New in: ASH Enigma Boots

Eindelijk, ze zijn er! Mijn lieve, prachtige, allermooiste winterboots van de hele wereld! Ze voelen als warme slofjes om mijn voeten met de schapenwollen voering, ze zijn sexy en stoer en ze lopen als wolkjes. Ja. Ik ben verliefd!

Thuis zijn we druk bezig met de organisatie van het Beautylab Event. De laatste spullen voor de goodiebags stromen binnen en ze zijn tot de nok toe gevuld.

Mama is bezig met de allermooiste sprookjestaart die ik ooit heb gekregen! Uiteraard in de Beautylab kleuren wit, roze en turkoois.

De man van Rabia kwam nog even snel Lovelies fruitsiqles lollies afleveren. Ware kunstwerkjes om te zien en gemaakt van natuurlijke ingrediënten zoals ingedikt fruitsap, ingelegd met echt fruit en een zoethout als stokje. Heerlijk! Deze lekkernijen mocht ik van Rabia uitdelen op het Beautylab event. Ze maakt alles samen met haar zusjes. Ik ben héél benieuwd hoe ze smaken! Check hun site vast hier.

En dan nu….. zhe zjoez!

De doos.

Het luxe kadopapier.

De zak.
Spannend he?

Daar zijn ze, mijn baby’s! Het riempje kun je losmaken zodat je de schacht hoger kan maken, maar ik vind ze juist wel kek zo!
Oei, hoge hak! Maar niet getreurd. Er zit een plateauzool aan de voorkant waardoor de hakken aanzienlijk minder hoog ‘lopen’ dan verwacht. Zoals ik al zei, ik loop op wolkjes! De binnenkant is gevoerd met schapenwol en dus lekker warm aan de voetjes, het voelt aan als sloffen. Dit zijn echt de ultieme winterboots! En voor winterboots zijn ze behoorlijk fashionable en classy! De buitenkant is overigens van echt leer.

De prijs voor de allermooiste winterboots van de hele wereld? Euro 329,95 via Zalando.nl – Mijn duurste paar schoenen tot nu toe. Maar ze zijn het zeker waard en ik weet zeker dat ik er deze herfst en winter veel plezier van zal beleven!
Until next time,
Serena Verbon

Volg:

2 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *