

Nu ik de vlog zo terugkijk kan ik me best voorstellen dat je denkt ‘ja hoor, wie is er nou zo vrolijk, zingt er de hele dag door blije liedjes en geeft zijn kind honderden kusjes en knuffels?’. Maar echt, ik heb het niet mooier gemaakt dan het is; dit is een zo realistisch mogelijk beeld van onze ochtenden.

Bekijk onze ochtendroutine hieronder:

Na een avondje frituren of het eten van varkensvlees heb ik de dag erna vaak een knoepert van een puist. En wat ik ook vaak hoor is dat een huid onwijs kan opknappen wanneer mensen stoppen met het eten en drinken van zuivel. Diep van binnen wéten we dat voeding een grote invloed uitoefent op onze huid. Als we een huidprobleem hebben wordt er vaak ALLEEN naar skincare gegrepen, terwijl het juist goed zou zijn om een probleem van beide kanten aan te pakken; van zowel de binnen- als buitenkant.


In Azië, Amerika en Australië zijn beauty supplementen een vast onderdeel van een beauty routine, maar ik heb het idee dat we er hier in Nederland nog iets te down to earth voor zijn. Toch denk ik dat wij er hier snel genoeg aan zullen wennen, omdat je gewoon merkt dat het iets voor je doet. Swisse Ultiplus Haar Huid Nagels ondersteunt onze schoonheid namelijk van binnen uit. Op de langere termijn belooft het zichtbare tekenen van het ouder worden te verminderen en helpt het de huid er stralender uit te zien. Daarnaast zorgt het voor volumineus haar en mooie sterke nagels.

Nou, kom maar op!

Elke dag meng ik een scheutje met een glas water en hiermee krijg ik binnen:
+ Biotine (D-Biotine)
+ Seleen (Natriumseleniet)
+ Silicium (siliciumdioxide)
+ Bloedsinaasappelextract (Citrus sinensis)

Biotine
De vitamine Biotine, of D-Biotine, ondersteunt de groei en vorming van cellen en vetzuren. Bij een gebrek aan deze vitamine bestaat er een vergrote kans op huiduitslag of haarverlies, en om deze reden gaat men uit van het omgekeerde: dat Biotine dus juist een stralende huid en haargroei ondersteunt. Er moet veel meer wetenschappelijk onderzoek gedaan worden om dit theoretisch hard te maken, maar in de praktijk zijn er veel mensen lovend over biotine als supplement tegen haaruitval.

Seleen
Selenium of Seleen is een spoorelement, wat inhoudt dat je er slechts hele kleine hoeveelheden van nodig hebt om gezond te blijven. Seleen is betrokken bij veel verschillende lichaamsprocessen. Dit mineraal functioneert voornamelijk als antioxidant: het helpt je lichaam te beschermen tegen schadelijke invloeden van buitenaf (vrije radicalen), en helpt op deze manier je huid te beschermen tegen zichtbare tekenen van het ouder worden. Vaak krijg je met voeding alleen nét niet genoeg Seleen binnen.


Silicium

Dit mineraal is wat minder bekend, maar maakt onderdeel uit van collageen. Het is als ware de lijm die collageen bij elkaar houdt, en wordt dus indirect gelinkt aan een sterke en veerkrachtige huid, haar en nagels. Daarnaast zorgt dit mineraal voor meer zuurstof in je bloedbaan, wat weer een goed gehydrateerde en stralend gezonde huid oplevert.

Bloedsinaasappelextract
Dit extract geeft het supplement allereerst een heerlijke frisse, fruitige citrussmaak. Daarnaast is de Siciliaanse bloedsinaasappel een echte superfood, oftewel een zeer krachtige antioxidant. Het ondersteunt de andere antioxidant Seleen in haar werking om de tekenen van ouder worden tegen te gaan.


Zoals je wellicht in de video hebt gezien neem ik elke ochtend een glaasje water met Swisse Ultiplus Haar Huid Nagels, een vloeibaar supplement. Ik denk dat ik na 3 maanden pas écht een goed oordeel kan vellen over de werking van dit supplement, maar tot nu toe bevalt het hartstikke goed. Dat dit supplement vloeibaar is maakt het voor mij lekker laagdrempelig om in te nemen, en mede hierdoor houd ik het ook al ruim 3 weken vol.

Ik merk sindsdien een subtiel verschil. Mijn huid lijkt iets meer te stralen, nagels scheuren niet meer spontaan (ze zijn van nature heel slap) en ook mijn haar valt goed in model. Ik ga dus zeker verder met het innemen van Swisse Ultiplus Haar Huid Nagels en beschouw dit nu ook als een vast onderdeel van mijn skincare routine.


Swisse Wellness Ultiplus Haar Huid Nagels is een hoogwaardig, vloeibaar supplement. Het heeft een adviesprijs van €23,99 (300 ml) en is verkrijgbaar bij Etos. Bij dagelijks gebruik doe je een maand met  één flesje.

Geloof jij dat voeding invloed kan hebben op jouw huid? En is het innemen van een beauty supplement iets voor jou?

Until next time,
Serena Verbon

Volg:
deze blogpost is gesponsord door Swisse

24 Reacties

 1. Tessa
  26 februari 2019 / dinsdag, 26 februari 2019

  Super leuke vlog! En wat schattig die hanenkam bij Marshall!
  Mag ik trouwens vragen waar je die rode jurk vandaan hebt.. ik vind m zoooo mooi!

 2. Kimberley
  23 februari 2019 / zaterdag, 23 februari 2019

  Ik vind het juist wel leuk dat je de advertorial op een persoonlijke manier probeert te brengen.
  Serena vermeld altijd netjes onderaan het artikel dat het om een samenwerking of gesponsorde post gaat, zo ook nu.

 3. 22 februari 2019 / vrijdag, 22 februari 2019

  Ahh ik vind je zó lief met je zoontje, het moederschap fits you like a glove. Ik kreeg wel een halve hartverzakking toen ik hem zo rechtop zag staan in zijn stoeltje. Mijn jongste hebben we vanaf 4 maanden altijd vast moeten klikken omdat die zich er zo uit GOOIDE letterlijk… gelukkig is Marshall wat rustiger. En wat een onzin die blog dat je hem ‘verkoopt’ om reclame te maken. Ik vond het gewoon een lief, spontaan en oprecht filmpje, niks manipulatiefs aan.

 4. Judith
  22 februari 2019 / vrijdag, 22 februari 2019

  Dat noem ik nog eens je kind inzetten voor advertorials. Ben benieuwd hoe hij er later over denkt.
  “Mama verkocht mijn gezichtje om lezers te lokken voor een vitamineadvertentie”

  Classy

  Vlogs en blogs, leuk hoor, maar dit gaat nergens over

 5. Emma
  21 februari 2019 / donderdag, 21 februari 2019

  Aah lekker om half 8 opstaan met een baby dat is luxe!
  Mijn zoontje( 1,5 jaar) was ook zo maar begint zich nu ietsje eerder te melden.
  Die van mij staat als ik hem ga halen sochtends altijd in bed rechtop van alles tegen zijn knuffels te vertellen.
  Ik zag bij je youtube kanaal al allemaal reacties van mensen die het hadden over restjes melk drinken of Marshall vast maken in zijn stoel.
  Doe lekker wat jij wilt en wat voor jou goed voelt, jij bent immers zijn moeder.
  Ik krijg ook nog constant te horen: ooh doe jij dat zo? Ik dacht dat dat niet mocht.
  Oh geef je hem nog een avondfles? Ik dacht dat dat niet meer mocht.
  Zo vermoeiend, maar hoort erbij :p

  • Serena
   Auteur
   21 februari 2019 / donderdag, 21 februari 2019

   Dankjewel voor je support! Zo hoort het ook onder moeders, vind ik <3

 6. 21 februari 2019 / donderdag, 21 februari 2019

  Ohh wat super leuk dat jullie zo’n gezellige ochtenden hebben samen! Zo lijkt het nog best te doen, met een kindje 😉

 7. Hafsa
  20 februari 2019 / woensdag, 20 februari 2019

  Dus men bekijkt de video niet eens en heeft alweer iets om over te zaniken.. wat vermoeiend zeg

 8. ellen
  20 februari 2019 / woensdag, 20 februari 2019

  OH zo mooi om te zien dat jullie beiden genieten van jullie quality time! Koesteren maar! Ik moet er elke dag om 06u uit om m’n zoontje van 6 maanden op tijd in de opvang te krijgen zodat ik kan gaan werken…
  wel ben ik enorm verliefd op marshall z’n guitige lach!

  • Serena
   Auteur
   21 februari 2019 / donderdag, 21 februari 2019

   hi Ellen,
   wow, 6u opstaan… wat vroeg! Maar als Marshall over een jaartje of 3 naar de basisschool gaat moeten wij er ook aan geloven hoor. Dus ja tot die tijd koesteren we deze chille ochtenden maar even heel hard, haha! <3

 9. Linda
  20 februari 2019 / woensdag, 20 februari 2019

  Leuk om te zien maar nu ben je zelf nog niet gedouched/aangekleed. Waar laat je Marshall dan? Ik vond dat wel lastig soms, wipstoeltje werd gevaarlijk maar los op de grond kon ook niet.

  • Serena
   Auteur
   21 februari 2019 / donderdag, 21 februari 2019

   hi Linda,
   ik leg Marshall om 10u weer op bed voor een dutje van 2 uur lang (soms is het ook maar een uur of anderhalf uur). Dus in die tijd kan ik mezelf omkleden, opmaken, doe ik het huishouden, check ik mijn mail, post ik een IG foto, dat soort dingen. En als hij dan wakker wordt rond 12u ‘s middags gaan we samen lunchen.

   Op de dagen dat hij naar mijn moeder gaat gaan we rond 9.15u de deur uit, zodat hij zijn dutje bij mijn ouders kan doen. Na het ontbijt zet ik hem in de box, de TV gaat aan, en dan ga ik naar boven om me snel te douchen, om te kleden en op te maken. Ik probeer dat in een kwartiertje te doen. Dan pak ik zijn spullen bij elkaar en breng ik dat naar de auto. Daarna doe ik hem in het autostoeltje en gaan we de deur uit.

 10. E
  20 februari 2019 / woensdag, 20 februari 2019

  Volgensmij zeg je in de video dat het je 2e flesje is, vervolgens dat je nu 3 weken bezig bent en aan het eind dat je met 1flesje een maand doet? Of mis ik iets

  • Serena
   Auteur
   21 februari 2019 / donderdag, 21 februari 2019

   hi E!
   In de video zeg ik ook dat ik het een beetje op de gok doe! Dus kennelijk heb ik elke dag iets meer dan 2 theelepels in het glas geschonken, vandaar dat ik er dus sneller doorheen ben gegaan. Snap je? Nu met dit tweede flesje probeer ik wel echt die 2 theelepeltjes aan te houden, zodat ik er dan inderdaad precies een maand mee kan doen.

 11. Rowan Chanel
  20 februari 2019 / woensdag, 20 februari 2019

  Oh wat heerlijk om te zien! En super leuk dat je je eigen liedjes verzint. En wat fijn om te zien dat je zo gelukkig bent!!
  Ik kan het wel een beetje vergelijken met mijn moeder en ik, ze was ook altijd thuis en ik heb dat als zó fijn ervaren!
  Aandacht van mama is the best ♡

  • Serena
   Auteur
   21 februari 2019 / donderdag, 21 februari 2019

   Haha, ik heb een heel arsenaal aan zelf verzonnen liedjes! George neemt ze nu zelfs al over!

 12. 20 februari 2019 / woensdag, 20 februari 2019

  Volgens mij is er iets niet helemaal goed gegaan met je artikel en video in een! Maar leuke video om te zien!

 13. Miek
  20 februari 2019 / woensdag, 20 februari 2019

  Serena, ligt het aan mij of heb je nu 2 artikelen in 1 post geplaatst?
  Eerst de video van Marshall en daarna over voedingssupplementen…

  • Michèle
   20 februari 2019 / woensdag, 20 februari 2019

   Denk het ook want de combi slaat nergens op 😛

  • Hafsa
   20 februari 2019 / woensdag, 20 februari 2019

   Nog een miep die je ter verantwoording roept. Ik ga deze blog bijna verlaten door al die irritante comments!! Take it or leave it mensen!!

  • Renate
   20 februari 2019 / woensdag, 20 februari 2019

   Heb je de video niet gezien? Daarin heeft ze het ook over Swisse.

   • Miek
    20 februari 2019 / woensdag, 20 februari 2019

    Sorry inderdaad ik kon de video nog niet kijken straks. Vandaar de verwarring… maar jammer dat het niet vernoemd wordt in de titel.

    Verder een heerlijke en ook herkenbare video. Super om je te zien genieten van je kereltje en hij ook van jou!! Geniet er intens van want echt alle clichés zijn waar!!
    Liefs van een moeder met 2 pubers 😉

    • Renate
     20 februari 2019 / woensdag, 20 februari 2019

     In het stuk staat ook nog : Zoals je wellicht in de video hebt gezien neem ik elke ochtend een glaasje water met Swisse Ultiplus Haar Huid Nagels, een vloeibaar supplement.
     ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *