#primarkspeurtocht met KittehsCupcakes

Gisteren lichtte ik een klein tipje van de sluier, maar vandaag kan ik jullie eindelijk het hele verhaal vertellen. Mijn zusjes en ik hebben een hele leuke én actieve winactie voor jullie bedacht ter ere van de opening van het nieuwe Primark filiaal aan Rotterdam Zuidplein. We geven 3 Primark giftcards weg ter waarde van maar liefst €250,- per stuk. Wootwoot! 

Nu geven we de giftcards natuurlijk niet zomaar weg, we gaan jullie er wel een beetje voor zweten.

Bekijk hieronder de video waarin we jullie meer vertellen over de winactie die we voor jullie hebben bedacht;

Samen met Larissa en Tara van KittehsCupcakes geven wij 3 giftcards weg aan 3 winnaressen. Elke winnares wint een kaart van €250,- waarmee je kunt shoppen bij Primark. Op aanstaande zaterdag 8 november 2014, gaan wij ons ‘verstoppen’ op 3 locaties in Rotterdam.

Via onze Instagram accounts @serenaverbon@larissaverbon en @taraverbon gaan wij per locatie hints delen zodat jullie ons kunnen opspeuren. Ben je erachter waar wij ons bevinden, kom dan naar die locatie toe en spreek ons aan met de volgende uitspraak: HASHTAG PRIMARKSPEURTOCHT! Ben je de eerste die ons vindt én die de uitspraak heeft gedaan, dan win jij die giftcard t.w.v. €250,-! Wanneer we op een bepaalde locatie gevonden zijn verplaatsen we ons naar een volgende locatie waar de hints en de speurtocht van voren af aan begint. In totaal doen we dit dus 3 keer, zodat we bij elke geheime locatie 1 giftcard weggeven aan degene die ons daar als eerste vindt!

Voorwaarden: 
– Je hebt alleen gewonnen wanneer je ons daadwerkelijk op onze ‘verstopplek’ hebt gevonden. Zie je ons toevallig op straat lopen, dan telt het niet!
– Vind je ons op precies hetzelfde moment als iemand anders, dan moeten we helaas gaan loten zodat 1 van jullie de giftcard wint. De giftcard kan namelijk niet gesplitst worden.

Handig om te weten: 
– De speurtocht zal plaatsvinden op zaterdag 8 november 2014
– Wij zullen ons verschuilen op 3 verschillende locaties in Rotterdam
– Volg ons via alle drie onze Instagram accounts om op de hoogte te blijven van alle hints
– Volg ook de hashtag #primarkspeurtocht om alle updates bij elkaar te hebben en gebruik deze hashtag zelf ook als je bezig bent met speuren

Succes alvast en wie weet zien we je zaterdag in Rotterdam!

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

74 Reacties

 1. Veronique
  6 november 2014 / donderdag, 6 november 2014

  Voor de dames die net als ik dachten dat de nieuwe Primark dan ook a.s. zaterdag open gaat: De Primark op zuidplein gaat pas donderdag 13 november open.

  Ik weet niet waarom maar ik linkte de actie en opening aan elkaar, maar dat is dus niet zo.

 2. 5 november 2014 / woensdag, 5 november 2014

  Heel leuk bedacht deze actie! We zouden zaterdag al naar vrienden in de buurt van Rotterdam gaan & heb heel subtiel deze actie onder woorden gebracht en hij kwam met het idee om later naar onze vrienden te gaan zodat ik kan speuren .. Super tof!!

 3. myrthe
  5 november 2014 / woensdag, 5 november 2014

  mijn vriendin en ik komen vanuit culemborg met de trein naar rotterdam om jullie te zoeken haha

  hoelaat begint het en welk station moeten we zijn?

 4. min
  3 november 2014 / maandag, 3 november 2014

  Ik woon in Rotterdam en toevallig vier ik op die dag mijn verjaardag.
  Helaas kan ik niet meedoen.

  Succes meiden!

 5. lara
  3 november 2014 / maandag, 3 november 2014

  Zag jou en je zusjes vandaag in de primark Eindhoven, krijg ik een bonuspunt? ^.^

 6. Chaymae
  3 november 2014 / maandag, 3 november 2014

  Hhahah zo leuk hoe jullie allebei zaten te zoeken voor cheesecake ahahaha! Super leuk idee ook, alleen woon ik niet in Rotterdam en ik mag niet van mijn ouders zomaar hup de trein pakken enzo.. Heel jammer want als het in Amsterdam was zou ik volop meedoen! Succes ermee zaterdag
  Liefs♥♥

 7. 3 november 2014 / maandag, 3 november 2014

  Wat een leuk idee!
  Ik woon in Rotterdam maar ik moet helaas werken, anders was ik zeker gekomen.

 8. 3 november 2014 / maandag, 3 november 2014

  Super leuk! Het enige minpuntje is dat ik alleen internet heb als er wifi is, dus dat wordt een beetje lastig dan.. Plus: is het in de ochtend of ‘s middags ? Liefs

 9. 3 november 2014 / maandag, 3 november 2014

  Haha super leuk idee! Helaas woon ik iets te ver weg om naar jullie te komen speuren.

 10. 2 november 2014 / zondag, 2 november 2014

  Wat een super leuke actie! Ik woon heel dichtbij Rotterdam dus misschien waag ik wel een gokje!

 11. Manouk
  2 november 2014 / zondag, 2 november 2014

  Wat een super leuk idee!
  Ik studeer in Rotterdam, dus ik werd helemaal enthousiast
  Jammer dat het op zaterdag is en ik dan de hele dag moet werken 🙁

 12. Linda
  2 november 2014 / zondag, 2 november 2014

  rond welke tijd zal dat ongeveer zijn?

 13. Sandra
  2 november 2014 / zondag, 2 november 2014

  Ohh dit is echt vet! Jammer dat ik niet kan die dag, anders had ik ook gaan zoeken. Speurtochten zijn echt awesome haha

 14. Pien
  2 november 2014 / zondag, 2 november 2014

  Erg leuk dit, maar niet voor degene die helemaal in het zuiden of noorden wonen.. Dat vindt ik erg jammer en minder slim bedacht.

  • Marieke
   3 november 2014 / maandag, 3 november 2014

   Dat is altijd zo…..

   • 4 november 2014 / dinsdag, 4 november 2014

    Klopt altijd woont er iemand net iets te ver er komt vast ook een actie een keer in jou buurt en dan hebben de anderen weer pech

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *