Revlon Parfumerie nagellak

In mijn ‘Mega Amerika Beauty Shoplog‘ liet ik jullie onder andere deze schattige lakjes zien. De Revlon Parfumerie nagellak is een lijn bestaande uit geparfumeerde nagellak. Nagellak met een lekker geurtje, dus!

revlon parfumerie nail polish-01Ik was erg benieuwd hoe de nagellak zou uitpakken op mijn nagels en natuurlijk hoe het zou ruiken als het opgedroogd zou zijn (zo rechtstreeks uit het flesje ruik je alleen maar de ietwat chemische geur van nagellak, pas als de nagellak droog is ruik je het lekkere geurtje).

revlon parfumerie nail polish-02 Ik wilde deze lakjes eerst niet reviewen omdat ik dacht dat ze alleen in Amerika te koop zouden zijn, maar een kleine selectie is nu sinds kort ook gewoon te bestellen via een aantal Nederlandse webshops en de gehele collectie is te koop bij de Boots drogisterijen in de UK. Dat is een stukje dichter bij huis dan Amerika!

revlon parfumerie nail polish-03Vandaag daarom een review van drie Revlon Parfumerie lakjes in de kleuren (en geuren) China Flower, African Tea Rose en Pink Pineapple. Elk flesje bevat 11.7 ml nagellak en zit in een super schattig flesje met een bol dopje. Het lijken zo net parfumflesjes! Of van die bodylotion- en showergelflesjes die je altijd in een hotel krijgt.

China Flower

revlon parfumerie nail polish-06 revlon parfumerie nail polish-16 revlon parfumerie nail polish-17China Flower is een heldere rode kleur met een klein zweempje koraal. Dit maakt de kleur wat feller en minder klassiek dan een ‘echte’ rode kleur. Deze kleur staat zowel in de zomer als in het najaar heel erg mooi en laat je handen iets bruiner lijken. China Flower dekt in slechts één laagje en ruikt een beetje bloemig, maar ook een beetje kruidig.

African Tea Rose

revlon parfumerie nail polish-07 revlon parfumerie nail polish-14 revlon parfumerie nail polish-12African Tea Rose is een diepe fuchsiakleur met een blauwe ondertoon. Lekker fleurig en knallend! Ook deze lak dekt in slechts één laagje. Eenmal opgedroogd ruikt African Tea Rose naar, jawel, roosjes. De onmiskenbare zoete en bloemige geur van rozen is niet te missen.

Pink Pineapple

revlon parfumerie nail polish-08 revlon parfumerie nail polish-10 revlon parfumerie nail polish-09Pink Pineapple is een heel zacht, lieflijk roze kleurtje. Het is de perfecte babyroze kleur. Bij dit lieve kleurtje moet ik niet direct aan ananas denken, maar toch ruikt deze nagellak heel duidelijk naar zoete ananasjes. Pink Pineapple dekt na 2 laagjes.

revlon parfumerie nagellak De Revlon Parfumerie lakjes hebben een normaal kwastje en dus geen afgeplat en afgerond kwastje, wat eigenlijk wel mijn voorkeur heeft. Toch lakken ze prima. De textuur is niet te dun en niet te dik en de lak glijdt soepeltjes als boter over mijn nagels. Ook blijft de lak goed en lang zitten. Na 4 tot 5 dagen vertonen mijn nagels wat slijtage, maar geen chips. En dat is voor mijn doen erg lang, omdat ik vrij slappe nagels heb. Ik zou zeggen dat de kwaliteit te vergelijken is met Essie.

revlon parfumerie nail polish-05 De geur ruik je niet supersterk, eigenlijk alleen wanneer je je nagels onder je neus duwt en dan even diep inhaleert. Na een dag is deze geur al bijna verdwenen. Het is dus eerder gewoon een leuke ‘gadget’ dat er geurtjes aan deze lakjes zijn toegevoegd. Je moet niet denken dat je handen de hele dag door ruiken naar het geurtje en dat het een soort plaatsvervanger is voor parfum. Dat Revlon Parfumerie nagellak een geurtje heeft vind ik een geinige toevoeging, maar uiteindelijk zijn het de mooie, heldere kleuren en de goede kwaliteit die mij fan maken van deze lijn!

revlon parfumerie nail polish-04In totaal bestaat de Revlon Parfumerie nagellak collectie uit 20 verschillende kleurtjes, maar in Nederland zijn er slechts 6 kleuren te koop. Ik heb even voor jullie gezocht en in de webshop Parfumania zijn ze momenteel het voordeligst voor €7,95 per stuk.

Mocht je deze vakantie nog naar London gaan dan kun je een kijkje nemen bij drogisterij Boots. Daar is de gehele collectie te koop. Als ik er weer ben neem ik zeker de kleurtjes Fresh Linen, Lavender Soap en Ginger Melon mee! De Revlon Parfumerie lijn is trouwens gewoon opgenomen in het vaste assortiment, dus je hoeft er niet per se haast bij te maken.

Wat vinden jullie van geparfumeerde nagellak? En welk kleurtje zou jij ook wel aan je stash willen toevoegen?

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

57 Reacties

 1. 9 augustus 2014 / zaterdag, 9 augustus 2014

  Ik was de afgelopen drie weken in Amerika en hoewel ik de flesjes heel schattig vond heb ik er geen gekocht omdat ik de kleuren niet zo bijzonder vond… Maar de lichtroze nagellak is toch wel schattig!

 2. 7 augustus 2014 / donderdag, 7 augustus 2014

  Ten eerste, wat een mooie flesjes. Ten tweede, wat een prachtige kleurtjes. Hele mooie foto’s heb je weer gemaakt!

 3. Eveline
  1 augustus 2014 / vrijdag, 1 augustus 2014

  Ik ga over 2 dagen op vakantie naar LA, dus deze review komt precies goed uit! En ik ga de lichtroze zoiezo meenemen :)

 4. 31 juli 2014 / donderdag, 31 juli 2014

  Wow!! Die lichtroze is zo mooi! En de prijs valt hartstikke mee :)

 5. 31 juli 2014 / donderdag, 31 juli 2014

  Wow!! Die lichtroze is zo mooi! En de prijs valt hartstikke mee :)

 6. 31 juli 2014 / donderdag, 31 juli 2014

  Die rose lakjes lijken met het lekkerste en het mooiste

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *