Mijn eigen boek | Serena’s Stijlgids

Na maanden hard werk, bloed, zweet en tranen is het eindelijk hier! Met gepaste trots presenteer ik jullie mijn eigen en tevens allereerste boek; Serena’s Stijlgids. Een boek waarin de focus ligt op het inspireren van de lezer, en waarbij je van alles leert op beauty- en fashiongebied, maar ook kennismaakt met mijn populairste gerechten, DIY projecten en beste tips & tricks. In Serena’s Stijlgids staan veel bekende blogposts, maar ook is het aangevuld met gloednieuwe, unieke content. De mooie foto’s in het boek zijn door mij gemaakt (op de cover en studiofoto’s na) en daar ben ik ontzettend trots op!

In de video hieronder vertel ik je meer over de inhoud van het boek;

serena's stijlgids review_1Supertrots ben ik, op mijn boek. Het is echt een plaatje om te zien! De goud metallic letters – hier had ik speciaal om gevraagd – geven het boek een luxe uitstraling en geven de cover net even iets meer glam. I love it!

serena's stijlgids review_3 In het boek staan herschreven blogposts, aangevuld met nieuwe, unieke content. Zo heb ik een uitgebreid nieuw hoofdstuk geschreven over het vinden van de perfecte foundation match. Door oude met nieuwe content te combineren biedt Serena’s Stijlgids een stukje herkenbaarheid voor de vaste bloglezers, maar is dit boek tevens een mooie weerspiegeling van mijn blog voor nieuwe lezers die nog niet bekend zijn met Beautylab.

serena's stijlgids review_5 Vroeger runden mijn moeder en ik een succesvolle webshop waar we onze eigen, handgemaakte bath- en bodyproducten verkochten, waaronder onze bestseller Lip Balm. Deze lippenbalsems liepen als een trein, iedereen was er weg van! Ik heb het recept hiervan daarom nooit eerder gedeeld, het is toch een beetje het geheim van de smid, maar voor mijn eerste boek maakte ik graag een uitzondering.

serena's stijlgids review_4 Naast Beauty en Fashion houd ik me ook graag bezig met interieur. Deze Sparkle Wall Art DIY maakte ik exclusief voor Serena’s Stijlgids.

serena's stijlgids review_6 Ook schreef ik een geheel nieuw hoofdstuk over Travel, waar ik onder andere laat zien hoe je deze leuke DIY Travel Notebook maakt.

serena's stijlgids review_7 Serena’s Stijlgids bevat mijn lekkerste, meest populaire en dus meest nagemaakte recepten, aangevuld met dit nieuwe recept van de Marrakech Salade.

serena's stijlgids review_8 Op deze foto vind ik mezelf er zo stoer uitzien, haha!

serena's stijlgids review_9 Serena’s Stijlgids staat boordenvol frisse, kleurrijke foto’s. Ik krijg er echt een beetje een Pinterest-gevoel bij als ik mijn boek doorblader!

serena's stijlgids review_2Zo, en nu houd ik op, want het beste kun je natuurlijk zelf mijn boek gaan bekijken in de betere boekhandel, bij Bruna of bij de Bijenkorf! Ben je al overtuigd? Pre-order Serena’s Stijlgids dan via Bol.com (via deze link). De prijs van mijn boek is €22,50.

NB. Heb je het boek al gepre-orderd toen het nog de prijs van €25 had, neem dan contact op met de klantenservice om je extra €2,50 teruggestort te krijgen!

Als je het boek via mij besteld betaal je iets meer, namelijk €25 (€2,50 extra voor verpak- en verzendkosten), maar krijg je uiteraard een gesigneerd exemplaar en ik kan er op verzoek ook nog een leuk verhaaltje in krabbelen. Ook erg leuk als je het boek cadeau wilt geven! Als je dit wilt, mail dan je adresgegevens naar serenasstijlgids@gmail.com. Je wordt dan persoonlijk teruggemaild met verdere betaalgegevens en instructies.

Ik ben erg benieuwd wat jullie van mijn boek zullen vinden! Ik ga de komende tijd allerlei boekhandels af voor signeersessies en extra promotie rondom Serena’s Stijlgids, maar daarvan houd ik jullie tijdig op de hoogte! Ik zou het leuk vinden als jullie een beoordeling zouden willen achterlaten op de pagina van Bol.com. Het is altijd handig als andere mensen weten wat er van het boek gevonden wordt!

Nou, ik kan nu alleen maar afwachten op jullie reactie. Ik vind het zo spannend, iedereen!

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

138 Reacties

 1. benthe
  3 mei 2015 / zondag, 3 mei 2015

  Hi Serena,
  Wat ben ik ontiegelijk blij met jouw boek!! Iedere keer als ik er in lees lees ik maar een klein stukje, gewoon omdat ik bang ben dat ik het boek te snel uit heb! bij iedere bladzijde zat ik weer te genieten. De tips zijn goed van pas gekomen. echt een geweldig boek met prachtige foto’s zeker het geld waard!!

  xxx
  benthe♥

 2. 25 april 2015 / zaterdag, 25 april 2015

  Ik heb hem zoals je weet al in mijn brievenbus gehad en heb er al een beetje doorheen gebladerd, echt super leuk! 🙂

 3. 24 april 2015 / vrijdag, 24 april 2015

  Wat een ontzettend mooi boek. Gefeliciteerd met dit prachtexemplaar! Zou er graag een volgende keer met een advertentie in willen staan. Leuk nieuw tafelboek voor mijn klanten.

  • Serena
   Auteur
   24 april 2015 / vrijdag, 24 april 2015

   Nou, adverteren in een boek is niet gebruikelijk en dat zou ik ook niet willen, maar superleuk als je het in je beautycentrum legt voor je klanten natuurlijk!

  • Serena
   Auteur
   24 april 2015 / vrijdag, 24 april 2015

   Bedankt! En veel plezier met het verkopen van mijn boek! 🙂

 4. 22 april 2015 / woensdag, 22 april 2015

  Super leuk! Ik ga hem binnenkort zeker bestellen! Love it!

 5. 22 april 2015 / woensdag, 22 april 2015

  Wauw, gefeliciteerd Serena! Dat moet wel een droom zijn om dan eindelijk je eigen boek op de markt te laten presenteren. Zo onwijs cool en dit verdien je helemaal! Ik ga gelijk online kijken 🙂

 6. 22 april 2015 / woensdag, 22 april 2015

  Gefeliciteerd Sereen! Met dat harde werken van je door de jaren heen is dit echt een verdiende beloning!! Geniet ervan! 😀

 7. N
  21 april 2015 / dinsdag, 21 april 2015

  Gefeliciteerd Serena!xx

 8. 21 april 2015 / dinsdag, 21 april 2015

  First of all… GEFELICITEERD!! Weer een gigantische mijlpaal voor jou 🙂 De foto’s zijn prachtig. Ga hem nu meteen bestellen. Laat ik hem nog even ongelezen liggen (als me dat gaat lukken) voor na de bevalling 😉

 9. Nadia
  20 april 2015 / maandag, 20 april 2015

  Wat ziet het er mooi uit! Er staat echt van alles in, leuk!

 10. Debora
  20 april 2015 / maandag, 20 april 2015

  Het ziet er supertof uit, gefeliciteerd Serena! Ik ga het alleen al kopen om het lipbutterrecept haha, ik heb namelijk nog eentje liggen uit de tijd van the Secret Garden en ik kon het niet over mijn hart verkrijgen om hem weg te gooien, ondanks dat hij al veel te oud is, maar nu kan ik er dus zelf een gaan maken!

 11. 20 april 2015 / maandag, 20 april 2015

  Hey Serena,

  Gefeliciteerd met je boek! Het ziet er inderdaad leuk uit. Prachtige foto’s! Logisch dat je zo trots bent op jezelf na al het harde werk, een welverdiend resultaat. En nu hopen dat het een bestseller wordt! Het is je van harte gegund, meid. Wie weet bestel ik er gauw een met een krabbel erbij.
  XX Fashion Diva Induella

 12. Sanne
  20 april 2015 / maandag, 20 april 2015

  Gefeliciteerd met je boek! Ziet er goed en luxe uit.

 13. 20 april 2015 / maandag, 20 april 2015

  Hi Serena,

  Super leuk dat je boek nu eindelijk uit is!
  Gefeliciteerd met deze mooie stap en weest trots op jezelf!

  XoXo Melanie

 14. 20 april 2015 / maandag, 20 april 2015

  Wat gaaf dat die er eindelijk is, gefeliciteerd! En eerlijk is eerlijk: de bloed, zweet en tranen waren het waard want het ziet er écht mooi uit!

 15. 20 april 2015 / maandag, 20 april 2015

  Gefeliciteerd met je boek. Het ziet er heel mooi uit!

 16. 20 april 2015 / maandag, 20 april 2015

  Oeh, ik ben heel benieuwd. Gefeliciteerd met je eigen boek X

 17. Iris
  20 april 2015 / maandag, 20 april 2015

  Van harte gefeliciteerd met je boek!
  Wat ik zo leuk vind aan je boek is dat er niet alleen beauty in staat, maar zoveel meer!
  Het eerste dat ik ga doen als ik klaar ben met afstuderen is jouw boek bestellen :).

 18. Ingrid
  20 april 2015 / maandag, 20 april 2015

  Gefeliciteerd met je boek! En wat is het leuk om je zo te zien stralen ;). Ik ga zeker even een kijkje nemen als ik terug ben uit Amerika. X

 19. 20 april 2015 / maandag, 20 april 2015

  Super leuk! ga ‘m zeker bestellen

 20. 20 april 2015 / maandag, 20 april 2015

  Besteld! Ziet er super uit. Ben benieuwd. …..laat je wel even weten wat ik ervan vind!

 21. 20 april 2015 / maandag, 20 april 2015

  Proficiat met je boek Serena! Ik denk dat dit mijn eerste boek wordt van een blogger 🙂 Vooral dan omdat ik de content echt fijn vind! Je hebt er lekker je eigen ding van gemaakt, keep it going!

 22. 20 april 2015 / maandag, 20 april 2015

  Super trots! Ziet er echt leuk uit.

 23. Lana
  20 april 2015 / maandag, 20 april 2015

  Gefeliciteerd! Je mag er echt trots op zijn en het is volkomen logisch dat je er zo trots en vol van bent!
  Dat vestje wat je aan hebt staat je trouwens zo mooi! Waar is die van?

  • Serena
   Auteur
   20 april 2015 / maandag, 20 april 2015

   hi Lana,
   dankjewel! En het vestje is van Loavies, maar al oude collectie.

 24. 19 april 2015 / zondag, 19 april 2015

  Als ik het zo zie, ziet het er prachtig uit! Gefeliciteerd met je eerste boek! <3

 25. 19 april 2015 / zondag, 19 april 2015

  Ik ben er heel erg benieuwd naar en als het in dezelfde stijl is als jou blog, dan moet het een feestje zijn om hem er steeds weer bij te pakken. En ik vind het concept zo erg tof, veel leuker dan een boek wat je in één keer uitleest en er nooit meer bijpakt. Ik heb je inmiddels een mailtje gestuurd en hoop dat je mij enorm gaat verassen, of ja, het boek dan. Maar dat komt vast goed, de foto’s zien er al prachtig uit <3

 26. Kim
  19 april 2015 / zondag, 19 april 2015

  Gefeliciteerd! De eerste indruk is heel goed. Prachtige foto’s, prachtig papier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *