Persoonlijk | mijn relatie is over

Waar het precies aan ligt, wist hij niet te verwoorden. Het was gewoon een gevoel. En waar dat gevoel dan vandaan kwam? Geen idee. Hij wist het niet. Ik weet het ook niet. Ik heb erover nagedacht en het enige wat ik kan bedenken is dat ik – als vrouw van 31 – veel verder was in onze relatie dan hij. Tim is net zo oud als ik, maar nog helemaal niet in de fase beland van een huis kopen en, over een paar jaar, kindjes krijgen. Ik wil dat wel. Heel graag juist. Niet à la minute natuurlijk. Ik geniet nog veel te veel van de vrijheid die ik nu heb, van mijn reisjes, het gevoel van spontane acties. Maar binnen nu en 2 jaar zag ik mezelf wel starten met alle ‘volwassen shit’ zoals een huis kopen en zwanger proberen te raken ja. Ik denk dat dit hem heeft afgeschrikt, of in elk geval aan het denken heeft gezet. Sinds december vorig jaar kwamen de twijfels en het idee dat hij me niet kon geven wat ik wilde. En die twijfels zijn nooit helemaal weg gegaan, waarschijnlijk alleen maar erger geworden.

Toen ik thuis kwam van mijn trip naar Singapore en Bali bracht hij me het nieuws, en om heel eerlijk te zijn voelde ik hem al aankomen. Natuurlijk voelde ik de laatste maanden de afstand steeds groter worden en vond ik het frustrerend dat ik daar niets aan kon veranderen. Ik werd er onzeker van, ongelukkig zelfs, maar ik wilde de moed niet opgeven en er gewoon voor blijven gaan. Ik heb zoveel relaties achter de rug en in het verleden gooide ik als eerste de handdoek in de ring, puur uit zelfbescherming. “Oh, je ziet het niet zitten tussen ons? Er zijn twijfels? Dan peer ik hem toch gewoon! Bye!” Maar nu wilde ik dat niet doen. Voor het eerst wilde ik niet de makkelijke weg kiezen en hem gewoon steunen en hem de tijd geven om erachter te komen wat hij wilde. Helaas heeft het niet gewerkt, en ben ik hem alsnog kwijt geraakt.

Ik vind het zo verdrietig, want wat bijna twee jaar begon als iets moois en wat uitbloeide tot het eerste vriendje waarmee ik samenwoonde, is weg. Als een relatie wordt beëindigd ligt de schuld vaak bij beide personen, maar ik heb nu het gevoel dat het bij geen van ons ligt. Als ik er op terugkijk is er niets wat ik anders had kunnen of willen doen. En hij kan er ook niets aan doen dat hij anders is gaan denken over mij en onze relatie. Hij vind het net zo erg als ik. En we hebben het de tijd gegeven. Het is niet zo dat het ineens uit het niets kwam, we hebben geprobeerd om er iets aan te doen. Soms heb je denk ik gewoon pech. Dan val je op iemand die nog niet zo ver is als jij, die niet dezelfde dingen wil als jij, op hetzelfde moment.

Ik had zo graag een huisje gekocht dit jaar, ik had zo graag een toekomst willen opbouwen. Maar dit soort wensen komen voor mij voorlopig niet uit. En dat maakt me zo verdrietig. Ik wil ook gewoon iemand die hartstikke gek op me is. Ik wil iemand die onvoorwaardelijk van me houdt. En ik wil op den duur een gezinnetje. Overal om me heen en op social media zie ik gelukkige mensen die gaan trouwen, of voor het eerst in verwachting zijn. En dat wil ik ook. Damn it, dat VERDIEN ik ook.

Natuurlijk zie ik er ook het positieve van in. Als iets niet werkt, kun je het maar beter tijdig stoppen voordat er grote beslissingen worden genomen zoals het kopen van een huis of het krijgen van een kind. En de laatste maanden was ik erg onzeker in onze relatie, dat hoef ik nu niet meer te zijn. En ik ben vrij. Als ik wil kan ik mijn spullen pakken en een maand door Azië reizen. En misschien doe ik dat ook wel. Misschien ook niet, maar het idee om dat te kunnen doen zonder dat je iemand alleen achterlaat thuis, geeft me wel een prettig en vrij gevoel.

Ik red me wel, lieve lezers. Ik sla me al jaren door relaties heen die op de klippen lopen. Dit keer is het wel anders natuurlijk, omdat ik met Tim écht serieus was en omdat we samenwonen. Maar het komt wel goed met me. Even wat tijd voor mezelf. We zijn heel rustig uit elkaar gegaan en omdat ik het al een beetje voelde aankomen, ben ik niet in shock of iets. Verdrietig wel, maar niet heartbroken. Misschien omdat ik al een klein muurtje om mijn hart heb gebouwd vanaf december, ik weet het niet.

Ik wilde dit in elk geval graag met jullie delen omdat het fijn is om het van me af te kunnen schrijven en omdat ik jullie altijd een kijkje geef in mijn persoonlijke leven, en daar horen ook de minder leuke dingen bij zoals dit.

Bedankt voor het ‘luisteren’.

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

651 Reacties

 1. Emma
  10 mei 2016 / dinsdag, 10 mei 2016

  Jeetje Serena .. Wat vervelend om te horen.
  Knap van je dat je er zo goed mee om gaat <33!
  (En jij komt er echt wel die ware wacht wel op jou)
  Je bent een prachtige vrouw, en een voorbeeld voor mij & vele andere denk ik ook!

  Veel liefs, Emma

 2. Tahnee
  10 mei 2016 / dinsdag, 10 mei 2016

  Lieve Serena,

  Ik schaam mij bijna mijn ogen uit mijn kop dat ik je al jaren volg en bewonder, maar eigenlijk nooit een reactie plaats. De laatste tijd volg ik je vooral op Instagram en YT en is dit bericht nu pas bij mij terecht gekomen.

  Je situatie is zo herkenbaar! Mijn relatie is sinds afgelopen december over (inclusief een gezamenlijk koophuis) en het enige wat echt waar is; Time will heal. Ook al voelt dat nu niet zo, dat gevoel gaat nog komen. Alles gaat goed komen. Nu zal je vooral door een achtbaan van emoties gaan de komende weken. Van puur ellende en verdriet naar het besef dat het een ander en beter pad is.

  Aangezien jij mij (of ons als kijkers) altijd zo veel meegeeft over het leven, wil ik jou wat meegeven:

  – Je gaat je de komende tijd waarschijnlijk (af en toe) heel kut voelen. Op momenten dat je het niet had verwacht, wanneer je hem ziet, iets over hem hoort, wanneer je alleen bent, een rotdag hebt etc. Besef je dat dit een KORTE termijn verdriet is. Dit gaat over, dit slijt, de momenten dat je je kut voelt worden steeds minder en op den duur gaan ze weg.

  – Besef je (als je je rot voelt) dat dit een keuze is voor de LANGE termijn, voor de rest van je leven, en dat deze periode daar slechts een hele kleine fractie van is.

  – Laat het verdriet, als het er is, gewoon even zijn. Het is ook goed om dat er te laten zijn, want het komt er vroeg of laat toch wel uit. Dan kan je het maar beter gehad hebben. Besef je ook dat het heel vreemd zou zijn als je helemaal geen verdriet zou hebben.

  – Wees jezelf dankbaar dat je de kracht hebt gevonden (zo knap!) om deze beslissing samen te nemen. Trouwen met iemand die over je twijfelt, kinderen krijgen met iemand die niet voelt wat je zou moeten voelen: zo enorm zonde. Zo zonde. Dan weet je eigenlijk al dat je tekent voor een scheiding en dat is het allerlaatste dat je moet willen.

  – Probeer alle positieve dingen er van in te zien: hervindt jezelf. Maak van jouw huis jouw plek, koop een nieuwe auto of huis, ga shoppen, uit eten, ga gezond eten, steek tijd en energie in jezelf. Probeer weer de Serena te worden die je kan zijn: vrij, vrolijk, stoer, onafhankelijk en gedisciplineerd. Jij kan dat zijn. Dit is niet een andere Serena, dit ben jij zelf.

  Jij bent echt een topper! En je verdient iemand die daar geen haar over twijfelt.

  En… dit soort beslissingen maken ook ruimte voor nieuwe kansen en ervaringen. In mijn geval ben ik op dit moment geëmigreerd naar Curacao. Want ja, geen relatie meer, geen woonruimte (koophuis ben ik nog aan het afhandelen) en geen droombaan. Dit soort dingen had ik NOOIT van mezelf verwacht.

  Maar je leert straks maar snel genoeg dat je in je eentje ook voldoende bent. Dat je sterker bent, dan je zelf wil geloven. En dat gezinnetje, dat komt er wel. Die hoop heb ik ook nog voor mezelf 🙂 haha..

  Lieve Serena, geen idee of je dit leest. Maar keep your head up!

 3. Judith
  7 mei 2016 / zaterdag, 7 mei 2016

  Sterkte, Serena, en neem de tijd en ruimte die je nodig hebt. Misschien vind je wel die leukerd wel ergens op een strand in Thailand. 🙂

 4. Nicole
  6 mei 2016 / vrijdag, 6 mei 2016

  Lieve Serena, die man, die onvoorwaardelijk van je gaat houden en 100% voor je gaat komt er wel!!! Jij bent zo’n toffe en prachtige meid, ben zo blij dat ik jou een paar jaar geleden heb ontdekt, ik wens jou het allerbeste!!! ?

 5. Lenneke
  6 mei 2016 / vrijdag, 6 mei 2016

  Ik kan alleen maar zeggen: ik kom uit een vergelijkbare situatie, ben 32 en zo ongeveer op hetzelfde punt in mn leven als jij. Wil iig graag met iemand een toekomst opbouwen. Ik kende deze jongen nog maar 4 maanden. Maar ik kan wel zeggen: hij had NIET de ballen om het te zeggen en hield me zelfs voor dat hij dezelfde dingen wilde als ik, een toekomst zag. Daarvoor heb ik 3,5 jaar samengewoond waarbij we het beiden lieten voortsudderen. Ik kan je vertellen: ik heb ook date ervaring met mannen die wel eerlijk waren en wat een respect heb ik voor die kerels hahah. Ondanks alles merk ik wel dat ik er verdriet van heb, van beide ervaringen en dat is ook normaal denk ik. Ik kan je alleen maar meegeven en das niet wijsneuzerig bedoelt ofzo: laat je gevoel komen wanneer het komt en geniet van ieder moment. Je bent een topvrouw en jouw vent komt wel! Ergens loopt ie rond. Net als die van mij hahah Liefs

  • Lenneke
   6 mei 2016 / vrijdag, 6 mei 2016

   Ik bedoel dus van beide relaties, niet van de mannen die wél eerlijk waren hahah

 6. 5 mei 2016 / donderdag, 5 mei 2016

  Dikke knuf voor je meis

 7. Frederike
  5 mei 2016 / donderdag, 5 mei 2016

  Hoe ontzettend vervelend het ook is. Ik herken het maar al te goed. Ik Ben zelf ook net 31 en wil ook graag verder. Na 8 jaar samen stond er bij ons samen er een punt achter en we zijn nu gewoon vrienden. Ik heb er welgeteld 2 dagen om gehuild. De dag dat ik de beslissing heb genomen en de dag dat ik /wij het echt uitgemaakt hebben. Het is zoals het is. Ik moet alleen weer wennen na al die maanden nog steeds, maar spijt is er niet. Ik heb er vertrouwen in dat er wel weer iemand op mijn pad komt en in de tussentijd lekker mijn eigen gang gaan

 8. H
  5 mei 2016 / donderdag, 5 mei 2016

  Lees Aub zo snel mogelijk … What you feel, you can heal, van Dr John Grey!!!!! Staat precies uitgelegd wat jullie de laatste maanden is overkomen en hoe je dat in een volgende relatie kunt voorkomen. Echt, geen zwaar boek. Juist een easy read! Ik heb er veel van op gestoken. Ik hoop dat je het een kans geeft. Ik geloof niet dat het in het Nederlands te krijgen is maar alleen in het Engels. (Heel goed te doen) Succes !!!

 9. 5 mei 2016 / donderdag, 5 mei 2016

  Jeetje.. Ik las je net je Instalab en daar op het einde kwam ik hier pas achter. Ik volg je artikelen erg trouw, maar de laatste 1,5 week heb ik wat weinig tijd. Wat ben je toch een geweldig mens.. Hoe je dit omschrijft en beschrijft en ik weet zeker dat je hier goed doorheen gaat komen. Verdrietig zijn mag je zeker. Je mag ook lekker dromen over wat je verdient. En weetje, ik snap je gevoel helemaal. Vooral als je om je heen dingen ziet gebeuren die je binnen een paar jaar ook bij jezelf hoopt. Sterkte Sereen, gelukkig heb je hele lieve vrienden en familie op wie je terug kunt vallen als het toch allemaal even kut is!

 10. Kristy
  5 mei 2016 / donderdag, 5 mei 2016

  Ik lees dit nu pas, maar wil toch even reageren.

  Je verdient het dat jouw wensen ook mogen uitkomen en dan is het – ook al is het nog zo moeilijk – eerlijk dat hij je laat gaan als hij het dit niet geven kan/wil.

  Maar ook voor jou komt er echt een man die dit soort dingen wel wil en die daar klaar voor is. Misschien zelfs sneller dan je denkt. Je bent een prachtige vrouw en menig man zal supertrots en blij zijn om jouw man te mogen zijn hoor!

  Liefs!

 11. 5 mei 2016 / donderdag, 5 mei 2016

  Jeetje, ik weet niet wat ik lees. Wat naar! Dat is rot thuiskomen. Gelukkig (ik weet het is een vreselijke dooddoener) hadden jullie nog geen kindjes. Dan was de situatie nog verdrietiger geweest. Je bent een prachtige, jonge, succesvolle en sterke vrouw. Jij komt er echt wel. En dat gezinnetje komt er vast ook. Neem tijd voor jezelf en probeer te genieten van je vrijheid. Jouw mr. Right komt nog wel.

 12. 5 mei 2016 / donderdag, 5 mei 2016

  Ahhww…. Echt heel erg 🙁 Je verdient het inderdaad, maar misschien is het je tijd nog niet. Je bent een hele leuke, mooie krachtige vrouw, en er komt zeker nog wel wat op je pad! Ik vind het echt heel tof van je dat je dit met ons deelt. Ik wens je heel veel sterkte.

 13. Denise
  5 mei 2016 / donderdag, 5 mei 2016

  Awh, Lieve Serena dat verdien je zeker!
  Ik weet zeker dat er een lieve man op je pad komt en je al je wensen in de toekomst waar kan maken. Je bent een prachtige, slimme vrouw <3

 14. Naasra
  4 mei 2016 / woensdag, 4 mei 2016

  Awhhh jammer dat het zo moest lopen, maar met de tijd komt alles goed ❤

 15. Malika
  4 mei 2016 / woensdag, 4 mei 2016

  Ik ken het gevoel 🙁 Sinds dit weekend ook weer single, heel verdrietig maar als de een de ander niet (meer) kan geven wat diegene verdient en er ongelukkigheid ontstaat is het beter voor beiden!Heel veel sterkte Serena!X Malika

 16. Lynn
  4 mei 2016 / woensdag, 4 mei 2016

  Hoi Serena,

  Wat verschrikkelijk verdrietig, ik kan me helemaal voorstellen hoe moeilijk het is nu wat je gehoopt had en de potentie die je voor jullie samen zag niet uitkomt. Veel sterkte de komende tijd, ik heb t volste vertrouwen dat je lieve zussen, vrienden en vriendinnen je hier door heen zullen slepen!

 17. Britt
  4 mei 2016 / woensdag, 4 mei 2016

  Wat vreselijk voor je. Ik leef echt met je mee! Zit momenteel in hetzelfde schuitje, het werkte niet meer, maar wat het nou was? Nu ben ik druk bezig om een plekje voor mijzelf en ons 10 maanden oude zoontje te vinden. Ik weet precies wat je door maakt. Heel veel sterkte!

 18. Guusjee?
  4 mei 2016 / woensdag, 4 mei 2016

  Wauw Serena! Ik ben 13 en was zo geinspireerd door jou. Je was(en bent natuurlijk?) zon sterke vrouw! Je kon zo op reis gaan en alles achter laten! Dat vind ik heel erg knap! En inderdaad, je VERDIENT een relatie met iemand die van je houdt!! You Go Girl??
  Ps echt, geweldig yt kanaalll! Maak meer van zon beginner videos! Die zijn heel leuk+Leerzaam! Xx????

 19. Muts
  4 mei 2016 / woensdag, 4 mei 2016

  Ik vind em een eikel, dat ie je heeft laten gaan.
  Sommige mannen zijn gewoon pussies.
  Die weten het nooit.
  Ik vind dat persoonlijk bullshit.
  Maar goed Fuck em.
  Jij kan genoeg krijgen en op een dag komt jou prins ook.
  Veel sterkte maar dat komt wel goed!!!

 20. Juliette
  4 mei 2016 / woensdag, 4 mei 2016

  Jeetje wat rottig voor je zeg! Wel goed dat je dit zo durft te vertellen. Sterkte!

 21. EvaH.
  4 mei 2016 / woensdag, 4 mei 2016

  Mooi geschreven en wauw, ik denk. Ehm, fijn (?) dat je het met ons deelt. Het komt goed, alles komt vanzelf 🙂 Veel sterkte, liefdesverdriet kan inderdaad super vervelend zijn, ik weet hoe het voelt en zit er nu nog wel mee, maar:

  Having a rough day? Place your hand over your heart… feel that? That’s called purpose. You’re alive for a reason. NEVER GIVE UP.
  ~ N.J.H.

 22. Lieke
  4 mei 2016 / woensdag, 4 mei 2016

  Mooi verhaal! Heel veel sterkte!!❤️

 23. Petra
  4 mei 2016 / woensdag, 4 mei 2016

  Hee wat naar zeg, ontzettend veel sterkte!

 24. Corine
  4 mei 2016 / woensdag, 4 mei 2016

  Hoe herkenbaar Serena. Ben via je moeder (sieraden!) fan van je site, net als dochter. Wil maar zeggen dat ik nu moeder en oma ben van dolgelukkige dochter/schoonzoon, kleinzoon en kleindochter…..

 25. Marjolein
  3 mei 2016 / dinsdag, 3 mei 2016

  Mooi dat je dit verhaal op je blog wil delen. Veel sterkte de komende tijd X

 26. liselot
  3 mei 2016 / dinsdag, 3 mei 2016

  Wat ontzettend naar om te lezen Serena! Vind het zo jammer voor jullie.. Veel sterkte!

 27. Nienke Buijs
  3 mei 2016 / dinsdag, 3 mei 2016

  Wat moedig dat je het met ons deelt! En mooi omschreven ook.

  Ik herkende helemaal toen je zei, iemand die echt helemaal gek op je is. Ik hoop dat je die vind. En anders ga je net als ik, even 6 weken alleen backpacken haha!

  (Gedaan na mijn studie en relatie die over is gegaan en de beste keuze ooit in mijn leven geweest!!)

  Liefs, Nienke

 28. 3 mei 2016 / dinsdag, 3 mei 2016

  Jemig, Sereen, ik lees dit nu pas, maar wat ontzettend verdrietig voor je. Dikke kus van mij en het komt allemaal goed! X

 29. Jara
  3 mei 2016 / dinsdag, 3 mei 2016

  VEEL STERKTE!!

 30. Valérie
  3 mei 2016 / dinsdag, 3 mei 2016

  Ach lieve Serena, wat ontzettend sneu. Je bent zo’n toffe meid, ik hoop echt dat je heel snel je prins op het witte paard vindt.

 31. Rozan
  3 mei 2016 / dinsdag, 3 mei 2016

  Oh lieve Serena…een gebroken hart is k*t, eufemismes niet aan de orde. Dikke knuffel.

 32. Amy
  3 mei 2016 / dinsdag, 3 mei 2016

  Je verhaal deed me huilen, je verhaal lijkt zo op dat van de mijne… Echt gek om je verhaal te lezen, het was alsof ik het zelf aan het typen was :'(

  Only time will heal, heel veel liefs Serena <3

 33. Britt
  3 mei 2016 / dinsdag, 3 mei 2016

  Ik ben een trouwe volgster van je, maar reageer bijna nooit, maar wow.. Dit raakte mij echt!

  Super knap van je dat je het zo goed kunt verwoorden en ik wens je het allerbeste! Knuffel!

 34. 2 mei 2016 / maandag, 2 mei 2016

  Jeetje, wat pijnlijk zeg.. 🙁 Niet leuk. Heel veel sterkte en een dikke knuffel!!

 35. Nathalie
  2 mei 2016 / maandag, 2 mei 2016

  Aaaaahhh bah! Veel sterkte en geluk! Geniet vooral van je reisjes en je werk momenteel! En blijf die leuke,spontane Serena!

 36. Nienke
  2 mei 2016 / maandag, 2 mei 2016

  Ach moppie, wat verdrietig!!! Heel veel liefs en sterkte, Sereen. Je geeft altijd zoveel aan ons, je lezers. Hopelijk krijg je die liefde en steun nu dubbel terug (ik denk het wel, als ik de comments zo zie). You’ll be ok, wijffie! Wees maaar zacht voor jezelf.

 37. Nele VdB
  2 mei 2016 / maandag, 2 mei 2016

  Oh Serena ik vind dit zo ontzettend rot voor je maar kop op eh meid, het komt allemaal goed. Die reis naar Azië zou zeker een goed idee zijn als afleiding. Even diep ademhalen en dan zie je het wel weer? ik wens je alleszins het allerbeste want dat verdien je.

  Liefs Nele

 38. Wies
  2 mei 2016 / maandag, 2 mei 2016

  Hoi Serena, ik ben een trouwe volgster en ik laat bijna nooit een comment achter maar ik wil je toch even laten weten dat ik het heel erg jammer voor je vind. Ik begrijp heel goed dat je ook een huisje wil kopen en aan kindjes denkt! Ik ben nog iets jonger maar ik heb die grote wens ook… Ik hoop dat deze voor jou, mij en voor iedereen in vervulling mag gaan!

 39. Judith
  2 mei 2016 / maandag, 2 mei 2016

  Brrr.onwijs balen!!!!sterkte!

 40. Rianne
  2 mei 2016 / maandag, 2 mei 2016

  Sterkte met het verwerken. Je komt toch altijd in een soort rouwfase door zoiets, maar zo te lezen sta je er sterk en positief in. Respect voor jou Serena!

 41. Lauren
  2 mei 2016 / maandag, 2 mei 2016

  Komt zeker goed met je. Je bent echt een prachtvrouw!!
  xxx

 42. Annemarie
  2 mei 2016 / maandag, 2 mei 2016

  Jemig Serena, wat k*t. Veel sterkte met het verwerken.

 43. 2 mei 2016 / maandag, 2 mei 2016

  Echt jammer! Knap dat je dit zo persoonlijk deelt op je blog!
  Hopelijk kom je ‘de ware’ snel tegen en kan je snel een huisje kopen en aan kinderen beginnen. Dat verdien je inderdaad echt!

  Liefs,
  Eline

  • Fay
   2 mei 2016 / maandag, 2 mei 2016

   Ik dacht dat je al samenwoonde? Jeetje wat erg serena ?

  • Fay
   2 mei 2016 / maandag, 2 mei 2016

   Oh oeps het moest niet op de reactie gereageerd worden haha ?

 44. Lana
  2 mei 2016 / maandag, 2 mei 2016

  Hallo Serena,

  Ik ken precies het gevoel als wat jij omschrijft in dit artikel. Soms wil je in het leven gewoon verder, je wilt een gezin stichten, je wilt een huis samen kopen met de liefde van je leven. Huisje boompje baby dingen… En dan kom je er ineens achter dat de ander daar nog helemaal niet aan toe is. En dat stelt je erg teleur, omdat je al die dingen zo graag wilt bereik uiteindelijk. Dan vraag je je af, waarom anderen wel en ik niet. Het ligt zeker niet aan jou. Ik ken het, soms heb je gewoon péch. Pech in de liefde. En jij verdient zeker iemand die onvoorwaardelijk veel van je houdt, iemand die je alles wil en kan geven wat je hart begeert. Je verdient het! Geef het de tijd, zoek er niet naar en blijf geloven in liefde, op een dag zul je beseffen waarom het niet heeft gewerkt tussen jou alle andere mannen. Je bent een prachtige en leuke meid, er zijn menig mannen die jou willen als levenspartner!

 45. mar
  2 mei 2016 / maandag, 2 mei 2016

  Vervelend zeg . Ben er wel achter dat soms iemand tijdelijk in je leven is en niet bij je hoort . Mijn ex was ook niet toe aan settelen . Was zo gek op hem dat ik mijn wensen en behoefte zelfs een tijd op zij had gzet . Dat werkt natuurlijk niet en ging het uiteindelijk over . Nu woon ik samen met iemand die wel hetzelfde plaatje zag en 30
  wk zwanger . Kom goed meid . Eerst maar jezelf op 1 zetten en dan komt het vanzelf weer op ten duur .

 46. Danique
  2 mei 2016 / maandag, 2 mei 2016

  Echt knap zeg, dit artikel! Heel dapper geschreven, zo puur en eerlijk. Veel sterkte!

 47. Claudia
  2 mei 2016 / maandag, 2 mei 2016

  Oh Serena zo erg…
  Ik volg je blog al een lange tijd, en merkte ook hoe je praatte over Tim, dat het je echt menes was dit keer. Jammer dat hij niet hetzelfde voor jou voelde, want dat verdien je wel echt… We duimen allemaal dat je volgende relatie je alles geeft wat je zoekt!

  Ik ben vorig jaar ook door de hel gegaan toen de liefde van mijn leven afstand van me nam en ook twijfelde… Maar nu heb ik een andere relatie en die is alle wondes langzaam weer aan het helen…

 48. Linda
  2 mei 2016 / maandag, 2 mei 2016

  Veel sterkte , heb ook in deze situatie gezeten en ik ben 10 jaar ouder dan jij .
  Het komt goed en je verdient iemand die hetzelfde wil als jij xx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *