Rimmel Colourfest by Rita Ora (interview + review)

In januari vloog ik naar London om één van ‘s werelds hotste supersterren te ontmoeten. In het hippe Ace Hotel in de nog hippere wijk Shoreditch zou de ontmoeting met Rita Ora plaatsvinden. Reuze spannend vond ik het. Ik heb Kim Kardashian wel eens van een meter afstand gespot in Parijs, en dát vond ik al spannend. Maar nu zou ik Rita Ora recht in haar bruine ogen aankijken en met haar praten.

De deur zwaaide open. Ik klemde mijn papiertje met vragen stevig vast en stapte naar binnen. ‘Hello everyone!’ riep ze vrolijk. “Come in, come in, please, come sit with me’ terwijl ze naar de groep gebaarde en vervolgens op de bank klopte, op het plekje naast haar. Mijn eerste reactie was om – net als vroeger – als verlegen meisje op een stoeltje aan de andere kant van de kamer te kruipen. Echter, hoe vaak krijg je de kans om naast Rita Ora te zitten? Juist, nooit. Dus ik stapte resoluut op haar af en nam plaats op de bank. Ik zat praktisch op haar schoot.

Rimmel Rita Ora Colourfest BIk was in London omdat Rita Ora voor de tweede keer een succesvolle samenwerking is aangegaan met Rimmel. Dit keer creëerde ze een collectie bestaande uit nagellak en lipgloss, genaamd Colourfest. De inspiratie voor deze nieuwe collectie haalde ze uit de vrije en vrolijke festivalscène. Ze heeft vaak opgetreden tijdens festivals en is zelf ook een fervent festivalbezoeker en wilde de gezellige sfeer vangen in een kleurrijke collectie. De Colourfest Collection bestaat uit 6 nieuwe lipglossjes en 12 nieuwe nagellakkleuren. Ook niet onbelangrijk: de nagellak blijft tot wel 10 festivaldagen op je nagels zitten!

Rita begon te praten in het typische ietwat platte Londonse accent. Haar stem is hees, op een hele coole bad girl manier. Ze wilde dat iedereen zich op zijn gemak zou voelen en was heel uitnodigend en vriendelijk en zorgde ervoor dat iedereen lekker dicht om haar heen zat. Terwijl iedereen haar een beetje ongemakkelijk stond aan te gapen – ja, in het echt is ze dus nóg mooier – praatte ze honderduit en hield ze de sfeer er goed in. Op een gegeven moment stelde ze voor om het kringetje rond te gaan zodat iedereen om de beurt zijn vraag kon stellen.

Rita Ora +Serena Verbon 600 pxIk wilde graag van haar weten wat ze nog meer voor ons in petto heeft, na twee mooie samenwerkingen met Rimmel. Wat zijn haar dromen, haar ambities? Haar ogen begonnen te glanzen. ‘Een hele eigen make-up lijn!’ riep ze enthousiast. ‘Ik heb altijd al big goals gehad, en dit is er zeker één van. Ik wil niet te veel doen in een te korte tijd. Als ik iets doe, wil ik het goed doen. En voor nu wilde ik gewoon iets doen waarvan ik verstand had. Ik ben bekend met nagellak en ik ben bekend met lipproducten, dus vandaar dat ik dat nu heb uitgebracht met Rimmel. Maar ik droom zeker van een hele eigen make-up lijn, die er in de toekomst vast en zeker zal komen’ glundert ze.

Rita Ora +Serena Verbon IGRita Ora is een opvallende verschijning met haar getinte huid, platinablonde lokken en knalrode lippen. Waar komt deze signature look eigenlijk vandaan? ‘De allereerste keer dat ik Marilyn Monroe zag, was ik verkocht’ vertelt ze. ‘Zo wilde ik ook zijn. Blonde haren, rode lippen. Maar ik was nog jong. Toen kwam No Doubt met Gwen Stefani met haar blonde haren en rode lippen. Prachtig! Toen wist ik het zeker. Ik moest blond. Ik was 14 destijds en ik deed het stiekem achter de rug van mijn moeder om. Natuurlijk mislukte het en omdat ik van nature een brunette ben, pakte het knaloranje uit. ‘Why the fuck is it orange?!’ schreeuwde mijn moeder. Gelukkig heeft mijn moeder mijn haren toen voor me gefixt en sindsdien ben ik altijd blond geweest. In combinatie met de rode lippen voel ik me meer glamourous.’ Rita Ora is van jongs af aan altijd al aan het experimenteren geweest met kleding, kleuren en kapsels. Ze vind het leuk om anders te zijn dan de rest.

rimmel colourfest rita oraIk wist niet zo goed wat ik kon verwachten van Rita Ora, maar ze is echt ontzettend leuk, grappig en open. Een beetje zenuwachtig was ik wel, maar dat verdween al snel toen ik merkte hoe chill ze was. Tijdens het hele interview stelt Rita ons op ons gemak, biedt ze een glas water aan als een meisje zich verslikt terwijl ze zenuwachtig een vraag stelt, maakt ze grapjes, is ze heel open over haar leven als tiener, beantwoord ze netjes al onze vragen, wijd ze uit met leuke anekdotes en deelt ze complimentjes uit. Wow, Rita Ora is echt zo’n bad ass chick waarmee je niet alleen vette feestjes kunt afstruinen, ze is ook nog eens superlief. Ik wil spontaan BFF’s met haar worden en ik gun haar het allerbeste!

colourfest rita ora_2Vandaag review ik 9 van Rita Ora’s nieuwe Colourfest lakjes. Rimmel introduceert hiermee haar nieuwe 60 Seconds Super Shine Nail Polish formule met de unieke 3-in-1 Nail Colour Technology: de aangebrachte kleur bevat zowel een basis coat als een glossy top coat finish. Wow!

De nagellak van Rita Ora is gemakkelijk te herkennen aan de leuke madeliefjes op de dop. Rita heeft gekozen voor de 60 seconds nagellak omdat ze altijd druk is en altijd on-the-go. Ze heeft geen tijd om zo lang over haar nagels te doen, dus daarom is dit haar favoriete nagellak. Het kwastje is wat breder en de haartjes wat fijner zodat aanbrengen nóg sneller, soepeler en gemakkelijker is. Ook is deze nieuwe formule binnen 60 seconden helemaal droog en chipbestendig, het blijft tot wel 10 festivaldagen zitten!

Ze wilde intense kleuren, dus haar lijn bevat 10 x zo veel kleurpigmenten. De kleur in het potje is exact de kleur op de nagels. Met één strook heb je al een goede, dekkende laag. Toch vind ik het resultaat het mooist met twee laagjes. Kijken jullie mee naar de swatches?

Go Wild-er-Ness

colourfest polish rita ora_4Go Wild-er-ness is een prachtige lila kleur. Niet per se heel zacht en pastel, maar ook niet heel knallend, eerder een beetje ertussen in. In het echt heeft deze kleur een iets zachtere en grijzere ondertoon. Erg mooi en lila is zo heerlijk lente-achtig!

Roll in the Grass

colourfest polish rita ora_7 Roll in the Grass is een prachtige, wat fellere mintkleur. Op de foto lijkt de kleur wat feller turkoois, maar in het echt is de kleur dus minder fel en blauw en juist wat groener en minty. Een vrolijke, opgewekte kleur.

Bestival Blue

colourfest polish rita ora_6 Bestival Blue is een mooie, zachte hemelblauwe kleur, zoals de kleur van vergeet-mij-nietjes. Erg lief!

Peachella

 

 

colourfest polish rita ora_1 Het perfecte, zachte perzikkleurtje, flatterend voor elke huidskleur. Zowel een porseleinkleurig huidje als een getint of zongebruind huidje kan deze kleur goed hebben.

Oragina

colourfest polish rita ora_2 Net een fractie donkerder en feller dan Peachella, deze Orangina. Het is een sprekende tangerine kleur, erg mooi en lekker zomers. Prachtig op een zongebruinde huid!

 

Tangerine Tent

 

 

colourfest polish rita ora_8 Knal, maar dan ook knaloranje! Dat is de kleur van Tangerine Tent. Ik vind deze kleur echt schitterend. Oranje is zo’n vrolijke, opgewekte kleur. Lekker zomers en prachtig bij zongebruinde handen en felle zomerkleding. Of juist gecombineerd met turkoois en koningsblauw. Dit is één van mijn favorieten van Rita Ora’s collectie.

Rain Rain Go Away

colourfest polish rita ora_3 Normaal ben ik van de sprekende kleuren, maar toch kan ik deze tussenkleur ook goed waarderen. Sterker nog, dit is mijn andere favoriet uit Rita Ora’s collectie! Het is een hele chique kleur, taupe met een bruinige en iets lila-achtige ondertoon. Soms laten dit soort kleuren mijn handen heel bleek lijken, maar in dit geval vind ik het eerder een soort nude effect hebben bij mij. Erg mooi! Ik draag deze kleur nu ook op al mijn nagels met op de ringvingernagel een glittertje.

Sweet Retreat

colourfest polish rita ora_5 Suikerspinroze, Barbieroze, bubblegumroze.. hoe roze wil je het hebben? Sweet Retreat is een heerlijk zoet roze kleurtje, lekker snoeperig en fruitig en vrolijk en blij! Ik ben dol op roze en vooral op roze nagellak. Dit zou voor mij echt een ideaal kleurtje zijn voor op zowel mijn vinger- als teennagels. Leuk voor op vakantie!

Glaston-berry

colourfest polish rita ora_9Rood is de absolute favoriete kleur van Rita Ora. Sterker nog, het liefst had ze een compleet rode nagellak- en lipglosscollectie gemaakt in verschillende tinten rood. Het is dat Rimmel liever wat meer diversiteit wilde, anders was dat idee waarschijnlijk gewoon doorgegaan. Rita loves her reds. Glaston-berry is dan ook haar persoonlijke favoriet van haar eigen collectie. Ik vind het ook echt een prachtige kleur. Knallend rood met een subtiele oranje, koraalachtige ondertoon. Heel krachtig en zomers. De kleur springt gewoon van he beeldscherm af, zo fel! I love it.

rimmel rita ora colourfest nagellak Alle lakjes uit de Colourfest collectie hebben een creamy finish en bestaan uit zowel zachte pasteltinten als knallende, sprekende kleuren. Normaal gesproken kan het niet glitterig genoeg voor me zijn, maar toch kan ik deze creamy finishes ook zeer waarderen. Door deze finish en door de prachtige, sterke glans die ze hebben komen de kleuren extra goed tot hun recht.

De lak droogt inderdaad supersnel op, dat vind ik echt een pluspunt. Het brede, platte kwastje lakt supersnel en je kunt er strak mee tegen de nagelriem lakken. Nog een pluspunt. Omdat deze lakjes een ingebouwde base coat bevatten verkleuren ze de nagels niet. Maar vooral de ingebouwde top coat met hun krachtige glans vind ik een topper! De lakjes blijven zo’n 6 dagen mooi op mijn nagels zitten, zonder chippen en met minimale slijtage. Dat is voor mijn doen vrij lang.

colourfest rita ora_1Ik vind Rita’s kleurenselectie erg mooi en lekker kleurrijk. De vrolijke kleuren doen me verlangen naar de lente en naar de zomer en inderdaad, naar het festivalseizoen! De 60 Seconds Super Shine Nail Polish By Rita Ora bevat 8 ml per flesje en heeft een adviesverkoopprijs van €3,99. De lipglossjes uit dezelfde Colourfest collectie kosten €6,99 en zal ik over een tijdje uitgebreid voor jullie reviewen in een aparte post.

Rita’s Colourfest collectie ligt vanaf nu in de winkels, maar het kan zijn dat het bij jouw drogist nog niet is aangevuld. Op kruidvat.nl staat de gehele nagellakcollectie in elk geval al te koop!

Wat vinden jullie van Rita Ora’s Colourfest collectie? Welke nagellakkleur is jouw favoriet?

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

100 Reacties

  1. 27 februari 2015 / vrijdag, 27 februari 2015

    Ahh, de oranje kleuren zijn echt geweldig!!
    x

  2. 27 februari 2015 / vrijdag, 27 februari 2015

    Wauw die lakjes zijn echt geweldig. Ik ben bang dat ik ze allemaal wil kopen haha! Wat een prachtige foto trouwens die van jou met Rita Ora. Jullie staan er allebei echt prachtig op!

  3. 27 februari 2015 / vrijdag, 27 februari 2015

    Wauw wat een mooie kleurtjes! En ook heel goedkoop. Ik ga zeker even kijken of ze al bij onze Kruidvat liggen.

  4. 27 februari 2015 / vrijdag, 27 februari 2015

    Leuk geschreven zeg! Als ik het lees lijkt het alsof ik er zelf bij ben. Super gaaf dat je haar hebt mogen interviewen. De kleur orangina vind ik geweldig mooi.

  5. 27 februari 2015 / vrijdag, 27 februari 2015

    Wow Rita’s nagels zijn echt awesome! Ik vind Go Wild-er-ness echt mooi. Zo’n kleur heb ik nog niet in mijn stash!

  6. E
    27 februari 2015 / vrijdag, 27 februari 2015

    Wat een heerlijk zomerse kleuren. Ik vind Rita’s muziek niet leuk, maar haar zelf wel. Echt een coole Londense chick zoals je ze in de metro ziet. Haar adidas collab was ook gaaf. Als ik jullie zo naast elkaar zie vraag ik me af of blond niet iets voor jou is.

  7. 27 februari 2015 / vrijdag, 27 februari 2015

    wauw niet eens zo duur, had verwacht dat het duurder zou zijn de lakjes.
    Maar mooie kleurtjes, staan jou ook heel erg goed

  8. Irma
    27 februari 2015 / vrijdag, 27 februari 2015

    Wat een leuk artikel. Wat een geluk dat jij haar mocht interviewen. Jullie staan samen heel mooi op de foto. Het zijn mooie intense kleuren. Ik ga zeker een aantal kleuren van deze collectie kopen. Mijn favoriet is roll in the grass.

  9. 27 februari 2015 / vrijdag, 27 februari 2015

    De kleuren van de nagellak zijn echt super leuk voor de lente/zomer. Er zijn er wel een paar die in aanmerking komen om in mijn stash te belanden, denk ik :-)

  10. 27 februari 2015 / vrijdag, 27 februari 2015

    Mooie lakjes!!
    En wat gaaf zeg, ik zou trouwens dat meisje kunnen zijn die zich verslikt..
    Zulks gebeurd mij of de een of andere manier altijd, om ongemakkelijk situaties nog ongemakkelijker te maken ;)

  11. 27 februari 2015 / vrijdag, 27 februari 2015

    Wat gaaf dat je haar hebt mogen interviewen! Leuk dat ze zo lief en enthousiast was! Die lakjes zijn trouwens echt super gaaf, mijn favoriet is toch wel de Bestival Blue ;)

  12. 27 februari 2015 / vrijdag, 27 februari 2015

    Ah, the lovely life of a celeb. Naam eraan verbinden en je hebt een mooie deal! Must be nice…

    P.s. Jullie hebben wel wat weg van elkaar :)

    x Rowan

  13. 27 februari 2015 / vrijdag, 27 februari 2015

    Wat leuk dat ze iedereen op hun gemak stelde. De collectie heeft echt zoveel mooie kleurtjes: ik zou ze bijna allemaal willen dragen.

  14. 27 februari 2015 / vrijdag, 27 februari 2015

    Zo gaaf dat je haar mocht interviewen! Haar collectie ziet er mooi uit. Stiekem hoop ik dat zij haar eigen make-uplijn krijgt want haar make-upstijl is geweldig!

  15. 27 februari 2015 / vrijdag, 27 februari 2015

    Hi! Wat gaaf dat je haar mocht ontmoeten en vragen kon stellen. Super leuk! Ik vind echter niet alle lakjes mooi maar peachella heeft mijn voorkeur! Wel fijn dat ze meer dan 2 dagen blijven zitten haha, ik ga toch maar eens kijken in de winkel binnenkort voor deze lakjes! liefs,

  16. 27 februari 2015 / vrijdag, 27 februari 2015

    Wow wat gaaf dat je haar mocht interviewen, ik zou ook echt zenuwachtig zijn haha! Ik vind de lakjes echt ontzettend mooi! :) xxx

  17. 27 februari 2015 / vrijdag, 27 februari 2015

    Wat gaaf dat je Rita Ora mocht interviewen! Ze is echt een powerwoman haha en daar hou ik van :) Die blauwe lakjes vind ik echt geweldig, ik hoop dat ze wel echt goed dekken. Als dat zo is wil ik ze echt meteen kopen!

    • Serena
      Auteur
      27 februari 2015 / vrijdag, 27 februari 2015

      hi Anne-Lotte,
      met twee laagjes zijn ze mooi dekkend!
      liefs, Serena

  18. Nicole
    27 februari 2015 / vrijdag, 27 februari 2015

    Volgens mij heb ik deze nagellakjes gister al wel bij de Kruidvat zien liggen.

  19. Chantal
    27 februari 2015 / vrijdag, 27 februari 2015

    Mooie swatches!

  20. Elke
    27 februari 2015 / vrijdag, 27 februari 2015

    Leuk dat je haar mocht interviewen, ik kijk vaak naar the Voice UK en vind haar heel stoer en leuk overkomen. De kleuren vind ik vooral mooi voor de zomer, die middelste vind ik gaaaaf! Die ga ik binnenkort even in de winkel bekijken :)

  21. 27 februari 2015 / vrijdag, 27 februari 2015

    Serena wat kan je toch ontzettend goed schrijven. Je zet hier gewoon een fantastisch sfeerverslag, wat echt geen makkelijk journalistiek genre is, op het digitale papier neer zonder dat je een journalistieke achtergrond hebt! Echt een talent! Prachtige kleurtjes overigens.

  22. 27 februari 2015 / vrijdag, 27 februari 2015

    Wat een leuk, uitgebreid artikel! Zoals je Rita beschrijft komt ze inderdaad héél lief en leuk over. Lijkt me echt tof, om zo’n ster te mogen interviewen! En die nagellakjes zijn echt stuk voor stuk prachtig, echt leuk voor de lente en de zomer ook!

  23. 27 februari 2015 / vrijdag, 27 februari 2015

    Bestival en Rain Rain Go Away zijn echt super mooi!

  24. 27 februari 2015 / vrijdag, 27 februari 2015

    Wat een leuke collectie zeg! Super gaaf dat je haar hebt mogen ontmoeten én dat ze ook nog eens super aardig was:)
    Dit is een collectie waarvan ik alle lakjes heel mooi vind én nog een voordeel, ze drogen snel. Me like!

    Fijne vrijdag!
    XoXo Melanie

  25. t.
    27 februari 2015 / vrijdag, 27 februari 2015

    Vind ze toevallig allemaal mooi terwijl ik normaal helemaal niet van de kleurtjes ben. Gebruik voornamelijk alleen roze en rood. I love rita

  26. 27 februari 2015 / vrijdag, 27 februari 2015

    Hele mooie kleurtjes!

  27. Marieke
    27 februari 2015 / vrijdag, 27 februari 2015

    Eind maart/begin april?
    Ik heb ze afgelopen woensdag al gekocht bij de Kruidvat…..
    Ze zijn supermooi!!!

    • Serena
      Auteur
      27 februari 2015 / vrijdag, 27 februari 2015

      hi Marieke,
      in het persbericht stond te koop vanaf april.. maar ik zie ze nu inderdaad ook gewoon op kruidvat.nl staan! Heb het meteen even aangepast!
      liefs, Serena.

  28. 27 februari 2015 / vrijdag, 27 februari 2015

    Wat een leuke kleuren, ik wordt er vrolijk van! En gaaf dat je haar mocht interviewen.

  29. 27 februari 2015 / vrijdag, 27 februari 2015

    Echt super vet dat je haar hebt mogen interviewen, en altijd al gedacht dat zij een toffe meid was. Leuk, van die celebs die zich niet boven anderen opstellen. En die nagellakjes, wauwie! Voor dat bedrag kan ik ze echt niet laten liggen! :-)

  30. Sanne
    27 februari 2015 / vrijdag, 27 februari 2015

    Hier wordt ik helemaal blij van! En wat goedkoop, ik ren eind maart naar de winkel =D

  31. Nisrin
    27 februari 2015 / vrijdag, 27 februari 2015

    Bij mij in de stad is de collectie al te koop!

  32. Vannesa
    27 februari 2015 / vrijdag, 27 februari 2015

    Echt een topartikel! Heb je toch even wat twee korte artikeltjes zouden zijn verwerkt tot 1 goed artikel, zo maakt 1 artikel per dag zeker niet uit nee. En wat een prachtige kleurtjes

  33. 27 februari 2015 / vrijdag, 27 februari 2015

    Ik ben heel enthousiast over de collectie! Wat een mooie kleuren, vooral de taupe-, lila- en koraalkleur vind ik super voor de zomer. En wat tof dat je haar mocht interviewen, ze lijkt me ook een hele lieve meid :).

  34. Syl
    27 februari 2015 / vrijdag, 27 februari 2015

    Voor het eerst vind ik alle kleuren uit de collectie geweldig. Wat leuk dat je haar mocht interviewen.

  35. 27 februari 2015 / vrijdag, 27 februari 2015

    De kleurtjes zien er stuk voor stuk prachtig uit! En wat leuk dat je Rita Ora hebt mogen ontmoeten!

  36. 27 februari 2015 / vrijdag, 27 februari 2015

    Wat een prachtige en vrolijke kleuren hebben deze lakjes! Die foto’s van jullie zijn zo gaaf <3

  37. 27 februari 2015 / vrijdag, 27 februari 2015

    Wauw, zo zie je maar hoe je je gevoel kunt bijstellen na zo’n ontmoeting. Rita Ora lijkt me, mede dankzij jouw verhaal, echt een aardige, stoere meid! Wat betreft de nagellak: ik ben fan van de lila-, koraal- en turquoois-blauwe kleur. Vooral die blauwe spat echt van je nagels af als je een beetje zongebruinde handen hebt.

  38. 27 februari 2015 / vrijdag, 27 februari 2015

    Wow wat een knalkleuren! Mijn oog werd meteen naar de lila getrokken, maar de blauw en turkoois zijn ook prachtig. Voor dat prijsjes zeker proberen, hopelijk ook in Zeeland te krijgen xo Daisy

  39. 27 februari 2015 / vrijdag, 27 februari 2015

    Leuk om te horen dat ze in het echt ook zo toegankelijk is als ze lijkt. Vooral de lila en rode kleur vind ik heel mooi, maar eerlijk gezegd heb ik daar al zoveel varianten op. Ik moet maar eens een keer uit mijn comfortzone stappen en ze in maart maar in de winkel gaan bewonderen.

    • Serena
      Auteur
      27 februari 2015 / vrijdag, 27 februari 2015

      hi Akosua,
      ik denk dat oranje ook prachtig zal staan op jouw huid, misschien is dat een idee?
      liefs, Serena.

  40. Jolijn
    27 februari 2015 / vrijdag, 27 februari 2015

    Wat een leuke nagellakjes, bijna allemaal echt mijn ding! Je swatches vind ik ook prachtig. Ik zie trouwens op de foto een lichtgeel nagellakje, zat die perongeluk niet in jou pakket of hoort hij niet meer bij de collectie?

  41. 27 februari 2015 / vrijdag, 27 februari 2015

    Wat een super leuke en vrolijke kleuren zeg! Krijg er helemaal zin van in de lente. Maar volgens mij liggen de lakjes al een paar weken in de schappen, ik heb ze al bij verschillende Rimmel schappen gespot, of zijn dit andere lakjes van Rita Ora?

    • Serena
      Auteur
      27 februari 2015 / vrijdag, 27 februari 2015

      hi Aranka,
      je hebt helemaal gelijk, er staat dan denk ik een foutje in het persbericht!
      Heb het meteen even aangepast, ze zijn inderdaad gewoon al te koop.
      liefs, Serena.

  42. 27 februari 2015 / vrijdag, 27 februari 2015

    Wat een feestje deze blogpost. Wat een mooie vrouw is Rita. De kleuren die er voor mij uitspringen zijn taupe en mint. Deze draag ik zelf ook graag al heb ik met t klussen nu al een tijd niets op mijn nagels… xx

  43. Ruth
    27 februari 2015 / vrijdag, 27 februari 2015

    Wauw wat een mooie vrouw die Rita Ora en jij natuurlijk. De kleuren nagellak zien er mooi uit. Op naar de volgende artiest…

  44. 27 februari 2015 / vrijdag, 27 februari 2015

    Wauw, wat een feest om naar Londen af te mogen reizen om zoiets te doen! Lijkt me echt bizar om gewoon op een paar centimeter afstand náást haar te zitten, gaaf zeg! De collectie is ook echt onwijs leuk. Leuk om te zien dat de kleurtjes langzaam maar zeker steeds meer á la spring worden, wat vrolijker. Ik vind ze allemaal tof, behalve de oranje, is niet zo mijn kleur :)

  45. 27 februari 2015 / vrijdag, 27 februari 2015

    De nagellakjes in taupe en roze vind ik erg mooi! 6 dagen zonder chippen dat houdt bij mij geen enkele lak, ben erg benieuwd hoe deze het op mijn nagels vol houdt!
    Liefs, Iris

    • Serena
      Auteur
      27 februari 2015 / vrijdag, 27 februari 2015

      hi Iris,
      heb je die van Sally Hansen al wel eens geprobeerd? Die zijn ook ontzettend goed, de Miracle Gel’s bedoel ik. Ik gebruik wel een erg goede top coat verder, namelijk die van lacquester.com. Dat scheelt ook een hele hoop. liefs, Serena.

  46. Nicky
    27 februari 2015 / vrijdag, 27 februari 2015

    Op 60 seconden droog en met 2 lagen klaar ipv gedoe met aparte base- en topcoats… Het klinkt bijna too good to be true! Rita Ora is sowieso altijd al een vrouw geweest waar ik echt naar op keek dus het doet me deugd dat jij bevestigd hoe leuk ze in person is. Ik had wel een dagje in jouw schoenen willen staan :)

  47. Ann
    27 februari 2015 / vrijdag, 27 februari 2015

    Wauw, ze klinkt echt als een ontzettend lieve meid. En wát een mooie kleuren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *