Op TV bij BAAS Raymann

Afgelopen woensdag was ik te gast bij het NPO1 programma BAAS Raymann en ik nam mijn hele familie mee. We maakten er meteen een dagje Rotterdam van! Supergezellig, want het was alweer een hele tijd geleden dat we echt met zijn vijven op stap waren gegaan. We aten een patatje bij Bram Ladage, shopten bij TK MAXX, aten daarna snel een hapje bij Happy Italy (op aanraden van Rutger Vink) en gingen toen richting de studio’s.

baas raymann beautylabBenieuwd naar mijn TV optreden? Het was gisteravond te zien op NPO1, maar mocht je het hebben gemist, door op deze link te klikken kun je de uitzending terugkijken. Ik kom helemaal op het einde bij 23 minuten! Maar echt, de hele show is de moeite waard om te bekijken. Ik heb zo gelachen jongens! Vooral bij de laatste omschrijving en toen de man naast mij de schoolslag in gebarentaal moest voordoen. Je ziet het niet omdat het er uitgeknipt is, maar ik moest gewoon huilen van het lachen! Echt, het was geweldig om hierbij aanwezig te mogen zijn.

Verder hebben mijn zusjes de hele dag gevlogd, dus als je benieuwd bent naar een kijkje achter de schermen van ons gezellige familiedagje kun je dat hieronder terugzien;

Wat zijn jullie weekendplannen? Ik ga straks gezellig Utrecht in met Sanaz en Caroline (Kelly moest helaas werken) en vanavond ga ik naar mijn allereerste voetbalwedstrijd ever, namelijk Ajax-Heerenveen. Ik rijd er wel altijd langs met de trein, maar ik ben nog nooit in de Arena geweest. Dus ik ben heel benieuwd! En zondag komt er een fotograaf langs om foto’s te maken voor een campagne van een luxe sieradenmerk. En verder wil ik graag een kerstboom in huis halen! Zo gezellig! Nou, er staat me dus een superleuk weekend te wachten en ik hoop dat jullie ook een leuk weekend tegemoet gaan.

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

17 Reacties

 1. 6 december 2015 / zondag, 6 december 2015

  Helaas had ik het niet geweten, maar ga morgen avond iz even terug kijken natuurlijk. Liefs soraya

 2. 6 december 2015 / zondag, 6 december 2015

  Mijn moeder had het gezien! Ze zei gisterochtend; ja een of andere blogger was op tv, Serena heette ze geloof ik… Mijn reactie: Ho stop wacht even, Serena, BeautyLab Serena? Mijn moeder; ja zoiets!. Ik lag toen al te slapen dus heb het niet gezien helaas, maar ga het wel even terugkijken, heb linkje van Larissa gekregen haha :p

 3. 5 december 2015 / zaterdag, 5 december 2015

  Wat een leuke vlog. Ik ben benieuwd naar de aflevering.

 4. Petra
  5 december 2015 / zaterdag, 5 december 2015

  Was echt leuk om te zien. Echt grappig dat hij net Larissa vraagt om advies als het om jou gaat. Ik had het programma nog nooit gezien, ik denk ook niet dat ik vaker kijk, ik vond veel nogal ingestudeerd overkomen (behalve het eindstuk) ik keek vooral voor jou (en je familie) ;)

 5. 5 december 2015 / zaterdag, 5 december 2015

  Wat leuk! Ik had ‘t inderdaad helemaal gemist. En wat een LEUKE familie zijn/hebben jullie. Hoe fijn is dat?! ;-))

  liefs
  Karin

  • 5 december 2015 / zaterdag, 5 december 2015

   En ook altijd leuk om ‘mijn’ Rotterdam te zien ;-))

 6. 5 december 2015 / zaterdag, 5 december 2015

  Nog niet eerder van het programma gehoord maar ik ga het zo even kijken. Ziet er erg gezellig uit!

 7. Ans
  5 december 2015 / zaterdag, 5 december 2015

  Ik heb het gezien , ik zei tegen mijn man oh die ken dat is Sarena en daar de zusjes mijn man keek mij aan van doe even lekker, ik ben een oudere lezeres.

 8. 5 december 2015 / zaterdag, 5 december 2015

  Wat een heerlijk weekend staat jou te wachten. Ik ken dat programma helemaal niet, ga het zeker nog eens terug kijken :-)!

 9. 5 december 2015 / zaterdag, 5 december 2015

  Wat grappig dat je in de uitzending kwam! Ik ben toevallig bij een van die opnames aanwezig geweest.

 10. 5 december 2015 / zaterdag, 5 december 2015

  Wat super leuk om te zien!

 11. 5 december 2015 / zaterdag, 5 december 2015

  Heerlijk dat je op televisie was, ik moet trouwens ongelooflijk hard lachen met het gezicht van Larissa in de vlog. Super leuk!
  xx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *