Samantha’s Baby Shower Look

Door Angel/Samantha – Hoort, als je beste vriendin Gerda d’r eige dan eindelijk heb laten bezwangere, ben je natuurlijk best wel superblij voor d’r. En nog blijerder als ze een feessie geef om dat te vieren en dat heet dan een Baby Sjouwer. Er is alleen nog geen baby om te douchen want die mot ze er nog uit perse, dus ik snap niet wat er de viere valt maar goed, er is gratis drank en beschuit met muizen dus ik zit daar goed onder de dakpanners.

Speciaal voor deze bijzondere gelegenheid heb ik Make Up Artiest Maikel van MaikelsMind.nl gevraag om mij super lekker op te maken. Zo ontiegelijk lekker, dat iedereen Gerda met d’r baby eigenlijk gewoon vergeet en alleen nog maar oog hebt voor de mooiste stoot in de kamer. Ikke. Gerda heb me namelijk geen een keer opgezoch toen ik ff vast zat voor diefstal dus ik had nog een appeltje te snijen met d’r.

 

Ik heb Maikel precies uitgelegen wat ik mooi vind want ja, de klant is koning waar of niet? Hij heb zijn best gedaan, maar laten we eerlijk wezen, ik doe het zelf eigenlijk veel beterder en ook nog met goedkopere make-up van het merk ‘testers’.

Ik zal ook meteen maar even vertellen hoe de Baby Sjouwer was geweest. Het ging zoals voorspeldt, iedereen had oog voor mij en vroeg me de oren van mijn hasses af en Gerda zat in een hoekie te janken. ‘Sammie, waarom zie je er zo goed uit? Je lijk wel 40 jaar jongerder!’ en ‘Sammie, hoe krijg je nou zo’n mooie zwoele open blik voor mekaar?’. Niemand keek op of om naar Gerda met d’r bolle hangbuik, HAHAHA! Ken er ook niks aan doen. Ben gewoon lekker.

Nou, ik ben er weer vandoor!
Ajuus! Hugs, kisses xxx en een toetert van mijn scootert,
Samantha (uit Utreg)

 

Volg:

160 Reacties

 1. Merel
  28 oktober 2013 / maandag, 28 oktober 2013

  Hahaha, geweldig!

 2. Jamilee
  17 oktober 2013 / donderdag, 17 oktober 2013

  Wat jammer dat hij homo is hij is zo knap, Naja maar maak niet uit homo’s zijn leuke mensen!!!

 3. Lisa
  16 oktober 2013 / woensdag, 16 oktober 2013

  Angel wat ben je toch geweldig

 4. 15 oktober 2013 / dinsdag, 15 oktober 2013

  Hahahaha dat stuk tekst er ook weer bij! xD Go Angel, uhm Samantha! Ik lag weer eens in een kreuk!

 5. Brechtje
  12 oktober 2013 / zaterdag, 12 oktober 2013

  Hahaha echt een geweldig filmpje! ‘Kben ongesteld’ ‘Okee’ ‘Ruik je dat?’ Super droog haha, echt geniaal xd

 6. marjolein
  12 oktober 2013 / zaterdag, 12 oktober 2013

  ik ben ongesteld, ruik je dat? hahahaha lmao

 7. 11 oktober 2013 / vrijdag, 11 oktober 2013

  Ik ga voortaan ook de naturel look doen, en het merk Testers moet ik ook eens gaan proberen, prachtig!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *