Oproep | test gratis de nieuwe Odorex Ultra Protect Cleargel

Sinds kort is de nieuwe Odorex Ultra Protect Cleargel anti-transpirant op de markt gekomen die maar liefst 48 uur (dat is dus 2 dagen!) bescherming biedt. Wow! Dat is supergoed nieuws voor een sweaty girl like me! Niet dat ik overmatig zweet, maar als ik ‘s ochtends wakker word en eens even goed mijn neus in mijn oksel zet, daar word ik niet vrolijk van! Ook aan het einde van een wat langere en drukkere werkdag waarbij ik veel heen en weer heb gelopen merk ik dat ik lichtelijk naar zweet ruik. En tijdens het uitgaan heb ik er eigenlijk ook altijd wel last van.

Niet echt prettig, want ik voel me daardoor toch wat onzekerder dan normaal. Ook al weet ik dat mensen het alleen kunnen ruiken als ze héél dichtbij komen, ik merk aan mezelf dat ik mijn armen wat krampachtiger langs mijn lichaam klem en dat ik geen “handjes in de lucht” doe tijdens mijn danssessies. Het is toch ergens een belemmering. Je voelt je gewoon minder zeker en vrij!

Odorex Ultra Protect Clear Gel review - 3Hoe lekker zou het zijn om ‘s ochtends deodorant aan te brengen en dan de hele dag onbezorgd rond te kunnen huppelen? Ik zou me er in elk geval een stuk zekerder en krachtiger door voelen! Haal ook de powervrouw in jou naar boven en ga de uitdaging aan! Lees snel verder voor meer informatie over de Odorex Ultra Protect Cleargel, mijn persoonlijke ervaring en ga zelf ook de uitdaging aan door zelf een gratis exemplaar te ontvangen en te testen!

Odorex Ultra Protect Cleargel is een transparante anti-transpirant. Het is geen stick of spray, maar een gel die direct op de droge en schone huid moet worden aangebracht. Het grote verschil met de gebruikelijke deodorants is dat dit veel langer en beter beschermt, namelijk tot 48 uur (!). Een ander verschil is dat je dit product ‘s avonds aanbrengt zodat de werkzame bestanddelen goed kunnen inwerken terwijl je slaapt. De nieuwe Odorex Ultra Protect Cleargel is vanaf heden te koop bij de drogist en kost €5,99.

Odorex Ultra Protect Clear Gel review - 2En wat vind ik er van? Ik gebruik de laatste tijd spray deodorants, maar ik heb gemerkt dat ze mij niet voldoende beschermen. Aan het einde van de dag ruik ik gewoon niet meer zo okselfris als ik had gehoopt. Ik was daarom heel erg benieuwd en super enthousiast om deze nieuwe anti-transpirant uit te proberen! Zou het mijn plakkerige okseltjes in bedwang kunnen houden?

odorex ultra protect clear gelAllereerst de verpakking. Die is gewoon heel clean en fris en ziet er goed uit. De huls is ovaal en slank. Onderaan zie je een wieltje en als je daar aan draait, wordt er bovenin wat gel door de gaatjes geduwd. Je hoeft slechts een klein beetje naar rechts te draaien onderaan, want dat levert genoeg product op voor beide oksels. Hij is namelijk zeer zuinig in gebruik. Wat je hierboven ziet is overigens véél te veel product, maar ik heb het speciaal voor de foto wat verder omhoog geduwd, vandaar!

Ook niet onbelangrijk is natuurlijk de geur. Odorex Ultra Protect Cleargel ruikt lekker fris, maar ook zacht en poederig met een vleugje bloemen. De geur doet me een beetje denken aan babypoeder. Ik vind hem erg lekker in elk geval! Niet te overheersend, en ook niet te subtiel.

Ingrediëntenlijst;
Odorex Ultra Protect Clear Gel review - 4In eerste instantie lijkt de gel wat ‘nattig’, maar hij trekt redelijk snel in. Dat is fijn! Hij plakt niet en voelt gewoon comfortabel aan. De truc is om echt maar een dun laagje aan te brengen (meer heb je ook echt niet nodig). Breng je te veel aan, dan duurt het namelijk best eventjes voor alles is opgedroogd. Dat is dus even een kwestie van uitproberen. De gel is zacht en mild voor mijn oksels, het prikt en jeukt niet en ik krijg er geen gevoelige oksels van.

Odorex Ultra Protect Clear Gel review - 7Iets wat ik SUPER irritant vind is als deodorant witte strepen achterlaat op mijn kleding. Ik draag regelmatig zwart en het is gewoon vervelend als je die strepen achteraf weer moet verwijderen met een vochtig doekje. Gelukkig laat Odorex Ultra Protect Cleargel géén strepen achter, dus dat is wat mij betreft een hele grote plus.

Na het aanbrengen ga ik slapen. De volgende dag breng ik dus niet opnieuw een deodorant aan. Dat is even wennen, maar uiteindelijk alleen maar relaxt want dat scheelt toch weer een handeling (en dus tijd) in de ochtend. En aangezien ik mezelf altijd moet haasten in de ochtend, is dit ook alleen maar een plus. Wil je extra lekker ruiken onder je oksels dan kun je natuurlijk alsnog een deodorant aanbrengen in de ochtend, maar in principe is dat niet nodig.

Odorex Ultra Protect Clear Gel review - 8Ik heb de gehele dag door zo nu en dan aan mijn oksels gesnuffeld en je gelooft het niet, maar ik blijf gewoon lekker fris ruiken. Zelfs op de drukkere dagen met verschillende afspraken buiten de deur blijf ik de gehele dag okselfris. En ‘s ochtend als ik wakker word ruik ik ook eindelijk eens een keer lekker. Ik kan niet wachten om weer uit te gaan, zodat ik de hele avond met mijn handjes in de lucht kan dansen! Dit WERKT.

Odorex Ultra Protect Cleargel maakt grote beloftes, maar in mijn geval komt het zijn beloftes zeker na. Ik moet zeggen, het is wel even wennen om ‘s avonds een anti-transpirant aan te brengen in plaats van ‘s ochtends, en dus ook je deodorant in de ochtend ‘over te slaan’ (die routine zit er nu eenmaal heel erg in), maar het went al snel.

Odorex Ultra Protect Clear Gel review - 1Ik ben echter super tevreden met de resultaten en ik ben dan ook heel benieuwd hoe de nieuweOdorex Ultra Protect Cleargel jullie zal bevallen. Heb je zin om mee te testen? Ga dan ook de #rechtsodorex uitdaging aan!

Hoe werkt de #rechtsodorex test?

 1. Aanvragen via www.odorex.nl is helaas niet meer mogelijk! Er zijn ruim 10,000 aanvragen gedaan, dus nu kun je de nieuwe Odorex alleen nog aanvragen door Odorex een mailtje te sturen. Speciaal voor mijn lezeressen liggen er nog 100 exemplaren voor jullie klaar. Mail naar odorexnews@gmail.com met als onderwerp Ultra Protect Cleargel aanvragen via BEAUTYLAB. Vermeld hierin je complete naam + adresgegevens. Je krijgt hierna het product zo snel mogelijk thuisgestuurd. Let op, wie het eerst komt, eerst maalt!
 2. Gebruik links jouw huidige favoriete deodorant en rechts de nieuwe Odorex
 3. Na een week ontvang je een vragenlijst om jouw ervaringen te delen.
 4. Door het invullen van de vragenlijst maak je ook nog eens kans op een jaar lang voldoende voorraad Odorex Ultra Protect Cleargel!

Klik hier voor de website van Odorex voor meer informatie over de nieuwe Ultra Protect Cleargel en stuur een mailtje naar odorexnews@gmail.com om jouw eigen gratis exemplaar aan te vragen.

Ik durf te wedden dat jullie overtuigd zullen worden!

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

59 Reacties

 1. 8 april 2016 / vrijdag, 8 april 2016

  Beste dames en heren,

  Bij deze vraag ik de gratis sample van Odorex Ultra Cleragel, anti transpirant aan.

  Mijn adres is E. Hemingwaystraat 37, H.D.M. Harten, 6636TJ Arnhem. Ben benieuwd, hoor hier zulke goede reactie over. Met vriendelijke groet, Marjet Harten

  • Serena
   Auteur
   8 april 2016 / vrijdag, 8 april 2016

   Hi Marjet,
   Aanvragen is helaas niet meer mogelijk, het spijt me.

 2. Sofie
  2 april 2016 / zaterdag, 2 april 2016

  Yess, ik heb hem net binnengekregen :))

 3. Liz
  16 maart 2016 / woensdag, 16 maart 2016

  Onderstaand zijn de oplossingen voor mij, nb ook ik heb echt van alles geprobeerd!!
  * Botox in de oksels laten spuiten, via de dermatoloog, wordt vergoed vanuit de basisverzekering. Deze behandeling beschermd mij voldoende!! Echter icm deo vind ik persoonlijk fijner. Maar zonder deo, kom ik de dag ook droog en reukloos door. Nb Opgegeven moment wordt de werking botox minder waardoor onderstaand deo mij juist de zekerheid geeft tot de volgende behandeling.
  * Hidrufugal classic, spray, was te koop bij het Kruidvat maar uit het assortiment gehaald. Was zo blij dat ik deze tegenkwam bij de DM, Duitse drogist en dat voor € 2.95 p/st., en helemaal fijn dat er ook mini’s zijn, heb meteen ingeslagen 🙂 Niet alleen ik maar ook mensen in mijn omgeving zijn te spreken over mijn deo. Alleen helaas wel in Duitsland 🙁

  • Liz
   17 maart 2016 / donderdag, 17 maart 2016

   Sorry een schrijffoutje zie ik, het is Hidrofugal.

 4. Maria
  16 maart 2016 / woensdag, 16 maart 2016

  Ik heb deze ook aangevraagd en inmiddels binnen. Vind hem wel een beetje nattig/plakkerig in het begin, trekt niet zo snel in. Maar hij doet echt zijn werk bij mij en ook nog eens een heerlijk neutraal geurtje. Ik vind hem zelfs een beetje naar zwitsal ruiken:)

  • Louise
   3 mei 2016 / dinsdag, 3 mei 2016

   Ik vind hem ook wel een beetje naar Nivea ruiken, en inderdaad ook naar zwitsal

 5. margaret
  14 maart 2016 / maandag, 14 maart 2016

  Lekker puur. 🙁

 6. Binte
  13 maart 2016 / zondag, 13 maart 2016

  Bestaat Odorex ook in België?

 7. Diana
  12 maart 2016 / zaterdag, 12 maart 2016

  Ja Odorex gebrui ik al een paar jaar, ik was ook echt een zwetertje en had echt een deo obsessie, maar sinds odorex (allerlei verschillende!) ben ik weer gewoon relaxed in de pauze aan het chillen ipv naar de wc rennen voor deo te spuiten. Heel fijn merk!

 8. Rozemarijn
  12 maart 2016 / zaterdag, 12 maart 2016

  Werkt het ook voor ‘natte’ oksels? Ik heb namelijk vooral last van het feit dat je van die natte kringen in mijn shirts ziet van het zweten, en niet echt van de geur!
  Thanks alvast, ik ga me zeker weten inschrijven!

 9. Ann
  12 maart 2016 / zaterdag, 12 maart 2016

  Serena, kan je aangeven of je dit beter vindt dan de Secret deo’s die je in Amerika kon kopen?

 10. Irma
  12 maart 2016 / zaterdag, 12 maart 2016

  Ik heb toevallig dit product gisteren gekocht. Normaal gebruikte ik odorex creme. Maar het nieuwe product vind ik veel beter! Het is ideaal om op te brengen en het ruikt ook nog eens lekker. De hele dag. Ik ben super tevreden.

 11. Sanne
  12 maart 2016 / zaterdag, 12 maart 2016

  Hier ben ik wel nieuwsgierig naar. Dus ik heb gelijk en mailtje gestuurd.
  Ben inderdaad ook wel benieuwd naar de combinatie van gebruik en oksels scheren.
  Maar als je dit ‘s avonds gebruikt en in de ochtend je oksels scheert, dan zul je er hopelijk vrij weinig van merken aangezien het dan al ingetrokken is.

 12. Vi
  12 maart 2016 / zaterdag, 12 maart 2016

  Kun je het ook ‘s ochtends aanbrengen? Ik douche namelijk ‘s ochtends dus neem aan dat de gel van de avond ervoor er dan afgewassen wordt?

  • Irma
   12 maart 2016 / zaterdag, 12 maart 2016

   Je kan het ‘s ochtends evt ook aanbrengen. Staat in de bijsluiter.

  • Annick
   12 maart 2016 / zaterdag, 12 maart 2016

   Vroeg ikme dus ookaf

 13. 12 maart 2016 / zaterdag, 12 maart 2016

  Wat bijzonder zo’n gel! Ben benieuwd hoe dat is tijdens en na het sporten.

  Ps. Prachtige foto van jou onder aan het artikel!

 14. 12 maart 2016 / zaterdag, 12 maart 2016

  Ik heb ‘m inmiddels al in huis, maar heb het nog niet lang genoeg kunnen testen om een oordeel te vellen.
  Ik vind de deo wel vrij prijzig, dus alleen als ‘ie echt goed werkt zou ik overstappen.

 15. Ieniemienie
  12 maart 2016 / zaterdag, 12 maart 2016

  Odorex is zo fijn!! Ik ben ook een zweterig meisje en gebruik daarom al een aantal jaar de odorexvariant die je ‘s avonds op je oksels moet deppen. Enig nadeel vindt ik dat je echt de dag van te voren je oksels niet moet scheren want dat Prikt!
  Ik vraag me dan ook af of je bij deze gel rekening moet houden met het vooraf scheren van je oksels? Hij zou perfect zijn als je gewoon door kan blijven scheren, heeft iemand dit al uitgetest?

 16. 12 maart 2016 / zaterdag, 12 maart 2016

  Zelf zweet ik amper, maar ik kan me inbeelden dat het vervelend is om vaak met natte oksels rond te lopen. Wat goed dat de deo zo goed werkt! Ik zou er denk ik ook wel moeten aan wennen om ‘m ‘s avonds aan te brengen.

 17. Sanne
  11 maart 2016 / vrijdag, 11 maart 2016

  Ben erg benieuwd naar deze gel. Ik gebruik nu die van Rexona, maar die lijkt zijn werking een beetje te verliezen… Heb een mailtje gestuurd, hoop dat ik er nog op tijd bij ben:)

 18. Merel
  11 maart 2016 / vrijdag, 11 maart 2016

  Mijn broers en ikzelf ook gebruiken al jaren Odorex Dry. Vooral wanneer je kledingstukken draagt die snel zweten of waarin je geen plekken wilt zien, maar ook wanneer je ergens heen gaat waar je veel gaat zweten. ‘s Nachts erop doen, in de ochtend eraf wassen en je bent zeker weten 3 tot 4 dagen droog onder de oksels.

 19. Linda
  11 maart 2016 / vrijdag, 11 maart 2016

  Heb hem aangevraagd.
  Ik ben erg benieuwd of deze deo echt zo goed werkt. Ik heb zelf namelijk nog steeds geen gevonden die echt goed werkt bij mij. Zelfs de Secret en Lady speed stick werken niet 100% bij mij. Zou er alles voor geven om een deo te vinden die ook ECHT doet wat ie zegt en minimaal 12 uur ervoor zorgt dat ik in elk geval niet naar zweet ga ruiken.

  • martine
   12 maart 2016 / zaterdag, 12 maart 2016

   Je zou odaban kunnen proberen! Werkt zelfs super bij mij, en heb hetzelfse als jou gehad .

 20. 11 maart 2016 / vrijdag, 11 maart 2016

  Klinkt goed, ik ben hier wel benieuwd naar!

 21. 11 maart 2016 / vrijdag, 11 maart 2016

  Oehoeh, ik heb me opgegeven.
  Dit zou ik ook mijn boyfriend laten testen 😉

 22. Daphne
  11 maart 2016 / vrijdag, 11 maart 2016

  Aangevraagd! Maar wat ik me nu altijd afvraag he, kan dit nu geen nadelig effect op je gezondheid hebben? Ergens klinkt het niet natuurlijk om je zweetproces te remmen. En aangezien er in je oksels volgens mij best wel wat dingen zitten die je weerstand op peil houden… Kun je hier wat over vertellen?

 23. Evi
  11 maart 2016 / vrijdag, 11 maart 2016

  Weet er iemand toevallig of deze ook in België uitkomt? Ik zou hem namelijk graag eens testen aangezien ik ook een ‘sweaty girl’ ben haha 🙂

 24. Britt
  11 maart 2016 / vrijdag, 11 maart 2016

  Deoderant is echt onmisbaar in mijn routine, dus dit klinkt allemaal echt heel goed. Hier ben ik wel benieuwd naar!

 25. Gina
  11 maart 2016 / vrijdag, 11 maart 2016

  Dit klinkt heel goed! Ik heb wel een vraagje, ik douche namelijk altijd sochtens dus dan was je de deodorant er weer af lijkt me? Wat is dan de beste manier om deze deodorant te gebruiken, gewoon direct na het douchen sochtends? Liefs

  • Serena
   Auteur
   11 maart 2016 / vrijdag, 11 maart 2016

   hi Gina,
   nee gewoon ‘s avonds voor het slapen gaan, gewoon even je oksels wassen met een washandje ofzo, en de anti transparant aanbrengen. ‘s Ochtends gewoon onder de douche gaan staan zoals gebruikelijk. Het heeft dan de hele avond ingewerkt.

   • Gina
    11 maart 2016 / vrijdag, 11 maart 2016

    Dankjewel voor je antwoord Serena! Ik ga ‘m binnenkort maar eens proberen 🙂

 26. 11 maart 2016 / vrijdag, 11 maart 2016

  Leuk! Heb er één aangevraagd!
  Ik gebruik zelf (vooral in de zomer) vaak Odaban. Die werkt ook voor langere tijd en werkt erg goed. Het is alleen wel vrij heftig spul waar mijn huid niet altijd heel blij van word. En hij is niet zo makkelijk te koop. Het zou echt super zijn als deze ongeveer net zo werkt maar dan wel fijn is voor de huid.

  • Souad
   11 maart 2016 / vrijdag, 11 maart 2016

   Ik gebruik zelf ook al jaren Odaban. Goed spul en doet zijn werk goed, echter best prijzig. Ik had begrepen dat je dit tegenwoordig ook bij de Kruidvat kunt kopen (voorheen alleen online verkrijgbaar).

 27. evelien
  11 maart 2016 / vrijdag, 11 maart 2016

  Dat klinkt super! Ik heb er ook eentje aangevraagd, ben benieuwd of ik nog op tijd ben. Anders zelf maar eentje kopen binnenkort

 28. Kitty
  11 maart 2016 / vrijdag, 11 maart 2016

  De hele goede deo’s die ook 48 uur (maar dan ook echt) meegaan zijn de deo’s die ook in een dergelijke verpakking zitten die je dan uit kan draaien. In het kruitvat zijn ze in doosjes verpakt en zijn ze voornamelijk van rexona en dove. Ik heb die van dove en echt die dingen werken als een bom. Je oksels zijn niet meer nat en je hebt geen vlekken meer op kleding en je kan zorgeloos je armen wapperen.

  • Amelie
   12 maart 2016 / zaterdag, 12 maart 2016

   precies die gebruik ik ook altijd en ze bestaan al een tijdje dus echt nieuw is dit niet.

 29. 11 maart 2016 / vrijdag, 11 maart 2016

  Hier ben ik zo benieuwd naar! Ook ik heb er eentje aangevraagd om te testen, dan kan ik ‘m ook op m’n blog meteen reviewen. 🙂

 30. sabine ganga
  11 maart 2016 / vrijdag, 11 maart 2016

  Het lukt niet om hun te mailen.ik gebruik het juiste mailadres.wat doe ik fout?

  • Serena
   Auteur
   11 maart 2016 / vrijdag, 11 maart 2016

   hi Sabine, gebruik je wel het gmail adres?

 31. 11 maart 2016 / vrijdag, 11 maart 2016

  Het ziet er interessant uit! Ik gebruik Secret deodorant en mij bevalt een deo in gelvorm heel goed. Ik heb er een aangevraagd om te testen, hopelijk hebben ze er nog een voor mij.

 32. carmen
  11 maart 2016 / vrijdag, 11 maart 2016

  Ik gebruik zelf de lady speedstick.
  Aangezien deze niet in NL te koop is en ik bij mijn laatste stick heb aangebroken, ben ik al een tijdje opzoek naar een deo die makkelijk te verkrijgen is.
  Ik ben heel erg benieuwd of deze net zo goed werkt!

  • Suzanne
   22 maart 2016 / dinsdag, 22 maart 2016

   Ladyspeedstick kun je in NL gewoon online bestellen 🙂
   Google maar eens op “exclusive scents” heb er al 2x wat besteld en had het snel in huis!

 33. Janneke
  11 maart 2016 / vrijdag, 11 maart 2016

  Aangevraagd! Ik ben benieuwd!

 34. 11 maart 2016 / vrijdag, 11 maart 2016

  Dit klinkt echt als een hele fijne deo! Ik merk de laatste tijd dat ik meer zweet dan voorheen, vooral op het werk. Hierdoor voel ik mij wel eens ongemakkelijk en vraag ik me af of anderen mij ruiken haha. Ik heb een mailtje gestuurd, hopelijk ben ik nog op tijd!

 35. Stella
  11 maart 2016 / vrijdag, 11 maart 2016

  Ik ben heel benieuwd of dit mijn sweaty armpits in bedwang kan houden! Hopelijk heb ik nog op tijd een mailtje gestuurd 🙂

 36. Leraresfrans
  11 maart 2016 / vrijdag, 11 maart 2016

  Dag Serena,

  Ik ben super benieuwd naar deze deodorant, echter krijg ik een foutmelding (delivery failure) wanneer ik ze mail.. Ik weet zeker dat ik het juiste e-mailadres heb ingevoerd.

  Balen!

 37. Kim
  11 maart 2016 / vrijdag, 11 maart 2016

  Wat gaaf! Ik heb hetzelfde probleem als jij en gebruik altijd de rollers van odorex, die werken al heel goed. Wie weet werkt dit nog beter!

 38. Rachida
  11 maart 2016 / vrijdag, 11 maart 2016

  Hoi,

  je geeft 2 verschillende email adressen aan…info@ en Odorexnews…

  groet,

  Rachida

  • Serena
   Auteur
   11 maart 2016 / vrijdag, 11 maart 2016

   het is odorexnews@gmail.com – ik zal het andere e-mailadres even aanpassen (dat werd mij eerst doorgegeven, vandaar!)

   • Rachida
    11 maart 2016 / vrijdag, 11 maart 2016

    Thnx, had ze beide gemaild alleen bij info@ krijg je een foutmelding.

    groet!

 39. Wendy van den Eertwegh
  11 maart 2016 / vrijdag, 11 maart 2016

  Meteen aangevraagd! Ik ben benieuwd!

 40. Lorena
  11 maart 2016 / vrijdag, 11 maart 2016

  Gedaan! Ik gebruik op het moment de Rexona deodorant die je de avond ervoor aanbrengt, maar hier ben ik niet 100% tevreden over. Ben benieuwd of Odorex beter werkt!

  • Stella
   11 maart 2016 / vrijdag, 11 maart 2016

   Same here! Een fijn product, maar toch net niet

 41. Arianne
  11 maart 2016 / vrijdag, 11 maart 2016

  Gelijk een mailtje gestuurd! Ik gebruik al jaaaren de spray van odorex dus lijkt me fijn om de nieuwe te proberen! 🙂

 42. Jitske
  11 maart 2016 / vrijdag, 11 maart 2016

  Net aangevraagd, ben benieuwd! Dit klinkt misschien raar maar ik draag op veel dagen geen deodorant. Ik wil altijd zo min mogelijk chemische stoffen op mijn lichaam en ben een groot fan van zo natuurlijk mogelijke producten. En ik ga ‘daar’ ook niet snel onaangenaam ruiken en zweet echt heel weinig bij mijn oksels. Ik heb wel vaker van die rollers gebruikt maar vond ze dan net te weinig doen, en van die sprays, daar raakt mijn huid vaak geïrriteerd van bij langer gebruik. Hoe dan ook, ik ga even nadenken over een ander product voor ernaast om te testen, maar het klinkt in elk geval veelbelovend!

 43. 11 maart 2016 / vrijdag, 11 maart 2016

  Ik ben onwijs benieuwd naar deze deo. Ik gebruikte eerder altijd Rexona, maar ben heel lang gestopt met deo waar aluminium in zit. Ik merk dat ik mijn manier toch wel wat gedoe vind (ondanks dat het écht wel werkt!). Heb een mailtje gestuurd! Dankjewel voor deze mogelijkheid <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *