Vernieuwde Etos mascara’s

Het zoeken naar Holy Grails op beautygebied blijft een doorlopende bezigheid. Ook al heb ik de perfecte foundation, highlighter of mascara stiekem al gevonden, toch blijf ik nieuwsgierig naar nieuwe producten omdat het wat mij betreft altijd beter, mooier óf in elk geval goedkoper moet kunnen.

etosmascara - 7Vooral mascara’s vind ik leuk om te reviewen, dus je begrijpt mijn blijdschap toen er een enveloppe op de deurmat plofte die tot de nok toe vol was gestopt met de vernieuwde mascara’s van Etos*. De hulzen van deze mascara’s zien er prachtig en luxueus uit, heel strak en chic met een mooi, sierlijk lettertype.

Schermafbeelding 2015-09-20 om 07.47.03Volume, Mega Volume, Volume & Curl, Volume & Long Lashes, Volume & Separation en All in One: er is voor elke soort wimpers en wens wat wils.

Ook fijn: Etos heeft ook veel donkerbruine mascara’s, voor een zachtere oogopslag. Ik weet dat niet elke mascara ook in het bruin verkrijgbaar is, dus dit moet vast goed nieuws zijn voor de blondines onder ons. Voor mij is het fijn dat er ook veel keuze is in waterproof mascara’s. Ik houd van een waterproof formule omdat dit mijn wimpers goed in de krul houdt.

etosmascara - 3etosmascara - 5En ook heel leuk: er zijn zelfs gekleurde mascara’s verkrijgbaar in trendy kleuren als knallend blauw, mintgroen en violet. Blauw was er al, maar mintgroen en violet zijn nieuw! Ik weet dat er veel high end merken zijn die gekleurde mascara’s uitbrengen, maar laten we eerlijk zijn, waarom zou je €35 uitgeven aan een mascara in een trendkleur die je waarschijnlijk toch maar een paar keer gaat gebruiken? Ontzettend gaaf dus dat Etos budgetvriendelijke varianten in hun assortiment heeft. Want met zulke zachte prijsjes is de gekleurde mascara-trend een stuk laagdrempeliger om eens uit te proberen!

Hieronder een aantal voorbeelden met wat je zoal kunt doen met gekleurde mascara;

l'oreal miss denim review-03catrice-lentekleurtjes_3 catrice lentekleurtjes_8CHANEL COLLECTION BLUE RHYTHM - 5essence-all-about-paradise-eyelook_18.png essence-all-about-paradise-eyelook_19.pngZoals je ziet kun je hele mooie, creatieve eyelooks maken met gekleurde mascara. Breng het bijvoorbeeld aan in dezelfde kleur als je oogschaduw om de kleur intenser te maken, of houdt de rest van je eyelook neutraal zodat de mascara zorgt voor een ‘pop of colour’. Breng het aan op je onderste wimpers, of juist op de uiteindes van je bovenste wimpers voor een leuk, speels effect.

etosmascara - 6De Color mascara’s hebben een hetzelfde borsteltje als van de volume mascara’s. Ze doseren de juiste hoeveelheid mascara (en dus ook de juiste hoeveelheid kleur) zonder de wimpers aan elkaar te plakken. Deze mascara separeert de wimpers juist erg mooi, geeft ze iets volume en vlekt niet. Zelfs op mijn donkere wimpers geeft het goed kleur af en zorgt het voor een prachtig kleuraccentje!

etos mascara's review - 2Van alle mascara’s die ik opgestuurd heb gekregen waren er 4 stuks waterproof, die ik wat uitgebreider heb getest en die ik hieronder kort voor jullie zal reviewen: Sensitive Volume waterproof, Volume waterproof, Mega Volume waterproof en als laatste Seperation & Volume waterproof.

etos mascara's Hierboven nog even de borsteltjes naast elkaar, zodat je goed het onderlinge verschil kunt zien.

etos mascara's review - 1Zo zien mijn wimpers eruit zonder mascara (ik heb ze hier wel gekruld). Omdat ik van nature hele rechte wimpers heb, krul ik ze altijd. Ik heb gemerkt dat waterproof formules mijn wimpers veel beter in de krul houden (bij niet-waterproof mascara’s zakt de krul er al snel uit), dus vandaar dat ik zweer bij waterproof mascara’s.

Sensitive Volume waterproof
Deze mascara is in principe hetzelfde als de Volume waterproof mascara (zie de review hieronder), en heeft ook hetzelfde effect op de wimpers, maar dan is het speciaal bedoeld voor mensen met gevoelige ogen.

Volume waterproof
etos mascara's review - 3Deze mascara heeft een vrij ‘normaal’ borsteltje die lichtelijk spits toeloopt. Het borsteltje bestaat uit vezelige haartjes die niet al te dicht op elkaar staan. Dit vind ik persoonlijk erg fijn, omdat dit ervoor zorgt dat de wimpers mooi gesepareerd worden en dus niet (te veel) aan elkaar gaan kleven. Met het borsteltje kun je alle wimpers goed bereiken, ook die kleine babyhaartjes.

Wat me opvalt is dat deze mascara de wimpers niet knoerthard maakt, ondanks de waterproof formule. Je kunt dus gerust laag na laag opbouwen voor nóg meer volume, zonder dat het een plakkerige spinnenpootbende wordt. Ideaal! Dit lukt niet met mijn huidige favoriete waterproof mascara, want die maakt mijn wimpers erg hard waardoor laagjes opbouwen praktisch onmogelijk is. Ik vind het effect van deze mascara erg mooi. Het geeft mijn fijne wimpers een mooi volume en echt dat gewilde ‘false lash effect’.

Mega Volume waterproof
etos mascara's review - 4Het verschil tussen de normale Volume waterproof mascara en de Mega Volume waterproof mascara is niet zo goed te zien, maar ik denk dat deze mascara nét iets meer volume aan mijn wimpers geeft. Het borsteltje is wat dikker, groter, de haartjes zijn wat langer en staan dichter op elkaar. Het separeert de wimpers iets minder, waardoor ze wel weer wat voller en volumineuzer ogen, dus dat is wat mij betreft zeker een plus. Ik heb fijne wimpers en heb het dus een beetje ‘nodig’ als de wimpers iets aan elkaar plakken. Of nou ja, dat vind ik persoonlijk mooi omdat mijn wimpers dan wat voller lijken (zonder het spinnenpoot effect).

Deze formule is trouwens ook lekker zacht waardoor de wimpers – ondanks de waterproof eigenschap – nog lekker flexibel aanvoelen. Laagjes opbouwen is dus geen probleem en zorgt alleen maar voor nóg meer volume. De mascara is niet te droog, niet te nat, precies goed. Ik vind het effect erg mooi en ik ben tevreden over het feit dat deze mascara de krul er de gehele dag goed inhoudt. Het geeft mijn wimpers echt het ‘wow’ effect!

Separation & Volume waterproof
etos mascara's review - 5Deze mascara geeft een gelijksoortig effect als de Mega Volume waterproof mascara, maar waaiert de wimpers ietsje mooier uit en separeert ze ook nét ietsje beter. Het volle borsteltje is niet van vezelige haartjes gemaakt, maar van siliconen ‘haartjes’. Deze ‘haartjes’ zijn vrij kort en staan op mooie, gelijke afstand van elkaar. Omdat het siliconenborsteltje minder vezelig is, separeert dit de wimpers net even iets beter dan de voorgaande mascara’s.

Persoonlijk zie ik niet heel veel verschil in vergelijking met de andere Etos mascara’s, maar ik kan me voorstellen dat je een voorkeur hebt in het soort borsteltje. Mijn voorkeur gaat uit naar vezelige, harige borsteltjes, maar mocht je een voorkeur hebben voor siliconen borsteltjes (bijvoorbeeld, als je wimpers niet zo fijn zijn als die van mij en ook iets voller) dan is de Separation & Volume mascara de keuze voor jou!

etosmascara - 4Eindoordeel
etos mascara's waterproofIk ben positief verrast door deze Etos mascara’s! De formule is niet te nat, niet te droog, is inderdaad goed waterproof en vlekt niet. De formule houdt mijn wimpers toch vrij flexibel waardoor opbouwen van meerdere volumineuze laagjes goed te doen is, zonder dat het te erg gaat klonten of er een spinnenpoot effect ontstaat. Erg fijn voor fijne, rechte wimpers zoals die van mij.

Ik moet zeggen, zo van dichtbij lijkt het misschien wel alsof de wimpers te veel aan elkaar kleven, maar in het echt (en van een afstandje, niet zo dicht erbovenop) geven deze mascara’s mijn wimpers echt een mooi, natuurlijk en toch ook een false lash effect.

En, voor mij de allergrootste plus, het houdt de gehele dag de krul in mijn wimpers, zonder uit te zakken. Ik heb niet echt een duidelijke favoriet, ze geven mijn wimpers allemaal een mooi en soortgelijk effect. Als ik toch zou moeten kiezen dan zou ik voor Mega Volume waterproof gaan. Welke vinden jullie het mooiste bij mij?

etosmascara - 8Ik hoop dat deze reviews je nieuwsgierig hebben gemaakt naar de vernieuwde Etos mascara’s. Naast deze waterproof versies zijn er ook ‘normale’ versies in zowel zwart als bruin en in allerlei vrolijke trendkleuren zoals knalblauw, mintgroen en indigo. Superleuk om mee te experimenteren! En voor de prijs hoef je het absoluut niet te laten;

De volume mascara’s kosten €3,99
De Color en Sensitieve mascara’s kosten €5,99

De Mega Volume mascara kost €5,99
De Curl, Separation, Long Lash mascara’s kosten €5,99

De All-in-One mascara kost €6,99

etosmascara - 2Neem dus absoluut een kijkje in het Etos make-up schap als je op zoek bent naar een nieuwe, budgetproof mascara!

Ik ben benieuwd welke van deze mascara’s jou het meeste aanspreekt. Welk soort klinkt als een mascara match voor jou?

Until next time,
Serena Verbon

*sponsored – voortaan geef ik gesponsorde posts ook de tag ‘sponsored’, zodat je al via de hoofdpagina kunt zien om wat voor een soort post het gaat. Persoonlijk vind ik dit geen reden om artikelen niet te lezen, want ik steek ook in gesponsorde posts veel tijd en moeite. Toch vind ik het belangrijk om zo transparant mogelijk te zijn en omdat een aantal bezoekers hebben aangegeven het op prijs te stellen als ik het eerder aangeef dan aan het einde van het artikel, heb ik deze keuze gemaakt. 

Volg:

91 Reacties

 1. 2 oktober 2015 / vrijdag, 2 oktober 2015

  Wat een creatieve looks! De waterproof mascara’s geven allemaal een mooi effect alleen ben ik er nooit zo fan van, omdat ik geen mascara op kan doen zonder op een panda beer te lijken haha :’)

 2. CHRISTINA
  2 oktober 2015 / vrijdag, 2 oktober 2015

  de reacties zijn goed maar hoe krijgen we 1 monster om te testen? ik zal niet kopen iets dat kan myn sensitive ogen in de tranen bregen, ik wil 1se testen,

  • Serena
   Auteur
   2 oktober 2015 / vrijdag, 2 oktober 2015

   hi Christina,

   uit ervaring weet ik dat je altijd terug mag gaan met een make-up product als je daar een allergische reactie van krijgt. Dus je kunt de mascara kopen, testen, en als alles goed gaat, houd je hem. Krijg je een reactie, dan ga je terug naar de winkel, vul je een formulier in met een medewerker, en krijg je je geld terug. Voor de zekerheid kun je dit nog even navragen in de winkel.

   Succes!

 3. CHRISTINA
  2 oktober 2015 / vrijdag, 2 oktober 2015

  de reacties zijn goed maar hoe krijgen we 1 monster om te testen?

 4. 1 oktober 2015 / donderdag, 1 oktober 2015

  Fijne review, ze zien er goed uit!

  XO

 5. 1 oktober 2015 / donderdag, 1 oktober 2015

  De mascara’s zien er ontzettend goed uit op jouw wimpers!

 6. 1 oktober 2015 / donderdag, 1 oktober 2015

  Gesponsord of niet, jouw posts zien er altijd tip top uit. Wel professioneel van je dat je zo naar je lezers luistert. Toch blijf ik mezelf altijd verbazen. Een tijdschrift moet je kopen en een blog is gratis! GRATIS! Je krijgt echte meningen, prachtige foto’s.. en nog zeuren.. Gekke wereld.

  Maar de mascara’s 😀

  De kleurtjes zijn wel grappig. ik zou eerder in de zomer een kleurtje dragen dan nu, maar dat is persoonlijk.
  De mascara’s zijn van goede kwaliteit zeg:-D! Super fijn. De Serparation & Volume vind ik persoonlijk het mooist. Het lijkt net een mooie waaier die je ogen omlijsten. Even onthouden, want ik heb net vier mascara’s bij de DM gekocht om te proberen;-).

  Liefs Lindy

 7. Jessy
  1 oktober 2015 / donderdag, 1 oktober 2015

  Ook hier geen foto’s! Jammer want ik ben heel benieuwd!

  • Serena
   Auteur
   1 oktober 2015 / donderdag, 1 oktober 2015

   hi Jessy,

   wat bedoel je met ‘geen foto’s’? Er staan toch foto’s bij dit artikel?

   Heel veel juist!

   • Jessy
    2 oktober 2015 / vrijdag, 2 oktober 2015

    Gister 10 keer opnieuw geladen maar steeds niets, en nu vandaag zie ik alle foto’s! Goeie review 🙂

    • Serena
     Auteur
     2 oktober 2015 / vrijdag, 2 oktober 2015

     Het ligt aan je adblocker, ben ik nu achter. Jammer, want hierdoor mis jij een leuk artikel en ik inkomsten!

     • 2 oktober 2015 / vrijdag, 2 oktober 2015

      Inkomsten? Serena, dit komt een beetje raar over..

      • Serena
       Auteur
       2 oktober 2015 / vrijdag, 2 oktober 2015

       hi Iris,

       mag ik vragen wat je daar raar aan vindt?

  • Serena
   Auteur
   1 oktober 2015 / donderdag, 1 oktober 2015

   Nee, dat kan niet.. er staan er heel veel! Misschien even refreshen?

 8. Juicy
  1 oktober 2015 / donderdag, 1 oktober 2015

  ze klonteren naar mijn mening te veel. De dupe’s van catrice vind ik echt veel beter, deze zijn nog goedkoper ook!

 9. 1 oktober 2015 / donderdag, 1 oktober 2015

  Mooi! Ik vind die looks met die gekleurde mascara vooral erg mooi!

 10. 1 oktober 2015 / donderdag, 1 oktober 2015

  Heel gek maar ik zie geen foto’s… Vind het op die manier ook niet zo leuk om het artikel te gaan lezen 🙁 Gekke computer heb ik?

 11. Sandra G.
  1 oktober 2015 / donderdag, 1 oktober 2015

  Eeeh….ik zie helemaal geen foto’s. Waar staan ze?

  Duidelijk artikel trouwens!

  • Catlady
   1 oktober 2015 / donderdag, 1 oktober 2015

   Ik zie helaas ook geen foto’s 🙁 Iemand enig idee hoe dit op te lossen is?

   • Elske
    1 oktober 2015 / donderdag, 1 oktober 2015

    Ik ook niet! :S

  • Serena
   Auteur
   1 oktober 2015 / donderdag, 1 oktober 2015

   Dames, de foto’s staan er gewoon! Misschien even refreshen?

   • nanoe
    1 oktober 2015 / donderdag, 1 oktober 2015

    Ik zie witte vierkantjes en als ik erop klik dan laad de foto pas. Zal wel iets met de browser te maken hebben. Vind het wel leuk en interactief 😛

    • Serena
     Auteur
     1 oktober 2015 / donderdag, 1 oktober 2015

     Haha, nou ja! Wel vreemd!

 12. Naomi
  1 oktober 2015 / donderdag, 1 oktober 2015

  Ze zien er goed uit! Zelf gebruik ik nog steeds de mascara van actrice die je laatst aanrade

 13. 1 oktober 2015 / donderdag, 1 oktober 2015

  De waterproof mascara’s ga ik eens goed bekijken in de winkel. Ik ben voor mijn vakantie nog op zoek naar een fijne waterproof mascara en hopelijk kan ik hek hier vinden : )

 14. 1 oktober 2015 / donderdag, 1 oktober 2015

  Ziet er heel goed uit! Ik wil graag die blauwe! Had al een duurdere gespot maar dat was het me niet waard. En nu kan ik deze van Etos mooi uitproberen!

 15. Miriam
  1 oktober 2015 / donderdag, 1 oktober 2015

  Kan iemand aan me uitleggen waarom je een gesponsorde post niet zou lezen?

 16. Myrna
  1 oktober 2015 / donderdag, 1 oktober 2015

  Goede review Serena, ik heb als indo dezelfde problemen met mijn wimpers als jij.
  Zakken snel naar beneden door te natte mascara. Nu zit ik de laatste tijd ook te klunzen met mijn wimperkruller, heb je een suggestie? Niet al te duur please??
  Heb de wimperkruller van de Primark gehad, die is redelijk. De eerste die ik van NYC had was fijn, daarna kocht ik een andere en die deed het niet goed.

 17. 1 oktober 2015 / donderdag, 1 oktober 2015

  Ze zien er prima uit ! Prachtige ooglooks 🙂 !

 18. Naomi
  1 oktober 2015 / donderdag, 1 oktober 2015

  De mascara’s zien er goed uit!

 19. 1 oktober 2015 / donderdag, 1 oktober 2015

  Ik werk zelf bij Etos en dit is een mooie manier om te laten weten dat de vernieuwde mascara’s echt fijn zijn! Leuk en duidelijk artikel! Etos eigen merk mascara is tegenwoordig één van de weinigen die gekleurde mascara’s hebben.

 20. 1 oktober 2015 / donderdag, 1 oktober 2015

  Wat een duidelijke review! Ik ben zo benieuwd naar de mascara’s van de Etos en ben toch wel erg blij verrast als ik de foto’s zo zie! Zodra mijn huidige mascara op is ga ik zeker een van de Etos proberen, waarom zou je meer betalen als je zo’n geode kwaliteit krijgt voor dat geld! Top!

 21. Annette
  1 oktober 2015 / donderdag, 1 oktober 2015

  Hoera, dank voor deze post!
  Toen ik van de week bij de Etos zag dat ze een nieuwe lijn mascara’s hebben was ik zwaar chagerijnig. Ik was na lang zoeken naar de ideale mascara uitgekomen bij de 24hour Volume mascara van Etos, en daar zeer gelukkig mee. Het vooruitzicht op weer tig mascara’s uit te moeten proberen voor ik de juiste gevonden had trok me bepaald niet aan. Maar met jouw post weet ik nu dat de ‘Separation and volume’ waarschijnlijk het beste bij me past. Thanks!

 22. 1 oktober 2015 / donderdag, 1 oktober 2015

  Wat een post heb je gemaakt. Ik zie inderdaad dat je heel veel tijd steekt in je sponser post. Als je eerlijk ben van je mening blijf ik lezen natuurlijk. Als het sponser post is. Ik heb vertrouwen in je. Je maakt altijd werk van je post. Duim je up. Ik wil niet slijmen maar het is echt zo.
  En de mascara, wat goed en ook nog goedkoop ook, halleluja…dus ga zeker kijken.

 23. 1 oktober 2015 / donderdag, 1 oktober 2015

  Afgelopen week kocht ik de waterproof volume mascara in het bruin. Helaas vlekt deze wel bij mij. Mijn wimpers zijn erg lang dus misschien komt het daardoor. Raar dat een waterproof vlekt op mijn oogleden. Wellicht is mijn huid daar wat vettig en komt het daardoor.

  • Serena
   Auteur
   1 oktober 2015 / donderdag, 1 oktober 2015

   Bedoel je aan de onderkant van je ogen? Want dat ligt volgens mij niet per se aan de mascara, eerder wat je onder je ogen aanbrengt. Zelf breng ik daarom nooit mascara aan op mijn onderste wimpers, ik heb het werkelijk bij alles. Ook bij mijn dure Guerlain mascara. En die is ook waterproof!

  • patricia
   1 oktober 2015 / donderdag, 1 oktober 2015

   dit heb ik dus ook met alle waterproof mascara’s. die vlekken allemaal boven mijn oog. ik denk dat het komt door de vettere huid.
   enige mascara die bij mij blijft zitten is max factor (niet waterproof maar kan tegen een bui)

 24. 1 oktober 2015 / donderdag, 1 oktober 2015

  Dat ziet er goed uit zeg! De verschillende kleurtjes zijn erg leuk 🙂 mooie looks heb je er weer bijgemaakt!

 25. 1 oktober 2015 / donderdag, 1 oktober 2015

  Wat een variaties bestaan aan mascara’s bij de etos, ik moet eerlijk bekennen dat ik nog nooit mascara van hun gebruikt heb. Ik vind de kleur mascara’s erg leuk en zeker voor die prijs voor leuke variaties in je ooglook aan te brengen. Liefs soraya

 26. 1 oktober 2015 / donderdag, 1 oktober 2015

  Oh, mega volume ziet er heel mooi uit!!

 27. Mieke | Mieksmind
  1 oktober 2015 / donderdag, 1 oktober 2015

  Ik vind de seperation het mooiste. Bij de andere vind ik ze net wat te veel aan elkaar ‘kleven’. Die zou ik zelf dan ook kiezen.

  • wendela
   1 oktober 2015 / donderdag, 1 oktober 2015

   Vind ik ook. Deze kost 3,99 tovh?

   • Serena
    Auteur
    1 oktober 2015 / donderdag, 1 oktober 2015

    De Volume & Separation mascara kost €5,99

    • wendela
     1 oktober 2015 / donderdag, 1 oktober 2015

     Dankjewel!

 28. 1 oktober 2015 / donderdag, 1 oktober 2015

  Oeeeeh! Er zijn een paar die er heel mooi uit zien!

 29. 1 oktober 2015 / donderdag, 1 oktober 2015

  Leuk dat Etos nieuwe mascara heeft, en ook zoveel varianten! Ik heb eigenlijk nog nooit een mascara van Etos geprobeerd maar ik ben nu wel benieuwd. Ze zien er allemaal goed uit. 🙂

 30. 1 oktober 2015 / donderdag, 1 oktober 2015

  Mooie mascaras heb ik voorbij zien komen.

 31. Ger
  1 oktober 2015 / donderdag, 1 oktober 2015

  De mega volume staat het mooist bij jou. Fijn, zulke budget mascara’s.

 32. 1 oktober 2015 / donderdag, 1 oktober 2015

  de Separation and volume mascara vind ik het mooist!

  x

 33. 1 oktober 2015 / donderdag, 1 oktober 2015

  Die eerste volume mascara geeft een heel mooi resultaat!

 34. 1 oktober 2015 / donderdag, 1 oktober 2015

  Wauw, dat zijn er een hoop! Gaaf, ga zeker even een bezoekje brengen aan de etos!

 35. 1 oktober 2015 / donderdag, 1 oktober 2015

  Wat een hoop mascara’s! Ik vind Volume ook wel mooi bij jou!

 36. 1 oktober 2015 / donderdag, 1 oktober 2015

  Wat fijn dat ze ook bruine mascara’s hebben, die gebruik ik namelijk het liefst.

 37. 1 oktober 2015 / donderdag, 1 oktober 2015

  Ik ben zo makkelijk met mascara’s. Zolang ze zwart zijn en mn wimpers spreiden ben ik helemaal happy!

 38. 1 oktober 2015 / donderdag, 1 oktober 2015

  Grappig dat de Volume meer volume lijkt te geven dan de Mega Volume. Die laatste vind ik trouwens het mooiste effect geven, je wimpers zien er hiermee vol maar toch heel natuurlijk uit.

 39. Syl
  1 oktober 2015 / donderdag, 1 oktober 2015

  Spon of geen spon. Je laat toch foto’s zien? Dus de lezers kunnen dan zelf oordelen. Bij huidverzorging snap ik dat het voor lezers lastig oordelen is.
  Die gekleurde mascara… kan je die het beste over een fijne mascara heen halen voor alleen de kleur, of doet hij van zichzelf al genoeg voor je wimpers?

  • Serena
   Auteur
   1 oktober 2015 / donderdag, 1 oktober 2015

   hi Syl,
   ik dacht eerst dat het een beter effect zou geven door ze over een zwarte basis aan te brengen, maar ik ben erachter gekomen dat ze juist meer kleur afgeven door ze gewoon op je ‘blote’ wimpers aan te brengen. Wel goed heen en weer zigzaggen, dan bedek je je wimpers het beste.

   • Syl
    1 oktober 2015 / donderdag, 1 oktober 2015

    Ok thx. Dan ga ik zeker voor de violet mascara.

 40. 1 oktober 2015 / donderdag, 1 oktober 2015

  Hm, ziet er op zich best goed uit! Je maken je wimpers echt bizar lang, en geven ze ook een mooie krul. Wel lijkt het alsof je wimpers niet heel goed gesepareerd zijn, de mascara plakt een beetje samen. Hoeft op zich ook niet erg te zijn, want inderdaad: dat false lash effect geeft het zeker wel!

  • Serena
   Auteur
   1 oktober 2015 / donderdag, 1 oktober 2015

   Nee ik vind dat juist mooi! Ik heb zulke fijne wimpertjes, en zo close-up lijkt dat ‘aan elkaar geplak’ een stuk heftiger, terwijl je er in real life eigenlijk niets van ziet! 🙂

 41. 1 oktober 2015 / donderdag, 1 oktober 2015

  De volume en long lashes borstel spreekt mij het meest aan. Ik heb jarenlang een hele fijne mascara gehad van Etos (hij was ook twee keer als beste getest) maar die is er helaas een jaar of vijf geleden uit gegaan. Tijd om te kijken of hun vernieuwde misschien hieraan kunnen tippen 🙂

 42. 1 oktober 2015 / donderdag, 1 oktober 2015

  De separation & Volume ziet er goed uit! Fijn dat Etos haar assortiment heeft aangepast en met al die keuze komt. Zelf vind ik de paarse mascara heel erg leuk en verrassend uit de hoek komen. Hoe tof om dit aan het puntje van je wimpers aan te brengen!

 43. 1 oktober 2015 / donderdag, 1 oktober 2015

  Leuk dat Etos hun mascara’s vernieuwd heeft! Ik zie alleen weinig verschil tussen volume en mega volume. Dat is jammer maar het effect is wel mooi!
  Als jij schrijft dat een bericht gesponsord is, is dat dan alleen als je betaald krijgstocht er over te schrijven of is het ook al een sponsored post als je de producten opgestuurd hebt gekregen?

 44. 1 oktober 2015 / donderdag, 1 oktober 2015

  Fijn dat de nieuwe mascara’s goed bevallen. Ik vind de mascara’s van Etos sowieso erg fijn, dus als ik nieuwe mascara nodig heb ga ik zeker eens kijken bij Etos :-)!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *