WIN | The Ritual of Sakura #letlifeblossom

Rondom de Japanse Sakura boom, oftewel de kersenbloesem, bestaat een eeuwenoude traditie genaamd Hanami Matsuri. Letterlijk vertaald betekent Hanami ‘het bekijken van de bloemen‘ en Matsuri betekent ‘viering‘. Elk jaar in het voorjaar, wanneer de kersenbloesems in bloei zijn, trekt de Japanse bevolking er massaal naar toe om onder de bloeiende bomen te picknicken en van hun schoonheid te genieten. Hanami Matsuri wordt gevierd met dierbaren zoals familie en vrienden en het is dan ook een zeer belangrijk event onder de Japanners.

Achter deze traditie schuilt echter een veel diepere betekenis, want de kersenbloesem staat symbool voor het begin van de lente, een nieuw begin en de viering van het leven; het is beeldschoon, maar slechts van korte duur. En zo moet je het leven eigenlijk ook zien, geniet met volle teugen want voordat je het weet is het voorbij. Of zoals de opa van Angel altijd zei: het leven is een zucht in de eeuwigheid.

Schermafbeelding 2016-04-20 om 04.26.13Rituals viert een nieuw begin met de herlancering van één van hun meest geliefde lijnen; The Ritual of Sakura. De geur is precies hetzelfde gebleven, maar de verpakkingen hebben een nieuw, fris jasje gekregen. Voorheen waren de verpakkingen gehuld in een zachte lindegroene kleur, maar vanaf nu zijn de verpakkingen fris wit met een hintje zachtroze, net zoals de kleuren van de Sakura boom. De doppen zijn gemaakt van whitewash hout en een roségoudkleurig metaal, wat de producten een extra luxe uitstraling geeft. Ik vind alles er prachtig en luxueus uitzien!

The Ritual of Sakura is een vrij grote lijn en bestaat uit  heerlijke bath & body producten om je lichaam mee te verwennen en elke dag weer als een nieuw begin te starten! In de collectie vind je onder andere een shower foam, shower oil, navulbare body cream (dit is een nieuw concept!), body scrub, shower scrub en zelfs een shampoo & conditioner en bed & body mist. En alles bevat die heerlijke, opwekkende en frisse bloemengeur van de Japanse Sakura. Hmmmmm!

photo-boothOm te kunnen laten zien dat jij het leven ook viert heeft Rituals de #letlifeblossom campagne in het leven geroepen, waarbij je een GIFje kunt maken in de speciale Blossom Booth. Ik ben er begin deze maand ook even in gestapt en het is superleuk om te doen! Zodra de booth gesloten wordt gaat er een windje waaien en vliegen de kersenbloesems je om de oren! Het GIFje kun je achteraf naar je e-mailadres sturen en vanuit daar kun je het dan weer delen op je social media kanalen met de hashtag #letlifeblossom om kans te maken op een limited edition Sakura box, bestaande uit de COMPLETE Sakura lijn én een unieke Rituals kimono (die niet te koop is in de winkel).

Op vrijdag 29 april & zaterdag 30 april is de Blossom Booth te vinden bij de Rituals counter in de Bijenkorf in Eindhoven (adres: Piazza 1), dus mocht je in de buurt zijn ga er dan zeker even langs! Het is superleuk om in de booth te staan en als je met vriendinnen de stad in gaat heb je meteen een leuke herinnering!

Mocht je niet naar de Blossom Booth in Eindhoven kunnen komen, dan is er gelukkig ook nog de mogelijkheid om je Sakura-foto vanuit je luie stoel te creëren. Via deze link kun je je mooiste foto’s uploaden en het vervolgens voorzien van virtuele kersenbloesemblaadjes. Het eindresultaat kun je dan ook delen via je social media kanalen met de hashtag #letlifeblossom om kans te maken op bovengenoemde prijs. De actie loopt nog t/m 13 mei 2016.

Het lijkt me echt geweldig om tijdens Hanami Matsuri in Japan te zijn en samen met mijn dierbaarste vrienden en familie te picknicken onder de weelderige, bloeiende kersenbloesems. Tot het zo ver is droom ik lekker weg onder de douche en vier ik het leven met The Ritual of Sakura.

Doen jullie mee met de #letlifeblossom winactie? Klik hier om mee te doen.

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

25 Reacties

 1. 28 oktober 2016 / vrijdag, 28 oktober 2016

  Beste Dames,

  De #letlifeblossom win actie liep tot t/m 13 mei 2016 en deze link is dus niet meer actief.

  Wil jij ook graag kans maken op verschillende Home producten van Rituals? Ga dan langs bij een van onze winkels en ontvang bij aankoop jouw unieke code.

  1. Ga dan naar http://www.rituals.com/win
  2. Vul jouw unieke code in die je alleen ontvangt bij een aankoop in de winkel
  3. Ontdek jouw cadeau

  • 28 oktober 2016 / vrijdag, 28 oktober 2016

   Mochten jullie nog vragen hebben, dan helpen we jullie graag in een van onze winkels.

   Met vriendelijke groet,

   Rituals Cosmetics

 2. M.Kooij
  27 oktober 2016 / donderdag, 27 oktober 2016

  Leuk zo’n code, maar waar kan ik deze invullen???

 3. Jellie Kats
  27 oktober 2016 / donderdag, 27 oktober 2016

  Deze week een kaartje met een code voor een cadeau gekregen, maar nergens de mogelijkheid om in te vullen.
  Heb ik dat al niet eerder gelezen op deze site?
  Slordig en niet klantvriendelijk.

 4. Ellen Letterie
  20 oktober 2016 / donderdag, 20 oktober 2016

  Na aankoop van een Ritual artikel kreeg ik een kaartje waarmee ik kans kon hebben op op een cadeau na gezocht te hebben op http://www.rituals.com/win kwam er van alles te voorschijn maar nergens waar ik mijn code in kon tikken.
  Zonde van u marketing poging om de klant terug te laten komen.
  Slechte reclame.

 5. Jaimy
  30 april 2016 / zaterdag, 30 april 2016

  Kleine correctie; via de link hoef je je foto niet persé te delen op social media, als je gewoon de velden invult en verstuurt maak je ook al kans 🙂

 6. 30 april 2016 / zaterdag, 30 april 2016

  De verpakking is echt prachtig geworden. Ik ga is even op de site van rituals kijken. Liefs soraya

 7. Lisa
  30 april 2016 / zaterdag, 30 april 2016

  Goh. Weer eens geen zaterdag-artikel?

  • Marlous
   30 april 2016 / zaterdag, 30 april 2016

   Ben je echt serieus?? Dat kind heeft haar relatie uit, is anderhalve week op Bali geweest, is onwijs druk met werkelijk ALLES in haar leven en jij zet dit erop als comment?? Heb je ooit gehoord van inlevingsvermogen?

   Ik word hier ronduit agressief van.

   • Lisa
    30 april 2016 / zaterdag, 30 april 2016

    Ja ok dat is vervelend. Maar toch geen reden om niet te hoeven werken??

    • Marlous
     30 april 2016 / zaterdag, 30 april 2016

     Als je altijd werkt, 24/7, jaar-in jaar-uit, dan snap ik dat er bij hoge uitzondering zich situaties voor kunnen doen dat het gewoon niet lukt.

     #wezijnallemaalmaarmensen

     • Tine
      1 mei 2016 / zondag, 1 mei 2016

      Ik ben normaal een stille lezer maar ben toch echt wel totaal geschokt van deze reactie. Als er niets aan de hand is, ok, dan kan je vragen naar de artikels die je gewend bent om te krijgen. Maar hello er staat hieronder een heel artikel over wat er gebeurd is! Kijk eens verder dan je neus lang is in plaats van andermans neus eraf te bijten. Enig begrip voor wat Serena nu doormaakt zou je sieren. Vraag me af of je zelf wel 24/7 werkt, wat er ook gebeurd.

      • Lisa
       1 mei 2016 / zondag, 1 mei 2016

       Wat een overdreven reacties zeg. Ik ben ook geschokt!

       • Vera
        2 mei 2016 / maandag, 2 mei 2016

        Ik vind het behoorlijk overdreven om er maar vanuit te gaan dat Serena 24/7 werkt. Daar geloof ik niks van. Daarbij, met haar baan, snap ik dergelijke kritische reacties. Als je het vergelijkt met bijvoorbeeld een kantoorbaan onder een baas dan gaat het werk ongeacht het einde van een relatie gewoon door. Ik vind de reactie van jou Marlous daarom nogal overdreven. Daarnaast is Serena ook geen kind, ze is nog altijd een vrouw van 31 en kan zichzelf prima redden. Ik word eerder agressief van een dergelijke reactie als die van jou Marlous, het gaat hier niet om een hulpeloos klein kind zeg.

        Los daarvan wens ik jou Serena heel veel sterkte en kracht de komende tijd en ik vind het ontzettend knap van je dat je zelfs in zo’n moeilijke tijd als deze artikelen plaatst op je blog. Twee jaar geleden zat ik in dezelfde situatie, ik had het niet kunnen opbrengen destijds. Heel veel sterkte gewenst de komende tijd! Maar het komt vast helemaal goed met je!

 8. 30 april 2016 / zaterdag, 30 april 2016

  Klinkt echt als een hele leuke lijn, ik wil de geur echt proberen 🙂
  xx

 9. 30 april 2016 / zaterdag, 30 april 2016

  Leuk dat er ook een kimono bij zit! Sowieso wil deze lijn echt heeeel graag proberen, want bij sakura en cherry blossom kan ik weer lekker wegdromen en terugdenken aan Japan. Succes aan iedereen die meedoet met de winactie.

 10. 30 april 2016 / zaterdag, 30 april 2016

  Oooh dat Hanami Matsuri klinkt fantastisch! Gaat rechtstreeks op de bucketlist. Wat ik altijd nog mis bij Rituals is de fantastische douche balm (die smolt met aanraking met water en maakte me heerlijk zacht). Misschien helpt het ook om hier te pleiten 😉

 11. 30 april 2016 / zaterdag, 30 april 2016

  Hmmm ik ben heel benieuwd naar de geur. Als straks mijn nieuwe huis klaar is, kan ik EINDELIJK in bad! Yes! Ik vermoed dat er dan heus wel wat Rituals badspulletjes in huis zullen komen 🙂

 12. Marlous
  29 april 2016 / vrijdag, 29 april 2016

  Ik weet niet… uit respect voor wat je in het artikel hieronder schrijft voel ik alles behalve de behoefte om hieraan mee te doen. Ik leef zo met je mee en vind het zó enorm klote voor je dat ik ook niet de minste aAndrang voel om iets te winnen.

  Waarom neem je niet even afstand van alles? Inclusief je blog? Gewoon even niks behalve jijzelf? Lijkt me zo lekker in jouw situatie..

 13. 29 april 2016 / vrijdag, 29 april 2016

  Super leuk! Ik doe graag mee!

 14. Yasemin
  29 april 2016 / vrijdag, 29 april 2016

  Oehh super leuk.

  • Yasemin
   29 april 2016 / vrijdag, 29 april 2016

   Is er btw al een winnaar van de winactie max factor?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *