Stapelreview: Blue perfumes

Ook al is het weer er niet naar, toch ligt de zomer op de loer. Want diep, diep verscholen achter de wolken is daar onze geliefde zon die zich nog even niet wil laten zien (nou ja, af en toe heel eventjes dan, om te teasen). Hopelijk is ze snel van die verlegenheid af, aangezien heel Nederland snakt naar het vakantiegevoel. Ik in elk geval wel! Ik wil zon, zee, strand, de geur van zonnebrand en cocktails en vooral: een lekker zomerbriesje!

Vandaag heb ik daarom een aantal blauwe parfums uitgezocht om te reviewen. Omdat geuren in een blauwe flacon vaak een aquafrisse geur hebben. Misschien is het wel helemaal niet zo hoor, maar toch zegt de flacon al heel veel over een parfum. In de zomer dragen mensen vaak een wat ‘lichter’ parfum. In de vorige stapelreview heb ik daarom een aantal fruitige en sprankelende zomerparfums behandeld. Deze blauwe parfums zijn wat minder zoet en vooral aquafris (in plaats van fruitigfris) te noemen.

De parfums die we vandaag behandelen zijn;

 • Donna Karan – Pure DKNY
 • Davidoff – Cool Water women Pure Pacific
 • Mexx Fresh Woman
 • Beyonce – Pulse


Parfum winnen?
Ook bij deze review vind ik het leuk om in de comments te lezen welk parfum jou het meeste aanspreekt en waarom. Inmiddels is Jil Sander Sun Sorbet onderweg naar een nieuwe eigenaresse (stapelreview: Happy Summer Perfumes), maar wie weet kies ik dit keer jouw comment uit en win jij één van de bovenstaande parfums die jou het lekkerste lijkt.

Laten we beginnen met de eerste, Pure van DKNY.

Parfumhuis: Donna Karan
Naam: Pure DKNY eau de parfum
Top: Ugandese vanille, bloemblaadjes, lotusbloem, Bulgaarse roos
Hart: jasmijn, freesia, orchidee
Basis: witte amber, sandelhout, vanille
Type: Floral
Prijzen;
 34 euro (30 ml), 56 euro (50 ml), 78 euro (100 ml)
Mijn geurbeleving: Pure DKNY. De naam zegt het al: dit parfum ruikt puur. Het is een hele frisse, ‘clean’ en waterige geur. Vrij neutraal, ongecompliceerd, niet per se heel spannend, maar gewoon lekker en vertrouwd. Licht bloemig, vrouwelijk, klein beetje poederig, maar vooral sprankelend fris. In het begin een klein beetje zoet, maar naar verloop van tijd zwakt dit af en wordt het parfum meer creamy en warm. De vanille ligt er niet dik bovenop, maar is voor de goede neus zeker aanwezig. Dit parfum is geschikt voor iedereen die niet van overdreven zoete of zeer aanwezige parfums houdt, maar wel graag een frisse en bloemige geur met zich meedraagt.
Extra: Donna Karan heeft de Ugandese vanille fairtrade afgenomen van vrouwen uit Uganda. Door dit project is het voor hen mogelijk om te leren, les te geven en te werken, zodat ze goed voor zichzelf en hun familie kunnen zorgen. Ook de verpakking is milieu-vriendelijk! Het glas van de flacons is 100% recyclable en het doosje is gemaakt van karton en papier wat gemakkelijk afbreekbaar is.

Parfumhuis: Davidoff
Naam: Cool Water woman – Pure Pacific (limited edition)
Top: ananas, meloen, muntbladeren
Hart: jasmijn, viool, lelietje-van-dalen, bamboe
Basis: sandelhout, perzik, iriswortel
Type: Floral Aquatic
Prijzen;
 45 euro (100 ml)
Mijn geurbeleving: Ja, Cool Water van Davidoff – wie kent ’em niet? Elk jaar brengt Davidoff een gelimiteerde editie uit en dit jaar is dat Pure Pacific, geinspireerd op een droomvakantie op een eiland midden in de Atlantische Oceaan. Denk je eens in. Witte stranden, turkooiskleurige zee, cocktailtje in je linkerhand terwijl je rechterhand druk bezig is dit alles vast te leggen op Instagram, opdat je vrienden thuis stikjaloers worden. Cool Water Pure Pacific is aquafris, ergens ook wel zoet (maar dan op een frisse manier), bloemig, maar wordt na verloop van tijd toch wel wat zwoeler. Het is niet alleen maar fris en aqua, deze geur heeft wel wat meer diepgang dan dat. Omdat de geur al zo lang bestaat en omdat iedereen hem wel kent of heeft gehad heb ik al snel de neiging om dit parfum in het hokje “oninteressant” te duwen. En dat is zonde. Want Pure Pacific bestaat juist uit hele interessante geurnoten en is één van de weinige parfums die ik ken die iriswortel in de basis heeft. Iris zorgt voor een groene, bloemige en ietwat poederige noot. Sandelhout maakt het geheel wat exotischer en zwoeler en perzik in de basis? Je moet er maar opkomen. Als je op zoek bent naar een luchtig, aquafris, sprankelend en interessante zomergeur dan raad ik je aan deze geur echt eens even te ruiken. Wie weet is dit je match! Wees er wel snel bij, want dit is een limited edition, dus op = op.

Parfumhuis: Mexx
Naam: Fresh woman eau de toilette
Top: groene mandarijn (?)
Hart: zijde (?), waterlelie
Basis: cederhout
Type: Floral Aquatic
Prijzen;
 16 euro (15 ml), 24 euro (30 ml), 33 euro (50 ml)
Mijn geurbeleving: Toen ik de geurnoten zag vroeg ik me meteen twee dingen af: wat is groene mandarijn en hoe ruikt zijde? Zijde heeft natuurlijk helemaal geen geur, die geur is gewoon gecreëerd in een lab. Men heeft vervolgens vastgesteld: zo ruikt zijde, en dat was dat. Vandaar dat je ook wel eens douchegel te koop ziet met ‘zijde geur’, maar in feite ruikt zijde naar niets. En wat was groene mandarijn? Een onrijpe mandarijn? Allemaal vraagtekens rezen op in mijn gedachten, dus des te benieuwder was ik naar de geur van Fresh. En ja, de naam zegt het al: dit is een pure, aquafrisse geur. In dezelfde categorie als Davidoff Cool Water ingedeeld, maar toch heel anders. Deze geur vind ik iets wateriger, iets ‘groener’ en iets puurder en ongecompliceerder. Fresh van Mexx is een perfecte geur voor iemand die op zoek is naar een ‘fris parfum’ zonder te veel naar toiletverfrisser te ruiken (een valkuil van veel frisse parfums).

Parfumhuis: Beyonce
Naam: 
Pulse eau de parfum
Top: 
perenbloesem, Blue Curacao (het drankje!), bergamot
Hart:
orchidee, pioenroos, jasmijn
Basis: Madagascar vanille, muskus en diverse houtsoorten
Type: 
Citrus Gourmand
Prijzen;
 
€17,50 (15 ml), 26 euro (30 ml), 36 euro (50 ml)
Mijn geurbeleving: Dit is Beyonces derde parfum alweer genaamd Pulse. Pulse, omdat er tijdens de ontwikkeling van dit parfum natuurlijk een klein hartslagje in haar buik was ontstaan. En een blauw parfum omdat haar dochtertje de naam ‘Blue’ heeft gekregen. Toepasselijk! Omdat dit een blauwgekleurd parfum is verwachtte ik eigenlijk een aquafris parfum, maar niets is minder waar. Pulse is een krachtige geur die heel zoet opent met fruitige noten en de geur van Blue Curacao, de likeur. Lekker cocktailachtig zoet, dus. Vervolgens zwakt het zoete iets af en wordt de geur iets bloemiger, vrouwelijker en exotischer. De basisnoten vanille, muskus en hout zorgen voor een heel zwoel, sensueel en verleidelijk parfum. Het is een zoete, warme en hele sprekende geur. Persoonlijk niet echt mijn ding, als er te veel ‘eetbare’ geurnoten in zitten dan haak ik al snel af 😉


Sorry, ik kon het niet laten om even te frobelen in Picmonkey.com 🙂

WIN!
Welk parfum heeft jouw voorkeur en waarom? Laat een goed onderbouwde comment achter en wie weet win jij het door jou gekozen parfum! Van alle comments pik er namelijk eentje tussenuit die ik de geur zal toesturen. Comments kunnen t/m zondag 29 april geplaatst worden om kans te maken op een prijs. Ik ben benieuwd naar jullie keuze. En let op, als je alleen een comment achterlaat met ‘IK WIL BEYONCE WANT ZIJ KAN VET GOED ZINGEN’ dan win je uiteraard niets. Je moet echt goed aangeven waarom, want daar gaat het mij juist om. Dát vind ik interessant.

Until next time,
Serena Verbon

 

Volg:

184 Reacties

 1. sieny
  3 januari 2013 / donderdag, 3 januari 2013

  Pure van DKNY ben gek op de geur van freesias

 2. 4 mei 2012 / vrijdag, 4 mei 2012

  Hmm, ik heb het niet zo op ‘blue’ parfums. geen mij maar iets lekkers zoet, en vrouwelijk.

 3. 30 april 2012 / maandag, 30 april 2012

  De Davidoff lijkt me erg fijn! I am a sucker voor zomerse, frisse geurtjes!
  De Mexx Fresh prijkt al in mijn parfum stash, maar ik kan niet wachten om de Davidoff te gaan bewonderen en er zeker eens aan te ruiken!

 4. Inez
  28 april 2012 / zaterdag, 28 april 2012

  Beyonce’s parfum lijkt me echt een super geurtje !! Spreekt me heel erg aan. en ik vind de flacon ook super !!

 5. A.
  28 april 2012 / zaterdag, 28 april 2012

  Ik zou graag het geurtje van DKNY winnen. Het pure en frisse ervan spreekt me aan omdat ik mijn outfits ook vaak gewoon lekker simpel en clean houdt. Denk: haren lekker naturel laten, een basic hemd, simpel bodycon rokje, misschien een blazer met mooie snit erbij en dan een paar eyecatcher accessoires erbij. Kortom: niet te veel poespas, en toch nog stijlvol en comfortabel. Een geurtje als dat van DKNY zou perfect zijn om het geheel af te maken. Ik hoef geen heftige geur waarbij iedereen in de ruimte zich moet afvragen wie toch die geur opheeft. Ik vind het leuker als men maar een subtiel zweempje van mijn DKNY opsnuift wanneer ik lekker dichtbij zit om eens goed met z’n tweetjes te kletsen of misschien een kus of knuffel te geven. Dat geeft het geurtje een ietwat intiem karakter. Eenvoud siert!

 6. Ann-Sophie
  27 april 2012 / vrijdag, 27 april 2012

  Hm aan de hand van jouw beschrijvingen kies ik voor DKNY! Eerst zoet en dan wat creamy en warm, haha doet me eerlijk gezegd beetje denken aan een lekkere muffin. Verder hou ik ook wel van Vanille. Ben benieuwd naar het geurtje.

  Groetjes Ann-Sophie

 7. nora
  27 april 2012 / vrijdag, 27 april 2012

  aqua fris. Ik woon in aqua fris. Ik woon in engeland, en laat april hier de natste maand zijn sinds twintig jaar.
  tonnen met regen.

  Fris dus

  en veel aqua.

  Lekker ruiken doe ik helaas niet, mijn zoete warme wintergeuren zijn helaas niet meer in mij geintresseerd en lijken hun weg met de regen niet te vinden.

  Dan maar een echt aqua fris parfum asjeblieft. Nat ben ik toch al, en de flacon van beyonce is een regendruppel.

  Ik ben fan.

 8. Sarah De Coninck
  26 april 2012 / donderdag, 26 april 2012

  ik zou graag Cool Water woman hebben omdat het een zalige geur is en hij je inderdaad een zalig gevoel geeft als je er aan ruikt.
  ik zou hem zeer graag hebben omdat ik van mijn mama nooit pafum mag komen omdat het zo duur is…
  ik zou zo graag eens iets winnen het zou zoveel betekenen voor mij en zo kan ik misschien centen sparen voor andere make up producten

 9. Daphna
  26 april 2012 / donderdag, 26 april 2012

  Leuke review!
  ik zou graag Davidoff -cool water willen hebben en hem aan mij tante geven. Ze is dol op de originele, en vond deze ook heerlijk ruiken bij de douglass.
  Ze heeft net een dochtertje gehad dus dit leek me wel een super leuke verassing! Haar dochtertje (Fay) heeft al veel leuke cadeautjes gehad , maar me tante verdient natuurlijk ook wat leuks! dus daarom de Davidoff -Cool water geur 😀
  groetjess

 10. Luka
  26 april 2012 / donderdag, 26 april 2012

  Wat een leuke winactie!

  Ik zou graag cool water van Davidoff willen omdat als ik jouw review lees (over strand vakantie enzo) krijg ik zo’n HEERLIJK gevoel, dit zal dan vast wel bij het luchtje passen!

  En ja, ik ben op zoek naar een luchtig, aquafris, sprankelend en interessante zomergeur!
  En ik moet bekennen, ik kende de Davidoff geurtjes helemaal niet :’D

 11. 26 april 2012 / donderdag, 26 april 2012

  Grappig dat Cool Water nog steeds zo populair is.. Ik verwacht, samen met Angel wel het meest verkochte ‘blauwe’ geurtje 🙂

 12. Chantal
  25 april 2012 / woensdag, 25 april 2012

  Ik zou heel graag Pulse van Beyoncé willen winnen. Haar andere geurtjes zijn ook absoluut favoriet bij mij en ik ben dan ook erg nieuwsgierig naar deze. Daarnaast vind ik vanillegeur in parfum altijd heerlijk. En drankjes met Blue Curacao zijn ook nooit verkeerd, dus waarom niet in een parfum ;)?

 13. 25 april 2012 / woensdag, 25 april 2012

  Ten eerste wil ik even zeggen dat ik je site helemaal te gek vind! Ik vind vooral je DIY’s erg leuk! Je bent erg creatief!! Maar welke parfum wil ik graag winnen en waarom? Ik wil heel graag Pulse van Beyonce. Hij lijkt me nogal tropisch en omdat ik dit jaar niet Frankrijk ga (er is iets ernstigs gebeurd waardoor we dit jaar niet naar Frankrijk kunnen) krijg ik toch wel weer zo’n vakantiegevoel. Dat heb ik wel nodig met dit weer van de laatste tijd. Maar dit is niet de enige reden waarom ik deze parfum wil. Ik ben zo’n meisje die heel erg onzeker is en ik krijg het idee dat deze parfum een en al zelfvertrouwen uitstraalt! Dus als ik hem opspuit denk ik gewoon: Het wordt vast een leuke dag, wees niet onzeker want je kan het wel! Ik geloof namelijk dat parfums of andere producten je een speciaal gevoel kunnen geven! Heb jij dat ook? Ik wil dus meer zelfvertrouwen hebben. Maar ik moet zeggen. Vroeger was het veel erger. Ik vergeleek mezelf met andere mensen. Nu doe ik dat bijna nooit meer! Alleen als ik een hele slechte dag en zelfs dan nog niet altijd. Dus het gaat wel beter. Maar ik weet zeker dat deze parfum me een speciaal gevoel geeft! Namelijk één van de mooiste eigenschappen die je maar kunt hebben: Zelfvertrouwen!!!

  Veel liefs van Veerle.

 14. vildan
  25 april 2012 / woensdag, 25 april 2012

  beyonce pulse zou ik echt willen winnen! die heb ik altijd gewilt maar nooit kunnen kopen en nu is het een goede kans voor me om toch het te hebben!

 15. Suzanne
  25 april 2012 / woensdag, 25 april 2012

  Hee wat leuk weer een stapelreview! Ik vind ze echt nuttig! En ik had de geur van Beyonce idd wat frisser verwacht door de blauwe kleur, maar handig om te weten dat dat dus niet zo is!

 16. 24 april 2012 / dinsdag, 24 april 2012

  Ik hou echt van jou parfumreviews! Alles wordt goed en duidelijk beschreven! 🙂
  Zelf zou ik het snelst voor Pure van DKNY gaan. Ik hou sowieso wel van alle parfums van DKNY (ja er staan al een paar op mijn wishlist). Ik hou van frissere geuren die niet al te ‘in your face’ zijn. Ik heb hem ook vaak in de winkel geroken maar nooit gekocht, zelf moet ik even sparen als ik zo’n parfum wil..

 17. Maite
  24 april 2012 / dinsdag, 24 april 2012

  Ik ben dol op deze stapelreviews! Ik zou zelf heeeel graag Pure DKNY willen winnen, ik wil dit parfum namelijk al heel lang! Ik kreeg een testertje van de bodylotion, en ik was verkocht. HEERLIJK. Maar, hier zit een arme scholier, en daarom heb ik hem nog steeds niet gekocht….
  x

 18. DalaLuz
  24 april 2012 / dinsdag, 24 april 2012

  Cool Water woman is een van mijn favorieten, zo lekker zomers! Mmmm, meloen… En het meest nieuwsgierig ben ik dan ook naar Pure DKNY. In de zomer hou ik van lichte geuren, ik wil tenslotte niet in competitie gaan met de zon en moeder natuur met al haar volle zomerse kleuren en geuren. Nee, laat mij maar ruiken als een frisse zomerochtend, misschien net na een verkoelend regenbuitje, wanneer de stad zich lekker lui maar verkwikt door een koele nacht eerst even uitgebreid uitrekt om vervolgens weer aan weer een heerlijke lange zomerdag te beginnen!

 19. Celina
  24 april 2012 / dinsdag, 24 april 2012

  Ik zou gaan voor Pulse van Béyonce, en nee niet alleen omdat ze goed kan zingen. De vormgeving van de fles vind ik heel mooi, vooral apart ook. Het feit dat de sprayflacon dus ondersteboven in de huls zit komt niet vaak voor.
  Daarnaast spreekt de geur mij heel erg aan. Beyonce is een verleidelijke, sexy vrouw en daar zal de geur me ook aan doen denken. Fris, sexy, en toch iets wat altijd kan. De vorige parfums van beyonce vond ik ook al erg fijn en was ik erg over te spreken dus ik ga er vanuit dat deze ook weer zo’n topper is. Krijg er meteen zomerkriebels van, volgens mij is het een zwoele zomeravonden-geur en die heb ik nog niet in mijn collectie!

 20. Floor
  24 april 2012 / dinsdag, 24 april 2012

  Hee, Echt een hele fijne review! Ik zou heel graag Pure van DKNY willen. Ik ben heel erg fan van de parfums van DKNY. Ik hou niet van geuren waarvan je denkt: Dit ruiken ze zelfs op 10 meter afstand. Ik vond dit sowieso een hele vette winactie en review want ik ben dol op dit soort blauwe/verfrissende geurtjes. Ik denk dat Pure heel goed bij mij past. Heel waterig en zoals jij zegt ‘clean’. Maar toch vrouwelijk.
  Dit was het eerste wat ik van jou heb gelezen maar ik ga je volgen en liken op Bloglovin’ want ik ben nu al fan van je! Ga zo door!
  Floor

 21. Jade
  24 april 2012 / dinsdag, 24 april 2012

  Oh Coolwater van Davidhoff, het blijft mijn favo luchtje! Voor de 3e keer weer gekocht, echt een persoonlijk record. Als ik het luchtje op heb vind ik van mezelf dat ik zo “schoon en fris” ruik, alof ik net een douche heb genomen. Nu ben ik wel heel benieuwd naar Pure Pacific. Zeker omdat het ook zo fris èn sprankelend ruik. Dan zou ik ruiken naar: alsof ik net een duik heb genomen van een waterval op een tropisch eiland.
  Winnen is altijd leuk! En anders hoop ik dat het aan het eind van de NL zomer in de aanbieding gaat, haha!

 22. Ruby
  24 april 2012 / dinsdag, 24 april 2012

  Ik zou graag de Pure DKNY winnen. Waarom? Het lijkt me zo een lekkere parfum; Het is vrouwelijk, en een vleugje vanille! Oh ik hou van vanille! Het lijkt me dé perfecte parfum voor mij persoonlijk in de zomer. Ik zou dit heel leuk vinden (: Ook het concept van de Afrikaanse vrouwen vinden ik zeer goed! Het helpt de wereld, en vooral afrika vooruit. Go DKNY! Ik hou van cosmetica merken/producten die iets goed doen voor het goede doel, of een steentje bijdragen aan de welvaart van een land. Wij rieken goed, en de vrouwen leren iets bij. En de verpakking is ook nog is goed voor het mileu! Eerste stap, naar een betere wereld..

 23. Claire
  24 april 2012 / dinsdag, 24 april 2012

  Mij lijkt de parfum vam mexx het allerlekkerst omdat die mij lekker fris en zomers ruikt en het uiterlijk ziet er ook heeeeeel leuk uit dus als ik zou mogen kiezen zou dat hem zijn !

 24. Anita
  24 april 2012 / dinsdag, 24 april 2012

  Mij spreekt de geur Cool Water woman – Pure Pacific (limited edition) het meeste aan. Waarom?
  Bij mij is het echt de lelietje-van-dalen die in het hart zitten wat ik altijd zo lekker vind ruiken.
  Zo’n frisse luchtige aqua geur is heerlijk in de zomer.

 25. Jasmijn
  24 april 2012 / dinsdag, 24 april 2012

  De parfum die mij het meeste aanspreekt is beyonce puls. Trouwens best wel grappig dat in 3 van de 4 parfums mijn naam zit. Maar die van beyonce omdat ze heel mooi kan zingen en ik haar andere twee geurtjes ook lekker vond.

 26. famke
  24 april 2012 / dinsdag, 24 april 2012

  Ze lijken me allemaal erg lekker. Die van Mexx en Beyoncé heb ik zelf al geroken en ik vind ze deliciouss !
  Vooral die van beyoncé. Meestal hou ik niet zo van geuren als deze, maar ik vind ’em zooo lekker !

 27. Patricia
  24 april 2012 / dinsdag, 24 april 2012

  Zelf heb ik Cool Water al een keer gehad alleen niet de limited editon. Ik vind het zo’n lekker luchtje alleen na een tijdje was ik er wel flauw van! Pulse van Beyoncé vond ik wel tegenvallen terwijl ik haar andere parfums wel lekker vind ruiken. Het geurtje van DKNY lijkt me heerlijk voor in de zomer, niet te sterk maar wel aanwezig. Echt het geurtje wat ik zoek! Daar ga ik voor, hopen dat ik em win. Ik ben ook helemaal gek van parfums, ik spaar alle lege flesjes sinds kort. Wel jammer dat ik de vorige allemaal heb weggegooid anders had ik al een grote verzameling! Vandaag heb ik Puma Flowing op, een heerlijk zoet geurtje die je de hele dag door wilt ruiken. Maar niet echt super voor in de zomer, dus hoop ik dat ik het geurtje van DKNY win! Zou super leuk zijn voor mijn verzameling. Ik volg beautylab sinds kort en vind het zo leuk dat er zoiets is, ik kijk iedere dag even hihi! Keep up the good work Serena! xx

 28. Wendy
  24 april 2012 / dinsdag, 24 april 2012

  Ik zou gaan voor de Pure DKNY. Ik vind frisse geurtjes wel lekker maar ze moeten voor mij wel iets extra’s hebben. Enkel een lekker fris luchtje doet me vaak net iets teveel aan deodorant (in het gunstigste geval) of wc-verfrisser (in het slechtste geval) denken.
  Zoals jij beschrijft heeft Pure DKNY een poederig tintje. Dáár hou ik altijd erg van in een parfum. Poederig doet zo vrouwelijk aan en tja… ik ben nou eenmaal een vrouw ;-).
  En dat het bomvol bloemen zit is natuurlijk helemaal geweldig. Bloemen doen toch meteen denken aan de lente en de zomer!

 29. Emma
  24 april 2012 / dinsdag, 24 april 2012

  Hele leuke review! Thanks, ondanks dat je de geur niet ruikt weet je het heel sprekend en voorstelbaar te maken.

  Ik zou gaan voor Pure DKNY. De geur sprak me meteen aan toen je begon over de noten. Het flesje is mooi simpel en past heel erg bij mijn stijl. Daarnaast hecht ik er toch wel belang aan dat het recyclebaar is, ik wil graag genieten van mooie dingetjes en van luxe producten en ik vind het heerlijk om fijn te ruiken, maar ik wil dat niet doen ten kosten van een ander. Dit parfum staat voor iets waar ik zelf ook in geloof en recyclen en fairtrade horen daar helemaal bij! 🙂
  Daarnaast zou ik het heel leuk vinden om nu zo’n geurtje te winnen, ik woon namelijk tijdelijk bij mijn vriendje, heb 2 doosjes met spullen en de rest van mijn garderobe en make-upjes zit in allemaal dozen in een opslag tot dat ik in mijn huisje kan en een huisje huren en dit opknappen kost best wel veel geld :p dus lekkere geurtjes zitten er niet hihi.

  Ik ben overigens geheel niet ontevreden hoor! Een mens kan met weinig toe heb ik inmiddels wel geleerd 😉

  Happy Tuesday!

 30. maaike070
  24 april 2012 / dinsdag, 24 april 2012

  Ik zou gaan voor beyonce..

  En waarom heel simpel heb Zelf ook een dochtertje heb gekregen! <3

  de geur is ook toepasselijk omdat me dochterje ook een halfbloedje is 🙂 zoet heerlijk krijg je een beter gevoel van dan dat trieste weer buiten ! 😉

 31. Bertine
  24 april 2012 / dinsdag, 24 april 2012

  Hi Serena!

  Ik zou gaan voor Pure – DKNY. Normaal gesproken draag ik vrij zware, uitgesproken geuren. Helemaal mijn ding. Helaas vindt mijn vriend deze geuren helemaal niets! Speciaal voor hem wil ik graag een geur hebben die gewoon lekker is, simpel en basic.
  Helaas grijpt mijn hand bij de parfumerie altijd naar iets extravagants..
  Daarom dus! 🙂

 32. 24 april 2012 / dinsdag, 24 april 2012

  Davidoff.

  Een fruitige geurtje met een top van mint.
  Het hart van bamboe maakt het compleet.
  Lijkt mij een heel fris en fruitig geurtje.
  Doordat er fruit en natuur in zit lijkt het me
  heerlijk. Als je dan de douche uit stapt op
  een mooie, zonnige lente ochtend. En je kleed
  je aan in een jurkje en dan dit fris en fruitige
  geurtje.

  Heerlijk lijkt mij zo’n geurtje met ingrediënten uit de natuur.
  Fris, fruitig en delicious!

  Als deze parfum is zoals ik denk, dan hoort die in mijn lente plaatje! Lekker ‘s ochtends de deur uit met een frisse parfum opgespoten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *