Budgettip! Miss Sporty – Hollywood Forever lipgloss

Ik vind het altijd leuk als ik weer een fijne budgettip met jullie kan delen! En vandaag is dat het geval 🙂 Miss Sporty heeft namelijk een mooie lipgloss collectie genaamd: Hollywood Forever lipgloss. Ik kan 8 mooie kleurtjes uit deze collectie met jullie delen!

Miss Sporty had al een bestaande lijn lipgloss, maar deze is zo populair dat ze hem hebben vernieuwd! De Hollywood Forever Lipgloss is nu namelijk NOG mooier, cooler, stijlvoller en hipper. De ultieme kleuren en glans voor het echte Hollywood-gevoel.

Dit is wat Miss Sporty zelf zegt over hun nieuwste collectie lipgloss:
“Glamorous formule: Deze gloss is een en al glans. Sterk reflecterende parels zorgen voor een 3D-effect. Je lippen zien er direct een heel stuk voller uit. Een ultra glanzend laagje geeft je lippen een chiquer uitziende diamant-achtige gloed die niet zou misstaan op een filmset. De luxe, zachte formule voelt heerlijk aan en blijft perfect zitten. Bijwerken of een toplaag aanbrengen? Nergens voor nodig! Bovendien vervaagt de lipgloss niet.”

Zijn ze niet mooi!? Ik denk dat er voor iedereen wel een geschikte kleur tussenzit! Ze variëren van lichtroze tot intens rood.

Alle kleuren zijn voorzien van een nummer en een bijbehorende naam. Ik heb de volgende kleuren ontvangen:

Het ziet er allemaal mooi uit, maar we zijn natuurlijk benieuwd naar de swatches! Er zit een duidelijk verschil in gloss met een fijne shimmer en gloss met een nog fijnere tot geen shimmers:

Bij daglicht van links naar rechts: Iron Pink, The Miss, Sweet Dance, Bloody Red, Gentlemen Prefer Me, Moka Lip, Kiss Intension & Golden Statue.

Met flitslicht van links naar rechts: Iron Pink, The Miss, Sweet Dance, Bloody Red, Gentlemen Prefer Me, Moka Lip, Kiss Intension & Golden Statue.

De glossjes zijn allemaal voorzien van een sponsapplicator:

Ik vind dat zelf prima werken. Je kunt de gloss vrij nauwkeurig aanbrengen, want het zijn ook nog eens vrij kleine applicators.

Bij het swatchen merke ik al dat de formule vrij plakkerig is en de geur vrij zoet. Gelukkig niet vanille zoet (want daar houd ik niet van), maar ze ruiken wat fruitig. Ook daar moet je natuurlijk van houden, maar ik vind het niet storend. Doordat er op de verpakking een grote “8” staat geschreven en de gloss zo plakkerig is, vroeg ik mij af of de gloss lang (misschien wel 8 uur!) zou blijven zitten?! Ik heb alle kleuren natuurlijk even uitgeprobeerd!

Om de aandacht vooral op de ligploss te houden, draag ik naast de glossjes alleen wat concealer, bronzer, blush en wat mascara op mijn bovenste wimpers. Ik draag deze look wel vaker, lekker naturel! (En makkelijk en snel, haha!)

Iron Pink

Dit is een hele lichtroze kleur met fijne shimmers. Hij is vrij onopvallend, waardoor het echt een subtiel glossje is. Ik vind het wel een lief kleurtje.

The Miss

Deze gloss heeft hele fijne shimmers die je bijna niet ziet en is erg transparant. Hij frist je lippen iets op, maar geeft niet heel veel kleur af. Eigenlijk kan hij daardoor niet misstaan en zou je hem makkelijk kunnen gebruiken als dagelijks glossje!

Sweet Dance

Ik vind dit de meest opvallende kleur die in de collectie zit! Echt een knalroze kleur met vrijwel geen shimmers. Hij is erg goed gepigmenteerd, maar trekt helaas wel iets in de lijntjes van mijn lippen. Op de foto is dat iets te zien, maar in het echt gelukkig niet. Als je er van houdt is dit echt een mooie intense gloss voor een fijn prijsje!

Bloody Red

Naast Sweet Dance valt deze ook direct in het oog door de diep rode kleur! Ook deze is super gepigmenteerd, maar trekt helaas ook iets in de lijntjes van mijn lippen. In het echt valt het reuze mee, maar bij close-up is dat goed te zien. Toch vind ik hem mooi genoeg om te blijven dragen, want het valt totaal niet op! Bovendien zou je het op kunnen lossen door deze gloss over een  rode lipstick heen te dragen.

Gentlemen Prefer Me

Dan nu de glossjes met heel veel shimmers. Gentlemen Prefer Me glanst echt van je lippen af en heeft een mooie zachtroze kleur. Hij zal voor veel mensen dicht bij de natuurlijke lipkleur komen (mijn lippen zijn zo licht, daar zie je alles op!), maar maakt ze toch wat stralender! Ik houd van dit soort kleurtjes met shimmers. Staat lekker fris en zomers!

Moka Lip

Moka Lip lijkt heel erg op Gentlemen Prefer Me alleen is hij warmer van kleur en daardoor meer brons dan roze. Ook deze zit vol met shimmers waar je niet omheen kunt!

Kiss Intension

Deze gloss heeft een mooie warm roze kleur, iets donkerder dan de rest, met subtiele gouden shimmers. Erg mooi want ze vallen nauwelijk op, maar zorgen wel voor dat beetje extra’s in de kleur!

Golden Statue

Meestal ben ik niet zo’n fan van bruine kleurtjes, maar wanneer je Golden Statue op je lippen draagt staat hij toch beter dan gedacht! Het is eigenlijk meer een koperkleur, die mooi te combineren is bij warme tinten!

Eigenlijk ben ik bijzonder verrast door deze collectie van Miss Sporty! De Hollywood Forever Lipgloss heeft allemaal draagbare kleurtjes (sommige zijn wel erg subtiel, maar dat vind ik niet erg), ze brengen prettig aan, er zit lekker veel in en zijn af en toe aardig gepigmenteerd of zitten vol shimmers! Helaas blijven de glossjes niet zo lang zitten als beloofd, maar heel eerlijk… Welke lipgloss doet dat wel?! Je zou de gloss dus wel af en toe moeten bijwerken, maar dat vind ik geen groot nadeel gezien de prijs!

De Miss Sporty Hollywood Forever Lipgloss kost €2,99 per stuk voor 8,5 ml en is verkrijgbaar bij de bekende drogisterijen.

Waren jullie al bekend met deze collectie van Miss Sporty? Welke kleur(en) zouden jullie aanschaffen en welke kleur vinden jullie mij het beste staan?

Liefs Nena

 

Volg:

109 Reacties

 1. 27 april 2014 / zondag, 27 april 2014

  ik wil sweet dance en bloody red <33

  • Zoe
   2 juli 2014 / woensdag, 2 juli 2014

   ze geeft ze niet weg slimpie 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *