Travel | Mijn eerste keer in Tokyo

Goedemorgen iedereen! Ik ben nu ruim een weekje in Tokyo met George en een groepje vrienden, en wow… wat is dit een ontzettend vette stad. Ik kijk hier mijn ogen uit en doe hier zoveel indrukken en inspiratie op. Ik geniet met volle teugen. George en ik zijn een paar dagen op stap gegaan en hebben mooie beelden gefilmd, die ik hieronder met jullie wil delen.

Zodra ik terug ben in Nederland zal ik uitgebreide reisverslagen met Tokyo tips & tricks voor jullie schrijven. Ik wil graag nog een keer terug naar Japan, en dan ook buiten Tokyo reizen. Kyoto, Mount Fuji, Nara, ik wil naar Fox Island en ik wil de natuurlijke bronnen met de aapjes zien. Ik wil hier nog zo veel ontdekken! I’m in love!

Dan heb ik nog een leuk nieuwtje! Deze video is gemaakt in samenwerking met Origins, omdat hun 3 bestseller producten – Clear Improvement mask, Drink Up Intensive overnight mask en Checks & Balances frothy facewash – nu ook in een 50ml formaatje verkrijgbaar zijn. En dat is wel zo fijn, want zo kun je het merk beter leren kennen en de producten een goede periode uitproberen, voor een iets lager prijsje. Klik hier.

Ik hoop dat jullie hebben genoten van de video.

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

40 Reacties

 1. 16 februari 2017 / donderdag, 16 februari 2017

  Prachtig! 2 jaar terug naar Japan op rondreis geweest en dit jaar gaan we terug naar Tokyo om vanuit daar nog uitstapjes te doen. We zijn helemaal verliefd op het land geworden.

  Ik heb gelinkt naar onze reisblog die we destijds bijhielden! Misschien leuk voor tips 😉

 2. dellie
  15 februari 2017 / woensdag, 15 februari 2017

  Brrr mensenmassa’s

 3. 14 februari 2017 / dinsdag, 14 februari 2017

  Ziet er een super leuke reis uit! Zelf wil ik ook graag Tokyo bezoeken, maar stiekem staat de Filippijnen op de eerste plaats 🙂 Nog veel plezier met het nagenieten!

 4. E
  8 februari 2017 / woensdag, 8 februari 2017

  Heel erg gaaf, Japan staat ook zeker op mijn lijstje. Met name Kyoto lijkt me prachtig. Je blendy wel echt bizar goed in tussen al die Asians op deze beelden!

 5. 7 februari 2017 / dinsdag, 7 februari 2017

  Wauw wat heb jij toch een superbaan. Ik hoop dat als ik weer een beetje beter ben (word ik nooit helemaal meer helaas) dat ik dan met mijn vlog/blog samen met mijn dochter kan beginnen. Zal echt wel een paar jaar aan vooraf gaan voordat we zulke mooie reizen mogen maken maar we gaan hard ons best doen!! ♡

  Jij nog heel veel plezier in Tokyo met je lief en vrienden!! ?

 6. 6 februari 2017 / maandag, 6 februari 2017

  Mooie beelden. Japan lijkt me ook ontzettend gaaf, staat op mijn bucketlist om nog eens te bezoeken.

 7. Angé
  5 februari 2017 / zondag, 5 februari 2017

  Ik dacht eerst hmmmm promo maar dit is zo prachtig gedaan. Echt wauw! Ik vond het ook erg fijn om naar je stem te luisteren. Supertof.

 8. evy hendriks
  5 februari 2017 / zondag, 5 februari 2017

  Wauw, wat mooi gefilmd! Een van de mooiste, beste, spon die ik heb gezien! En wat ziet Japan er mooi uit :).

 9. 5 februari 2017 / zondag, 5 februari 2017

  Ah, Tokyo is toch echt zo onwijs geweldig.
  Heb ook zo genoten afgelopen jaar en echt tof om te zien dat jij dat ook gedaan hebt!

 10. Sara
  5 februari 2017 / zondag, 5 februari 2017

  Leuk! Mount Fuji kan je trouwens zonder al teveel moeite bezoeken vanuit Tokyo hoor 🙂

 11. 5 februari 2017 / zondag, 5 februari 2017

  Wat een prachtige video! Ik wil al jaren zo graag naar Japan!! Wie weet komt het er zomaar van, maar tot dan geniet ik van deze en de komende video’s!

 12. 5 februari 2017 / zondag, 5 februari 2017

  Tokyo ziet er echt super mooi uit! Mooie video, erg mooie beelden 🙂

 13. 5 februari 2017 / zondag, 5 februari 2017

  Super gaaf Sereen! Tokyo staat ook echt op mijn verlanglijstje. Mooi gefilmd ook door George ?

 14. 5 februari 2017 / zondag, 5 februari 2017

  wauw wat een prachtige video zeg! echt super mooi!

 15. Culpa
  5 februari 2017 / zondag, 5 februari 2017

  Ja kritiek hier!! Te kort, ik herhaal; veel te kort filmpje! :*
  Super leuk filmpje! Dit mag langer!

  Heb je de documentaire over Japan van Joanna Lumley gezien… Love Joanna. Terug te kijken op NLziet Echt een geweldige 3-delige docu. Je gaat je ogen uitkijken samen met George! <3

 16. 5 februari 2017 / zondag, 5 februari 2017

  Wat een mooie video en sfeerbeelden. De Origins reclame is er mooi in verwerkt. Lijken mij fijne producten.

  • Annelies
   5 februari 2017 / zondag, 5 februari 2017

   Heb je niet nodig denk ik als je jong bent

 17. M
  5 februari 2017 / zondag, 5 februari 2017

  Wow! Zo kan een gesponsorde video / post ook… Echt prachtig & je ziet dat je er echt je best voor hebt gedaan. Heel tof 🙂

 18. Annelies
  5 februari 2017 / zondag, 5 februari 2017

  Ik ben 2 keer in Tokyo geweest en je moet de wijk Harayuku niet over slaan. Je ziet daar de meisjes met de aparte jurken en haar kleuren de anime. Je kunt daar goed shoppen veel items voor jonge mensen. Eten zoals crepes met vruchten en ijs.

 19. Kiki
  5 februari 2017 / zondag, 5 februari 2017

  Tokyo lijkt me heel gaaf! Wanneer komt weer nieuw artikel van MR wrong?? Liefs Kiki!

 20. 5 februari 2017 / zondag, 5 februari 2017

  Wat heb je een prachtige video gemaakt met mooie sfeerbeelden; perfecte manier om gesponsorde content te maken. Heel gaaf gedaan; geniet nog van jullie verblijf in Tokyo!

 21. 5 februari 2017 / zondag, 5 februari 2017

  Heel mooi filmpje. Lijkt mij ontzettend gaaf om eens naar Tokyo te gaan!

 22. 5 februari 2017 / zondag, 5 februari 2017

  Wat een leuke manier om een gesponsorde video te combineren met iets wat je lezers ook echt leuk vinden om te kijken. Mijn complimenten ik heb er echt van genoten!

 23. Tessa
  5 februari 2017 / zondag, 5 februari 2017

  Wat mooi gefilmd zeg! En die plaats met al die mooie koolzaad bloemen aan het eind en die bloesems, zoo mooi :)! Ik ben niet zo van de grote steden, dus als ikzelf ooit naar Japan zou gaan zou dat echt voornamelijk voor de natuur zijn en plekken zoals die. Ik moest echt lachen om dat stukje waar er toevallig een gapende man die achter jou liep vol in beeld kwam haha 😛

 24. Meryem
  5 februari 2017 / zondag, 5 februari 2017

  fox Island dat lijkt me ook super leuk. Omdat je dan zo dicht bij vossen staat en ze kan aaien.

 25. 5 februari 2017 / zondag, 5 februari 2017

  Ha Serena,

  Wat een gaaf filmpje om te zien! Krijg ook zin om eens een reis naar Japan te boeken. Wat een bijzonder land lijkt me dat.

 26. Tam
  5 februari 2017 / zondag, 5 februari 2017

  Prachtig ! En de kwaliteit van de video is super
  George heeft veel talent!

 27. Suzanne
  5 februari 2017 / zondag, 5 februari 2017

  Hoi Serena,

  Leuke video! Ik vind dit eigenlijk veel leuker dan een ‘normale’ volg, echt een soort sfeerimpressie.
  Wat ik wel jammer vind is dat je hier een ‘overnight mask’ aanprijst, terwijl ik in een vorig artikel van jou een keer las dat je nachtcrèmes eigenlijk maar onnodig vindt. Natuurlijk geeft het een lekker, luxe gevoel om dit te gebruiken en moet jij ook gewoon je brood verdienen. Maar ik heb het idee dat je het overnight mask alleen nu gebruikt voor de video terwijl je er zelf niet eens achter staat. Die andere 2 producten zullen natuurlijk vast wel goed en fijn zijn, maar ik vind het gewoon wat minder geloofwaardig vanwege dat overnight mask.

  Dit bedoel ik echt niet vervelend en zie het niet als kritiek, maar als iets om ‘op te letten’ (ik weet ook dat je producten niet zomaar zou aanprijzen als je er echt niet achter stond).

  X Suzanne

 28. Rowan Chanel
  5 februari 2017 / zondag, 5 februari 2017

  Wat een MOOI filmpje zeg! Prachtig!
  En die geeuwende man van de roltrap hahaha

 29. 5 februari 2017 / zondag, 5 februari 2017

  Je hebt er een prachtige video van gemaakt! En ook een korte, maar krachtige video, er zit alles in om de sfeer mee te krijgen en dat komt helemaal tot zijn recht zo. Veel langer hoeft voor mij persoonlijk ook niet :). Het lijkt haast wel een commercial voor Tokyo, echt heel mooi gedaan!

 30. 5 februari 2017 / zondag, 5 februari 2017

  Ik ben tot nu toe twee keer in Tokyo geweest, heb vorige winter en lente een tijdje in Kobe gewoond. Ik moet zeggen dat ik Tokyo inderdaad ook heel georganiseerd druk vond, alles verloopt vlot. De Shibuya crossing blijft fascinerend om te zien eh.

 31. 5 februari 2017 / zondag, 5 februari 2017

  Wauw! Wat een super toffe video heb he ervan gemaakt!

 32. 5 februari 2017 / zondag, 5 februari 2017

  Ah dat kussend beeld van jullie, te lief! <3 Ik zou ook graag naar Tokyo willen, al is het alleen maar om dat eten daar te proeven en rond te winkelen: zo anders dan hier. X

 33. Diana
  5 februari 2017 / zondag, 5 februari 2017

  Wauw wat is dit mooi gefilmd, lijkt net een professioneel reisprogramma! Dit is nou echt een toffe manier om gesponsorde items te laten zien!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *