Diesel Fuel For Life Spirit komt naar je toe!

Diesel lanceert een nieuwe herengeur genaamd  ‘Fuel For Life Spirit’ en om de geur meer bekendheid te geven zal er een promotieteam bestaande uit energieke dansers van SYTYCD door verschillende steden trekken. Wil jij weten waar je de promoteams tegen het lijf kunt lopen en hoe deze gewaagde geur ruikt? Onderaan vind je de data waar de promoteams zich zullen bevinden. Je kunt ze ook via Twitter volgen via de hashtag #areyoualive

diesel fuel for life spirit

Mannen. Can’t live with them, but can’t live without them. Mannen zijn sterk, maar soms laten ze zich ook van hun gevoelige kant zien. Ze zijn soms wat bot, maar tegelijkertijd kunnen ze ook heel  hartstochtelijk zijn. Ze zijn stoer, maar toch ook sensueel. Soms denk ik dat ik mijn vriend helemaal door heb, maar dan blijkt hij toch weer anders uit de hoek te kunnen komen. Hij verrast me, waarschijnlijk net zoals de mannen in jullie leven, met zijn gevarieerde en complexe persoonlijkheid. Diesel Fuel for Live Spirit heeft zich door de veelzijdigheid van stoere mannen laten inspireren. Voor mannen wiens motto is ‘living on the edge’.

diesel fuel for life fragrance notes

Diesel Fuel for Live Spirit begint met frisse citrusnoten van bergamot en grapefruit en een snufje zoetkruidige kaneel. Hierna wordt de geur iets minder ‘scherp’ en komen de bloemennoten tot uiting. Geranium, oranjebloesem en iriswortel geven de geur wat meer diepgang, maar ruiken voor bloemen nog best mannelijk en ‘groen’. De kruidige basis bestaat uit amberhout, mirre, labdanum hars en wierrook. Diesel Fuel for Life Spirit is kruidig, warm, sensueel en Oosters te noemen. Het is een donkere, intense, aantrekkelijke geur voor de woeste, sexy man die midden in het leven staat.

De prijzen; 50 ml – €58.50,  75 ml – €75.00 en 125 ml €96.00

diesel fuel for live campagneBekijk hieronder de Diesel Fuel for Live Spirit video:

Data promoteamsRotterdam (5 juli), Amsterdam (6 juli), Brussel (12 juli) en Antwerpen (13 juli).

Wanneer het promoteam op vrijdag door Rotterdam trekt zal ik ook een kijkje komen nemen. Komen jullie even gedag zeggen als je me ziet?

Op zaterdag zal van 16 – 19 uur de release van de nieuwe geur van Diesel – Fuel For Life plaatsvinden in de Diesel Store Amsterdam (Heiligeweg 11). Er staan drankjes klaar en een DJ die de boel zal rocken samen met de dansers van SYTYCD! Ook Marc Madeleyn, het knappe bebaarde model van Diesel Fuel for Life Spirit, zal aanwezig zijn en een professionele fotograaf zal jou met Marc vereeuwigen. Ik ben er in elk geval bij!

Until next time,
Serena Verbon

 

Volg:

17 Reacties

 1. 5 juli 2013 / vrijdag, 5 juli 2013

  Oeeeh klinkt leuk!
  ik zal kijken of ik kan komen 🙂

 2. 4 juli 2013 / donderdag, 4 juli 2013

  Hmm misschien dat ik vrijdagavond in Rotterdam ben. Jammer dat er nog geen tijd bij staat.

 3. Syl
  3 juli 2013 / woensdag, 3 juli 2013

  Mijn vriend houdt helaas niet van Parfum, dus ik kan hem niet verrassen met een nieuw geurtje.

 4. 3 juli 2013 / woensdag, 3 juli 2013

  aah jammer, dan ga ik net naar New York!
  Wat ook heel leuk is, daar niet van!!

 5. Annika
  3 juli 2013 / woensdag, 3 juli 2013

  Deze geur wil ik wel komen ruiken!
  Mijn vriend heeft soms ook parfum op. Heerlijk! Eigenlijk vind ik het veel leuker als hij parfum op heeft, dan als ik het zelf op heb.

 6. Marloes
  3 juli 2013 / woensdag, 3 juli 2013

  Leuk! Maar hoelaat zijn ze dan in Rotterdam? En waar? :p

  • Serena
   Auteur
   3 juli 2013 / woensdag, 3 juli 2013

   Ik weet het exacte schema niet, maar ze komen sowieso door de koopgoot!

 7. Yasmine
  3 juli 2013 / woensdag, 3 juli 2013

  Oehh awesome!!

 8. 3 juli 2013 / woensdag, 3 juli 2013

  Haha ik vind die reclame wel apart zeg! Ik weet niet zo goed wat ik ervan moet denken dat het als cool gezien wordt dat dat meisje per direct ontslag neemt :P, maar ach de sexy bebaarde man maakt een hoop goed. 😉

 9. 3 juli 2013 / woensdag, 3 juli 2013

  Klinkt erg goed! Een heerlijk geurtje bij je vriend misstaat nooit! 🙂

 10. 3 juli 2013 / woensdag, 3 juli 2013

  Ah, lijkt me heel leuk om even een kijkje te nemen, maar alle steden zijn voor mij heel ver weg. Anders was ik er denk ik wel even naartoe gegaan.

 11. Jamie-lee
  3 juli 2013 / woensdag, 3 juli 2013

  Ik wil een koken met serena ! Pie please

 12. 3 juli 2013 / woensdag, 3 juli 2013

  Ik zal er helaas niet bij zijn…Ik vind trouwens de tekening (persbericht) ontzettend mooi!!

 13. Kennedy asberg
  3 juli 2013 / woensdag, 3 juli 2013

  Yaay ik ga zekker even de stad in dan 5 juli!

 14. 3 juli 2013 / woensdag, 3 juli 2013

  Leuk zeg! Wie weet kom ik vrijdag ook wel even langs, lijkt me super leuk om je te ontmoeten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *