New in: Sugar Snake by LouLou

Al maanden loop ik zonder portemonnee. Ik had er eentje van Primark, die is een beetje stuk gegaan (zo’n ding van €4 gaat toch nog anderhalf jaar mee!) en sindsdien stop ik mijn pasjes (en geloof me, dat zijn er veel) allemaal in mijn ritsvakjes van mijn tassen om ze vervolgens allemaal over te zetten naar de binnenzakjes van mijn jassen. Je begrijpt, dit kon zo niet langer. Ik vergat pasjes uit mijn tassen en jassen te halen, dus als ik dan een andere tas of jas pakte was ik de pineut.

Ik ben de afgelopen tijd al 2 keer bijna ‘gepakt’ door de conducteur omdat ik een treinkaartje met 40% korting had gekocht terwijl ik geen kortingskaart bij me had. Keer op keer moet ik ‘nee’ antwoorden als de kassajuffrouw om mijn Bonuskaart vraagt (gelukkig slaan ze het wel altijd aan), heb ik Starbucks stempeltjes misgelopen omdat ik mijn spaarkaart niet bij me had en kon ik geen creditcard overhandigen toen ik een hotelovernachting had laatst in Amsterdam. Lastig, lastig.

by loulou sugar snake02Gelukkig ontving ik vorige week een pracht van een nieuwe portemonee bij de post. Echt, die kwam zo als geroepen! Zo’n lekkere grote joekel waar superveel in kan (afmeting B 20 x H 10 x D 3 cm ).

serenaport_1Het is een SMB (Smart Little Bag) in het model Sugar Snake van het merk ‘by LouLou’ in een mooie, neutrale beige kleur. Precies mijn kleurtje! De portemonnee is gemaakt van echt leder en bedrukt met een slangenprintje. De binnenkant is prachtig afgewerkt met een blauw/wit gestreepte stof.

by loulou sugar snake09Waarom noemt by LouLou dit een Smart Little Bag?

“De Smart Little Bag van By LouLou is een musthave voor iedere vrouw met stijl (en een druk leven). Deze multifunctionele portemonnee kun je ook als clutch gebruiken dankzij het handige polsbandje, het voorvakje voor je telefoon en het spiegeltje. Dit model heeft een extra groot vak voor je smartphone en is ook geschikt voor een iPhone5 of Samsung Galaxy.”

by loulou sugar snake11 Nou je begrijpt dat mijn big ass telefoon (Samsung Note 3) daar nét niet inpast (echt nét niet, helaas), dus ik gebruik dat handige vakje voor andere doeleinden, zoals lipgloss of andere make-up spulletjes. De spullen moeten niet al te bol zijn, anders gaat het vakje niet meer dicht, maar een lipgloss, blikje lip balm, mini tube, klein parfum spraytje, etc. past er zeker in. Extra handig met dat spiegeltje in de flap!

by loulou sugar snake10Als de lipgloss en de mini tube in het vakje zitten kan het klepje prima dicht en steekt het geheel niet gek uit, zoals je hierboven kunt zien. Het wordt niet ineens een superbolle portemonnee ofzo. Ideaal!

by loulou sugar snake07De portemonee heeft echt een overvloed aan vakjes. Ik heb er nog nooit zoveel gezien in een andere portemonnee.

by loulou sugar snake08Het midden opent met een ritsje en bestaat uit twee vakken en een middenvak. Hier zou je bijvoorbeeld muntgeld kunnen bewaren dat je dan ook nog kan scheiden (links de kleine muntjes, rechts de 1-euro en 2-euromunten en in het midden de 50-centjes bijvoorbeeld).

by loulou sugar snake06 De linkerkant (of de rechter, het is maar net hoe je het bekijkt) bestaat uit een zijvak, een ruimte voor 6 pasjes en ruimte voor 2 pasfoto’s.

by loulou sugar snake05 De andere kant heeft ook een zijvak en ruimte voor 6 pasjes, maar ook nog een extra vak die wordt afgescheiden met doorzichtig plastic. Hier kun je gemakkelijk bonnetjes in bewaren, of briefgeld.

by loulou sugar snake04 Aan de ene kant zit dus een vakje met een spiegel, en aan de andere kant zit een extra ritsvakje. Het is makkelijk om hier dingen te stoppen waar je snel bij moet kunnen, zoals je OV-chipkaart, of wat kleingeld.

by loulou sugar snake03En last but nog least hangt er een leuk én handig riempje aan de portemonnee, zodat je het gemakkelijk als clutch kunt gebruiken.

Trouwens, mijn telefoon past dan wel niet in het vakje met het spiegeltje, maar natuurlijk wel gewoon tussen de vakken aan de binnenkant, zodat het voor mij alsnog prima kan dienen als avondtasje. Of gewoon, als je de deur uit gaat en verder niets nodig hebt dan je pasjes, een lipgloss en je telefoon!

serenaport_4serenaportemonnee_5serenaportemonnee_3serenaportemonnee_6serenaport_2Ik vind deze portemonnee geweldig! Het is gemaakt van een mooie kwaliteit leder, de afwerking is geweldig en ik heb nog nooit een portemonnee gehad met zo veel details, vakjes en ruimte voor van alles en nog wat. Daarnaast is het ook erg goed geschikt als clutch! I love it!

by LouLou is te koop in heel veel verschillende zaakjes en webshops in o.a. Nederland en België. Klik hier om het dichtstbijzijnde verkooppunt te vinden binnen Nederland. Er is vast wel een shop bij jou in de buurt! Deze Sugar Snake portemonnee/clutch kost €49,95.

Wat vinden jullie van mijn nieuwe aanwinst? Kenden jullie het merk by LouLou al?

Until next time,
Serena Verbon

 

Volg:

106 Reacties

 1. Claudia
  18 april 2014 / vrijdag, 18 april 2014

  Hoi,

  Vraagje, ik kan op internet alleen de suger snake vinden in suède en niet in het leer, waar heb jij jouwe gekocht?

  Alvast erg bedankt!!

 2. Valerie
  3 maart 2014 / maandag, 3 maart 2014

  Hallo, ik ben van België en ik was zo overtuigd door u artikel dat ik winkels opgezocht heb in België. conclusie 4 winkels… In Nederland.. Wel te veel om te tellen 🙂 Maar in Sluis is nog nie té ver dus ik ben expres naar Sluis gereden en teruggekomen met mijn Smart Little Bag. En ben suprblij! Dank u (én Cynthia van MissLipgloss ook eigenlijk) voor de tip! Een heel handige portefeuille.

 3. lana
  26 februari 2014 / woensdag, 26 februari 2014

  Geweldig. Allen op de site is die heel anders?

 4. 26 februari 2014 / woensdag, 26 februari 2014

  Ik heb een zwarte nu bijna een jaar en ben er nog steeds helemaal wild van, helaas was mijne wel iets duurder nog maar was ‘t zeker waard! SLB’s zijn toppers als je het mij vraagt. hihi ^^

 5. Kimberley
  24 februari 2014 / maandag, 24 februari 2014

  Wat een super mooie portemonnee zeg! Ik wil er ook zo graag eentje, maar ik kan deze kleur nergens vinden?! Waar heb jij hem gekocht als ik vragen mag? Liefs

 6. Lisette
  24 februari 2014 / maandag, 24 februari 2014

  Hee Serena, wat een plaatje!

  Ik heb overal online gezocht, maar kan dezelfde als jou niet vinden. Is het van de nieuwe collectie. Op de officiële site van ByLouLou kan ik jou kleur ook niet vinden in Sugar Snake.

  Ik wil hem heel graag bestellen, kan iemand mij helpen?

 7. 23 februari 2014 / zondag, 23 februari 2014

  Ik vind het echt een plaatje! Heb zelf al iets van 7 jaar een hele fijne leren van WE die niet stuk te krijgen is 🙂

 8. 23 februari 2014 / zondag, 23 februari 2014

  Ik vind het echt een plaatje! Heb zelf al iets van 7 jaar een hele fijne leren van WE die niet stuk te krijgen is 🙂

 9. Janice
  22 februari 2014 / zaterdag, 22 februari 2014

  Heel mooi je portemonnee! Ik heb een roze van Tommy Hilfiger die is net zo groot en die heeft dezelfde indeling (min het extra vakje voor je telefoon). Die van jou is classy door de kleur, en niet duur zeg!

 10. Annika
  22 februari 2014 / zaterdag, 22 februari 2014

  Hij ziet er handig uit! Ik ben alleen nooit zo van de slangenprint. Doe mij maar leuke bloemetjes of stipjes 😉
  Ik vind het trouwens wel heel chic staan bij je jas!

 11. 22 februari 2014 / zaterdag, 22 februari 2014

  Wat een leuke jas Sereen! Net Kim Kardashian! Fierce! X

 12. 22 februari 2014 / zaterdag, 22 februari 2014

  Wat een super gave portemonnee! Ik ben ook opzoek naar een nieuwe, loop nu al zo lang met zo’n fake ding uit Spanje haha xp

 13. Roméex
  22 februari 2014 / zaterdag, 22 februari 2014

  Het enige waar ik op kan letten is je prachtige ” Kim K ‘jas

 14. 22 februari 2014 / zaterdag, 22 februari 2014

  Echt een hele mooie portemonnee! Al die verschillende vakjes vind ik ook zo handig en ik kijk bij een portemonnee ook altijd of er een gedeelte voor pasfoto’s inzit. Mijn portemonnee is al ruim een jaar toe aan vervanging en het erge is dat ik al die tijd al een nieuwe hier thuis heb liggen. Ik heb hem alleen nog steeds niet vervangen haha.

 15. 22 februari 2014 / zaterdag, 22 februari 2014

  Mooi en stijlvol. Ook helemaal niet duur trouwens.

 16. Melissa
  22 februari 2014 / zaterdag, 22 februari 2014

  Trouwens, @ Serena, waar heb jij deze gekocht? Deze kleur kon ik namelijk nergens vinden 🙁 Heb nu de cognac genomen maar misschien vind ik de jouwe wel leuker

 17. Melissa
  22 februari 2014 / zaterdag, 22 februari 2014

  Hoe toevallig! Ik heb net ook een sugar snake model online gekocht bij the little green bag. Vind al die by loulou portemonnees eigenlijk heel leuk, maar deze vond ik het fijnst qua prijs. En gelukkig versturen ze ook naar Italie (ik studeer daar nu voor een halfjaar). Nice!

 18. Helena
  22 februari 2014 / zaterdag, 22 februari 2014

  Stocard is echt een uitkomst voor het pasjesprobleem! Je kan al je klantenpasjes en bonuskaarten erin zetten zodat je er niet 20 bij je hoeft te dragen.

 19. 22 februari 2014 / zaterdag, 22 februari 2014

  Mooie portemonnee. En wat heb je een ge-wel-di-ge jas aan! <3

 20. Sanne
  22 februari 2014 / zaterdag, 22 februari 2014

  Ik heb opeens een leuk cadeau idee voor volgende maand voor mezelf ^^. bedankt voor de review, ik ga deze zeker eens in het echt bekijken.

 21. 22 februari 2014 / zaterdag, 22 februari 2014

  Ik heb zelf al een paar jaar een portomonee van By Lou Lou, ben er echt onwijs blij mee. Ik heb zelf een zwarte snake variant met een kleinere telefoon vak. Ik heb een iPhone deze past er prima in. Maar hiervoor had ik een HTC One X en deze ging er dus absoluut niet in. Maar ik bewaar meestal mijn rabo reader in het telefoon vakje. Zo heb ik hem altijd bij. Als mijn SMB aan vervanging toe is koop ik waarschijnlijk weer dezelfde portomonee. Hij is zo fijn!

 22. Nona
  22 februari 2014 / zaterdag, 22 februari 2014

  Wat een mooie jas en schoenen! Van welk merk zijn ze?

  • Serena
   Auteur
   22 februari 2014 / zaterdag, 22 februari 2014

   Thanks, de jas heb ik gekregen van OTTO en de schoenen kocht ik in Polen (merk: reserved).

 23. 22 februari 2014 / zaterdag, 22 februari 2014

  Mooi! En zo te zien heb je ook je Kim Kardashian jas gevonden! 🙂

 24. 22 februari 2014 / zaterdag, 22 februari 2014

  Zo. Ik ben er klaar mee. Al dat ge- By Lou Lou! Heb zojuist een Petite Vintage Cow gekocht bij The Little Green Bag bam!

  • Serena
   Auteur
   22 februari 2014 / zaterdag, 22 februari 2014

   Gefeliciteerd met je aankoop! 🙂

 25. 22 februari 2014 / zaterdag, 22 februari 2014

  Hij is echt mooi en wat een ruimte en vakjes ook, dat zie je niet vaak. Meestal kan je er niet te weinig in kwijt. Ik heb er eentje van Guess, maar die begint ook een beetje zijn einde te laten zien na 2,5 jaar. Deze vind ik echt heel erg mooi.

 26. 22 februari 2014 / zaterdag, 22 februari 2014

  Super handig! Ik had verwacht dat hij duurder zou zijn, rond de 80 euro ofzo. Maar het valt me erg mee, mooie prijs voor een kleine tas/portemonnee.

  • Melissa
   22 februari 2014 / zaterdag, 22 februari 2014

   Ooooooh hey Serena, dankje wel! 😀 ik heb er nooit van gehoord! 😀

   • Melissa
    22 februari 2014 / zaterdag, 22 februari 2014

    Oeii, verkeerd gereageerd 😀

 27. Melissa
  22 februari 2014 / zaterdag, 22 februari 2014

  JAS?????? ZO MOOI!

   • Melissa
    22 februari 2014 / zaterdag, 22 februari 2014

    Ja ik heb het een tijdje geleden al gelezen, maar ik vind die al jassen zo duur…
    ben echt benieuwd vanwaar ze die heeft.. 😀

  • Serena
   Auteur
   22 februari 2014 / zaterdag, 22 februari 2014

   van de OTTO!

 28. BeautyLabLover
  22 februari 2014 / zaterdag, 22 februari 2014

  Superleuk! Alleen wel wat prijzig, maar je krijgt er ook heel wat voor terug! En het is van echt leer! Dus je zou het kunnen zij als een inverstering

 29. BeautyLabLover
  22 februari 2014 / zaterdag, 22 februari 2014

  Superleuk! Alleen wel wat prijzig, maar je krijgt er ook heel wat voor terug! En het is van echt leer! Dus je zou het kunnen zij als een inverstering

 30. 22 februari 2014 / zaterdag, 22 februari 2014

  Mooi ding! Ziet er ook nog eens handig uit!

 31. Uiltje
  22 februari 2014 / zaterdag, 22 februari 2014

  Dag serena,

  Kan jij me vertellen waar je die leuke laarsjes hebt aangeschaft,

 32. 22 februari 2014 / zaterdag, 22 februari 2014

  Wat een mooi ding, straalt echt luxe uit 🙂 Ik ben ook nog altijd op zoek naar een fijne portemonnee, mijne begint een beetje uit elkaar te vallen, hehe. Ik wil alleen een kleintje, zodat hij ook in kleine tasjes past 🙂

 33. Ashley
  22 februari 2014 / zaterdag, 22 februari 2014

  Wow wel handig een portemonnee met zoveel vakjes! Maar ik zie je net op TLC in een reclame, supercool! Ik ben benieuwd wie jouw killer heels heeft gestolen.

 34. Lydia Odekerken Hosters
  22 februari 2014 / zaterdag, 22 februari 2014

  Hiiii Serena,

  Ik heb deze ook maar dan een zwarte croc variant,iets meer dan een jaar gekocht. Maar ik heb hem nog altijd in het bijbehorende stoffen zakje erin gedaan. En maar 1 keer gebruikt naar een feestje. Yes i know shame one me. Maar daar gaat verandering in komen hihi vanavond ga ik alles in de SLB stoppen. Mooie kleur ook die van jou!!

 35. Lou
  22 februari 2014 / zaterdag, 22 februari 2014

  Ja, praktisch… Als ie wordt gejat ben je tenminste in één keer van alles af!

 36. Amy
  22 februari 2014 / zaterdag, 22 februari 2014

  Wat een prachtige portemonnee! En super handig zie ik. Ik dacht dat deze €100+ ging kosten, maar was erg aangenaam verrast toen ik de prijs zag. Dit wordt zeker mijn volgende !

 37. Amy
  22 februari 2014 / zaterdag, 22 februari 2014

  Wat een prachtige portemonnee! En super handig zie ik. Ik dacht dat deze €100+ ging kosten, maar was erg aangenaam verrast toen ik de prijs zag. Dit wordt zeker mijn volgende !

 38. Nadine
  22 februari 2014 / zaterdag, 22 februari 2014

  Ik heb er ook een, echt een redding, zo simpel en kan overal mee naar toe. Ook mijn telefoon pasft er gewoon in. Echt heel fijn

  • liefvrouwke85
   19 maart 2014 / woensdag, 19 maart 2014

   Welke telefoon past wel en welke niet?
   Past de s3 erin?

   • Serena
    Auteur
    19 maart 2014 / woensdag, 19 maart 2014

    Ja die past in de byLouLou, alleen de Notes niet.

 39. 22 februari 2014 / zaterdag, 22 februari 2014

  Ik heb ook zo’n portemonnee van dit merk, echt een geweldig fijn ding! Groot ja, maar wel lekke overzichtelijk en bovendien is hij nog steeds als nieuw. Maar mijn telefoon past ook niet in die van mij en zo groot is m’n telefoon niet eens, haha.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *