RéAura – part two

Vandaag de tweede update van Linda de Wit die sinds een paar weken de Philips RéAura aan het uittesten is, het huidverjongende laserapparaat voor thuisgebruik. Lees na de klik haar beauty avonturen tot nu toe. Benieuwd naar haar eerste update?

We zijn een paar weken verder en ik kan wel zeggen dat ik inmiddels een die hard RéAura-er aan het worden ben. Misschien zit het tussen mijn oren, maar serieus… ik kijk echt nu al een tikkeltje blijer wanneer ik ’s ochtends in de spiegel kijk (heeeeeel veel waard hoor, dat moment).

De zones (ja, zo noemen de makers van de RéAura dat) die ik behandel zijn mijn gezicht en mijn decolleté. Wanneer mijn kind op bed ligt installeer ik me op de bank… Televisie aan, dekentje over me heen, kopje thee binnen handbereik, gel op mijn gezicht, vergrootspiegel in de ene hand en mijn ‘hoop op 10 jaar jonger’ in de andere. Mijn beautymomentje kan beginnen.

Het apparaat geeft lichtjes- en geluidjes af. Ondanks dat ik toch echt heel erg mijn best aan het doen ben hoor ik nog iets te vaak het ‘je doet het fout’ piepje. Dit heeft echter niks met de techniek van Phillips te maken, maar alles met mijn geduld. Grote stappen snel thuis… nee, ik heb al snel door dat ik dat kan vergeten. Buiten mijn beautymoment heb ik er daarom nu ook een leermoment van gemaakt en wel… het vinden van mijn Yin en Yang. Best een moeilijke opgave dus voor een ongeduldig persoon als ik.

Ongeduldig of niet ik ga gestaag door tot het eind-riedeltje klinkt wat betekent dat de behandeling van de zone klaar is. Hulp hierbij krijg ik van mijn 10 x vergrootspiegel. Voorheen gebruikte ik deze (heel bewust) alleen voor het epileren van mijn wenkbrauwen, nu ben ik echter een soort van verplicht mijn hele gezicht hierin te bekijken… je snapt, dat is echt niet fijn. Ik zie dingen die ik gewoon NIET wil zien. Zwaar confronterend! Voor mij geldt; hoe langer ik naar mijn 10 x vergrote spiegelbeeld kijk hoe fanatieker ik met de RéAura in de weer ga.

Als ik 3 keer het riedeltje heb gehoord, betekent het dat mijn gezicht klaar is en dat ‘As the World turns’ aan me voorbij is gegaan… Nadat ik de gel van mijn gezicht heb gehaald smeer ik (royaal… altijd royaal) de crème er op. Een beetje gek is het wel om je gezicht in te smeren met een crème waar de naam Philips op staat. Link je toch sneller aan een beeldige flatscreen, maar… (ik hou heel erg van MAAR…) het voelt minstens zo fijn als mijn eigen ‘potjes’, dus dat is vast een kwestie van wennen ☺.Dat ik een gevoelige huid heb wordt me wel telkens keihard duidelijk gemaakt. Mijn gezicht is na iedere behandeling knalrood en blijft lang tintelen. Nu is dat een goed teken want dat betekent dat mijn huid aan het werk is om dat perzikhuidje te realiseren. Dat de roodheid lang blijft aanhouden neem ik daarom voor lief, want… alles voor een mooi perzikhuidje… dus rood of niet we gaan gewoon door.

Voor meer informatie over de Philips RéAura raad ik je aan een kijkje te nemen op deze website. Hier vind je alles wat je wil weten! De prijs van Philips RéAura is €899 en het apparaat is al vanaf 5 oktober 2011 te koop bij Parfumerie Douglas.

Tot de volgende keer.
Lieve groetjes, Linda

Volg:

24 Reacties

 1. Lorrentop
  17 december 2018 / maandag, 17 december 2018

  Kan ik Reaura skin Rejuvenetion apparaat vanPhilips kopen bij Van de Birre?

 2. bien
  13 april 2012 / vrijdag, 13 april 2012

  hoi, ik ben toch echt benieuwd naar dit apparaat…
  maar ik vroeg me af of iemand ervaring heeft met botox en Reaura..
  Ik lees dat het niet samen kan gaan .. Er staat “Niet gebruiken als je huid nog hersteld van een cosmetische behandeling met botox of fillers” er staat geen tijd van herstel bij..
  Als je een frons laat fillen, gaat je huid toch niet kapot? Dus waarom kan je dan Reaura niet gebruiken?

 3. Liesbeth
  4 december 2011 / zondag, 4 december 2011

  Beste Kimberley,

  Ik heb een paar echte laserbehandelingen gehad bij mijn schoonheidsspecialiste en zie na een paar behandelingen zeker resultaat. Wat je vertelt over gevoeligheid ed klopt, en ik geloof zeker in het apparaat.

  Groet liesbeth

 4. 21 november 2011 / maandag, 21 november 2011

  Beste Mercedes, Jolanda

  De foto’s die gepubliceerd zijn op de website zijn van mensen die de Réaura getest hebben.
  Wij raden zelf aan, om foto’s te maken van voor en na de behandeling met de Réaura, en hopen dan ook dat klanten deze met ons willen delen, maar niet iedereen staat hier voor open, door natuurlijk privacy redenen. Op shoppen.blogo kun je een aantal foto’s zien van een mevr. die haar handen aan het behandelen is.
  En op onze website philips.nl/myreaura kun je meningen lezen van andere mensen die aan het behandelen zijn met de Réaura laser skin rejuvenation.
  Search op google kan je ook een kijk geven op de behandeling, er wordt positief gereageert door gebruikers die aan het behandelen zijn met de Réaura, er is veel informatie en nieuws rondom dit populaire nieuwe product waar je veel over kunt lezen.

  Met vriendelijke groet,
  Kimberley

  Philips skincare expertteam

 5. Jolanda
  20 november 2011 / zondag, 20 november 2011

  Ik ben het eens met mercedes.
  Geloofwaardiger zou zijn als er van de mensen die de re -aura testen, voor en na foto s waren gemaakt.

  De re-aura klinkt als veel andere aparaten, te mooi om waar te zijn, en di uiteindelijk in je la verdwijnen.

  Ik geloof er niet meer in.

 6. 18 november 2011 / vrijdag, 18 november 2011

  Beste Mercedes,

  Herhaalde behandelingen met de RéAura versterken en verstevigen het collageennetwerk.
  Het resultaat is een gladdere, stevigere huid, egalere huidteint en minder fijne lijntjes.
  Veroudering variert en van gebruiker tot gebruiker verschillen de uiteindelijke resultaten.
  U kunt de Réaura gebruiken op een couperose huid, dit is geen contra-indicatie.
  Er zal geen/weinig verbetering of verslechtering optreden met het gebruik van de RéAura op een couperose huid.

  Met vriendelijke groeten,
  Philips skincare expertteam

  • Mercedes
   18 november 2011 / vrijdag, 18 november 2011

   Heel hartelijk dank voor de snelle reactie. Ik denk dat ik maar eens ga sparen. Ik vind het wel jammer dat er niet méér (portret)-foto’s op de Philips website staan van voor en na de behandeling, bijvoorbeeld van de dames die hun verhaal vertellen. De detailfoto’s zijn overigens wel veelbelovend.
   Met vriendelijke groet,
   Mercedes

 7. Mercedes
  17 november 2011 / donderdag, 17 november 2011

  Wat ik graag zou willen weten over de Réaura: wordt je huid er ook stéviger van zodat bijvoorbeeld je kaaklijn weer wat strakker wordt, en doet het ook nog iets tegen couperose?
  Bij voorbaat dank voor een antwoord.

 8. Diana
  12 november 2011 / zaterdag, 12 november 2011

  Met veel genoegen volg ik de resultaten van de Re-aura!

  Ik vind het geweldig dat phillips dit aparaat heeft ontwikkeld!
  Door ziekte/medicijn gebruik is mijn huid in een vreselijke staat, ik probeer elke maand een schoonheidsspecialst te bezoeken, de behandelingen zijn erg kostbaar, en het resultaat vaak van korte duur.
  Het lijkt me geweldig om een frisse en gezonde huid te mogen hebben.

  Ik ga sparen en hoop binnenkort de Re-aura in mijn bezit te kunnen hebben,

 9. 11 november 2011 / vrijdag, 11 november 2011

  Beste,

  Wij van het Philips skincare expertteam willen u mededelen dat we uw 2e blog gelezen hebben op Beautylab over de RéAura.
  De reacties die u ervaart met het gebruik van de ReAura zijn volkomen normaal.
  De meeste gebruikers ervaren roodheid/branderig gevoel/zwelling van de huid tijdens en na een behandeling. Dit zijn normale, veelvoorkomende reacties van de huid. Dit is in feite een teken dat de laser zijn werk doet. In het algemeen duurt de reactie van de huid op het gezicht en het decolleté langer dan op de handen. Het is normaal dat deze reacties tot twaalf uur duren, of zelfs nog langer als u een zeer gevoelige huid hebt. Wanneer uw huid strak en droog aanvoelt na een behandeling, kunt u het laser aftercare complex diverse keren aanbrengen.
  Wij zijn erg benieuwd naar uw volgende blog, uw interesse en de vorderingen met de behandelingen zijn zeer fijn om te lezen.

  Met vriendelijke groet,

  Het Philips skincare Expertteam

 10. Let
  1 november 2011 / dinsdag, 1 november 2011

  Hey, dit artikel is al online geweest :P dacht al: dat is een snelle update!

 11. 1 november 2011 / dinsdag, 1 november 2011

  Wel een tof apparaatje! Maar of het werkt heb ik een beetje mijn twijfels

  • 11 november 2011 / vrijdag, 11 november 2011

   Beste Charlotte,

   Na het lezen van je opmerking, zou ik graag deze onzekerheid weg willen nemen met deze bijbehorende informatie.
   Objectief onderzoek door dermatologen en een reeks tests door thuisgebruikers hebben aangetoond dat Philips RéAura laser skin rejuvenation zichtbare resultaten oplevert.
   Na twaalf weken thuisgebruik door 64 proefpersonen constateerden onafhankelijke dermatologen de volgende zichtbare resultaten door foto’s van voor en na de behandeling te analyseren.
   •Egalere teint: geconstateerd bij 83% van de gebruikers
   •Gladdere huid: geconstateerd bij 86% van de gebruikers
   •Minder fijne lijntjes: geconstateerd bij 81% van de gebruikers
   •Algehele verbetering van de huid: geconstateerd bij 89% van de gebruikers
   Bovendien zag 93% van de gebruikers een zichtbare verbetering van hun huid toen foto’s van voor en na de behandeling werden voorgelegd.
   Ik hoop u met deze informatie voldoende geïnformeerd te hebben over de daadwerkelijke bevestiging dat de RéAura laser skin rejuvenation werkt.
   Mochten er vragen zijn, willen wij die graag zo goed mogelijk beantwoorden via Beautylab.
   U kunt ook telefonisch contact opnemen met het Philips skincare expertteam als u interesse heeft in de Philips RéAura laser skin rejuvenation, waar wij u ten woord kunnen staan.

   Met vriendelijke groet,
   Het Philips skincare expertteam

 12. Merel
  1 november 2011 / dinsdag, 1 november 2011

  Kan het kloppen dat ik deze post al heb gelezen?

 13. 1 november 2011 / dinsdag, 1 november 2011

  Het licht misschien aan mij maar ik dacht dat ik dit al es gelezen had ? :d

  • evelien
   1 november 2011 / dinsdag, 1 november 2011

   Dat gevoel had ik dus ook al.. Enne, ligt ;)

 14. 1 november 2011 / dinsdag, 1 november 2011

  Is dit artikel een paar dagen geleden al niet verschenen? Ik heb het idee dat ik dit al eens gelezen had!

  • noortje
   1 november 2011 / dinsdag, 1 november 2011

   ja dat idee had ik ook al!

 15. 1 november 2011 / dinsdag, 1 november 2011

  Complimenten aan de schrijfwijze van Linda, erg leuk. Ik ben heel erg benieuwd hoe het eind resultaat wordt.

  Liefs

 16. 1 november 2011 / dinsdag, 1 november 2011

  Leuk geschreven! Ik ben benieuwd naar de volgende update. Klinkt inderdaad logisch, dat je gezicht rood wordt omdat het bezig is met allerlei dingen.

 17. 1 november 2011 / dinsdag, 1 november 2011

  Wat een interessant artikel! En heel leuk geschreven Linda!
  Ik ben wel benieuwd of het pijn doet…
  (Vast niet, maar wou het voor de zekerheid toch nog even vragen :))
  X

  • 11 november 2011 / vrijdag, 11 november 2011

   Beste Aileen,

   Na aanleiding van de vraag over de pijnsensatie met het gebruik van de RéAura, wilt Philips skincare hier graag op reageren.
   Wanneer de laser inwerkt op de huid, kan dit een prikkend of stekend gevoel geven, wat als licht pijnlijk of onprettig kan worden ervaren. Dit is een natuurlijk teken dat uw huid actief reageert en dat het proces van celvernieuwing binnenkort gaat beginnen.
   Het is een feit, dat sommige mensen doorzettingsvermogen en geduld nodig hebben willen ze optimaal profiteren van de uiteindelijke resultaten.
   Philips RéAura helpt u tekenen van veroudering zichtbaar te verminderen. Maar het is van belang om te beseffen dat de resultaten voor verschillende tekenen van veroudering kunnen variëren. Bedenk bovendien dat het uw huid tijd kost om te verjongen.
   Mochten er vragen zijn, willen wij die graag zo goed mogelijk beantwoorden via beautylab.
   Wij hopen hiermee een duidelijk beeld te creëren van hoe mensen de RéAura als product ervaren, en willen graag onze informatie en kennis hierbij aan toevoegen.

   Met vriendelijke groet,
   Het Philips skincare expertteam

 18. 1 november 2011 / dinsdag, 1 november 2011

  Ik ben erg benieuwd naar dit apparaat! ook al ben ik pas twintig, ik heb toch al vlekjes en rimpels…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *