Mijn huidige everyday make-up routine

Vandaag deel ik mijn ‘Everyday Make-up Routine’ met jullie. Deze producten gebruik ik sinds een maand (bijna) elke dag, en in totaal duurt het zo’n 7 minuten om deze look op mijn gezicht te knallen, lekker snel dus! Het resultaat is een hele natuurlijke, glowy en warme look.

Dankzij de geweldige primer en waterproof eyeliner en mascara blijft deze look ook echt de gehele dag prima zitten, alleen mijn lipstick werk ik 1 à 2 keer per dag even bij. Ideaal, want ik houd er niet van om mijn gehele make-up look gedurende de dag bij te werken: het moet gewoon goed zitten zonder dat ik me druk hoef te maken over mascara die stempelt, eyeliner die uitveegt of een huid die overmatig gaat glimmen.

De producten die ik gebruik;

1. INIKA Pure Primer – echt de beste primer die ik OOIT heb gebruikt, zeker een aanrader! Zie deze blogpost voor een uitgebreide review én een 20% kortingscode (geldig tot eind 2019).

2. Pat McGrath Skin Fetish foundation in kleur Light Medium 13. Superdunne textuur die aanvoelt en eruit ziet als een tweede huid. Goed op te bouwen, medium dekkend, en vooral erg mooi voor een gemengd tot vette huid (vind ik). In combinatie met de primer geeft het een natuurlijk, egaal maar niet té dichtgeplamuurd resultaat. Ik poeder niet af en mijn huid gaat niet overmatig glanzen, ook niet aan het einde van de dag.

3. Benefit Cakeless concealer – supergoed dekkend, wel ietwat droog aan het einde van de dag (niet bij mij, hoor). Heb je een droge huid, dan zeker even primen met een hydraterende oogcrème.

4. NARS Atomic Blonde palette – supermooi palette met alles wat je nodig hebt; bronzer, highlighter en 4 natuurlijke, warme tinten oogschaduw. De bronzer is tevens ook erg mooi als oogschaduw.

5. Benefit Roller Liner – superzwart resultaat en het stiftje is fool proof, werkt heel makkelijk en snel. Blijft ook supergoed zitten zonder stempelen of vlekken. Eén van mijn favoriete eyeliners tot nu toe.

6. Heroine mascara (nog uit Japan), maar dit is niet per se mijn favo. Die is helaas op en dat is de L’Oreal Paradise Extactic waterproof. Ik wacht even op een aanbieding en dan ga ik deze weer massaal inslaan! Tot die tijd doe ik het met de mascara’s die ik nog in mijn stash heb zitten.

7. Pat McGrath lip fetish (mini) lipstick in de kleur 1995. Een prachtige, iets donkere nudetint die mooi combineert bij de warme kleuren oogschaduw. De textuur is superlicht en comfortabel, je voelt het haast niet zitten, terwijl deze lipstick wel supergoed gepigmenteerd is en ook redelijk goed en lang op de lippen blijft zitten.

Ik hoop dat jullie het leuk vonden om te zien wat ik de afgelopen weken dagelijks op mijn gezicht aanbreng, en ik ben op mijn beurt natuurlijk ook superbenieuwd naar jullie eigen everyday favorieten van dit moment. Deel het in de comments!

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

17 Reacties

 1. Tess
  25 januari 2022 / dinsdag, 25 januari 2022

  Wow wat doe je dit snel! Mooie look, heel natuurlijk ook!

 2. 30 juni 2020 / dinsdag, 30 juni 2020

  Mooie make-up! Ik probeer ook iedere dag basic make-up aan te brengen en zo snel mogelijk klaar te zijn haha. Of je nu de deur uit gaat of lekker thuis in een comfortabele outfit rondloopt, deze make-up is perfect voor beide! Dank je wel voor het delen 🙂

 3. Chantal
  12 juni 2020 / vrijdag, 12 juni 2020

  Hoi Serena, supermooi jouw make-up. Waar koop jij jouw producten?

 4. Pat Nutstumi
  10 december 2019 / dinsdag, 10 december 2019

  Useful and interesting blog. You’re looking good and video is the best.

 5. 22 november 2019 / vrijdag, 22 november 2019

  Wat een prachtige look meid! Als nieuwe mama ben ik helemaal voor looks die snel klaar zijn en er mooi uitzien, dus helemaal top dit haha. Mijn favoriet is de Lash Princess false lash effect mascara van essence en de mac brave lipstick! Een subtiele maar frisse lippenstift. <3

 6. Kimberley
  15 november 2019 / vrijdag, 15 november 2019

  Hi Serena,
  Ik vroeg me af of er ook nog een review kwam van de pmu wenkies die je door Angel hebt laten zetten? Ben heel benieuwd naar je ervaring!

 7. Kim
  10 november 2019 / zondag, 10 november 2019

  Mooi en lekker snel! Ben nog wel even benieuwd welke kwast je voor je bronzer gebruikt?

  • Serena
   Auteur
   13 november 2019 / woensdag, 13 november 2019

   hi Kim,

   de stippling brush van MAC Cosmetics. Wel echte haartjes (niet vegan dus), moet ik er toch wel even bij vermelden.

 8. Audrey
  9 november 2019 / zaterdag, 9 november 2019

  Hey Serena, komt er nog een vlog online van je Miami adventure?

  • Serena
   Auteur
   13 november 2019 / woensdag, 13 november 2019

   Yes, zeker! Staat allemaal op de harde schijf, moet er echt even voor gaan zitten om alles te editten.

 9. 7 november 2019 / donderdag, 7 november 2019

  Leuke video! Beauty video’s blijven toch echt wel mijn favoriet!

 10. 7 november 2019 / donderdag, 7 november 2019

  Ik heb al veel goeds over die Benefit concealer gehoord! Leuk filmpje!

 11. 7 november 2019 / donderdag, 7 november 2019

  Inspirerend artikel! Groetjes, Carla

 12. 5 november 2019 / dinsdag, 5 november 2019

  Prachtige look heb je gemaakt, je hebt al een mooi kleurtje dus hoe minder make-up des te mooier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *