Skincare Routine Guideline

Als geheugensteuntje heb ik mijn skincare routine uitgeschreven in een leuke lay-out en deze in mijn badkamer naast mijn spiegel opgehangen. Zo. Elke keer als ik dan mijn tanden poets – zowel in de ochtend als in de avond – word ik er weer goed aan herinnerd dat ik mijn gezicht moet reinigen en welke volgorde ik moet aanhouden. En het ziet er ook nog eens gezellig uit!

Door deze guideline op te hangen voel ik me op de een of andere manier verplicht om me er aan te houden. Het is een soort ‘huiswerkje’, maar dan leuk. Het is eigenlijk ook heerlijk om bezig te zijn met mijn skincare routine, vooral ‘s avonds is het echt even een verwenmomentje. En omdat ik het nu heb uitgeschreven valt het me op dat de routine in de ochtend hartstikke meevalt, qua tijd.

skincare routine guideline_4 skincare routine guideline_1 skincare routine guideline_2 skincare routine guideline_3Ik hoop dat jullie dit een leuke manier vinden om je skincare routine leuker en gemakkelijker te maken en dat ik jullie heb geïnspireerd om je (net zoals ik) strenger aan je routine te houden. Ben je benieuwd wat de juiste volgorde is voor je skincare? Bekijk dan deze post.

Hoe streng houd jij je aan je skincare routine? Reinig jij elke ochtend en avond heel trouw of wil je het nog wel eens verzaken?

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

76 Reacties

 1. BIanca
  25 juni 2014 / woensdag, 25 juni 2014

  Hallo Serena!

  Ik kan niet helemaal ontdekken wat je bedoeld met
  “tone” in je lijstje.

  Alvast bedankt!

 2. 19 mei 2014 / maandag, 19 mei 2014

  Heb je dat echt geschreven?

  Je hebt echt een ontzettend mooi handschrift (jaloersss 😉 )

  • Serena
   Auteur
   19 mei 2014 / maandag, 19 mei 2014

   Moet je helaas teleurstellen, het is een uitgeprint lettertype!

   • 25 mei 2014 / zondag, 25 mei 2014

    Haha ik dacht ook al dit is toch een lettertype

 3. 15 mei 2014 / donderdag, 15 mei 2014

  Super handig! Ik ga ook zoiets maken denk ik, want ik vergeet echt veel te vaak mijn gezicht te srubben etc!

 4. 15 mei 2014 / donderdag, 15 mei 2014

  Ik zou dit beter ook eens doen 🙂 Ik masker (ja vanaf nu is dat een werkwoord) en peel maar raak 😀

 5. 14 mei 2014 / woensdag, 14 mei 2014

  Wat een leuk idee en het ziet er ook nog eens leuk uit.

 6. Hoi
  14 mei 2014 / woensdag, 14 mei 2014

  Aah, ziet er echt heel leuk uit! En het viel me op de één of andere manier op hoe leuk die eerste foto was, terwijl het ‘gewoon’ een badkamer is. Je kan zeg maar zien dat er tijd in de foto is gestoken, echt leuk :p
  Wat ik me overigens wel afvraag: in de badkamer douche je ook, en het is daarna altijd hartstikke vochtig. Ik denk niet dat dat de levensduur van een simpel A4tje positief zal beïnvloeden, dus ik denk dat zoiets dan geplastificeerd moet worden ofzo. Anders houdt ie het niet lang uit denk ik..

 7. 14 mei 2014 / woensdag, 14 mei 2014

  Dit is echt superhandig! Meestal na een feestje in het weekend heb ik geen zin meer om mijn gezicht helemaal te moeten reinigen.. Mega slecht, I know. Misschien als ik dit ook doe ik me dan inderdaad echt gedwongen voel om het alsnog gewoon te doen! Wordt mijn huidje ook een stuk blijer van.

 8. 14 mei 2014 / woensdag, 14 mei 2014

  Superleuk gemaakt! Misschien kan je de template met ons delen? 🙂

 9. 14 mei 2014 / woensdag, 14 mei 2014

  inderdaad erg handig om het zo op te hangen, ik vergeet vaak een paar stappen.. Wil je deze misschien delen? Kan ik hem ook afdrukken en ophangen haha!

 10. 14 mei 2014 / woensdag, 14 mei 2014

  Leuke tip! Vaak genoeg vergeet ik mijn huid te scrubben of masker te zetten.

 11. 14 mei 2014 / woensdag, 14 mei 2014

  Wat leuk gedaan, ik denk dat dit inderdaad wel bevorderend is als het er zo hangt want vaak vergeet (of skip kuch kuch) ik de helft haha

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *