Latest Obsession: de photoboot

Door Angel – I know… ik sta inmiddels bekend om mijn grappige (nee, het woord bescheiden ken ik inderdaad niet) stukjes. Vandaag niet. Dus dit keer heb ik niet in een volle winkel mijn broek vol gepoept, is niet mijn rok over mijn hoofd gewaaid terwijl ik geen onderbroek aan had en heb ik ook geen misselijkmakende quizjes voor jullie bedacht. Maar niet huilen, voor mijn volgende beurt staat er weer een briljant stuk te pruttelen. Dit artikel gaat over de uitvinding van de eeuw, de photoboot.

PhotobootsJe kent ze wel, de bekende selfies. Als je geluk hebt, kun je de lens van de camera op je telefoon spiegelen en zo easy peasy een prachtige foto van jezelf maken. Not. Schiet er een stuk of 20 en er zit er misschien 1 tussen waarop je geen 3 onderkinnen hebt, niet scheel kijkt of een waar niet die puist op je neus glanst als een diamant. Het is sowieso een kansloze exercitie aangezien je alleen met de juiste belichting, een briljante fotograaf en een sausje photoshop perfect vereeuwigd wordt.

Not any longer! Event-must-have Boothnation draait in Londen al heel wat glamour feestjes op volle toeren. Kate, Jude, Stella, (ja, zelfs mijn droomman Pierce Brosnan) ze stonden er allemaal voor in de rij, en nu de mobiele pasfotohokjes ook in Nederland op partijtjes staan, werd het de hoogste tijd dat ook ik eens een kijkje achter het gordijn nam. En wel op Jackie’s Best Dressed Award in The Oyster Club.

The Oyster Club 1 Image9Tussen de Renate’s, Nikkie’s, Beertjes, Lieke’s, Victoria’s en wie nog meer door, baande ik me een weg naar het foto mirakel dat keurig netjes buiten opgesteld stond. Een klein rijtje. Prima. Tijd voor een petit brush-up in de spiegel naast het gordijntje en hallekidee – die booth in met mijn imperfecties.
Beertje van Beesr Nikki Plessen Renate Verbaan Victoria Koblenko def
Eenmaal in de photobooth – die ik moest delen met mijn vriendin L – zag ik ‘m. Een grote blauwe knop die – als je erop drukte – een keiharde straal lauwe lucht mijn gezicht in blies. Het machientje waar we allemaal van dromen als we selfies of foto’s van elkaar maken: een windmachine! Beyonce heeft er een en nu ook wij. HALLELULJA IN DE GLORIA!

Al heeft niet iedereen meteen zo’n windmachine onder de knie.
Tom Sebastian
Als een volleerd model neem je poses aan waar je jaren op geoefend hebt. Want het kan, niemand ziet namelijk wat je doet achter het zwarte gordijntje. Vier foto’s voor de prijs van nul, want als de booth op een feestje staat, mag iedereen er zomaar in. Gratis en voor niets.

De booth is uitgerust met een high-end camera en fantastische belichting waardoor je er 10 jaar jonger uit komt te zien. En Boothnation maakte alle beloftes waar: Marilyn Monroe eat your heart out, deze foto’s gaan de boeken in als pure glam… zonder touch-up.
Angel Lau Malu Jolanda
Bestaat er ergens een agenda met feesten en partijen waar we deze Boothnation kunnen vinden? Ik ga gerust alle feestjes af. I’m hooked! P.s. dit is geen verkapte reclame voor Boothnation, ik ben gewoon heel erg enthousiast. Kijk naar mijn foto. Kijk!

Liefs,
Angel Raterman

 

 

Volg:

62 Reacties

 1. 6 juli 2013 / zaterdag, 6 juli 2013

  Je P.s. op het einde maakt het helemaal af :) Leuke foto’s btw ;)

 2. 5 juli 2013 / vrijdag, 5 juli 2013

  Wat ontztettend leuk :D
  En onwijs leuke foto’s

 3. Sanne
  4 juli 2013 / donderdag, 4 juli 2013

  haha geweldig artikel, vooral die foto’s van Tom!! Gaaaf. Ik wil er ook 1 op een party!

 4. Nixi
  4 juli 2013 / donderdag, 4 juli 2013

  Angel, jij bent serieus zonder de toeters en bellen van zo’n booth ook prachtig.

 5. sevval
  4 juli 2013 / donderdag, 4 juli 2013

  Vanwaar die ketting angel? Xxxx

 6. 4 juli 2013 / donderdag, 4 juli 2013

  Haha heel gaaf!

 7. 3 juli 2013 / woensdag, 3 juli 2013

  Wat leuk! de foto’s zijn ook mooi geworden x

 8. 3 juli 2013 / woensdag, 3 juli 2013

  Wat een leuk ding! Hartstikke leuk om er in te duiken op een feestje! Minstens 1 foto waar je leuk op staat ;) Enne, als de alcohol gaat vloeien bescheur je je vast er mee :P

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *