Report | Serena’s Stijlgids boekpresentatie

Gisteren was het eindelijk zo ver, de boekpresentatie van Serena’s Stijlgids. Hét event waar ik mijn stagiaire Sanae speciaal voor heb aangenomen en waar we al maanden naar toe aan het werken waren. Ik had niet veel wensen. ‘Ik wil graag een flowerwall en héél véél hapjes’ zei ik. De flowerwall vonden we in Elst, en de hapjes werden verzorgd door The College Hotel. Dit is overigens een hele sfeervolle locatie met vriendelijk en behulpzaam personeel. Ik was echt blij dat Sanae deze locatie had uitgekozen.

Het samenstellen van de gastenlijst was een eitje aangezien ik alleen mensen wilde uitnodigen waar ik echt iets mee had. Dus vrienden, familie, PR dames waar ik echt goed en leuk contact mee heb en bevriende bloggers waar ik het goed mee kan vinden. Uiteindelijk werd het bij elkaar zo’n mannetje of 70. Natuurlijk was ik vlak van te voren bang dat er niemand zou komen opdagen. Dat mensen het zouden zijn vergeten of ineens iets anders te doen zouden hebben. Maar, het stond binnen no-time bomvol en iedereen zat gezellig met elkaar te kletsen, te drinken, te eten. Het was echt heel gezellig!

De fotograaf van de avond was Leonard Walpot. Hij maakte de bruidsfoto’s van mijn neefje en nichtje vorig jaar, dus toen ik een fotograaf zocht voor het event moest ik dan ook meteen aan hem denken. Leonard kan zich helemaal op te laten gaan in de omgeving, zich onzichtbaar maken en zo – heel stiekempjes – de mooiste momentjes vastleggen. Hij heeft daar echt een talent voor. De foto’s hieronder zijn allemaal door hem gemaakt en gelukkig maar, want ik had het zelf zo druk dat ik geen moment mijn telefoon heb aangeraakt om foto’s te maken.

serena's stijlgids boekpresentatie_01 Goodiebags!

serena's stijlgids boekpresentatie_03De signeertafel.

serena's stijlgids boekpresentatie_12 Sanae had ook nog een levensgrote poster van de cover van het boek laten maken, die we ophingen in het midden van de zaal. Ernaast staan Paul Brandt, Martien en Juliet, van uitgeverij Brandt. Martien is de vormgever van mijn boek en wat heeft zij een fantastisch werk geleverd. Ze is zo creatief, een hele harde werker en we zaten echt op één lijn. Het boek is nog mooier geworden dan dat ik zelf voor ogen had. Paul en Juliet wil ik onwijs bedanken voor het enthousiasme en de kans om samen een mooi boek te maken.

serena's stijlgids boekpresentatie_04Stilte voor de storm. Snel wat drankjes bestellen voordat iedereen zou komen.

serena's stijlgids boekpresentatie_05 Als één van de eersten binnen, Caroline, Kelly en Sanaz. Ze gaven me een prachtig notitieboek cadeau van Paperblanks.

serena's stijlgids boekpresentatie_06 Vriendinnetje Lindy kwam helemaal vanuit het zuiden naar mijn presentatie, maar ze nam een vriendin mee zodat ze ervoor nog een lekker shopdagje Amsterdam konden doen.

serena's stijlgids boekpresentatie_02 Tara aan het vloggen.

serena's stijlgids boekpresentatie_13 serena's stijlgids boekpresentatie_14 serena's stijlgids boekpresentatie_15 Juliet aan het woord, over onze eerste ontmoeting, de stress of ik mijn deadlines wel zou halen en over het mooie eindresultaat.

serena's stijlgids boekpresentatie_17 serena's stijlgids boekpresentatie_18 serena's stijlgids boekpresentatie_16 serena's stijlgids boekpresentatie_19 Ook Janine van Hot Pink Media deed een duit in het zakje en hield een korte speech. Ze vertelde over hoe wij elkaar hebben leren kennen zo’n 5 jaar geleden en hoe het sindsdien is gegaan. Dat van de deadlines kon ze beamen, maar uiteindelijk is ze onwijs trots op mij, en ik op haar!

serena's stijlgids boekpresentatie_20 En toen was ik aan de beurt. Ik had zoals altijd niets voorbereid omdat ik het beste presenteer als ik het gewoon lekker spontaan doe. Gebruikelijk bij een boekpresentatie is om het eerste exemplaar uit te reiken aan iemand. De meeste mensen kiezen een bekend persoon omdat dat PR-technisch gezien heel slim is, maar ik wist vanaf het begin al dat ik mijn boek wilde geven aan mijn allergrootste fan; mijn lieve mama.

serena's stijlgids boekpresentatie_21 Ik wilde niet huilen, maar het gebeurde toch! Mama wist van niets, dus het kwam echt als een verrassing. Ze wilde ook eigenlijk niet naar voren komen, haha, maar ze moest. Ze kon even niets zeggen dus sloot ik het af.

serena's stijlgids boekpresentatie_22 Zo trots op elkaar!

serena's stijlgids boekpresentatie_23Gelukkig konden we al snel weer lachen!

serena's stijlgids boekpresentatie_09 Lindy en ik.

serena's stijlgids boekpresentatie_10 Even checken of de foto’s wel mooi zijn geworden.

serena's stijlgids boekpresentatie_11 Vormgever Martien is helemaal happy! En terecht, want ze heeft mijn verwachtingen echt overtroffen. Ik ben zo blij met haar werk aan de binnenkant van het boek. Ze heeft ook een eigen website, die check je hier.

serena's stijlgids boekpresentatie_07 Mijn nichtje Hester.

serena's stijlgids boekpresentatie_08 Maikel, Anna en Melvin.

serena's stijlgids boekpresentatie_30 Melvin van Beauty Insider en ik.

serena's stijlgids boekpresentatie_31Lotte van Beautify, Melvin en ik.

serena's stijlgids boekpresentatie_26 Met knappe Sophia van Beautyandthe.com

serena's stijlgids boekpresentatie_27Een jongen met een hoed kan ik echt waarderen! Roy Somers zag er super stylish uit!

serena's stijlgids boekpresentatie_28Ik heb die avond heel veel boeken gesigneerd, superleuk!

serena's stijlgids boekpresentatie_29 Zo blij met deze mooie flower wall!

noor en sanny1Noor en Sanny.

leonie1Leonie, die vorig jaar het eerste exemplaar van haar boek ‘Gewoon wat een studentje ‘s avonds eet’ aan mij heeft uitgereikt.

sarah1Ook kleine Sarah was aanwezig, haar eerste event!

serena's stijlgids boekpresentatie_25Knappe Juliët. Wist je dat we samen de titel van het boek hebben bedacht? En dat het boek nu waarschijnlijk nog niet klaar was als zij me niet had gestalkt met mijn deadlines? Hahaha!

serena's stijlgids boekpresentatie_35Michelle en Jasmijn van team I Love Fashion News. Ik weet dat deze meiden het altijd zo ontzettend druk hebben, dus ik was echt blij verrast dat ze langs wilden komen. Er staat inmiddels ook al een leuk stukje op ILFN over mijn boek, die lees je hier.

serena's stijlgids boekpresentatie_34 Maikel maakt optimaal gebruik van de flower wall.

serena's stijlgids boekpresentatie_33 Sanae heb ik de hele avond niet gezien, zo druk was ze heen en weer aan het vliegen. Dit is de enige foto die Leonard van haar heeft kunnen schieten. Bezig bijtje! Zo trots op haar!

serena's stijlgids boekpresentatie_36 Na maandenlang mailverkeer heb ik dan eindelijk Britt van Linden & Barbosa ontmoet! Supergezellig en leuk om elkaar dan eindelijk in real life te zien.

serena's stijlgids boekpresentatie_37Selfie!

serena's stijlgids boekpresentatie_32Volgens mij spot Anna van Loavies.com hier een item uit haar webshop!

serena's stijlgids boekpresentatie_40 Familie Verbon.

serena's stijlgids boekpresentatie_41 Familie Verbon nadat Leonard een flauw grapje maakt. Even serieus, vinden jullie mijn vader hier op Robert de Niro lijken of wat?

serena's stijlgids boekpresentatie_39 Tara.

serena's stijlgids boekpresentatie_38 Larissa. Wat zijn ze trots he?

serena's stijlgids boekpresentatie_43 En mijn favoriete bloggers – naast mijn zusjes dan – Merel en Jamie van De Groene Meisjes en Laura van What About Her.

serena's stijlgids boekpresentatie_45 YAAY!

serena's stijlgids boekpresentatie_42 Een deel van de besties (Maren kon er helaas niet bij zijn), Angel, Jacqie en Hester.

Mocht je nog een fotograaf zoeken voor een bruiloft, een event of een andere (feestelijke) aangelegenheid, dan is Leonard Walpot echt een topper. Hij heeft nog veel meer mooie foto’s gemaakt die ik zo snel mogelijk op Facebook zal plaatsen. Neem zeker eens een kijkje op zijn website voor meer informatie en fotoimpressies.

Het was een prachtige avond en ik ben zo blij dat ik was omringd met lieve mensen die je allemaal het beste gunnen. Sanae heeft alles top geregeld, ik heb haar de hele avond amper gezien zo druk was ze, dus ik bof maar met zo’n stagiaire. Ik wil haar dan ook speciaal bedanken, maar ook mijn ouders, zusjes en vriend, die goed hebben meegeholpen om de boekpresentatie tot een succes te maken.

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

116 Reacties

 1. Deborah Donies
  13 juni 2015 / zaterdag, 13 juni 2015

  Ben heel benieuwd naar je boek alsook hoe je die flowerwall maakt ^^

 2. Rianne
  17 mei 2015 / zondag, 17 mei 2015

  Ziet er heel leuk uit! Je mag zo trots zijn op jezelf!

 3. 9 mei 2015 / zaterdag, 9 mei 2015

  Wauw wat een prachtige foto’s en wat heerlijk dat je dit hebt kunnen vieren met iedereen die je lief hebt. De foto met jouw moeder zorgde bij mij ook voor een traantje.

  Wat een ontlading. Zo lief. Geniet ervan!

 4. 8 mei 2015 / vrijdag, 8 mei 2015

  Wat een mooie foto’s! Het verslag is echt mooi geworden om naar te kijken, zelfs ik moest ff slikken haha

 5. Ikram
  8 mei 2015 / vrijdag, 8 mei 2015

  Die foto met je mama is zo leuk geworden! De emotie spat zo van de foto af 😀

 6. Anna
  3 mei 2015 / zondag, 3 mei 2015

  Ik denk dat ik maandag maar op de fiets stap, ik wil hem zo graag hebben!! Hopelijk is hij er nog in houten, jammer dat iknje gister gemist heb, ik zat 14 uur in de auto en was rond 1 uur nog in Frankrijk.;-)

 7. 2 mei 2015 / zaterdag, 2 mei 2015

  Supergefeliciteerd met deze mijlpaal die je hebt bereikt. Ook zo mooi om te zien dat je je moeder het eerste examplaar geeft. (Pinkt traantje weg) En die foto’s, wauw!

 8. 2 mei 2015 / zaterdag, 2 mei 2015

  Meis, nogmaals van harte gefeliciteerd! Trots op je, kanjer!

 9. 2 mei 2015 / zaterdag, 2 mei 2015

  Wat een super mooie foto’s en je boek ziet er erg mooi uit. Volgens mij heb je een hele geweldige avond gehad, je straalt helemaal op de foto’s!

 10. 2 mei 2015 / zaterdag, 2 mei 2015

  Wat genieten om naar die foto’s te kijken. Je straalt helemaal. Volgens mij heb je een topavond gehad. Prachtig om die gelukstraantjes te zien wanneer je het eerste exemplaar uitreikt aan je mams. Ik voel me zelfs een beetje trots als ik dit zo lees en bekijk haha!

 11. Cherrelle
  1 mei 2015 / vrijdag, 1 mei 2015

  Wat een mooie flower wall. Det me denken aan die van kim en kanye’s bruiloft!

 12. 1 mei 2015 / vrijdag, 1 mei 2015

  Wat geweldig om te zien Sereen! Zo trots op je. Ik was de afgelopen week niet in NL, maar ik ga het boek heel snel kopen en lezen. Ben ontzettend nieuwsgierig! Jou kennende zal het vast onvergetelijk en geweldig zijn. Nogmaals gefeliciteerd met deze geweldige prestatie en je mooie boek! Liefs

 13. 1 mei 2015 / vrijdag, 1 mei 2015

  Wat gaaf zeg! Gefeliciteerd met je boek! (En superleuk die flowerwall!)

 14. Shawmiya
  1 mei 2015 / vrijdag, 1 mei 2015

  Gaaf joh, gefeliciteerd. Leuk om te lezen hoe het is gegaan.. Ben zeer benieuwd naar je stijlgids! Veel succes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *