Goodskin Labs Pore-365

Dit is een gesponsorde review – Goodskin Labs is sinds 2010 in Nederland exclusief te koop via parfumerie Douglas, dus het is wellicht nog niet héél bekend. Het merk is onderdeel van Estée Lauder companies en richt zich met name op de ouder wordende huid. Ze combineren cosmetisch en farmaceutisch met als doel het ontwikkelen van hoogwaardige producten met efficiënte werkzame stoffen voor zichtbaar resultaat.

pore-36513Nu ik mijn huid weer ietsje op de rails heb wat betreft onzuiverheden en pigmentvlekken durf ik het aan om me te verdiepen in skincare die andere huidproblemen target, zoals grovere poriën en een ouder wordende huid. Ik was al een tijdje erg benieuwd naar producten van Goodskin Labs en dan met name Pore-365 (all over pore reducing serum) en Z-Pore (instant pore refiner). Ik hoor er erg goede geluiden over in elk geval!

Hieronder een video review van deze producten;

Zijn jullie na deze video enthousiast geworden? Lees dan verder voor meer details over deze producten + maak kans om het serum zelf uit te testen, want ik mag later deze week een Goodskin Labs pakket verloten!

pore-36503Ik dacht dat grove poriën een probleem was tijdens de pubertijd, omdat onzuiverheden zoals puistjes en mee-eters de poriën verstoppen en deze verwijden. Maar juist de ouder wordende huid kampt met dit probleem, omdat het verlies aan elasticiteit ervoor zorgt dat poriën ‘uitzakken’ en ook zo blijven wanneer er vuil in terecht komt. Dit kunnen onzuiverheden zijn, maar ook ophopingen van sebum (huideigen olie) of make-up restjes en ook zonneschade speelt een grote rol bij grovere poriën.

PORE-365

pore-36504Het serum PORE-365 is speciaal ontwikkeld om niet alleen linea recta de huid optisch gladder te maken (zoals een primer dat doet), maar zorgt er ook op de langere termijn voor dat de zichtbaarheid van de poriën aanzienlijk wordt verminderd. Na zo’n 4 weken belooft het serum minder zichtbare poriën én een zuiverder, egalere en gladdere huid.

PORE-365 zit in een tube van 30 ml en is vrij zuinig in gebruik. Ik gebruik het nu een kleine week en mijn eerste indruk is positief. Het heeft een lichtgewicht gelcrème textuur, vrij van oliën. Het voelt fris aan op mijn huid, verdeeld gemakkelijk en trekt snel in zonder plakkerige restjes achter te laten. Het geeft meteen een gladmakend en matterend effect en de lichtreflecterende deeltjes geven het een heldere, stralende glow.

ingrediëntenlijst;
pore-36506PORE-365 bevat uiteraard siliconen om grovere poriën meteen minder zichtbaar te maken en om de huid als ware glad te strijken, maar ook bevat het ingrediënten die er op de langere termijn voor zorgen dat je een fijnere huidtextuur zal krijgen.

pore-36505Salicylzuur en acetyl-glucosamine exfolieren de huid, waardoor de huid niet alleen zuiverder en zachter wordt, maar ook aanmaak van nieuwe cellen wordt gestimuleerd. Bovendien werkt salicylzuur erg goed bij onzuiverheden en bij het ‘ontstoppen’ en schoonhouden van de poriën zodat ze niet grover kunnen worden.

Hoewel dit serum ingrediënten bevat die sebum onder controle houden, droogt het de huid niet uit. Het bevat namelijk ook hyaluronzuur en dat is één van de meest populaire en effectieve moisturizers.

pore-36507Ik gebruik dit serum nog geen 4 weken, dus ik kan er nog geen harde uitspraken over doen voor het langere termijn resultaat, maar de eerste indruk is goed. Het hydrateert, egaliseert, maakt glad, verzacht, matteert en geeft mijn huid een perfecte, stralende basis voor de rest van de dag.

Z-PORE

pore-36508Z-PORE zit in een kleine tube van 20ml en is er puur op gericht om de huid die gewilde airbrushed finish te geven. Het voelt fluweelachtig aan en maakt mijn huid echt supersuperzacht en glad! Z-PORE zorgt ervoor dat je poriën er nog verfijnder uit zullen zien. Dit product is te vergelijken met een gladmakende primer en zorgt alleen voor een optisch effect.

pore-36510 pore-36512Het heeft een kleurtje en bevat lichtreflecterende deeltjes waardoor je huid er meteen helder en stralend uitziet na slechts een dun laagje Z-PORE. Ook heeft het een matterend effect.

ingrediëntenlijst;pore-36511Z-PORE geeft net even die extra ‘blur’ aan je huid. Je kunt het mengen met foundation, of aanbrengen onder foundation, maar ook eroverheen.

pore-36509Ik heb altijd al een vette, glanzende huid gehad, maar met de combinatie PORE-365 en Z-PORE blijft mijn huid de hele dag matte, terwijl het er tegelijkertijd stralend, egaal en zacht uitziet. Ik vind het fijn dat PORE-365 een tweevoudige werking heeft en ingrediënten bevat die ook op de langere termijn zorgen voor een mooiere huid. Op deze manier zie je niet alleen direct resultaat, maar wordt je huid mooier en mooier na elke keer gebruik. Ideaal!

selfie no filterLinks een screenshot uit de video en rechts de #nofilter selfie die ik tijdens het filmen van de video op mijn Instagram account plaatste.

pore-365 goodskin labsGoodskin Labs is exclusief te koop via parfumeria Douglas en via de Douglas webshop. PORE-365 kost €29,95  (30ml) en Z-PORE kost €24,95 (20ml)

Wil je op de hoogte blijven van GoodSkinLabs? Volg ze dan via Facebook.

Heb jij ervaring met de producten van Goodskin Labs? En heb jij last van grovere poriën?

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

62 Reacties

 1. L. Becker
  15 augustus 2016 / maandag, 15 augustus 2016

  Waar kan ik deze produkten nog krijgen? Zelfs online zijn de produkten niet meer te koop via Douglas.

 2. Caroline
  16 maart 2016 / woensdag, 16 maart 2016

  Waar kan ik deze produkten nog krijgen? Zelfs online zijn de produkten niet meer te koop via Douglas.

 3. M. lemaitre
  19 januari 2016 / dinsdag, 19 januari 2016

  Gebruik sinds de introductie van Goodskin Lab in Nederland dit product.
  Dit was altijd te verkrijgen bij Douglas. Nu is het daar niet meer verkrijgbaar.
  Waar kan ik dit product nog vinden of vergelijkbaar product.
  Ik gebruik altijd Fillextra .

 4. Lotte
  11 juni 2014 / woensdag, 11 juni 2014

  Lijken me erg fijne producten en hele duidelijke review!

 5. 28 mei 2014 / woensdag, 28 mei 2014

  Beste mensen, lezen jullie niet? Dit is reclame. Een gesponsorde review. Zorgvuldig gescript en geacteerd! Ik krijg trouwens het idee dat het merendeel van de comments ook fake is.

  • Serena
   Auteur
   28 mei 2014 / woensdag, 28 mei 2014

   Dat iets gesponsord is wil niet meteen zeggen dat ik er niets van meen, natuurlijk. Ik mag nog altijd zelf bepalen of ik gesponsorde reviews aanneem of afsla en ik schrijf alleen gesponsorde reviews als ik achter een product sta. Ik vind het nogal wat om te suggereren dat de comments fake zouden zijn. Voor zo ver ik kan zien zijn het comments van bezoekers die al vaker hebben gereageerd.

 6. Es
  15 mei 2014 / donderdag, 15 mei 2014

  Hoi Serina,
  ziet er echt super goed uit!!

  ik vroeg me eigenlijk af is het nodig om beide producten te gebruiken voor een otimaal resultaat? of juist apart?

 7. steffie
  14 mei 2014 / woensdag, 14 mei 2014

  zou wel iets voor mij kunnen zijn, ik heb nl grote en zichtbare poriën 🙁

 8. Minet
  14 mei 2014 / woensdag, 14 mei 2014

  Wou echt bijna naar de winkel “rennen” om het serum te kopen, tot ik de prijs zag

 9. lysanne
  14 mei 2014 / woensdag, 14 mei 2014

  Leuk stuk! Ben benieuwd hoe het bevalt naar ‘4 weken. Wat heb je een leuke armbandjes om! Waar zijn die van?

 10. Melanie
  14 mei 2014 / woensdag, 14 mei 2014

  Oh serena! Ik hou van jou hahahaha je bent mijn heldin op het gebied van skincare! Ik gebruik nu een week La Roche Posay Effaclar Duo Plus en ik merk echt superveel verschil! Ik ben dus ook zeker van plan deze producten aan te schaffen! Liefs x Melanie

  • Serena
   Auteur
   14 mei 2014 / woensdag, 14 mei 2014

   Ah geweldig! Ik doe nu eerst Pore-365 en dan Effaclar. ‘s Avonds Medik8 + Effaklar. Ik gebruik deze dus alleen overdag, en ook meteen als een soort primer.

 11. 14 mei 2014 / woensdag, 14 mei 2014

  Ziet er leuk en goed uit 😉 ben benieuwd of het ook echt werkt

 12. Marieke
  14 mei 2014 / woensdag, 14 mei 2014

  leuk artikel!
  Nee ik heb geen ervaring met goodSkins produten, maar ik wel erg veel last van grove poriën

 13. 14 mei 2014 / woensdag, 14 mei 2014

  klinkt heel goed vind alleen de verpakking echt heel lelijk! zeker voor zo’n duur product ziet het eruit als een B merk verpakking! schreeuwerig enzo!

 14. Nabi
  14 mei 2014 / woensdag, 14 mei 2014

  Waauw je ziet echt al een verschil, denk dat ik ook wel kan gebruiken.

  Heb nog een vraagje ivm U-PR event in Amsterdam? Je had daar een kettinkje aan van Tiffany. Waar kan je die vinden? Heb me al suf gezocht!! Ben er echt helemaal weg van en zou ze graag willen hebben voor mijn verjaardag. Kan je me vertellen waar je het kan kopen? (ben vooral verliefd op de manier waarop je het draagt, waarbij de sleutel een deel van de ketting is en niet loopt te “bengelen” aan de ketting -als je begrijpt wat ik wil zeggen.

  • Serena
   Auteur
   14 mei 2014 / woensdag, 14 mei 2014

   hi Nabi, ik zag de ketting ook niet op de site staan, dus denk dat ie alleen in de winkel te koop is. PC Hooftstraat Amsterdam.

   • Nabi
    14 mei 2014 / woensdag, 14 mei 2014

    Heel jammer eigenlijk, maar dat wordt dan een bezoekje naar de winkel 😉 Dank je!

 15. chell
  14 mei 2014 / woensdag, 14 mei 2014

  Ik ben er nu echt aan toe om mijn huid te verbeteren! Gebruik nu een elektronische gezichtsborstel en de groene lijn van Vichy + een rijke creme van Vichy, maar merk dat vooral de reiniging veel te agressief is, en geen goed doet voor mijn huid. Pas geleden heb ik een tester van de microdelivery peel van Philosophy gehaald, en man: wat een lekker spul. Pas twee keer gebruikt, maar ik ben om en ga een fullsize halen. Bedankt dus voor je volledige en fijne review! Zonder jou had ik waarschijnlijk nooit nagedacht over zo’n prijzig product. Hopelijk temt dit mijn glans, onzuiverheden en grove poriën. Nu nog een geschikte dagelijkse reiniging vinden! Dit product zou ik ook graag eens willen uitproberen.
  Liefs, chell

 16. 14 mei 2014 / woensdag, 14 mei 2014

  Ik heb van mezelf al redelijk kleine poriën, zodanig dat ik een creme echt niet kan gebruiken aangezien mijn huid dat niet opneemt.
  T klinkt wel als goede producten, ieder geval een mooi resultaat

  Liefs,
  Karlien

 17. 14 mei 2014 / woensdag, 14 mei 2014

  Dit klinkt erg fijn, mijn huid is op het moment zo onrustig.

 18. 14 mei 2014 / woensdag, 14 mei 2014

  Klinkt heel goed! Ga ik binnenkort zeker een keer uitproberen. 🙂

 19. 14 mei 2014 / woensdag, 14 mei 2014

  Ervaring met Goodskins Lab, nee. Grove poriën heb ik wel helaas.
  Klinkt goed. Alleen een serum doet niks meer dan een creme zo heb ik dat ooit gelezen. Het is marketing, een klein potje of tube aanbieden als een soort power elixer voor meer geld terwijl er niks ‘krachtigs’ in zit.

 20. Sharon
  14 mei 2014 / woensdag, 14 mei 2014

  Wat een fijne uitgebreide review. Een paar jaar geleden heb ik een serum gebruikt van Goodskin Labs en dit beviel mij toen ook erg goed dus ik denk dat ik me toch nog eens in dit merk ga verdiepen.

 21. 14 mei 2014 / woensdag, 14 mei 2014

  Ik hou zo van jouw duidelijke uitgebreide reviews. Met diepgang, maar niet saai en langdradig:)

  Dat wilde ik even zeggen, top gedaan. Fijne dag!

 22. Syl
  14 mei 2014 / woensdag, 14 mei 2014

  Het ziet er veelbelovend uit en de prijs valt ook wel mee.

 23. niya
  14 mei 2014 / woensdag, 14 mei 2014

  Hi Serena, misschien een persoonlijke vraag maar gebruik je nog steeds de yasmin pil? Ik vraag dit omdat je zegt dat je altijd een glanzende huid hebt gehad, dus de yasmin heeft daar niet mee geholpen?

  • Serena
   Auteur
   14 mei 2014 / woensdag, 14 mei 2014

   hi Niya, ik heb nog steeds de Yasmin, en die heeft mijn onzuiverheden verminderd. Het is niet zo dat een pil een wondermiddel is die je huid helemaal perfect maakt (helaas), dus ja ik heb nog wel last van shine als ik niet de juiste (matterende primer, creme) producten gebruik.

   • Niya
    14 mei 2014 / woensdag, 14 mei 2014

    Ah ok. Ik lees zoveel verschillende verhalen over de Yasmin en acne/mooie huid dus ik was even benieuwd. Thanks voor je antwoord! 🙂

    • Saskia
     14 mei 2014 / woensdag, 14 mei 2014

     Ik gebruik zelf ook yasmin en het kan natuurlijk een fabeltje zijn maar ik ben er geen grammetje van aangekomen en daarnaast nooit (meer) last gehad van mee-etertjes! Ik ben er zelf dus erg over te spreken!

 24. Sascha
  14 mei 2014 / woensdag, 14 mei 2014

  Grove poriën zijn zo vervelend! Ik heb ze ook en het lijkt wel dat het steeds wat erger wordt.

 25. 14 mei 2014 / woensdag, 14 mei 2014

  Het klinkt heel erg goed! Naar mijn idee ook niet mega megaduur. 🙂

 26. 14 mei 2014 / woensdag, 14 mei 2014

  Het klinkt heel erg goed! Naar mijn idee ook niet mega megaduur. 🙂

 27. 14 mei 2014 / woensdag, 14 mei 2014

  ik ken het merk helemaal niet maar het klink super fijn!

 28. 14 mei 2014 / woensdag, 14 mei 2014

  Ik heb nog geen ervaring met dit merk, maar ik ben al wel een tijdje op zoek/ me aan het oriënteren op een product tegen/ voor grove poriën. Deze klinkt wel heel goed! (en redelijke prijs om te testen;))
  Deze review kwam dus precies op tijd! (nu nog even wachten op mijn vakantiegeld voor ik het kan aanschaffen)

 29. 14 mei 2014 / woensdag, 14 mei 2014

  Nog nooit van gehoord maar klinkt erg goed. Ik ben wel nieuwsgierig!

 30. Kayleigh
  14 mei 2014 / woensdag, 14 mei 2014

  Ik kende het merk nog niet, maar het klinkt erg goed, ik heb ook last van grove poriën maar wist nooit zo goed wat ik ertegen kon gebruiken.

 31. 14 mei 2014 / woensdag, 14 mei 2014

  Omdat ik bij parfumerie Douglas werk heb ik inderdaad al ervaring met Good Skin labs! Ik vind de verpakkingen verschrikkelijk, maar de producten zijn echt ge-wel-dig. Een fijne prijs, ook vanwege de goedkope verpakkingen, is natuurlijk altijd fijn meegenomen!

 32. 14 mei 2014 / woensdag, 14 mei 2014

  Ik kende deze producten nog niet, maar het klinkt wel heel goed. Ik heb een droge huid en vrij zichtbare poriën, dus wellicht zal het wat voor me zijn.

 33. 14 mei 2014 / woensdag, 14 mei 2014

  Ik kende dit merk nog niet, maar het lijkt me wel erg interessant. Ik zelf heb nog niet zoveel last van grovere poriën (ik heb wel een vette huid), maar mijn moeder wel. Ze gebruikt nu een product van Sisley, dat werkt heel goed maar is ook heel duur. Voor deze prijs wil ik het haar zeker voorstellen!

  X Sara

 34. 14 mei 2014 / woensdag, 14 mei 2014

  Ik heb nog geen ervaring met dit merk, maar gelukkig heb ik niet zo’n last van grovere poriën.

 35. 14 mei 2014 / woensdag, 14 mei 2014

  Wauw wat een verhelderend en fijn artikel! Ik heb er nog geen ervaring mee, maar klinkt echt goed!

 36. Samira
  14 mei 2014 / woensdag, 14 mei 2014

  Altijd fijn om in de ochtend, onderweg naar het werk beautylab te lezen. Het 45 minuten durende tramrit is alijd een stuk minder erg! Dit artikel vrolijkt mijn gezicht op, zoals de eerste zonnenstralen van een dag ook doen. Vanochtend keek in de spiegel en viel mij de grove porien op mijn wangen op. Wellicht lag het aan de spiegel in de badkamer, maar nee, niets is minder waar…ook de liftspiegel en zo juist buiten (daglicht) met mijn pocketspiegel lachen de grove porien mij op 26 jarige leeftijd uit. Bedankt Serena voor dit Artikel, ik zal deze week nog naar ICI Paris hollen voor een proefje!

  • Chantal
   14 mei 2014 / woensdag, 14 mei 2014

   Het is alleen te koop bij douglas

   • Samira
    14 mei 2014 / woensdag, 14 mei 2014

    Bedankt Chantal!

 37. Carlijn
  14 mei 2014 / woensdag, 14 mei 2014

  Lijken me erg fijne producten! Ik ken het merk nog niet, wel eens van gehoord. Ik heb ook last van grove poriën, zo vervelend!

 38. 14 mei 2014 / woensdag, 14 mei 2014

  Het klinkt goed en ziet er ook goed uit! Ik heb zelf altijd een best wel een rustige huid gehad, en ik heb niet zo’n last van onzuiverheden en grove poriën, lucky me! Ik hoop dat nog even zo te houden, maar stel dat het mocht veranderen lijken dit me fijne producten. Ik kende ze nog helemaal niet!

 39. 14 mei 2014 / woensdag, 14 mei 2014

  De producten zien er heel goed uit en wat fijn dat het tot nu toe goed bevalt!

 40. 14 mei 2014 / woensdag, 14 mei 2014

  Raar dat in de Pore-365 st janskruid zit. Dat maakt je huid lichtgevoeliger en kan dus pigmentvlekken in de hand werken..

  • 14 mei 2014 / woensdag, 14 mei 2014

   Is st.paul’s wort dan hetzelfde als st.janskruid?

   Inderdaad worden de poriën grover wanneer je ouder wordt. Vooral aan weerskanten van mijn neus heb ik dat gemerkt en ik had altijd hele fijne porieën. Ik zou dit ook wel eens willen proberen.

   • Serena
    Auteur
    14 mei 2014 / woensdag, 14 mei 2014

    St. Paul’s Wort is inderdaad hetzelfde als Sint Janskruid, maar dit kruid staat vooral bekend om zijn wondhelende en antibacteriële eigenschappen. Wat ik heb begrepen is dat ze uit cosmetische Sint Janskruid de (rode) kleurstof hypericine filteren, de kleurstof verantwoordelijk voor lichtgevoeligheid.

    • Carina
     14 mei 2014 / woensdag, 14 mei 2014

     Ik ken het vooral als anti-depressivum en als middel wat dus de huid sensibiliseert maar ook met andere medicatie interfereert.
     Cosmetisch aangebracht zal het waarschijnlijk niet of nauwelijks medicatie beinvloeden.
     Dankjewel voor je reactie, ik wist niet dat het alleen de kleurstof was die de lichtgevoeligheid veroorzaakt.

 41. 14 mei 2014 / woensdag, 14 mei 2014

  Het zijn geen producten die ik al nodig heb. Al moet ik zeggen dat ik nog nooit last van grove poriën heb gehad. Nope. Ook niet in de puberteit. Lucky me!

  • Julia
   14 mei 2014 / woensdag, 14 mei 2014

   Nee hoor, want er staat lees verder voor…

 42. Julia
  14 mei 2014 / woensdag, 14 mei 2014

  Hoe kan je een pakket winnen dan?…
  Wel ziet leuk en interessant artikel!
  Xx

   • Julia
    14 mei 2014 / woensdag, 14 mei 2014

    Na de video staat lees verder voor… En deze week mag ik een pakket verloten

  • Serena
   Auteur
   14 mei 2014 / woensdag, 14 mei 2014

   Daar kom ik later deze week op terug!

   • CCC
    14 mei 2014 / woensdag, 14 mei 2014

    Leuk!! Btw; als weer een keer in een toko bent, koop dan een keer Mochi! zijn van zo’n rijstedeeg bolletjes met zoete vulling zoals rode bonen. Lekker en meer aziatisch kan niet ^^ schijnt ook niet moeilijk t zijn om zelf te maken. Misschien inspiratie 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *