Sparen voor handdoeken; Etos maakt het nu nog lekkerder!

Handdoeken. Zo op het eerste gezicht gebruiksvoorwerpen, dingen die je even over je natte, naakte lichaam haalt na het douchen of badderen en dan op een grote hoop gooit. En toch, is een handdoek meer dan dat. Mijn ideale handdoek is groot genoeg om om me heen te slaan na het douchen, zeker als het ’s ochtends nog koud is in huis en ik van de badkamer naar de klerenkast loop om mijn garderobe voor de dag uit te kiezen. Aangezien dat soms wel even kan duren draag ik dan ook een badhanddoek op mijn hoofd als een tulband, zodat ik geen spoor van waterdruppels achterlaat waar ik dan later weer over uitglijd. Mijn ideale handdoek doet soms ook dienst als ovenhandschoen, dekentje, drukverband bij gruwelijke verwondingen, douchemat, schoonmaakdoek, plunjebaal of blinddoek. Het is het ideale cadeau voor Sinterklaas, voor een verjaardag of voor een bruiloft. Kortom, een leven zonder handdoek is een life that ain’t worth living. Maar een handdoek komt uiteraard het allerbeste tot zijn recht wanneer deze gedrapeerd is om de heupen van een aantrekkelijke man die net uit de badkamer komt wandelen. Vochtig, gespierd en nog glinsterend van de condens. De handdoek hangt laag genoeg om de gespierde liesstreek te tonen, hoog genoeg om de aangespannen bovenbeenspieren in vol ornaat te mogen bewonderen. Als het ook nog eens lijkt alsof hij wel is vastgeknoopt, maar dat de knoop door een zuchtje wind of een verkeerde beweging kan kan loslaten, nou dan heb je me hoor.

Etos handdoekenactie 2015

etos handdoeken Gelukkig is Etos in navolging van de actie in 2013 en 2014 weer begonnen met een spaaractie voor handdoeken én badhanddoeken! Bij 5 euro aan boodschappen ontvang je als Etos-klant een zegel. Vijf zegels plus bijbetaling van één euro zijn goed voor een handdoek; tien zegels plus bijbetaling van twee euro maakt een badhanddoek.

etos - kay - handdoeken Etos heeft vorig jaar hun spaaractie om hunkyboy Manuel Broekman heengebouwd, en dit jaar is Kay Nambiar de gelukkige die uit de kleren mag gaan. Kay is model, presentator, zanger en gitarist van de band Valerius en misschien nog wel het meest bekend door zijn overwinning van Expeditie Robinson 2014. Knalgroene ogen, een woeste baard en een lichaam dat wel gebeeldhouwd lijkt: ik zeg, goede keuze. Well done, Etos. Well done. Bekijk hieronder ook nog even de verschrikkelijk lekkere commercial;

Ook heb ik Kay zelf nog even de volgende vragen gesteld en hij heeft hier direct antwoord op gegeven:

 1. Vertel eens wat over jouw douche ritueel?

Douche aan, shampoo, wassen, douche uit 🙂

 1. Wij vrouwen genieten intens van een man met een handdoek om zijn heupen, maar is dit andersom ook zo? Geniet jij ook van een vrouw met een omgeslagen handdoek als zij net uit de douche komt lopen?

Ja hoor, waarom niet!

 1. Wanneer geniet jij het meest van een douche?

Als ik niks meer hoef te doen

 1. Wat vind je er van dat je door heel Nederland staat met een levensgrote billboard? Plagen jouw vrienden jou daar niet mee?

Ik vind het best wel gek natuurlijk, maar ook wel geinig. En mijn vrienden, ach, die plagen mij wel vaker! 🙂 Ik heb zelf nog onder de douche gestaan met Kay:

handdoekenhunk 2015 - 1   handdoekenhunk 2015 - 2

Maak een selfie met Kay en win mooie prijzen De Etos handdoekenactie is sinds deze week gestart, wat betekent dat er ook weer een levensgrote billboard van handdoekenhunk Kay in de winkels te vinden is! Maak een selfie met Kay bij Etos en deel je foto op social media met de hashtag #handdoekenhunk. De beste selfie wordt beloond met een beauty & handdoeken pakket t.w.v. €50,-. Vinden jullie Kay een goede keuze als handdoekenhunk? 

Until next time,

Serena Verbon – sponsored post

Volg:

7 Reacties

 1. Henk
  29 januari 2016 / vrijdag, 29 januari 2016

  Waardeloos van Etos om eenzijdig de actie handdoeken te stoppen, door de inleverdatum te vervroegen met een week. Mijn vrouw was voor de inleverdatum in de winkel en kon geen handdoek meer krijgen.

 2. Linda
  23 september 2015 / woensdag, 23 september 2015

  Ik zie helemaal geen foto’s bij dit bericht, ligt dat aan mijn pc?

 3. 18 september 2015 / vrijdag, 18 september 2015

  Die foto met ‘kay’! Super leuk! Ik hou ook van grote handdoeken!

 4. 18 september 2015 / vrijdag, 18 september 2015

  Hahaha je kan het wel heel mooi omschrijven! Kay is zeker geen verkeerde keuze, ik ben benieuwd naar alle foto’s die eraan komen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *