Phone Photos – Februari ’12

Allereerst een heule goeie morrege! Dan ten tweede sorry dat er gister maar één artikel online is gekomen – er ging iets finaal mis met het uploaden van het filmpje en ik moest weg naar een afspraak, kon het niet meer fixen! Daarom, om het weer een beetje te compenseren, plaats ik vandaag 3 artikelen. Is het dan weer goed? 🙂

Vorige maand liet ik voor het eerst een reeks Phone Photos zien en wel van de maand januari. Vandaag heb ik er weer een stel, maar dan van de maand februari. Ik voorzie de foto’s kort van wat tekst, maar omdat het ochtend is is het vooral lekker ‘plaatjes kijken’.

Als ik in de supermarkt loop ben ik helemaal beauty-minded. Terwijl ik eigenlijk een pak wc-rollen behoor uit te zoeken dwaalt mijn beautyoog af naar de groente- en fruitafdeling. Hee, avocado’s, goed voor in je haar. En daar, frambozen, misschien voor een DIY maskertje? Even later loop ik naar het zuivelvak. Goh, geitenmelk nu ook in pak. Daar weet mijn huid wel raad mee! En… zo gaat het nu altijd. Ik kan geen winkel binnenlopen of ik ben al bezig met mijn blog. En zo ook de Hornbach. Terwijl mijn vriend plinten aan het bekijken was sloop ik stiekem naar de boutjes en moertjes. Ik kocht dit zakje met ‘hex nut’ moertjes voor een leuk DIY projectje die ik een tijd terug spotte op HonestlyWTF.com. Coming soon dus! ^^


Begin deze maand sprak ik af met Kym van Buro1Hoog. Kym ken ik nog van vroeger. Of nou ja, vroeger. We kennen elkaar nu een paar jaar omdat hij zich afvroeg of hij destijds onze The Secret Garden zepen kon laten importeren naar China. Daar schijnen ze nogal fan te zijn van alles wat handmade is en uit Europa komt. Goed, uiteindelijk ging het niet door omdat mijn moeder en ik ermee kapten, maar het contact met Kym is altijd gebleven. Kym is compagnon van Buro1Hoog en één van de meest creatieve personen die ik ken. Soms zo creatief, dat ik het niet meer bij kan benen. Hij denkt niet outside the box, maar outside the universe. Echt!

Zo haalde hij me laatst op van station Zwolle. En omdat een simpel bordje met ‘Serena – Beautylab.nl’ kennelijk te gewoontjes was in Kym’s belevenis, maakte hij een enorme letter S. Je zou zeggen dat je daar niet omheen zou kunnen, maar mooi wel dus! Ik stond al bij Buro1Hoog aan de bel te trekken terwijl Kym nog met zijn grote letter S op het station stond te wachten. Hoe we elkaar mis hebben kunnen lopen is mij een raadsel. Onderweg kreeg hij trouwens veel respons, mensen gingen spontaan naar hem sissen.

Oh ik vergeet helemaal te vertellen WAAROM we hadden afgesproken. Buro1hoog werkt aan een officieel logo voor Beautylab.nl! Ik heb vast wat schetsen gezien en we hebben allemaal toffe ideeën, dus het gaat helemaal leuk worden.


Ik heb een nieuwe verslaving. Nee, geen sigaretten, drank, nieuw soort drugs of iets waarmee je veel geld kunt winnen (en verliezen), maar een foody addiction! Ik ben namelijk GROOT fan van de nieuwe Thin Crips crackers van Wasa. Zelfs zo groot, dat ik een heel betoog heb staan houden voor de inkoper van de Hoogvliet. Die stomme Hoogvliet supermarkt verkoopt ze namelijk niet, en dat staat gelijk aan geld uit je eigen zak kloppen! Ik raadde hem aan om dit product zeker in het assortiment op te nemen, want ze zijn heerlijk, ze zijn knapperig, ze zijn gewoon hartstikke geweldig! Iedereen is het met mij eens, ze vliegen vast en zeker de winkel uit, dus geloof mij nou maar mannetje, inkopen die handel want anders kan je wel opdoeken.

Mijn topcombo is de rosemary & salt variant met een dun laagje eiersalade. Hmmmmm! Echt een topper. Echt genieten gewoon! Kennen jullie ze al?


Prinses op de erwt.


Zelfgemaakte Valentijns Art. Watervaste stift en waterverf op karton.

Bandjes kijken. Hier trad Tenement Kids op en ik zag ze voor het eerst. I liked what I heard. I liked it a lot.

Tja, hij is nu toch echt weg. Jaren lang hebben jullie er tegen aan moeten kijken als hij zo nu en dan voorbij kwam in filmpjes. Meestal bedekt met een kleedje, maar toch. Dit lelijke bankje kreeg ik van mijn baas destijds (zo’n 3 jaar geleden) genaamd Siem Bos. Omdat ik 10 weken op mijn bestelde bank moest wachten en ik eigenlijk niets had om op te zitten en omdat hij dat bankje nog over had. Prima!

De bekleding is echt verschrikkelijk, maar wat zat ‘ie lekker. Een echte Leolux bank, geloof het of niet. Nieuwprijs nog zo’n €2000 foepies. Maar, hij kon echt niet meer. Ik kocht er twee prachtige Leolux fauteuils voor in de plaats en dit bankie werd, na een koffie-overleg met Siem, op Marktplaats gezet. Gratis afhalen! Een echte Leolux bank! Er reageerde na twee weken slechts één persoon, en wel een jonge knul die ‘het printje van de bank best wel leuk vond’. Het merk Leolux zei hem vrij weinig. Eigenlijk niets. Hij kwam hier op een ochtend, tilde het bankie op met een makker, en ging er veel lol van beleven. Doei bank! Ik zal je niet missen, maar je was wel fijn om op te zitten!

Op vrijdagmiddag ben ik tegenwoordig vaak te vinden in de stad, waar we een kopje koffie doen bij The Village. Deze koffietent is altijd druk, altijd gezellig en altijd voorzien van lekkere koffie en lekkernij. Het wordt gerund door twee jonge kerels en is wat mij betreft echt een Utrecht Hotspot. Je vindt The Village in de Voorstraat, nummer 46. Als je vanaf de Neude loopt even voorbij de Appie. Als je lief bent, maken ze een hartje in je cappuccino ^^


Als je naar het toilet gaat in The Village vind je daar een grote bolle Buddha. Op zijn buik had iemand een post-it geplakt. Had to share. Misschien hangt het er nog steeds wel! Een ludiek initiatief, jebentmooi.nl. Inmiddels heb ik zelf ook een briefje gemaakt en ergens opgeplakt en ik spoor jullie aan om het ook te doen! 🙂


Afgelopen maand had ik een heel leuk non-beauty event, namelijk de lancering van de nieuwste Sims game genaamd The Sims Showtime. Hier zal ik nog een apart artikel aan wijden, maar check hieronder vast wat foto’s die ik met mijn phone maakte. De mensen die naar de lancering gingen waren eigenlijk allemaal Sims insiders – mensen die sites hebben als SimsNieuws.nl en Simlicious.nl. De laatste site wordt beheerd door Rens, en zoals je ziet heeft de beste jongen geen schaamte whatsoever voor zijn grootste hobby. Dat zien we graag, Rens!


De lancering werd overigens in Keulen gehouden, dus we waren lekker lang onderweg met de trein. Helemaal niet erg, want we hebben lekker met elkaar zitten kletsen en elkaar beter leren kennen. Eenmaal daar voelde ik me echt een n00b joh! Iedereen vroeg van die goede inside vragen die ik niet eens kan herhalen hier, zo inside en ingewikkeld als ze waren. Het ging echt heel diep. En er gingen ook ‘ooohs’ en ‘aaahs’ door het publiek wanneer er wat tofs werd geshowd. Zo leuk om te zien! En later toen we het spel mochten uitproberen maakten ze allemaal aantekeningen van nieuwe features, voor- en nadelen en ik zat maar wat in het rond te klikken.

Ik denk dat ‘outsiders’ ook met zulke ogen naar beautybloggers/lovers kijken. Dat we bijvoorbeeld nieuwe producten meteen als een gek lopen te swatchen op handen, armen en benen (bij gebrek aan ruimte) onder het geslaak van liefkozende zuchtjes, en vragen stellen als ‘in deze collectie zitten een aantal limited producten, maar echte toppers blijven natuurlijk wel vast in het assortiment neem ik aan, ik bedoel dat was vorig jaar ook zo bij die en die collectie, dus is dat dit jaar weer het geval?’. Ik denk dat je echt staat te kijken van, wat krijgen we nu? Als je niet into beauty bent.

Goed, hieronder wat sfeerbeelden:
En op het toilet daar hing dit Keulse gevoel voor humor:


Ik bij de kappert! Ik was mijn uitgroei, hoe subtiel het ook was, zo zat, dat ik had besloten om mijn haren in dezelfde kleur als mijn eigen haarkleur te verven. Dus hier zit ik met een haarverf in mijn haren, een mooie plastic zak om mijn hoofd geknoopt en één of andere Star Trek ring die niet alleen mijn haar droogt en warm houdt, maar vast en zeker ook mijn gedachten kan lezen.


Als laatste wil ik jullie iets laten zien. Ja, ik ben weer verschrikkelijk stom geweest. Mijn salaris is net gestort en dan moet je dus nooit (nevah evah!!) op fashionblogs gaan kijken via Bloglovin’. En al helemaal niet om 1 uur ‘s nachts. Maar ik deed het toch en mijn oog spotte daar ineens de See Star boots van Jeffrey Campbell. En mijn hand klikte op de automatische piloot op de link van de webshop waar ze vandaan komen. En zonder dat ik het doorhad stopte ik ze in mijn totebag… en wat nog vreemder is, ik rekende ze nog af ook!

En nu zijn ze van mij 🙂

Nou ja, bijna dan. Ze moeten verzonden worden vanuit the US of A en dat duurt meestal zo’n kleine twee weken. En nu mag ik de rest van de maand niets meer uitgeven aan kleding of andere fun stuff, want de foepies zijn op. Alleen heb ik ook al stiekem een Romwe.com bestelling gedaan (Galaxy print rok!), maar dat was echt het laatste deze maand. Echt!

Wat vinden jullie er van? Ik kan niet wachten om ze aan te trekken! En nu maar hopen dat de maat goed is. Ik heb een size 8 en omdat de Lita’s ook goed passen in een size 8 (die zijn immers ook van Jeffrey Campbell) ga ik er van uit dat het wel goed zit, maar je weet maar nooit.

Hier komen mijn beauties:


Come to momma, pretty booties!

Nou, dat waren ze weer! Zoals beloofd komen er vandaag 3 artikelen omdat er gisteren slechts 1 online is verschenen. De volgende zal zo rond de middag komen en de laatste zo aan het einde van de werkdag.

Until next time,
Serena Verbon

 

Volg:

123 Reacties

 1. 4 maart 2012 / zondag, 4 maart 2012

  Leuke foto’s en leuk geschreven ook!

 2. Nina
  4 maart 2012 / zondag, 4 maart 2012

  Om nom nom nom… Ben nu dus dankzij jou verslaafd aan dat Wasaspul…Zit het zelfs terwijl ik dit typ te eten…Om nom nom

 3. 3 maart 2012 / zaterdag, 3 maart 2012

  Heel leuk, ik word altijd blij van foto artikeltjes! Die schoenen zijn echt beauties, en je tekst er bij was ook leuk om te lezen 😀

 4. mieke
  3 maart 2012 / zaterdag, 3 maart 2012

  Oh die DIY heb ik ook al gedaan, écht superleuk resultaat! Echt een goeie die!!

 5. Genevieve
  3 maart 2012 / zaterdag, 3 maart 2012

  Nice shoes!
  Daar komt sowieso een look mee neem ik aan?

 6. 2 maart 2012 / vrijdag, 2 maart 2012

  Die crackers heb ik ooit geprobeerd in een 1+1 of 2+1 actie bij de AH… LEKKER! Wel zo lekker en dun dat ik al snel een heleboel opeet achter elkaar! 🙂

 7. Lara
  2 maart 2012 / vrijdag, 2 maart 2012

  Waar blijft je 3e post? whihix

 8. 2 maart 2012 / vrijdag, 2 maart 2012

  Ahh dat schoenenplaatje komt van Le blog de Betty, zij heeft echt een toffe stijl 😀

  Ben trouwens benieuwd naar de DIY!

 9. Celina
  2 maart 2012 / vrijdag, 2 maart 2012

  DIE SCHOENEN <3 Wat een killer heels, geweldig!
  Je brengt me weer op ideeën voor m'n wishlist..:p

 10. 2 maart 2012 / vrijdag, 2 maart 2012

  Hahahaha, ik moest zo lachen om die foto van Prinses op de ewrt! Mijn favoriete sprookje, en Coco/Clarence (which oneee) maakt het nog veel leuker. 😉 Leuk, dit soort artikelen!

 11. Bertine
  2 maart 2012 / vrijdag, 2 maart 2012

  Heb je al langer een vriend? Dat wist ik niet! 🙂

 12. Nieke
  2 maart 2012 / vrijdag, 2 maart 2012

  “prinses op de erwt”
  OOOOOooooooooooooooooh, zo lief!!!

 13. 2 maart 2012 / vrijdag, 2 maart 2012

  The village, leuk 🙂 daar kom ik ook weleens

 14. 2 maart 2012 / vrijdag, 2 maart 2012

  Ik ben benieuwd wat Buro1Hoog voor je gaat doen want het werk op de site ziet er echt super orgineel uit! Met iemand die outside the universe (leuke uitdrukking) denkt kan het alleen maar tof worden! Succes ermee!

 15. 2 maart 2012 / vrijdag, 2 maart 2012

  ohhhh die schoenen zijn echt helemaal geweldig!

 16. Annenen
  2 maart 2012 / vrijdag, 2 maart 2012

  De schoenen!! Ohhhh, wat mooimooimooi! Komt er een outfitpost van?

 17. Michelle
  2 maart 2012 / vrijdag, 2 maart 2012

  Heerlijk artikel, die post-its zijn echt leuk om te zien, die site ook! Word je echt vrolijk van! Die DIY is trouwens heel leuk, en werkt goed. Zelf ook een x uitgevoerd, yey!

 18. Rianne
  2 maart 2012 / vrijdag, 2 maart 2012

  haha ik vind de “haarband” van Rens echt heel mooi :p Leuk trouwens zo’n foto artikel daar hou ik echt van, al was het wel veel lezen, maarja anders snappen we het natuurlijk niet.

 19. Sanne
  2 maart 2012 / vrijdag, 2 maart 2012

  Leuk dat je bij iedere foto er ook écht wat bij verteld 🙂

 20. Nathalie
  2 maart 2012 / vrijdag, 2 maart 2012

  Haha, ik moet bij mijn kapper ook altijd onder de Alien-ring 😉
  Enneuh, hopelijk heb je toch nog een pietsie floeppies bewaard voor het tripje makeupheaven op maandag, anders moeten we in plaats daarvan het kruidvat plunderen :p

 21. 2 maart 2012 / vrijdag, 2 maart 2012

  Dat je die letter S niet gezien hebt is wel gek ja. Al vind ik het wel heel schattig 😀

 22. 2 maart 2012 / vrijdag, 2 maart 2012

  Leuke foto’s, dat kaartje is erg leuk geworden. Simpel maar mooi, en je nieuwe schoenen zijn ook super!

 23. Anna
  2 maart 2012 / vrijdag, 2 maart 2012

  Leuke foto’s! Ben erg benieuwd naar een DIY met die kleine moertjes!

  En die Thin Crips crackers van Wasa zijn zo lekker! Ik eet ze vaak met kruidenkaas en een dun plakje rookvlees. Heeeeerlijk!

 24. 2 maart 2012 / vrijdag, 2 maart 2012

  Haha Rens is mijn oud klasgenootje!

 25. G.
  2 maart 2012 / vrijdag, 2 maart 2012

  Wat een heerlijk artikel!

  The Villege is samen met Starbucks mijn favoriete koffietent. Alleen is The Villege leuker om met vrienden koffie te drinken. Ben je wel eens bij Badhu geweest? (Willem van Noordplein). Denk dat je dat ook wel leuk vindt.

  Je laarsjes zijn geweldig. Ben benieuwd naar je outfit-foto’s.

  Ik dacht eerst dat die foto met Kim een foto van je vriend was. Undercover op de site ;-). Totdat ik je artikel had gelezen.

 26. 2 maart 2012 / vrijdag, 2 maart 2012

  Wauw! Als ik uitgegroeid ben – uhum – zijn die schoenen van mij. En als ik er op kan lopen uiteraard… Maar daar dwing ik mijzelf dan wel toe.

 27. 2 maart 2012 / vrijdag, 2 maart 2012

  ooohh net als de rest heb ik zoiets van…go to the site en bestel die beauty’s 😀 veel plezier ermee als ze binnen zijn 😀

 28. Lilly
  2 maart 2012 / vrijdag, 2 maart 2012

  Haha een vriendin van mij heeft een huis voor haar gemaakt. Waar zei woont samen met haar vriend, en kind. En voor mij een huis met een knappe jongeman. Ingericht naar ons stijl. De tijd vloog voorbij! Dit zijn mijn favoriete artikelen op blogs. Blijf zo doorgaan serena 🙂

 29. Kris
  2 maart 2012 / vrijdag, 2 maart 2012

  Ah superleuk geschreven!
  Zodra ik “galaxy print rok” las klikte ik gelijk als een malle door naar Romwe. Bedankt Serena, nu zijn mijn centjes ook pleite! 😉

 30. Hoshine
  2 maart 2012 / vrijdag, 2 maart 2012

  HAHA, ooh, ik heb zitten lachen in mijn eentje. Vooral om dat droge ‘Doei bank!’, thaa-thaa. Leuk stuk en ik ben heel benieuwd naar alle plannen uit dit artikel (om het kort te houden).

 31. 2 maart 2012 / vrijdag, 2 maart 2012

  Lekker foto’s kijken in de ochtend, love it <3

 32. Jasmijn
  2 maart 2012 / vrijdag, 2 maart 2012

  SIMS 3 LIJKT MIJ ZOOO GAAF 🙂

 33. 2 maart 2012 / vrijdag, 2 maart 2012

  Leuk om te zien altijd 🙂

 34. 2 maart 2012 / vrijdag, 2 maart 2012

  Wat een leuk artikel! Ik vind dit altijd zo leuk om te zien en lezen.

 35. Marthe
  2 maart 2012 / vrijdag, 2 maart 2012

  die schoenen in 1 woord: WAUW!!!

 36. 2 maart 2012 / vrijdag, 2 maart 2012

  Wat super leuk geschreven!

  Liefs, Mariette

 37. MichelleH
  2 maart 2012 / vrijdag, 2 maart 2012

  Ehm… ik geloof dat je je religieuze kopstukken eventjes verwart. Die post-it lijkt mij toch echt geplakt op een buste van Jezus, in plaats van een lachende Boeddha. (Ik beschouw vooral het gewaad met het heilig hart en de lange krullen als tell tale signs, ik wacht nog op de dag dat ik een krullenbol Boeddha beeld tegenkom…) 😛

  • steff
   2 maart 2012 / vrijdag, 2 maart 2012

   ja volgens mij heb je gelijk wat goed ik zag t ook eerst helemaal niet je gaat er van uit dat t een budha is hihi grappig

 38. Monica
  2 maart 2012 / vrijdag, 2 maart 2012

  Mooie schoenen <3_<3

  Ik heb ook altijd het probleem met geld uitgeven, ik ga deze maand naar London en heb natuurlijk al mn geld al weer uitgegeven….

 39. jamie
  2 maart 2012 / vrijdag, 2 maart 2012

  hoeveel kosten de schoenen 🙂 ?
  ben er helemaal verliefd op .

 40. jamie
  2 maart 2012 / vrijdag, 2 maart 2012

  super leuke schoenen !!! ben benieuwd hoe die rok er uit ziet 🙂

  je vermaakt ons altijd met die leuke artikelen van je !!

  ga vanmiddag weer kijken of er nog een artikel is

 41. 2 maart 2012 / vrijdag, 2 maart 2012

  Die boots zag ik ook op de blog van de dame in kwestie! En wat zijn ze pretty! Ohh ik zou willen dat ik op hakken kon lopen!

 42. 2 maart 2012 / vrijdag, 2 maart 2012

  Superleuk om te zien en te lezen, je hebt een erg fijne schrijfstijl!! En het maakt het echt wel weer goed hoor, vandaag 3 artikeltjes *YAY* (:

 43. Gevuldekoekmetslagroom
  2 maart 2012 / vrijdag, 2 maart 2012

  Leuk artikel, ik vind het wel leuk om te zien wat je zoal doet in je vrije tijd en als je niet met beautylab bezig bent. Ga je vaker dit soort artikels plaatsen?

  Maar, foei Serena! Wat doe je? Nu wil ik ook gaan shoppen! Grapje! Haha! =D

  Die schoenen zijn niet echt mijn stijl, maar wat er verder in die webshop te bewonderen is….. Ai, die zijn te mooi om niet te laten liggen. 🙂

 44. Eva
  2 maart 2012 / vrijdag, 2 maart 2012

  Die DIY met die moertjes heb ik 3 dagen geleden nog gemaakt! Leuk dat jij hem nu ook gaat maken! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *