NYC Twistable Intense Lip Color

Sinds de lancering van de Chubby Sticks van Clinique lijkt bijna elk merk een eigen ‘chubby stick’ variant in hun assortiment op te nemen, dus kon NYC natuurlijk niet achterblijven. Vanaf vandaag liggen deze NYC CityProof Twistable Intense Lip Color sticks in de schappen, dus het leek me leuk om alvast 5 kleuren voor jullie te reviewen.

NYC intense lip color_02 De Twistable Intense Lip Colors zijn verpakt in een dikke, ‘chunky’ stick. De kleur van de stick geeft aan welke kleur je (zo ongeveer) op je lippen kan verwachten, dus dat is lekker makkelijk.

NYC intense lip color_05De complete lijn bestaat uit maar liefst 12 kleuren, lopend van nude, koraal naar roze, rood, bordeaux en zelfs plum. Voor elk wat wils, dus!

NYC intense lip color_07 De Twistable Intense Lip Colors zijn hydraterend voor de lippen en voelen aan als een lipbalm, maar de kleur die ze afgeven is zoals die van een dekkende lipstick. Ik was echt blij verrast! Ik had verwacht dat dit een soort getinte lipbalms zouden zijn, maar de kleuren zijn inderdaad heel intens gepigmenteerd.

NYC intense lip color_04Wat ik ook erg handig vind is dat je de sticks omhoog kunt draaien, wanneer dat nodig is. Geen geslijp en gedoe, dus dat is natuurlijk een uitkomst voor onderweg en op reis.

NYC intense lip color_03 De kleuren die ik vandaag aan jullie zal laten zijn zijn;

 • 030 – Metropolitan Mauve
 • 031 – Gramercy Park Plum
 • 040 – South Ferry Berry
 • 050 – Park Slope Peach
 • 051 – Canal St Coral

De swatches:

NYC intense lip color_09van links naar rechts; Metropolitan Mauve, Gramercy Park Plum, South Ferry Berry, Park Slope Peach en Canal St Coral.

Metropolitan Mauve

NYC intense lip color_11 NYC intense lip color_10 Metropolitan Mauve is een zuurstokroze kleur met een koele ondertoon.

Gramercy Park Plum

NYC intense lip color_16 NYC intense lip color_17Ik zou dit niet zo zeer een plum kleur noemen, eerder een donkerrode berrykleur. Er zit inderdaad een blauwpaarse ondertoon in, maar bij plum denk ik zelf toch meer aan paarsere kleuren dan dit. Ondanks de wellicht wat misleidende naam vind ik dit één van de mooiste kleuren. Voor hele chique en verleidelijke lippen!

South Ferry Berry

NYC intense lip color_15 NYC intense lip color_14 South Ferry Berry vind ik eveneens slecht gekozen als naam voor deze kleur, aangezien ik niets ‘besachtigs’ in deze kleur kan bespeuren. South Ferry Berry is  rood met een frisroze ondertoon. Op de swatches hierboven lijkt de ondertoon naar oranje te neigen, maar het is in feite ‘gewoon’ knalrood. Een echte klassieker en een ware musthave in je stash!

Park Slope Peach

NYC intense lip color_19 NYC intense lip color_18 Park Slope Peach is een nudekleur met een hele lichte, zachte perzikkleur ondertoon. Een mooi naturel kleurtje, maar voor mijn getinte huid veel te licht (en daardoor te ordinair) van kleur. Bij blankere huidjes zal deze kleur wellicht prachtig staan, maar heb je ‘mijn’ kleur of ben je donkerder dan denk ik niet dat het een succes zal worden. Overigens valt het op de swatchfoto’s hierboven wel mee, maar in het echt is de kleur veel lichter en gewoon niet mooi bij mijn teint.

Canal St Coral

NYC intense lip color_12 NYC intense lip color_13Canal St Coral is een oranje kleur met een iets bruinige ondertoon. Op mijn lippen krijgt de kleur een iets zachtere uitstraling, waardoor de kleur inderdaad meer naar koraal neigt, maar ik vind de kleur eigenlijk gewoon knaloranje. Vooral als je blanker bent dan ik zal deze kleur lekker knallen! Ik houd persoonlijk niet zo van oranje, alhoewel de kleur me op zich best goed staat, maar voor de mensen die nog op zoek zijn naar een zomerse, oranje lipkleur kan ik Canal St Coral zeker aanbevelen!

NYC intense lip color_06 Niet allee het pigment van deze Twistable Intense Lip Colors hebben mij verrast, ook de hydraterende formule vond ik erg prettig. Het aanbrengen gaat soepel en de lip colors maken mijn lippen lekker zacht. Ze houden ze de gehele dag in goede, gehydrateerde conditie.

NYC intense lip color_01De kleuren blijven goed zitten, maar de formule is niet long lasting, dus na een paar hapjes en drankjes is het tijd om bij te werken. Dat gaat echter lekker makkelijk en is ook nog eens leuk om te doen, met deze vrolijk gekleurde chunky potloden!

De NYC CityProof Twistable Intense Lip Colors zijn vanaf februari 2014 exclusief verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister. En ja, voor de prijs van €3,99 kan je er sowieso geen buil aan vallen. Een zacht prijsje voor zulke mooie en goede lipproducten! Er is keuze uit 12 kleuren dus ik weet zeker dat er ook een kleurtje voor jou bij zit!

Wat vinden jullie van deze lipproducten? Welke kleur is jouw favoriet?

Until next time,
Serena Verbon

 

Volg:

91 Reacties

 1. Noon
  12 april 2014 / zaterdag, 12 april 2014

  Heb de gramercy park plum gekocht in de hoop dat ik hetzelfde effect kreeg als jij hier! Maar nee! De kleur verschilt totaal van de swatch die jij hier hebt gemaakt 🙁 Bij mij is die wel degelijk een plum kleur. Spijtig

 2. Sophie
  6 februari 2014 / donderdag, 6 februari 2014

  welke nagellak is dat??? die is gaaaaf.

 3. 4 februari 2014 / dinsdag, 4 februari 2014

  Hi!
  I’m Italian and I guess I didn’t understand everything.
  By the way, is this a preview or are these already in stores?
  Thank you!

  • Serena
   Auteur
   4 februari 2014 / dinsdag, 4 februari 2014

   hi Valeria, they are in stores since february 2014! In the Netherlands you can buy them in drugstores named ‘Kruidvat’ & ‘Trekpleister’ but I don’t know where you can but this brand (NYC – New York Color) in Italy. Good luck!

   • 4 februari 2014 / dinsdag, 4 februari 2014

    Dank U!
    We have NYC in Italy, but today I couldn’t find it in stores.
    I’ll check it out in a couple of weeks.

 4. 3 februari 2014 / maandag, 3 februari 2014

  Ik kan deze niet vinden in de winkel, ah, frustrerend! Hopelijk zijn ze er snel! Heel mooi!

 5. 3 februari 2014 / maandag, 3 februari 2014

  Ze zien er heel mooi uit!

 6. Marlous
  3 februari 2014 / maandag, 3 februari 2014

  Ik snap er helemaal niks van. Ik heb er vandaag 3 gekocht bij mij kruidvat.. maar het lijkt in niks op wat jij laat zien Serena! De punten waaruit de kleur komt lijken op die van eyeliner, maar dan wat dikker. Het is bijna niet te doen om het hiermee fatsoenlijk op je lippen te krijgen. Daarbij drogen ze ook uit als je ze te lang op de kop houdt.. (wat je vaak doet als je iets op je lippen doet) *zucht* ik ga ermee terug denk ik!

  • Melissa
   3 februari 2014 / maandag, 3 februari 2014

   Dan heb je de lip stains gekocht waarschijnlijk.

 7. 2 februari 2014 / zondag, 2 februari 2014

  wat een mooie kleuren! Wel vreemd van die namen! Ik zou die berry achtige kleur en de nude best willen proberen voor die prijs!

 8. Annika
  2 februari 2014 / zondag, 2 februari 2014

  Ze lijken me wel prettig, maar tussen de kleuren die jij hebt geprobeerd zit er niet meteen een die ik zou willen hebben. Dus ik ga even kijken hoe de andere kleuren eruit zien.

 9. 2 februari 2014 / zondag, 2 februari 2014

  Wow super leuk! Ik ga ze binnenkort zeker kopen.

 10. 2 februari 2014 / zondag, 2 februari 2014

  ze zijn echt prachtig!

 11. 2 februari 2014 / zondag, 2 februari 2014

  Wat fijn dat na de (voor mij vrij onbetaalbare) Clinique chubby sticks nu ook een goede budget versie te verkrijgen is. Die plum (ookal is hij niet geheel ‘plum’) vind ik prachtig. Net als die knalrode. Love it!

 12. 2 februari 2014 / zondag, 2 februari 2014

  De lichtere kleuren vind ik minder geslaagd, maar de donkere tinten zijn echt heel mooi!

 13. Teunie van den Bosch
  2 februari 2014 / zondag, 2 februari 2014

  Ik vind het er heel mooi uit zien,alle kleuren eigenlijk wel.
  Is dit langhoudend?
  Bij mij drogen de langhoudende altijd zo uit op je lippen.
  Nogmaals heel mooi

 14. 2 februari 2014 / zondag, 2 februari 2014

  Deze ”lip-potloden” heb ik gister ook gezien in de winkel, maar heb ze helaas niet gekocht. Nu ben ik van plan om ze wel te kopen, ze zijn super mooi! Canal St Coral staat je geweldig!

  • 4 februari 2014 / dinsdag, 4 februari 2014

   Oeps, ze zijn nog niet in de winkel te koop, ik heb ze verward met andere lip-potloden! Dom van mij…

 15. Claire
  2 februari 2014 / zondag, 2 februari 2014

  Mooi! Vooral de berry vind ik je geweldig staan. Wanneer blog jij over Dubai/Lancaster?

  • Serena
   Auteur
   2 februari 2014 / zondag, 2 februari 2014

   Er staan diverse reisblogs online over Dubai (even de zoekfunctie gebruiken)!

 16. Eleonora
  1 februari 2014 / zaterdag, 1 februari 2014

  Mooie kleurtjes. Ik hou meer van de nude kleuren. De Park Slope Peach ga ik zeker halen =)

 17. 1 februari 2014 / zaterdag, 1 februari 2014

  Onee ik wil ze allemaal hebben haha!! ZO erg mooi

 18. 1 februari 2014 / zaterdag, 1 februari 2014

  Wauw, supermooi! Ik ga eens kijken binnenkort(:

 19. Emilie
  1 februari 2014 / zaterdag, 1 februari 2014

  Ik wil ze heel erg graag proberen, maar bij het filiaal in mijn buurt verkopen ze ze niet helaas!

 20. 1 februari 2014 / zaterdag, 1 februari 2014

  Wauw ze zien er super goed uit!

 21. 1 februari 2014 / zaterdag, 1 februari 2014

  oh wauw wat een schitterende kleuren!!
  en de prijs is ook zo leuk haha, ik ga er zeker eentje kopen echt een hele fijne review !!
  xx ish

 22. 1 februari 2014 / zaterdag, 1 februari 2014

  Ooh, ik heb al verschillende reviews gelezen die me helemaal enthousiast maken, net als deze van jou! Ze lijken me echt top voor zo’n prijsje!

 23. 1 februari 2014 / zaterdag, 1 februari 2014

  Ik vind de kleuren erg mooi 😀 x

 24. 1 februari 2014 / zaterdag, 1 februari 2014

  Mooi kleurtjes! Die oranje staat je wel echt goed hoor!
  En mooie prijsjes ook!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *