New in: Wah Nails!

Nail Art! Sommige mensen zijn er dol op, weer anderen vinden het maar blij en kinderachtig. Zelf vind ik het supergaaf! Hoewel ik tegenwoordig niet meer zo veel nail art tutorials plaats als voorheen (ik heb het idee dat ik alles wel zo’n beetje heb gehad) blijf ik er een zwak voor houden. Nu ik over een paar maanden 28 word (jawel mensen, yours truly begint al een oud dametje te worden) vind ik een hand vol aardbeitjes of chubby cats dan ook niet meer bij me passen, maar een hand met slechts een creamy lakje in één enkele kleur vind ik dan ook weer zo saai…

Lak ik mijn nagels, dan vind ik het leuk om alleen mijn ringvinger vol met glitters te lakken. Of om daar een bloemetje op te maken. Of gewoon al mijn nagels met een subtiele ombre nail of gradient glitter te lakken. Niets kinderachtigs aan! Op de catwalks en in luxe glossy’s kom je nail art hartstikke vaak tegen en ook de celebs zijn er dol op. Smaken verschillen natuurlijk, maar ik houd er van!

Toen ik las dat Sharmadean Reid, de oprichtster van Wah Nails, een nail art boek uit zou brengen, stond ik dan ook als eerste in de rij om het boek in mijn virtuele winkelmandje te klikken. The Wah Nails Book of Nail Art is de officiële naam van het boek, en je kunt het boek voor GBP9.99 (= €12,50 ongeveer) kopen via de Wah Nails webshop.

Het duurde ongeveer een week totdat er een superswag envelop op mijn deurmat plofte..Sharmadean, afgekort Shar, heeft het boek zelfs gesigneerd. Cool!


Ow yes, I will enjoy the book! Het is een mooie hardcover vol nail art inspiratie en instructies. Alle pagina’s zijn full color en het formaat is vierkant en vergelijkbaar met A5. Het boekje staat vol met leuke, kleurige graphics en je word er gewoon helemaal vrolijk van! Ik heb weer volop nieuwe inspiratie voor nail art tutorials gekregen 🙂

Hieronder een aantal foto’s die ik van de inhoud heb gemaakt om even een idee te geven wat er zoal in staat;
 
Naast de enorme hoeveelheid aan ideeën en inspiratie staan er ook echt hele nuttige tips in. Het is leuk om de intro van Shar te lezen over het ontstaan van Wah Nails, er staat in wat je allemaal nodig hebt voordat je gaat ‘nailarten’ (de nail art basics), en ze geven je tips om je nagels voor te bereiden en af te werken, zodat je nail art zo lang mogelijk mooi op je nagels blijft zitten. Er staan maar liefst 25 stap-voor-stap nail art tutorials in, dus het is vooral ook een erg functioneel en nuttig boek.

Daarnaast bevat het boek leukigheidjes als een pagina waarop je je eigen nail art creatie kunt uittekenen;


En een ékte ékte stickerpagina! Just like in the old days!


De achterkant van het boek;


The Wah Nails Book of Nail Art heeft het allemaal: the basics, how-to’s en vooral veel inspiratie. Ik ben nooit eerder een boek specifiek over nail art tegengekomen, en de prijs vind ik ook reuze meevallen, dus ik vind dit boek echt een aanrader. Ik ben er superblij mee in elk geval! Als je into nail art bent is de Wah website sowieso een aanrader: wah-nails.com.

Binnenkort kunnen jullie een Wah Nails tutorial op mijn site verwachten, ik heb er helemaal zin in om meteen aan de slag te gaan 🙂

Whiehooe!

Wat vinden jullie eigenlijk van Nail Art?

Until next time,
Serena Verbon

 

Volg:

140 Reacties

 1. ann
  22 januari 2013 / dinsdag, 22 januari 2013

  nieke ik ben 63 en doe alles op nagel gebied op wat ik leuk vind, maling aan wat anderen denken of zeggen,weet iemand ook waar je een nagellak droger kan kopen

 2. Rachel
  6 augustus 2012 / maandag, 6 augustus 2012

  Ik vind nail art heel erg leuk.
  Leuk om te maken leuk om te zien.
  Alleenzaligmakend kan ik het echt voor geen meter,en ik hefboom niet echt de juiste spulletjes ervoor.
  Dus alsmede tips heb om het te leren zeg het me dan even.
  En waar ik de juiste spulletjes kan kopen.

 3. cora
  8 juni 2012 / vrijdag, 8 juni 2012

  heb m ook 😀 n.a.v. jouw eerdere artikel erover. vind het echt een heel leuk boek,de vormgeving is uberkoewl en de ideetjes hartstikke leuk!

 4. poopforlife
  23 mei 2012 / woensdag, 23 mei 2012

  meestal heb ik bij site’s dat ik iets leuks zie, dat ik niet weet of de site wel bertouwbaar is, k ben namelijk 12 dus mag niet zo vaak van me ouders iets kopen van internet.. ik hoop dat dit wel mag!!

 5. 19 mei 2012 / zaterdag, 19 mei 2012

  Yay, is hij uit. Die ga ik aankomende week zekers bestellen 😀

 6. 17 mei 2012 / donderdag, 17 mei 2012

  Love nail art! Dit boek zou ik ook wel willen hebben

 7. 17 mei 2012 / donderdag, 17 mei 2012

  Wat een heerlijk boek lijkt me dat, gaat op de wishlist! 😀

 8. ineke
  16 mei 2012 / woensdag, 16 mei 2012

  die “oog” nagels zijn echt vet die ga ik ook eens proberen .

  ps : je moet eens op youtube deze naam intikken : fanta nails . mischien een beetje kinderachtig of de jeugdig voor je maar je moet gewoon een letten op de details echt cool !!

 9. Rachel
  16 mei 2012 / woensdag, 16 mei 2012

  Je kan hem trouwens ook bij bol.com kopen!

 10. Rachel
  16 mei 2012 / woensdag, 16 mei 2012

  OMG dit moet ik hebbennn!!! :D:D:D

 11. 15 mei 2012 / dinsdag, 15 mei 2012

  Oooh! Ik ben al lang een grote fan van wah-nails, al heb ik over het algemeen het geduld niet voor nail art. Dat boek komt toch op mijn b-day wishlist dit jaar :p

 12. 15 mei 2012 / dinsdag, 15 mei 2012

  Ik heb net hetzelfde! Ik ben nu ook net 28 geworden en doe ook minder nailart, maar zo’n ringvinger-accentnagel doe ik nog wel :p

  Ziet er een leuk boek uit!

 13. 15 mei 2012 / dinsdag, 15 mei 2012

  Wat een gaaf boek! Ik vind nail art heel erg tof en leuk om te maken, maar of het me altijd lukt.. Nope. Maar alsnog wel erg leuk om te maken en om te zien! 🙂

 14. Ester
  15 mei 2012 / dinsdag, 15 mei 2012

  Leukleukleuk!!
  Nailart vind ik echt prachtig om te zien, en helemaal als professionele mensen het doen.
  Dan lijkt het zo ontzettend simpel, maar zodra je het na wil maken dan valt het vies tegen. 😐

  Op youtube ben ik abonnee van “Cute Polish”.
  Als je haar filmpjes kijkt met de nail art dan lijkt het zo gigantisch simpel!
  Ze legt alles heel erg goed uit, zodat elke amateur het na kan maken! 🙂 I like it.
  Maar ben ook erg benieuwd naar jou tutorials!!!
  Heb al eerder een paar van je gezien, en ook bij jou lijkt het super simpel!
  Maar ach, met veel oefenen & een fles nagellak remover kan vast iedereen het leren op den duur! 🙂
  Ben erg benieuwd!!

 15. Anita
  15 mei 2012 / dinsdag, 15 mei 2012

  Lijkt me een heel mooi boek, om inspiratie voor nail art op te doen.

 16. 15 mei 2012 / dinsdag, 15 mei 2012

  Wat leuk zeg! Erg inspirerend. Deze zou ik ook wel willen aanschaffen!

 17. Iris
  15 mei 2012 / dinsdag, 15 mei 2012

  Ik hou van nailart! Het is dat ik momenteel in een complete no-buy zit… (Help, dit is echt moeilijk vol te houden, zelfs met jouw tips!) Anders zou ik hem meteen bestellen! Ik ga hem gewoon als cadeau vragen voor als ik slaag!

 18. 15 mei 2012 / dinsdag, 15 mei 2012

  Leukk! Ik vind nail art echt vrolijk en creatief.

 19. 15 mei 2012 / dinsdag, 15 mei 2012

  Superleuk! Ik heb één keer nail art geprobeerd en dat was een ramp. Ik hou het wel op één simpele kleur met een sticketje erop. 🙂

 20. 15 mei 2012 / dinsdag, 15 mei 2012

  Wat lijkt mij dit een super leuk boek! Ik ben.binnenkort jarig, dus deze komt absoluut op mijn verlanglijstje 🙂

 21. 15 mei 2012 / dinsdag, 15 mei 2012

  Lijkt me een super leuk boek waar je veel inspiratie uit kan halen, hier verwacht ik meer over te horen!

 22. evelien
  14 mei 2012 / maandag, 14 mei 2012

  ik word helemaal hebberig hier!
  ik vind grappige nailart leuk, maar het wordt ook snel ordinair. Op school zit vaak een meisje voor me met MEGA klauwen met een hele jungle erop geglitterd. Walgelijk.

 23. 14 mei 2012 / maandag, 14 mei 2012

  Ziet er als een mooi en leuk boek uit! Veel plezier ermee en gaaf dat ze het gesigneerd heeft voor je 😀

 24. 14 mei 2012 / maandag, 14 mei 2012

  Whow, *zet op wishlist*. Ik hou van nailart, soms nog meer van het er naar kijken dan het dragen/maken. Thanks voor de tip!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *