Opening Shoeby Flagship Store Den Haag

Een kledingwinkel waar je niet alleen kunt shoppen, maar ook heerlijk kunt lunchen (mét gratis wifi!), je telefoon kunt opladen, je tassen even kunt opbergen in een kluisje zodat je er de rest van de dag niet mee hoeft te sjouwen en je kleding kunt customizen? Het kan allemaal in de nieuwe Shoeby Flagship Store* die afgelopen vrijdag feestelijk is geopend in Den Haag. Echt een geweldige, interactieve kledingwinkel waar ‘een momentje voor jezelf’ en het stimuleren van onze creativiteit hoog in het vaandel staat.

shoeby opening flagship store_10 shoeby opening flagship store_05 shoeby opening flagship store_03 shoeby opening flagship store_01 shoeby opening flagship store_02 Bij binnenkomst werden we hartelijk ontvangen met een glaasje bubbels en raakten we meteen aan de praat met de eigenaresse van Shoeby, Mieke van Deursen. Een ontzettende vriendelijk en inspirerende vrouw, ondernemer in hart en nieren, maar vooral ook creatief en open minded. Ze vertelde dat ze als 19-jarig meisje haar eerste Shoeby kledingwinkel opende in Den Bosch. Een klein zaakje van niet groter dan 30 vierkante meter. Omdat het goedkoper was, gebruikte ze bezemstelen als rekken. Op zondag verfde ze de muren wit en op maandag ging ze open.

En moet je nu eens zien! Zou de 19-jarige Mieke ooit hebben gedacht dat ze 33 jaar later zo’n 300 winkels zou hebben door heel Nederland? De opening van deze schitterende Flagship Store is een kers op de taart van het Shoeby succes. En wat was Mieke er trots op! In haar vriendelijke Brabantse accent vertelde ze in geuren en kleuren wat ons te wachten stond, dus je begrijpt dat we stonden te trappelen om naar boven te gaan om de rest van het filiaal te ontdekken!

shoeby opening flagship store_06 shoeby opening flagship store_13shoeby opening flagship store_08 shoeby opening flagship store_09Naast kleding heeft Shoeby ook een beautylijn van hun eigen merk Eksept. Heerlijke bath & bodyproducten tegen betaalbare prijsjes.

shoeby opening flagship store_04 Tussen de kledingrekken door zijn er schermen met bewegende beelden wat de winkel een flashy en moderne uitstraling geeft. Erg cool!

shoeby opening flagship store_11 shoeby opening flagship store_12De Shoeby style is te omschrijven als classy en elegant, maar dan niet stijf of truttig, maar juist met een trendy twist. Voor de mannen en vrouwen die graag modebewust willen zijn zonder ‘al te gek’ te doen. Zelf houd ik wel van wat apartere kleding, maar bij Shoeby zag ik toch ook erg veel moois hangen. De kwaliteit ziet er in elk geval top uit; mooie stofjes, alles mooi afgestikt en mooie details.

In de winkel hangt alles op kleur en style, erg handig! Op deze manier is het makkelijker voor de klant om kleding met elkaar te combineren. Kom je er niet uit dan staat het personeel altijd tot je beschikking om je kledingadvies te geven, bij Shoeby willen ze echt de tijd voor je nemen. Je kunt er ook terecht voor een personal shopper en een visagist, om je shopdag helemaal compleet te maken.

shoeby opening flagship store_14shoeby opening flagship store_39 De eerste verdieping ziet er prachtig uit, het heeft een moderne industrial look. Aan de ene kant vind je dameskleding en aan de andere kant kunnen de heren hun hart ophalen. Achterin, achter de trap, vinden we kleding voor kinderen.

shoeby opening flagship store_16 boksen De kinderafdeling ziet er leuk en speels uit! Er zijn stoeltjes met tablets waar de kinderen op kunnen spelen (moeders weten vast we hoe snel een kind verveeld kan raken tijdens het winkelen) en stel je hebt een druk jochie, dan laat je hem even los op de boksbal terwijl mama rustig verder shopt. Heel goed bedacht, haha! Natuurlijk konden Tara en ik het ook niet laten om even wat Kick Mix oefeningen te showen :)

shoeby opening flagship store_19 shoeby opening flagship store_26 shoeby opening flagship store_20 ShoebyOpening14 Ga je en trap omhoog dan kom je in het gezellige Shoeby Barista café, waar je tijdens het shoppen even tot rust kunt komen met een latte macchiato, thee, wat zoets of wat hartigs. Niets lekkerder dan je zware tassen neerzetten en even bijkomen en bijkletsen met je vriendinnen. Er is trouwens ook gratis wifi in het Shoeby café! Het wachtwoord is ShoebyFashion. Ik heb nooit eerder een café in een winkel gezien, behalve bij de boekwinkel Barnes & Nobles in New York, dus het verraste me echt enorm. Ik vind het ZO leuk! Natuurlijk kunnen ook niet-Shoeby klanten hier een drankje komen doen of een hapje komen eten.

shoeby opening flagship store_15 shoeby opening flagship store_25 shoeby opening flagship store_22 shoeby opening flagship store_23 shoeby opening flagship store_38 shoeby opening flagship store_34shoeby opening flagship store_33Op de derde etage gebeurt het allemaal: hier kun je je aangeschafte kleding naar hartelust laten customizen! Broek inkorten, mouwen innemen of blouse laten tailleren? Achter de naaimachines zitten de naaisters voor je klaar om het ter plekke kostenloos voor je in orde te maken.

Hier vind je trouwens ook steeds wisselende collecties van jonge ontwerpers. Momenteel hangen er 5 jurken die ontworpen zijn door Doorhout Mees, speciaal in samenwerking met Shoeby.

shoeby opening flagship store_35Telefoon bijna leeg? Op de derde verdieping zijn er kluisjes waarin je niet alleen je zware tassen, maar ook je telefoon in kunt opladen. Ideaal! In de tussentijd drink je gezellig een drankje bij het Shoeby café of je shopt gerust verder.

shoeby opening flagship store_31 shoeby opening flagship store_32 Op de derde verdieping kun je ook je kleding laten laseren. Je kunt je eigen afbeelding of patroon meenemen, maar in de computer staan ook veel leuke voorbeelden die je kunt gebruiken. Zo kun je bijvoorbeeld je kleding voorzien van initialen, maar het is ook leuk om er op deze manier een gepersonaliseerd cadeautje van te maken!

shoeby opening flagship store_30 Je kunt teksten laten laseren.

shoeby opening flagship store_29 Patronen.

shoeby opening flagship store_28 En denk ook eens verder dan jeans: je kunt ook je schoenen laten customizen.

shoeby opening flagship store_27 Of cut outs in een mooie blouse, om het nét even iets bijzonderder te maken. Met de derde etage heeft Shoeby echt iets unieks te pakken en kunnen creatievelingen hun kleding naar hartelust aanpassen naar eigen wens. Een geweldige service.

Ik ben helemaal in de wolken met deze nieuwe Shoeby Flagship Store en ik baal er echt van dat het niet in Utrecht is geopend. Den Haag boft maar! Het Shoeby Café en het DIY atelier geven deze store echt iets extra’s. Je bent niet alleen aan het shoppen, het is ineens een hele experience geworden. Geweldig! Heel vernieuwend en uniek, I love it! Als je binnenkort in Den Haag bent hop dan zeker even langs, het is echt de moeite waard!

Shoeby Flagship Store
Vlamingstraat, Den Haag.

shoeby opening flagship store_07Deze hele week krijgt iedereen 20% korting op het gehele assortiment als je komt shoppen bij de nieuwe Flagship Store in Den Haag. Ben je niet in de gelegenheid om naar Den Haag te komen, maar wil je wél die korting meepakken? Ook online wil Shoeby jullie graag 20% korting geven om de feestelijke opening te vieren. Deze actie is geldig t/m zaterdag 6 december onder vermelding van de code OPENINGFLAGSHIPSTORE.

Wat vinden jullie van het concept van de Shoeby Flagship Store? Zijn jullie er al geweest?

Until next time,
Serena Verbon

* deze post is gesponsord

Volg:

58 Reacties

 1. 4 december 2014 / donderdag, 4 december 2014

  Ik vind de kleding van shoeby saai, bij mij in de buurt is een heel klein winkeltje…
  Maar dit maakt het helemaal anders.. Super leuk concern.

 2. 4 december 2014 / donderdag, 4 december 2014

  Wat een leuke winkel! Ik shop regelmatig bij Shoeby moet ik zeggen. Dat laseren lijkt me wel vet, cutouts vind ik minder. Jammer dat er alleen in de Den Haag een slagschip store is.

 3. Rianne
  4 december 2014 / donderdag, 4 december 2014

  Ah mijn vriendje woont in Den Haag, fijnnnnnnnnnnnnn. Den Haag wordt steeds beter met winkels (PRIMARK ALMOST)

 4. lousaa
  4 december 2014 / donderdag, 4 december 2014

  Ik vind shoeby altijd een beetje kneuzig klinken. Wel slim van ze om de boel een beetje op te hippen dus.

 5. 4 december 2014 / donderdag, 4 december 2014

  Wow dit brengt winkelen wel echt naar een andere dimensie!

 6. Samantha
  4 december 2014 / donderdag, 4 december 2014

  Ik vind het helemaal geweldig! Echt uniek. Ik ga zeker een keer naar den haag on bij shoeby te shoppen.

 7. Bianca
  4 december 2014 / donderdag, 4 december 2014

  Wauw, Den Haag wordt echt mooi met zulke winkels. Marks & Spencer zit ook enkel in Den Haag.

 8. 3 december 2014 / woensdag, 3 december 2014

  Ziet er super leuk uit! Die vest die je aan hebt is awesome!!

 9. Kayleigh
  3 december 2014 / woensdag, 3 december 2014

  Wat uniek dat je je kleding kan customizen, zeker een toevoeging. Eigenlijk sprak Shoeby me nooit echt aan, maar wie weet als ik een keer langs deze winkel ga.

 10. 3 december 2014 / woensdag, 3 december 2014

  Wauw wat gaaf allemaal!! Ik ga binnenkort zeker een kijkje nemen

 11. 3 december 2014 / woensdag, 3 december 2014

  Ziet er super mooi, groot en luxe uit!

 12. 3 december 2014 / woensdag, 3 december 2014

  Een leuk concept! Dat moet vast en zeker gaan slagen!
  En dan hopen dat er meer winkels zullen openen.

 13. 3 december 2014 / woensdag, 3 december 2014

  Geweldig concept! Ik ben vooral erg enthousiast over het customize- gedeelte! Mijn broeken zijn steeds te lang maar ik neem nooit de tijd ze naar een naaister te brengen, waardoor ik de broeken amper aandoe of er slobberig bijloop… Hier doe je het gewoon ter plaatse en dan nog wel gratis, waarom denkt niemand anders hieraan :d laat het ook naar belgie komen alsjeblieft ;)

 14. Wendy (B)
  3 december 2014 / woensdag, 3 december 2014

  Zo tof!
  Zeker het customizing gedeelte!
  De kleding zit dan echt als gegoten: zalig!

 15. frz
  3 december 2014 / woensdag, 3 december 2014

  Nu maar hopen dat het personeel een stuk vriendelijker is dan het personeel van de overige filialen …

  • Kris
   4 december 2014 / donderdag, 4 december 2014

   Het filiaal waar ik kom is altijd top. Mijn man mag gewoon zelf koffie pakken, als we wat laat binnenkomen mogen we gerust tot na sluitingstijd blijven. De eigenaar weet wat onze smaak is dus houdt ook wel eens dingen apart voor ons. Helemaal top

   het is jammer dat jij een mindere ervaring hebt gehad, maar om alles over 1 kam te scheren klopt ook niet

 16. Lisa
  3 december 2014 / woensdag, 3 december 2014

  Oh wat heb ik een spijt! Was zaterdag en vandaag in de stad (Dwn Haag) en ben niet eens even gaan kijken. Maar bedankt voor het geweldige artikel anders was er waarschijnlijk nog een maand overheen gegaan, nu ga ik dit weekend zeker!

 17. 3 december 2014 / woensdag, 3 december 2014

  Echt wow wat een super mooie winkel! Had al een klein beetje kunnen zien in je vlog, maar ik vind deze foto’s er ook zeer aantrekkelijk uitzien! En wat handig dat je er ook kunt lunchen en je tas opbergen + je telefoon opladen, en dan ook nog eens shoppen haha!

 18. 3 december 2014 / woensdag, 3 december 2014

  Wat super tof!! Als ik in Den Haag ben, moet ik zeker is langs.

 19. 3 december 2014 / woensdag, 3 december 2014

  Wauw, wat gaaf! Ik heb ooit met een orkest mogen spelen op het landgoed van Mieke en haar man. Dat was ook echt te gek. Ik geloof dat toen Shoeby 25 jaar bestond o. i.d. Zij pakt dat zo goed aan en wat een vriendelijkheid. Wij als orkest mochten gewoon in haar huis omkleden e.d.
  Shoeby vind ik sowieso wel een leuke winkel. Ze helpen je goed en blijven niet zo om je heen hangen als je alleen maar even wilt kijken. Kwaliteit is ook prima!

 20. 3 december 2014 / woensdag, 3 december 2014

  Dit is echt helemaal tegek, een winkel die pas echt alles heeft wat je maar kan bedenken. Super tof! Jammer dat ik niet in de buurt van Den Haag woon, dat wordt dus online even een kijkje nemen. xxx Lucinda

 21. 3 december 2014 / woensdag, 3 december 2014

  wauw ziet er echt geweldig uit! ik ben fan van shoeby sinds ik voor het eerst met mijn moeder de winkel binnenstapte jammer genoeg ben ik er al jaren niet geweest want nergens in de buurt waar ik woon is er een, maar voor zo een toffe concept store maken we maar al wat graag een uitje toch haha
  xx ish
  Tiny Heart Beats

 22. 3 december 2014 / woensdag, 3 december 2014

  Wat een mooie winkel! Zo gaaf, die derde etage!

 23. 3 december 2014 / woensdag, 3 december 2014

  Ik vind je er heel erg mooi uit zien!

 24. 3 december 2014 / woensdag, 3 december 2014

  Wauw ziet er geweldig uit! Ga er zeker een keer langs als ik in de gelegenheid ben!

 25. 3 december 2014 / woensdag, 3 december 2014

  Wauw dat ziet er heel gaaf uit! xoxo

 26. 3 december 2014 / woensdag, 3 december 2014

  Wat een mooie winkel inderdaad! En tablets voor de kinderen? Ideaal lijkt me, die vervelen zich niet meer! Had het op de blog van je zusjes ook al gezegd, maar wat een leuk vest heb je aan! Heel erg mooi :)
  Vind het trouwens wel een heel tof verhaal van de oprichtster! Maak de keten gelijk wat persoonlijker en bijzonderder of iets, leuk om wat over te lezen!

 27. 3 december 2014 / woensdag, 3 december 2014

  Ik zag al ontzettend veel leuke verslagen hier van op andere blogs. Ziet er super uit!

 28. 3 december 2014 / woensdag, 3 december 2014

  Wow, dat ziet er tof uit! Dat customizen is helemaal te gek, vooral die cut outs en tekst lazeren. Weet je of hier extra kosten aan zijn verbonden?

  xo Daisy

  • Serena
   Auteur
   3 december 2014 / woensdag, 3 december 2014

   hi Daisy, het is kostenloos, tenzij je je hele broek van voren naar achter wilt laten laseren, dan wordt een kleine meerprijs in rekening gebracht. liefs, Serena.

 29. 3 december 2014 / woensdag, 3 december 2014

  klinkt wel superleuk zeg! vooral dat er een naaiatelier zit die meteen even je broek in kan nemen bijvoorbeeld. Bij een café in de winkel moet ik denken aan de Bijenkorf en V&D, of is het totaal anders?

  • 3 december 2014 / woensdag, 3 december 2014

   sorry! had de comments nog niet gelezen :D

 30. 3 december 2014 / woensdag, 3 december 2014

  Zo, wat ziet dat er waanzinnig groot en veelbelovend uit! van een bar tot aan customizen! En dat allemaal in een winkel? WOW!

 31. 3 december 2014 / woensdag, 3 december 2014

  Wauw, wat een mooi event en de winkel is prachtig, ben er ontzettend benieuwd naar!

 32. 3 december 2014 / woensdag, 3 december 2014

  Je had mij al te pakken bij de eerst zin ‘telefoon opladen’.

  Ziet er echt heel goed uit. Den Haag is ver, te ver helaas, ik ga online kijken en terwijl mijn telefoon thuis in de lader zit ;-)

 33. 3 december 2014 / woensdag, 3 december 2014

  Wat een prachtige foto’s!

  En de opening ziet er ontzettend gezellig uit. Ga binnenkort zelf maar even de flagshipstore bewonderen.

  Lauren

 34. 3 december 2014 / woensdag, 3 december 2014

  Wat een super concept. Als ik in den haag ben ga ik zeker een keer een kijkje nemen

 35. 3 december 2014 / woensdag, 3 december 2014

  Ik ben nog nooit bij Shoeby geweest, misschien toch eens doen dan!

 36. 3 december 2014 / woensdag, 3 december 2014

  Wat hebben ze een leuk concept neergezet!

 37. 3 december 2014 / woensdag, 3 december 2014

  Wat een mega gave store! Nu kun je echt niet meer anders dan te blijven hangen, chillen of te werken. Geweldig vind ik dit!

  Mooie impressie heb je ons gegeven Serena!

  XoXo Melanie

 38. 3 december 2014 / woensdag, 3 december 2014

  Wat super leuk! Ik kon helaas niet. Ziet er heel gaaf uit!

 39. 3 december 2014 / woensdag, 3 december 2014

  Wat heb je mooie foto’s gemaakt zeg en de opening prachtig beschreven! En is het je nog gelukt ook om mij lachend op de foto te zetten haha :P!

 40. 3 december 2014 / woensdag, 3 december 2014

  Was een leuke opening! Ik vond de customize afdeling ook top! Haha ik heb mezelf gespot op een foto :D Je zag er prachtig uit trouwens!

 41. 3 december 2014 / woensdag, 3 december 2014

  Dat heeft Shoeby goed gedaan. Fijne reclame.

 42. Eva
  3 december 2014 / woensdag, 3 december 2014

  Tof concept zeg! Nice!

 43. 3 december 2014 / woensdag, 3 december 2014

  Wat een leuk concept!

 44. 3 december 2014 / woensdag, 3 december 2014

  Ik schreef het ook al bij Tara en Larissa, maar Shoeby gaat nu ineens van een 13-in-een-dozijn-winkel naar een super gave winkelbeleving. I like :D

 45. 3 december 2014 / woensdag, 3 december 2014

  Leuk uitgebreid verslag! Ik wist niet dat ze ook een beautylijn hadden. Daar ben ik wel heel benieuwd naar.

 46. Emma
  3 december 2014 / woensdag, 3 december 2014

  wow, dit ziet er echt heel erg mooi uit! Vooral het laten laseren van items lijkt me echt heel leuk. Kan dit eigenlijk op alles wat je daar koopt of slechts op bepaalde items?

  • Serena
   Auteur
   3 december 2014 / woensdag, 3 december 2014

   hi Emma, dat vroeg ik me dus ook af! Het kan op denim jeans en blouses, maar ook op andere broeken, schoenen, tassen, tops. Misschien dat sommige stoffen te delicaat zijn, dan kan je alleen cut-outs laseren. Ze hebben ook nog een andere machine die ik niet op de foto heb gezet, waarbij je dingen kunt laten afdrukken/printen. Ook erg gaaf! Er lopen professionals rond die jou in elk geval goed kunnen adviseren wat wel en niet mogelijk is. Maar er is veel mogelijk! liefs, Serena.

 47. 3 december 2014 / woensdag, 3 december 2014

  De winkel ziet er echt super mooi uit! Echt zo leuk dat je je kleding kan laten laseren! Leuk vest heb je trouwens aan!

 48. Carina
  3 december 2014 / woensdag, 3 december 2014

  Stoere winkel zo! Zelf kom ik niet zo vaak bij shoeby omdat de collectie bij ons echt superklein is (en niet mijn stijl meestal) maar ik wil wel een keer naar Den Haag. Ik was wel al bekend met het idee van een café in de winkel, in veel boekwinkels in Duitsland zit een café en hier in Nederland is het vergelijkbaar met de V&D en Bijenkorf denk ik? Daar zit toch ook een mogelijkheid om te eten etc?

  • Serena
   Auteur
   3 december 2014 / woensdag, 3 december 2014

   hi Carina,
   ja klopt, maar een warenhuis vind ik niet te vergelijken met Shoeby. Een warenhuis is in mijn ogen een winkel met allemaal kleinere shop-in-shops en veel verschillende merken. Ik ken verder geen andere op zichzelf staande winkels (in NL) met een eigen café. Misschien dat ze er wel zijn hoor, maar ik ken het niet, en was daarom blij verrast! liefs, Serena.

   • Amy
    3 december 2014 / woensdag, 3 december 2014

    In Den Haag bij Paagman en Mark&Spencer.

    • Amy
     3 december 2014 / woensdag, 3 december 2014

     En Bagels&Beans in sommige boekhandels

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *