Props van Lady GaGa

Een hele goede morgen iedereen! En een goede morgen is het zeker, als Lady GaGa herself een link tweet van ons YouTube filmpje begeleidt van de volgende tekst: GENIUS little fashion monsters. Ik kwam er vanochtend achter toen ik merkte dat er afgelopen nacht wel heel vaak naar ons filmpje was gekeken. Ik ben nog steeds een beetje in shock geloof ik.

Lady GaGa heeft gewoon ons filmpje bekeken en vond het tof genoeg om te delen met haar 3 miljoen Twitter-followers. SHOCK! HAPPY! HIGH! STUITER! Ik kan het haast niet geloven maar het is echt waar!

Kijk maar:

Until next time,
een hele gelukkige Serena Verbon

Volg:

1 Reactie

  1. Lisa
    10 februari 2015 / dinsdag, 10 februari 2015

    Ik kom er dus nu pas achter dat jij dit was

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *