Rock Chic outfit

Toen ik laatst over Hoog Catharijne liep viel mijn oog op een mooi jasje in de etalage van SuperStar. Normaal gesproken is dit een winkel waar ik straal voorbij loop, mij te veel poespas op die kledingstukken (kanten versiersels, strikjes, franjes, etc.). Dit keer liep ik echter naar binnen voor het jasje. Liefde op het eerste gezicht! Het jasje sluit perfect aan en ik ben dol op de bronze kleur in combinatie met het zwart en het metallic effect. Hieronder combineer ik het in een Rock Chic outfit, een beetje stoer en een beetje chic.

rock chic_1rock chic_2De Sygon Skirt is een chique kokerrok van SuperTrash. Lekker stretchy waardoor het supercomfortabel zit. Deze rok dien je in je taille te dragen, waardoor je eventuele hobbels en bobbels subtiel kunt camoufleren en je benen nóg langer lijken dan ze al zijn. Dit rokje is erg flatterend voor mijn figuur, I like it! De Sygon Skirt is gelukkig ook niet superkort, dus ik voel me hier wat zekerder in (en het is niet zo koud, haha!).

rock chic_3rock chic_6Deze grote oorhangers kocht ik in Dubai bij Forever21. Ze hebben een donkere zilveren kleur wat exact overeenkomt met de kleur knoopjes van mijn jas en de kleur gespen van mijn laarzen. De grote hangers zorgen voor een vrouwelijke touch in deze stoere outfit.

rock chic_5rock chic_4Hier draag ik ook mijn nieuwe Ash Genius laarsjes. Ik had al een paar Ash Enigma’s die er een beetje op lijken, maar die hebben een bontje waardoor ze een hele typerende ‘winterse’ uitstraling aan mijn outfits geven. Ik wilde daarom iets neutralere laarsjes die ik gemakkelijker kon combineren in elk seizoen.

Omdat ik erg blij ben met mijn Enigma’s (je zou het niet zeggen maar ze lopen heerlijk) besloot ik om de stoere, maar sexy Ash Genius boots in huis te halen. Het zijn wat mij betreft de perfecte enkellaarsjes met een hak. Door het plateau lopen ze comfortabeler dan je zou denken en ze geven outfits meteen wat stoers en tegelijkertijd iets pittigs!

rock chic_7rock chic_8De foto’s zijn gemaakt door mij zusje Larissa van KittehsCupcakes.

Wat ik draag?

Wat vinden jullie van mijn nieuwe jasje en laarsjes? Hoe zouden jullie het stylen?

Until next time,
Serena Verbon

 

Volg:

113 Reacties

 1. Emma xx
  17 maart 2014 / maandag, 17 maart 2014

  Je bent echt zo mooooiii xoxoxoxox

 2. Roosjee
  5 juli 2013 / vrijdag, 5 juli 2013

  Ik vind het nou niet echt een rockchick outfit, ik had iets anders verwacht. Het is wel een .leuke outfit hoor!

 3. 5 juli 2013 / vrijdag, 5 juli 2013

  Prachtige outfit!
  Vind het jasje geweldig :D
  En je oorhangers ook trouwens, wauw.
  Die enerlaatste foto is zo gaaaaf!

 4. Sanne
  4 juli 2013 / donderdag, 4 juli 2013

  Wat een stoere outfit. Such a Killer Lady you are!!

 5. Patricia
  4 juli 2013 / donderdag, 4 juli 2013

  Hey Serena, Toffe ouftit Rocking Indo Chick! Die schoenen is daar ook een low-budget look-a-like van? Gaat mij om het model, hak en de plateautool lekker hoog en stoer :) Kan wel wat lengte gebruiken…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *