(Re)view by Nena: BB creams!

Vorige week schreef Serena een artikel, waarin ze heeft uitgelegd wanneer een BB cream ook daadwerkelijk een BB cream is. Dat is al een discussie op zich, maar laat ik voor het gemak in dit artikel geen onderscheid maken tussen het al dan niet ZIJN van een BB cream, maar alleen tussen de merken.

Tegenwoordig kan je er niet meer omheen. Elk merk komt met een BB cream! Het is geen getinte dagcrème, geen foundation, maar ‘iets’ daartussenin, mèt een herstellende werking. Om me te beperken tot een selectie van de merken is Serena op Facebook een poll gestart.

Daaruit bleek dat jullie voornamelijk geïnteresseerd zijn in de merken:

  • Kruidvat
  • Maybelline
  • Sleek
  • The Body Shop

Dit zijn dan ook de merken die ik in deze review behandel.

Dit is het daadwerkelijke product. Zoals je kunt zien is die van Sleek het meest compact en de rest is wat vloeibaarder. Ik verwachtte daardoor dat die van Sleek misschien wel eens erg dekkend zou kunnen zijn…

Dit zijn zijn swatches op wit papier.

En dit zijn de swatches uitgesmeerd op mijn huid. Zoals je kunt zien glanzen de eerste 2 BB creams erger dan de laatste 2. Ze zijn ook luchtiger en hebben meer de structuur van een dagcrème.

Kruidvat – Beauty Balm Day Cream spf 15, licht/clair

Laat ik beginnen met de BB cream waar jullie het meest nieuwsgierig naar zijn! (Ik stiekem ook!) De beauty balm day cream van het Kruidvat. Het is me niet helemaal duidelijk of deze BB cream een Beauty Balm is (zoals op de voorkant van de verpakking staat) of een Blemish Balm, zoals op de achterkant staat vermeld. Verder wordt de BB cream omschreven als een alles-in-één crème voor een langdurige, hydraterende verzorging en een natuurlijke vlekkeloze uitstraling.

5 in 1 werking:

  • Verbergt de lijntjes
  • Egaliseert de huid
  • Stralende huid
  • Hydrateert
  • UV bescherming SPF 15
Gebruiksaanwijzing: Dagelijks in een draaiende beweging op het gezicht aanbrengen. Het kan alleen gedragen worden, met of zonder een vochtinbrengende crème of als een primer onder de foundation.
Mijn ervaring: Aangezien ik geen foundation gebruik heb ik de BB cream aangebracht op een gereinigde huid, nadat ik mijn gezicht heb ingesmeerd met mijn dagelijkse hydraterende dagcrème. Dit laatste is (voor mijn huid) wel een vereiste, anders blijf je de BB cream wel echt zien op de droge plekjes. Ik kan hem dus zeker niet vervangen voor mijn dagcrème!
Zo ziet de BB cream eruit op mijn wangen:
Nauwelijks verschil. Mijn huid is glanzender en straalt meer, doordat het inderdaad goed hydrateert. Deze BB cream dekt niet zozeer, maar egaliseert wel op een natuurlijke manier.
Ondanks dat ik weinig maar een subtiel verschil zie, krijg ik er wel een healthy glow door! De cream is lekker ‘licht’ op mijn huid, waardoor ik hem niet erg voel zitten. De kleur is (ondanks de slechte dekking) voor mij prima.  Ik heb dan wel een vrij gemakkelijke huid, want ik kan me voorstellen dat als je rode plekjes hebt of andere oneffenheden dat je wel een iets betere dekking zoekt. In dat geval zou ik voor een ander merk gaan. Ik ben zelf erg tevreden!
De Kruidvat BB Cream (50 ml)  is vanaf deze week verkrijgbaar voor € 4,99 bij Kruidvat
Maybelline – Dream Fresh BB cream, Medium

Maybelline heeft DE oplossing bedacht voor vrouwen die het lastig vinden om de juiste foundation en/ of huidverzorging te vinden. De Dream Fresh BB Cream is een olievrije formule met een licht glanzende finish en ‘een vleugje’ kleur. De textuur is luchtig dankzij een frisse water-gel formule. Er zijn geen oliën of ‘zware’ ingrediënten toegevoegd die je voelt zitten op je huid.

8 in 1 werking:

  1. Vervaagt imperfecties
  2. Verbetert de conditie van de huid
  3. Verheldert
  4. Past zich aan de natuurlijke teint aan
  5. Egaliseert
  6. Hydrateert
  7. Beschermt met SPF30
  8. Voelt comfortabel (geen olie of zware ingrediënten)
Gebruiksaanwijzing: Breng een dunne laag aan op de huid. Kan gebruikt worden met of zonder vochtinbrengende crème.
Mijn ervaring: Je kan goed merken dat dit een water-gel emulsie is in plaats van een water in olie emulsie (dat is vaak het geval bij foundation en dagcrème). Hierdoor is het inderdaad een erg luchtige/ waterige substantie, die naar mijn idee te weinig verschil laat zien op mijn huid. Het voelt wel erg verfrissend, de hydratatie lijkt prima!

Ik zie en merk eigenlijk nauwelijks verschil tussen deze BB cream en een gemiddelde dagcrème. En qua dekking (de foto links is zonder BB cream en de foto rechts is met BB cream) zie ik geen verschil.

Helaas doet deze Dream Fresh BB Cream te weinig voor mijn huid. Ik ben er dus niet erg enthousiast over. De kleur is overigens prima.

Dream Fresh BB cream is beschikbaar in 3 kleuren: Universeel, light & medium. Prijs €9,99 voor 30ml.

Sleek BBBB – Be Beautiful Blemish Balm, Light

Deze multi-tasking wonder balm kan gebruikt worden als primer, getinte dagcrème of concealer. Deze formule is gemaakt voor medium tot volledige dekking. De balm is voorzien van ‘skin loving’ multivitamines, bevat anti-age eigenschappen en eiwit peptiden die de huid helpen te revitaliseren en herstellen. Vitamine C geeft de huid een extra boost, zodat zij een gezonde en glanzende uitstraling krijgt. En vitamine E helpt de huid te beschermen tegen de schadelijke invloeden van UV schade. – aldus Sleek.

Gebruiksaanwijzing: Breng de BB cream aan en wacht even totdat de cream een beetje is ingetrokken voordat je een eventuele 2e laag aanbrengt. Breng 1 laagje BB cream aan voor een medium dekking en 2 lagen voor een hoge dekking. De BB cream kan gebruikt worden als een concealer. Breng hiervoor 1 laag BB cream aan en behandel de ‘probleem zones’ met extra stipjes. Masseer het met een kloppende beweging in de huid.
Mijn ervaring: Dit leek mij  een van de betere BB creams. Dat komt door de naam en de swatch. En wat blijkt: Dit is een erg goed dekkende BB cream, die mijn huid (te) goed egaliseert.

Links draag ik niets, in het midden zie je mijn wang na gebruik van de BBBB en rechts zie je het gebied rondom mijn neus waar je dus goed kunt zien hoe de BBBB te zien blijft!

Op bovenstaande foto’s is goed te zien wat de BBBB met mijn gezicht doet. En ja, als je 2 laagjes aanbrengt op eventuele ‘probleem gebieden’, dan dekt hij net zo goed als een concealer! Ik heb op de rechter foto 2 laagjes aangebracht bij mijn kringen.

Ik vind dit persoonlijk veel te veel dekking. De cream is ook totaal niet luchtig. Ik heb de hele dag het gevoel gehad alsof ik een masker droeg. Als je een BB cream zoekt die goed dekt, dan is dit een erg goede optie. De kleur is voor mijn huid overigens perfect.

De BB cream is er in 4 tinten: Fair, light, medium & dark en is te verkrijgen via www.sleekmakeup.com  Prijs €10,99 voor 50 ml.

The Body Shop, all-in-one BB cream, shade: 03

Ik ben goed te spreken over de producten van TBS, dus ik hoopte dat ze ook met een goede BB cream zouden komen. Sinds kort verkopen ze de BB cream die transformeert! Een all-in-one BB cream, make-up en gezichtsverzorging in één…

  1. past zich aan jouw teint aan
  2. egaliseert
  3. 24 uur hydratatie
  4. verzorgt
  5. glad resultaat
  6. licht
  7. natuurlijk ogend effect
  8. wordt snel geabsorbeerd
De BB cream bevat zowel natuurlijke als synthetische ingrediënten, maar is 100% Vegan. Het doel van een BB cream is om je huid te verzorgen en te camoufleren.
Gebruiksaanwijzing: De BB cream bevat geen SPF, dus je moet hem na je dagcrème aanbrengen op een gereinigde huid. Breng een dun laagje aan en smeer hem zeer goed uit.
Mijn Ervaring: De cream doet mij sterk denken aan de Bronzing Beauty producten van Lancaster voor een fake tan. Zoals je aan de swatch kunt zien is het een witte crème die verkleurt wanneer je hem aanbrengt. De tube is vrij klein, maar je hebt niet veel nodig omdat het zo vloeibaar is. De kleur die ik heb gekregen leek mij iets te donker, maar los van het feit of de kleur wel of niet geschikt is kan ik de BB cream nog aardig voor jullie reviewen.
Zoals je kan zien krijgen mijn wangen vooral een andere kleur en hij glanst meer. Verder doet hij weinig. Toch moet ik nog iets kwijt over deze BB cream en dat doe ik met de volgende collage:

Wat een apart spul zeg! Ik heb dus inderdaad de verkeerde kleur, want ik word er veel te bruin en oranje van! Het lijkt eerder een zelfbruiner :( Het is echt belangrijk om je huid goed te reinigen, scrubben en hydrateren voordat je dit product gebruikt. Anders krijg je zeker vlekken.

Ik dacht dat ik hem vrij goed had uitgesmeerd. Hij is in ieder geval niet meer zo donker. Toch zie je hier aan daar (grote) vlekken! Nee, dit product is het niet voor mij. In ieder geval niet in deze kleur, maar verder dekt hij ook niet en voelt mijn huid vettig.

TBS BB Cream is verkrijgbaar in 3 kleuren, 01, 02 en 03. Prijs € 13,- voor 25ml

Eindconclusie:
Maybelline was te waterig, sleek dekt veel te sterk voor mij en The Body Shop voelt niet prettig en ik betwijfel of ze voor mij een geschikte kleur hebben. Ik ben dus nog het meest enthousiast over de BB cream van Kruidvat! Matige dekking (vind ik prima, want je mag mijn sproetjes best zien!), egaliseert iets, verfrist en hydrateert mijn huid op een goede manier en ik houd er een healthy glow aan over! Zelfs aan het einde van de dag!

Links draag ik alleen eyeliner en mascara. Rechts heb ik daar Kruidvat beauty balm day cream aan toegevoegd. En rechts draag ik ook nog bronzer en blush over de beauty balm. Wat vinden jullie van het resultaat? Zal ik voortaan maar BB cream toevoegen aan mijn dagelijkse make-up?!

Mochten jullie na het lezen van deze review nog interesse hebben in meer merken, laat het me dan weten in de comments. Wie weet behandel ik die dan de volgende keer!

Tot volgende week!

Nena

 

Volg:

131 Reacties

  1. Mandy
    20 oktober 2012 / zaterdag, 20 oktober 2012

    Top gedaan Nena!

    Ik heb precies dezelfde huid als jij, en zou daarom graag willen weten welke bronzer en blush jij hebt gebruikt bij de onderste foto. Je bent daar echt een beauty!

    Liefs x

    • Mandy
      20 oktober 2012 / zaterdag, 20 oktober 2012

      Nog een vraagje trouwens,

      Welke tint BB cream heb jij gebruikt van Sleek en in welke winkel kan je Sleek producten krijgen? Of is dit alleen via internet te bestellen?

      Xxxx

      • Nena
        21 oktober 2012 / zondag, 21 oktober 2012

        Hoi Mandy,

        Ik gebruik een vrij dure Bronzer eentje van Guerlain, De lichtste kleur van de 4 seasons 01 Blondes. Die is donker genoeg! De blush is van Benefit in de kleur Bella Bamba. Allebei de producten zijn heel erg goed gepigmenteerd. De informatie van Sleek staat gewoon in de Review. Hij is helaas alleen via het internet te bestellen :(

  2. 19 oktober 2012 / vrijdag, 19 oktober 2012

    Handige review. I’ll keep it in my mind just in case.

  3. melissa
    19 oktober 2012 / vrijdag, 19 oktober 2012

    wauw, uitgebrijde revieuws,thanks!
    Ben wel teleurgesteld in die van de kruidvat, maar nu weet ik dat ik deze kan skippen :D

  4. tesss
    19 oktober 2012 / vrijdag, 19 oktober 2012

    die van Maybelline vind ik juist top.
    Ik heb een hekel aan foundation omdat te veel dekken naar mijn mening, vandaar dat dit voor mij ideaal is.
    Maar als je echt meer dekking wilt / nodig hebt snap ik wel dat je dit overslaat!

  5. Bonnie
    19 oktober 2012 / vrijdag, 19 oktober 2012

    Ik vind die van Maybelline juist wel heel erg fijn =). Ik heb vaak rode vlekjes en deze maakt het allemaal egaler op een natuurlijke manier! Ik denk dat het aan je huid type ligt en wat je van een bb cream verwacht wat een bb cream voor jou goed maakt. Kruidvat vind ik bij jou ook het mooist staan.

  6. Amber
    19 oktober 2012 / vrijdag, 19 oktober 2012

    De enige echte BB creams komen echt uit Azie…. Europa probeert maar slaat de plank flink mis. Je kan ze heel makkelijk online bestellen bij een Nederlandse webshop. Misschien een idee voor de volgende BB cream review?

  7. Jaimy
    18 oktober 2012 / donderdag, 18 oktober 2012

    er is een nieuwe BB cream van nivea uitgekomen waar ik wel erg benieuwd naar ben!

    • Nena
      19 oktober 2012 / vrijdag, 19 oktober 2012

      Die ga ik in ieder geval kopen deze week! Dus als ik er weer een paar ga reviewen (ben er nog niet uit), dan neem ik hem in ieder geval mee!

  8. Britt
    18 oktober 2012 / donderdag, 18 oktober 2012

    Hallo! Ik heb een gevoelige huid die snel reacties vertoont bij sommige merken. Ik hou me dus al een tijdje aan de zogenaamde apothekersmerken (Avene, La Roche Posay,…). Is er misschien een mogelijkheid om binnenkort alsnog de BB van La Roche Posay te reviewen? Ik zou deze graag aanschaffen, maar wacht nog op een goede review, vandaar. Groetjes.

    • Nena
      19 oktober 2012 / vrijdag, 19 oktober 2012

      Als ik er weer 4 ga reviewen, neem ik hem in ieder geval mee! En anders ga ik hem sowieso uitproberen en kan ik het je laten weten ;)

      • Britt
        19 oktober 2012 / vrijdag, 19 oktober 2012

        Ok, bedankt hoor Nena! Het is de eerste keer dat ik gereageerd heb op een stukje, dus wil ik bij deze ook nog even mijn complimenten overmaken voor de blog (ook voor Serena dus). Heb hem enkele weken geleden ‘ontdekt’ en is nu mijn dagelijkse stop voor beautynieuws. Heel leuke stukjes om te lezen, eerlijke en duidelijke reviews, top!

  9. kitkatje
    18 oktober 2012 / donderdag, 18 oktober 2012

    mehh, ik vind ze allemaal niks..

  10. 18 oktober 2012 / donderdag, 18 oktober 2012

    Leuk, zo’n review met meerdere merken. Zo kun je ze goed vergelijken. Zelf ben ik wel erg tevreden over die van Maybelline. Hij doet echt wat voor mijn huid en maakt die veel egaler. Zo zie je maar dat het altijd weer verschilt van persoon tot persoon.

  11. Genevieve
    18 oktober 2012 / donderdag, 18 oktober 2012

    Je ziet er echt frisser uit met die bb cream van de kruidvat!
    Ik zeg doen!

  12. 18 oktober 2012 / donderdag, 18 oktober 2012

    Je hebt me heel nieuwsgierig gemaakt naar die van het Kruidvat!!

  13. 18 oktober 2012 / donderdag, 18 oktober 2012

    Oei, die laatste is niet zoals het hoort te zijn precies. Ik ga wel eens kijken naar die van Kruidvat :)

  14. 18 oktober 2012 / donderdag, 18 oktober 2012

    Leuk zo een all-in-one review!

  15. 18 oktober 2012 / donderdag, 18 oktober 2012

    Ohh die kruitvat bbcream is echt mooi bij je zeg, egaliseert inderdaad op een natuurlijke manier. Je ziet er heel fris en fruitig uit, zonder een hele laag make-up. Ik zou ’em zeker toevoegen aan je make-uproutine, maar is de bbcream van kruitvat dan niet meer een getinte dagcrème?

  16. Cari
    18 oktober 2012 / donderdag, 18 oktober 2012

    Ik gebruik al een aantal weken de BB cream van Maybelline en ik ben er wel erg tevreden over. Bij mij dekt de cream goed en is helemaal niet zo waterig…

  17. 18 oktober 2012 / donderdag, 18 oktober 2012

    Erg handig zo’n review :D x

  18. hannah
    18 oktober 2012 / donderdag, 18 oktober 2012

    mm jammer hoor!

  19. Isabel
    18 oktober 2012 / donderdag, 18 oktober 2012

    Leuk artikeltje, zelf heb de bb cream van Maybelline, bij mij werkt ie prima, niet te zware dekking, ik vind em fijn! Maar zelf vind ik dat de bb cream te waterig is.
    Die van Sleek heb ik ook, maar gebruik ook meer als foundation, op een dagje als ik meer dekking nodig heb.
    Ik wou eerst die van de TBS kopen, ben blij dat ik dat niet gedaan heb!

  20. 18 oktober 2012 / donderdag, 18 oktober 2012

    Ik heb al een tijdje die van Maybelline en die vind ik erg fijn, maar goed, ik heb nog geen andere geprobeerd.

  21. 18 oktober 2012 / donderdag, 18 oktober 2012

    Leuke post! Wat fijn dat het Kruidvat een goedwerkende budget proof BB cream heeft! Ik gebruik zelf Miracle Skin Perfector BB Cream van Garnier, en ben erg benieuwd of deze erg verschilt qua werking van andere BB creams.

  22. 18 oktober 2012 / donderdag, 18 oktober 2012

    Onwijs handig artikel, zelf ben ik niet echt erg enthousiast geworden over een van deze BB bij het lezen. Wist trouwens niet eens dat Kruidvat een BB had. Jammer eigenlijk dat ze meer dagcreme zijn dan BB.

  23. frida
    18 oktober 2012 / donderdag, 18 oktober 2012

    jammer dat die van la roche posay er niet bij staat,,

  24. 18 oktober 2012 / donderdag, 18 oktober 2012

    Fijne review! Zou je nog kunnen vertellen welke kleur het was die je hebt gebruikt van de Sleek bb cream? Fair, of light?

    Liefs

    • Nena
      18 oktober 2012 / donderdag, 18 oktober 2012

      Ik heb van Sleek – light en dat is voor mij een goede kleur :)

  25. Meer
    18 oktober 2012 / donderdag, 18 oktober 2012

    Ik heb zelf de dream fresh BB en bij mij dekt ie echt prima! Zie er een stuk gladder en frisser uit! Moet er zelfs echt een blush bijdragen omdat het mn huid zodanig egaliseert dat ik wat diepte moet aanbrengen ;). Echt topspul!

  26. pipilankous
    18 oktober 2012 / donderdag, 18 oktober 2012

    Als je bb cream wilt kopen van de kruidvat, moet je dan bij de verzorging of de make up kijken?

  27. 18 oktober 2012 / donderdag, 18 oktober 2012

    Die van sleek lijkt me het fijnste, maar eerst mijn overige BB crèmes opmaken haha!

  28. MichelleH
    18 oktober 2012 / donderdag, 18 oktober 2012

    Ik heb een combinatiehuid met vette t-zone (min of meer vergelijkbaar met die van Serena), is het dan aan te raden om één van deze BB creams te smeren of wordt het dan allemaal te shiny? Dit vraag ik vooral in verband met Sleek en The Body Shop, aangezien die op de armswatches een redelijk matte finish lijken te hebben in vergelijking met Kruidvat en Maybelline.

    Complimenten voor de uitgebreide en duidelijke review! :)

  29. Eliane
    18 oktober 2012 / donderdag, 18 oktober 2012

    Yes! Toparikel (:
    Ik was erg benieuwd naar de Sleek bb cream, er waren ook weinig reviews van op Nederlandse beautyblogs.
    Ik ga hem denk ik kopen.
    Maar ik heb nog een vraagje over de bb Cream van maybelline, wat is universeel?
    Is dat heel licht of zonder kleur?

  30. 18 oktober 2012 / donderdag, 18 oktober 2012

    Jij hebt van jezelf al een mooi huidje, zeg!

  31. Valerie
    18 oktober 2012 / donderdag, 18 oktober 2012

    Hee Nena!

    Ik had even een vraagje over de bb cream. Moet je die ‘s avonds ook verwijderen?

    x

    • Nena
      18 oktober 2012 / donderdag, 18 oktober 2012

      Hoi Valerie,
      Ja ik zou je huid zeker reinigen ‘s avonds. Er zit toch een kleurtje in en dat kan afgeven. Sowieso is het lekker om altijd je huid te reinigen, ook als je geen make-up draagt ;)

  32. nathalie
    18 oktober 2012 / donderdag, 18 oktober 2012

    Serena: ik wil nog steeds die BB cream van Jane … kopen maar waar kan ik dat kopen? want ik vond jou review toen wel heel goed.

  33. 18 oktober 2012 / donderdag, 18 oktober 2012

    Ik blijf het toch moeilijk vinden om voor mij persoonlijk de beste BB Cream te vinden. Die van The Body Shop gaat het in ieder geval niet worden als ik dit zo zie haha. Ik zit nu nog uit 3 merken te twijfelen of ik ze zal kopen. Dat zijn de BB Creams van Kruidvat, Nivea en Garnier. Al gaat denk ik mijn voorkeur toch nog wel uit naar die van Garnier, omdat de Dag en Nacht crème mij daar ook erg goed van bevalt.

  34. nathalie
    18 oktober 2012 / donderdag, 18 oktober 2012

    Nou ik hou wel van dekking hoor dus daarom vind ik Sleek het mooiste bij jou staan en kruidvat is helemaal niks, je ziet er niks van!

  35. Angela
    18 oktober 2012 / donderdag, 18 oktober 2012

    Die van kruidvat qua kleur, lijkt echt zoveel op die van Yves Rocher, misschien die maar uitproberen als die van mij straks op is. Vind BB creams altijd best moeilijk te vinden in de lichtste kleur die bij mijn huid matchen.

  36. Marieke
    18 oktober 2012 / donderdag, 18 oktober 2012

    ik vind het moeilijk om te zien wat een bbcreme bij jou doet door je huid. omdat je een rode sproeterige huid hebt.

    • May
      19 oktober 2012 / vrijdag, 19 oktober 2012

      Ja precies! Ik dacht dat ik de enige was, maar ik zie eigenlijk geen verschil in de foto’s. En het rare is dat foto’s waar je niks op hebt nog beter eruit ziet dan de foto’s waar je wel een product gebruikt.

      De BB cream van Maybelline werkt bij mij prima. Egaliseert de huid en geeft een prima dekking.

      • Nena
        19 oktober 2012 / vrijdag, 19 oktober 2012

        Het is ook zo subtiel dat het soms bijna niet te zien is. In ieder geval lastig op de foto’s. Ik merk zelf zeker wel verschil tussen het wel of niet dragen van een BB cream. Bij die van Maybelline alleen het minst. Die is echt te dun. Aan de comments te zien verschilt het sowieso van persoon tot persoon vanwege de verschillende huidtypes en wat je in een BB cream zoekt. Doordat ik sproeten heb kan je in ieder geval iets zien van de dekking.

  37. Kylie
    18 oktober 2012 / donderdag, 18 oktober 2012

    Heb je niet de verkeerde kleur gekozen van die van TBS? Ik heb zelf nr 01, heb ook sproetjes en ben eigenlijk heel tevreden:) Ik breng m aan meteen als ik uit de douche kom, zonder dagcreme eronder, omdat hij anders voor mij te ‘rijk’ is.

  38. 18 oktober 2012 / donderdag, 18 oktober 2012

    Wat jammer van die van Maybelline en Sleek, ik verwachtte daar echt veel meer van!

  39. Marriët
    18 oktober 2012 / donderdag, 18 oktober 2012

    Wat apart, ik heb namlijk de Maybeline en die geeft juist een mooie subtiele dekking, meer dekking dan die van Garnier, maar niet foundation dekking. Vind het echt heel apart dat het dan bij iemand anders geen dekking geeft.

  40. 18 oktober 2012 / donderdag, 18 oktober 2012

    oei die van TBS! Teleurstellend……
    die van sleek ziet er wel echt als een BB cream uit op de foto! dat is wel erg positief

  41. Roxanne
    18 oktober 2012 / donderdag, 18 oktober 2012

    Ik ben helemaal gek op die van Erborian. Gebruik hem sinds een paar maand bijna elke dag. Licht genoeg van kleur en ook qua dekking. Hij LIJKT even goed te dekken als een foundation (roodheid enzo) maar m’n sproetjes zie je nog. Voelt alsof je niets draagt! Te koop bij Ici Paris btw.

    • Roxanne
      18 oktober 2012 / donderdag, 18 oktober 2012

      Disclaimer: ik heb geen aandelen bij Erborian, ik ben gewoon superfan. LOL!

  42. Anne
    18 oktober 2012 / donderdag, 18 oktober 2012

    Ik ben nog steeds heel erg benieuwd naar die van La Roche Posay, omdat ik het verder een heel fijn merk vind met goede producten voor de gevoelige huid!

  43. katrien
    18 oktober 2012 / donderdag, 18 oktober 2012

    Goede review! Jammer maar helaas, geen enkele bb heeft me kunnen overtuigen.

  44. Kim
    18 oktober 2012 / donderdag, 18 oktober 2012

    Op die van de bodyshop na zie ik bij de anderen helemaal geen verschil… Voor mij toch liever iets dat meer dekking geeft, anders kan ik net zo goed niks dragen hehe. :)

  45. 18 oktober 2012 / donderdag, 18 oktober 2012

    Ja die van Sleek lijkt mij wel fijn! Ik zoek goede dekking en een egale huid. Ik hoop dat ik hem ook een keer kan proberen.

  46. Zohra
    18 oktober 2012 / donderdag, 18 oktober 2012

    Bedankt voor de review! :)
    Ik gebruik zelf al een tijdje die van Garnier, voor de lichte huid. En ik ben heel erg op zoek naar een andere BB cream, maar dan wel dezelfde kleur als die van Garnier. Heeft iemand toevallig een tip? Sleek lijkt mij wel fijn, moet ik dan de light versie nemen? Haha moeilijke keuze altijd.

    Een tip voor de mensen met een lichte huid: yves rocher heeft ook de BB cream, de lichte versie is daarbij ook heel erg licht. Niet zoals bij garnier.

  47. Mirjam
    18 oktober 2012 / donderdag, 18 oktober 2012

    Ik heb die van Yves Rocher en die doet ook echt niks voor mijn huid. Overweeg na deze review toch ook om een Aziatische te kopen..

  48. 18 oktober 2012 / donderdag, 18 oktober 2012

    Ik heb nog steeds geen goede BB Cream gevonden, heb er al een aantal geprobeerd, maar zelfs de lichtste kleur is voor mij te donker. Ik denk dat ik maar eens naar die van het Kruidvat ga kijken!

    • Roxanne
      18 oktober 2012 / donderdag, 18 oktober 2012

      Ik ben heel licht (MAC NC 15 en lichter eigenlijk) en ik gebruik die van Erborian :) Ben er echt helemaal gek op én hij is licht genoeg voor me. Ik las ergens dat er binnenkort zelfs nog een lichtere versie komt. Maar misschien is dat wel een tip als je nog eens bij IPXL bent!

  49. Noemi
    18 oktober 2012 / donderdag, 18 oktober 2012

    Ik ben zelf heeeeeeeel enthousiast over de BBcream van Gosh! Glanst niet, je krijgt er geen velletjes van en dekt precies goed!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *