Trends spotten #1

Als jullie me op Instagram volgen dan had je wellicht gezien dat ik een tijdje geleden een bezoekje heb gebracht aan Trade Mart Utrecht/Jewels & watches. De Trade Mart/Jewels & watches kun je zien als een kantoorverdieping met allemaal mooie stands die zijn ingericht als winkels.

De Trade Mart en de Jewels & Watches is iedere eerste maandag van de maand open voor publiek en op die dag komen er allemaal ondernemers naartoe om te ‘shoppen’ voor hun eigen boutique, winkel of onderneming. De standhouders tonen hun nieuwste items en de winkeliers kunnen deze dan in grotere aantallen inkopen voor in hun winkel.

Het leek me leuk om er ook eens een kijkje te nemen, en omdat ik zelf ook ondernemer ben met een KvK inschrijving, kon ik er dus gewoon heen. Ik heb natuurlijk geen winkel dus ik kwam er ook niet om items in te kopen, maar om trends te spotten! Heb jij ook een KvK inschrijving (deze heb je echt nodig om toegang te krijgen tot de beurs) dan kun je er net als ik ook gewoon heen en een toegangsticket kopen om naar binnen te komen.

Het is echt de moeite waard, zie mijn video hieronder:


Klik hier als je de video niet kunt bekijken.

Ik heb er uren rondgelopen en heb voor jullie sieraden, haaraccessoires en tassen gefilmd om jullie een idee te geven van wat we de komende periode kunnen verwachten in de winkels. Ik moet zeggen dat de trends van vorig jaar nog steeds een beetje doortrekken naar 2014, dus ik zag niet heel veel vernieuwende dingen. Maar… de scrunchie gaat zeker een comeback maken dit jaar. Ik weet het nu gewoon zeker!

De standhouders vertelden mij dat ze de komende tijd veel meer nieuwe dingen van de nieuwe collecties zullen ontvangen, dus ze raadden mij aan om binnenkort zeker nog eens een keer terug te komen, en dat zal ik ook zeker gaan doen! Trade Mart Utrecht is voor mij om de hoek en ik krijg er zelf ook leuke inspiratie van om er rond te lopen.

Welke trend die ik heb gefilmd spreekt jou het meeste aan? En zou je het leuk vinden om vaker om de hoogte te worden gehouden van de laatste trends door middel van een Trade Mart Utrecht vlog?

Bekijk hier de site van Trade Mart Utrecht/Jewels & Watches voor meer informatie!

Until next time,
Serena Verbon

Disclaimer: deze video is gemaakt in samenwerking met Trade Mart Utrecht en bevat gesponsorde content.

 

Volg:

68 Reacties

 1. Iemand
  6 februari 2014 / donderdag, 6 februari 2014

  Hoii, je bent echt super leuk!!
  Ik ben fan van je blog :)

  Groetjes Clarissa

 2. 5 februari 2014 / woensdag, 5 februari 2014

  Ik zou wel meer kleding willen zien :)

 3. 5 februari 2014 / woensdag, 5 februari 2014

  Die tassen zijn echt te gek!

 4. Laura
  4 februari 2014 / dinsdag, 4 februari 2014

  Oooh die etnische sieraden vind ik ook erg mooi! Daarnaast ook de mint/koraal look vind ik ook een gave trend voor de lente/zomer :)

 5. SibelY
  4 februari 2014 / dinsdag, 4 februari 2014

  Meer van deze filmpjes !!! Zo leuk <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *