Rimmel transparante lipliner

Rimmel heeft wat nieuws, namelijk een transparante lipliner. Een universele lipliner die met élke lipstick te combineren is. Say whut?!

Ik heb zelf slechts twee lipliners in mijn stash: een rode en een berrykleurige. Dit omdat het bij dit soort kleuren al snel opvalt als je buiten de lijntjes tekent en met een lipliner kan ik alles wat netter inkleuren.

rimmel transparante lipliner2

Een lipliner heeft – naast netjes inkleuren – natuurlijk nog veel meer voordelen en dan is zo’n universele transparante lipliner natuurlijk wel erg handig. Want om nu voor elke lipstick in mijn stash een bijpassende lipliner aan te schaffen… dat wordt me een beetje te gortig!

rimmel transparante lipliner1De Rimmel universele transparante lipliner zit in een slanke huls en lijkt qua looks op zo’n oogpotlood die je omhoog kunt draaien. De stick is wit, maar is inderdaad transparant wanneer je deze op je lippen aanbrengt. Het lijkt op een lippenbalsem, maar dan is het gewoon een héél dun stickje.

rimmel transparante lipliner4Aanbrengen gaat, net als met reguliere lipliners, gemakkelijk en secuur. Deze lipliner is vrij zacht waardoor het ‘scherpe’ puntje al snel stomp wordt. Slijpen kan niet, dus het puntje is niet altijd even scherp. Aan de ene kant is dit ‘twist up’ systeem natuurlijk erg handig omdat je geen puntenslijper nodig hebt, maar aan de andere kant heb ik toch liever een scherp puntje. Het is maar net wat je fijner vindt!

rimmel transparante lipliner5Gelukkig is dit een transparante lipliner, dus het let allemaal niet zo nauw. Ik ga daarom voor de zekerheid niet alleen over mijn liprand heen, ik pak ook gewoon de huid rondom mijn mond mee en ook nog een stukje lip. Ziezo!

rimmel transparante lipliner6Omdat deze lipliner geen kleur heeft kun je dus niet eerst je liprand netjes omlijnen en vervolgens wild met de lipstick over je lippen heen rauzen, dat heeft weinig zin. Persoonlijk vind ik dat wel een minpuntje, omdat dit mijn hoofdreden is van het gebruik van een lipliner.

rimmel universele transparante lipliner1Wat deze transparante lipliner wél doet is voorkomen dat lipstick uitloopt en in je lipplooitjes gaat zitten. En ook heb ik nog iets anders ontdekt! Nadat ik lipstick heb aangebracht (dus eerst lipliner, dan lipstick) ga ik nogmaals met de lipliner langs de randjes van mijn lippen om de vorm mooier te maken en hier en daar te corrigeren. De zachte balsem lijkt eventuele foutjes als ware ‘uit te gummen’ waardoor ik supersnel en gemakkelijk een strakke, perfect gestifte mond kan creëren.

rimmel universele transparante lipliner2Ik weet dat sommigen hun lipstick corrigeren doen met concealer, maar dit is vele malen sneller en hoef je daarna ook niet meer met je foundation te blenden. Ideaal!

rimmel transparante lipliner3Pluspunten;

 • universeel en transparant, dus te combineren met elke lipstick.
 • voorkomt dat lipstick gaat uitlopen en in je lipplooitjes gaat zitten.
 • kan gebruikt worden om achteraf een strakkere liplijn mee te creëren.

Minpunten;

 • de stick is vrij zacht en niet te slijpen, waardoor je al snel een stompe punt hebt.
 • omdat de stick transparant is kun je dus niet eerst je liprand netjes omlijnen en vervolgens het geheel iets minder secuur inkleuren met lipstick.

rimmel transparante lipliner2Conclusie
Voor mijn rode en berrykleurige lipsticks blijf ik gewoon mijn rode en berrykleurige lipliners gebruiken, maar voor andere kleuren en voor correctie van de liplijn achteraf vind ik deze Rimmel transparante lipliner ideaal. Ik kan er heel gemakkelijk en snel een strakke liplijn mee creëren dus ik blijf deze lipliner zeker gebruiken en kan het product voor deze functie ook zeker aanbevelen!

De Rimmel Moisture Renew transparante universele lipliner kost €6,49 en is vanaf heden verkrijgbaar bij de meeste drogisterijen.

rimmel transparante lipliner1Wat vinden jullie van deze transparante lipliner? Lijkt het je ideaal of houdt je het liever bij een gekleurde lipliner?

Until next time,
Serena Verbon

 

Volg:

111 Reacties

 1. 20 november 2013 / woensdag, 20 november 2013

  Klinkt heel goed! <3
  Ik vind het heel leuk eruit zien

 2. Shari
  18 november 2013 / maandag, 18 november 2013

  Yves Rocher heeft een gelijkaardig product dat ik al even in bezit heb. Ik gebruik het eigenlijk niet zo vaak. Ik heb ook een rode lipliner en die gebruik ik liever als ik rode lipstick gebruik, dan zo’n onzichtbare. Je ziet ook helemaal niet waar je al “gelined” hebt (niet dat het uiteindelijk uitmaakt 🙂 ). Ik ga alleszins wel proberen hem vaker te gebruiken bij mijn andere lipkleurtjes, misschien wordt ik er op die manier wel wat enthousiaster van! Xoxo-

 3. 18 november 2013 / maandag, 18 november 2013

  Oooh, ideal! Ik draag erg vaak lipstick, en lipliner zou inderdaad handig zijn, maar eentje kopen voor elke kleur zie ik toch niet zitten. Dit is dus inderdaad ideaal! Ga er snel eens achter gaan 🙂

 4. 18 november 2013 / maandag, 18 november 2013

  Draag heel zelden lippenstift, hoe ik het zie zou ik het wel willen proberen.

 5. inge
  17 november 2013 / zondag, 17 november 2013

  Wat handig zeg !!!! Die ga ik kopen!

 6. 17 november 2013 / zondag, 17 november 2013

  Lijkt me een ideaal product!

 7. 17 november 2013 / zondag, 17 november 2013

  In principe vind ik het best wel wat hebben, net een beetje extra.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *