Make Up For Ever Aqua Brow Review

Al twee jaar zijn mijn geliefde Chanel wenkbrauwpotlood en ik onafscheidelijk. Ik gebruik haar elke dag, slijp haar, verzorg haar. En op haar beurt maakt zij mijn wenkbrauwen voller, geeft ze er vorm aan, geeft ze mijn gezicht een lift en zorgt ze voor wat meer expressie. Het waren twee geweldige jaren, maar een paar dagen geleden heb ik dan toch echt afscheid moeten nemen. Een heftige break-up, dat was het. Tranen met tuiten gehuild. Maar het is nu eenmaal niet anders. Ik heb een nieuwe liefde. Haar naam is: Aqua Brow.

Wenkbrauwpotlood ken ik. Wenkbrauwpoeder ook. Maar wenkbrauw gelcreme? Dat is gek. En toch werkt het net zo makkelijk als al het eerder genoemde. Laatst plaatse mijn stagiaire Yolanda een artikel online over de nieuwe M.A.C The Stylish Brow collectie waar zich ook een wenkbrauw gelcreme in bevindt. Toen ik het goedje bij haar aanbracht was ik eigenlijk wel onder de indruk van het gemak waarmee dat ging en het mooie effect wat het gaf. Plus, het bleef zitten als een muur. Mijn interesse in wenkbrauw gelcreme was gewekt.

Ik probeerde daarom hetzelfde product in de kleur Brunette uit op mezelf, maar deze kleur vond ik toch nog wat te licht voor me. Ik wist dat MUFE een donkerder kleur bruin in hun Aqua Brow assortiment had, dus in Vegas ben ik er meteen naar op zoek gegaan. En jawel, ik ben verliefd!

Aqua Brow is verkrijgbaar in maar liefst 7 kleuren. De kans is dus vrij groot dat jouw wenkbrauwkleur erbij zit. Hieronder de beschikbare kleuren op een rijtje;

  • #10 Light Blonde
  • #15 Blonde
  • #20 Light Brown
  • #25 Ash
  • #30 Dark Brown
  • #35 Taupe
  • #40 Brown Black

Zelf heb ik kleur #25 Ash, een bruine kleur met een grijzige ondertoon. Dat is goed voor mij, want dit is een koelere bruintint. Ik heb wel eens mijn wenkbrauwen ingekleurd met bruin met een warme (roodachtige) ondertoon en dat staat me niet. Je ziet dan echt duidelijk kleurverschil.

De kleur ziet er in de tube vrij lichtbruin uit, maar eenmaal aangebracht lijkt het wel een tint donkerder uit te pakken. De MUFE Make Up Artist vertelde me dat je wat dit product betreft daarom beter een tintje lichter kunt kiezen. Dus dames, houdt dat in gedachten mocht je voor het schap staan!

Maar goed, nadat je de juiste kleur hebt uitgekozen moet je het goedje gaan aanbrengen. MAAR HOE DAN? Het is een vloeibare, cremige substantie. Hoe kan je hier ooit je wenkbrauwen mee inkleuren en bijtekenen, vraag je je wellicht af. Worden dat geen enorme Scouse Brows?

Hoe je dit goedje aanbrengt is eigenlijk heel simpel: met een kwastje. En om Scouse Brows te voorkomen geef ik verderop nog een aantal tips. Je hebt dus wel een goed wenkbrauwkwastje nodig om dit product keurig en subtiel aan te kunnen brengen. Zelf heb ik een schuin aflopende kwast van M.A.C, #208. Deze kwast, of dit model kwast, leent zich uitstekend voor het bijtekenen en inkleuren van wenkbrauwen.

Net als een professionele visagist ga ik te werk. Ik pak het tubetje erbij en breng een druppeltje aan op de rug van mijn hand. Dit is mijn palette. Vervolgens pak ik mijn kwastje die ik erdoorheen zwiep. Ik veeg wat strepen op mijn hand om van het overtollige Aqua Brow af te komen, want ik ga voor een subtiele bijgetekende wenkbrauw. Zo natuurlijk mogelijk, is het idee. Ik houd wel van een strakke wenkbrauw, dus ik ‘knijp’ het kwastje fijn tussen duim en wijsvinger. Hiermee kan ik nu superstrakke lijnen tekenen. Dit was een tip van Maikel, de Chanel maquillist.

Het beste kun je beginnen met het bijtekenen van de boog naar beneden, dus het uiteinde van je wenkbrauw. Het is niet erg als je wenkbrauw hier wat zwaarder wordt aangezet. Als je hiermee klaar bent is het meeste Aqua Brow van je kwastje af, dus nu kun je de aanzet van je wenkbrauw inkleuren. Omdat er niet meer zoveel Aqua Brow op je kwast zit kun je dit lekker subtiel aanbrengen. Doe je het andersom, dus eerst de aanzet en dan de boog, dan heb je kans op een te zwaar aangezette wenkbrauw aan het begin, plus dat je meer product nodig hebt op de boog te tekenen. Mijn tip is dus: eerst de boog en dan het begin.

En wanneer je Aqua Brow aanbrengt aan het begin, houdt je kwast dan zo:

Op deze manier kun je natuurlijker, met de richting van de haartjes, aanbrengen. Bovendien is het kwastje ervoor gemaakt om op deze manier te werk te gaan.

Hoewel dit spul vloeibaar is droogt het redelijk poederachtig op. Dat wil zeggen: geen glans, maar een zacht, poederachtig en natuurlijk ogend effect. Ik vind het mooier dan wanneer ik wenkbrauwpotlood aanbreng, en omdat het eerst vloeibaar is, kun je hiermee strakkere lijnen zetten dan met wenkbrauwpoeder. Het heeft eigenlijk the best of both worlds: het strakke van wenkbrauwpotlood, maar het zachte, natuurlijke effect van wenkbrauwpoeder.

Ingrediëntenlijst;
Daarbij werkt het product erg zuinig en blijft het zitten als een baas. Maar dan echt! Ik durf het bijna niet te zeggen, maar ik ben in slaap gevallen (blame it on the jetlag!) met mijn make-up nog op en ik was vergeten mijn make-up eraf te halen. Bij wijze van experiment heb ik de dag erna express de Aqua Brow laten zitten toen ik mijn gezicht reinigde. Ik ging erna douchen en toen ik de douche uitstapte, je gelooft het niet, zaten mijn wenkbrauwen nog op zijn plek. Aqua Brow blijft dus met gemak zo’n 2 dagen zitten en ik durf met zekerheid te zeggen dat het waterproof is. Ik denk zelfs dat ik het 3 tot 4 dagen kan laten zitten, maar laat ik dat maar niet gaan onderzoeken 😉

Hieronder het drupje wat ik doorgaans gebruik:Zijn er ook nadelen aan dit product? Ja, als ik even een beetje de zeikerd mag gaan uithangen dan vind ik van wel. Ten eerste moet je dus altijd je hand reinigen nadat je klaar bent met aanbrengen. Dat is een extra stap ‘werk’ in de ochtend.

Zo ziet mijn hand eruit na gebruik:
Ten tweede droogt het goedje vrij snel op wanneer het op mijn hand zit. Omdat ik het drupje uitveeg en wat strepen plaats, kan het nog wel eens voorkomen dat het al is opgedroogd voordat ik goed en wel klaar ben met aanbrengen. Het is nu al een paar keer voorgevallen dat ik een nieuw drupje moest aanbrengen omdat het andere uitgeveegde drupje al was ingedroogd op mijn hand. Dus het werkt wel zuinig, maar op deze manier dan weer niet heel erg.

Als laatste zeikmomentje vind ik wel dat wanneer je met een product als deze gaat werken je in het bezit moet zijn van een goed wenkbrauwkwastje. Nu was mijn M.A.C #208 zo’n $15 (omgerekend zo’n €12) en die kan ik aanraden omdat het kwastje heel smal is, en omdat je het kwastje heel fijn kunt knijpen voor strakke lijnen. Niet elk schuinaflopend kwastje is zo smal als deze. Dus dat is een indirect minpuntje denk ik, omdat niet iedereen gemakkelijk aan een goede kwast kan komen en omdat een goed kwastje niet per se heel budget is. Mochten jullie tips hebben wat betreft goede, smalle en schuinaflopende kwastjes, plaats ze dan graag in de comments!

Zijn jullie benieuwd naar het resultaat?

Hieronder een foto van mij zonder bijgetekende wenkbrauwen. Zoals je ziet zijn ze ongelijk, maar ook bevatten ze wat lege plekjes. In het midden een foto met links niets en rechts Aqua Brow. En rechts een foto met op beide wenkbrauwen Aqua Brow:

Hieronder een close-up, zodat je de finish goed kunt bekijken:

En hieronder een voor- en nafoto zodat je het verschil goed kunt zien. Ik moet zeggen dat het hieronder op de foto geen perfecte kleurmatch lijkt, maar in het echt zie je echter totaal geen kleurverschil tussen mijn echte wenkbrauwhaartjes en de Aqua Brow #25. Het stukje wenkbrauw wat ik aan het uiteinde heb bijgetekend bijvoorbeeld heeft in het echt dezelfde kleur als de rest, terwijl het hier op de foto lichter lijkt.

Aqua Brow van Make Up For Ever is in Nederland te koop bij Sephora. Klik hier voor de dichtstbijzijnde verkooppunten. Aqua Brow zit in een tube van 7ml en kost €21,50 (in Las Vegas heb ik $20 betaald trouwens). Zelf heb ik kleur #25 Ash, maar er is in totaal keuze uit 7 kleuren, voor zowel blondines, brunettes als dames met ravenzwarte lokken. Ik heb het idee dat er geen goede kleurmatch is voor redheads, maar gelukkig kunnen roodharige dames nu terecht bij The Stylish Brow collectie van M.A.C (zie deze review).

Wat vinden jullie van het effect van Aqua Brow? Vinden jullie het mooier dan wenkbrauwpotlood en -poeder?

Until next time,
Serena Verbon

 

Volg:

148 Reacties

 1. 24 februari 2013 / zondag, 24 februari 2013

  Oh wauw dit klinkt als een heel fijn product en het staat je ook heel erg mooi! Jammer dat het wel zo duur is.

 2. 24 februari 2013 / zondag, 24 februari 2013

  Ik vind het effect heel erg natuurlijk en mooi ogen. Je wenkbrauwen zien er prachtig uit en het geeft je gezicht een heel ander effect. Hier ga ik eens even voor kijken! Bedankt voor je uitgebreide review!

 3. Maaike
  24 februari 2013 / zondag, 24 februari 2013

  Wow, dit product klinkt echt geweldig. Je wenkbrauwen zien er ontzettend mooi uit! Goede review!

 4. Cherrelle
  24 februari 2013 / zondag, 24 februari 2013

  Helpen ze je hier in Sephora ook met een goede kleurmatch ? Proberen ze het ook op je uit zodat je kan zien wat het effect is? Het lijkt mij namelijk wel een fijn product maar dan zou ik wel zeker willen weten dat ik de juiste kleur meeneem :p

  • Christy
   24 februari 2013 / zondag, 24 februari 2013

   Ja hoor, dat doen ze wel bij Sephora.
   Gewoon ook zelf eventueel, om 2 proefjes vragen die je mee naar huis kunt nemen om rustig uit te proberen (ze maken dan piepkleine plastic containertjes met Aqua Brow erin voor je).Echt het proberen waard.

  • Gatton
   24 februari 2013 / zondag, 24 februari 2013

   Yes! Ze hebben bij mij ook het product aangebracht zodat ik kon zien of ik het wel mooi vond staan, bij mij is de kleur vrijwel altijd simpel – de allerlichtste is nodig (ook met foundation) aangezien ik een blonde bleekscheet ben, hehe. 🙂 Mijn dame was heel lief!

 5. Merel
  24 februari 2013 / zondag, 24 februari 2013

  Lijkt me super geweldig.
  Echt mooi natuurlijk 😀

 6. Sanne
  24 februari 2013 / zondag, 24 februari 2013

  Wat een fijn product klinkt het zo!! Het staat je goed, toch natuurlijk ondanks dat het erg strak is.
  Zelf heb ik net het wenkbrauwpoeder van Anastacia aangeschaft. Aangezien ik voor een minder strak, nog natuurlijker look ga!
  Ik gebruik nu een kwastje van Sigma, maar wil een schuine kopen. Is die van MAC of Anastacia beter/fijner? Weet iemand dit? X

  • Christy
   24 februari 2013 / zondag, 24 februari 2013

   Sanne, ik vind het penseeltje van Anastasia nèt niet stevig/stug genoeg, op een of andere manier…maar misschien ligt het aan mij. Het korte penseeltje_met_spooly kost al gauw 20 Euro…voor dát geld zou ik een ander penseeltje kiezen. Maare…heb je écht een ander penseel nodig? Kun je e.e.a niet eerst uitproberen met het penseel dat je *nog* hebt? Probeer dat gewoon ff met (2) proefjes van Sephora (gewoon vragen), dan weet je ook meteen of Aqua Brow überhaupt wel iets voor je is. Je geld uitgeven – aan product en kwastje- kun je altijd nog ‘-))

 7. 24 februari 2013 / zondag, 24 februari 2013

  Waauw super mooie effect! Veel natuurlijker dan met een potloodje/poeder.

 8. Tessa
  24 februari 2013 / zondag, 24 februari 2013

  Leco wenkbrauwkwast nummer 22 voor 12,95 is een goedkopere optie en een echte budget kwast is het fijne schuine kwastje van Elf voor maar 4 euro!!

  • Christy
   24 februari 2013 / zondag, 24 februari 2013

   Hé ja,dat is een goeie (de Leco tip)! :-))
   Nr 22 is er ook in een z.g. ‘To-go’ versie (kort steeltje, handig om mee te nemen), kost dan ongeveer 8/9 Euro (bij Douglas) als ik me niet vergis.(met nog 10% korting als je een Douglas card hebt)

 9. 24 februari 2013 / zondag, 24 februari 2013

  Wauw ziet er goed uit! Beter dan ik had verwacht van dit product!

 10. Iva
  24 februari 2013 / zondag, 24 februari 2013

  Dit product is geweldig. Het blijft zo lang zitten!! Het aanbrengen is bij mij wel ff iets meer werk dan een potloodje; je kunt en wilt het net ff wat preciezer doen omdat je zo strak kunt tekenen! Ik heb meteen het wenkbrauwkwastje van MUFE zelf erbij gekocht, dit omdat er een 2e product halve prijs actie was (ofzo), en ben daar wel tevreden over. Ik kan een vrij stug kwastje aanraden! Overigens knijp ik een mini-mini beetje uit het tubetje (het tuutje boven), en haal ik mn kwastje door het minibeetje wat uit het tuutje komt. Hier maak ik mijn wenkbrauw mee op en als ik meer nodig heb, pak ik nog een beetje. Zo gebruik je minder en droogt het ook niet zo snel op omdat je hele kleine beetjes ‘vers’ uit de tube haalt.

 11. 24 februari 2013 / zondag, 24 februari 2013

  Lijkt me fijn! Misschien ook iets voor vrouwen met grijze wenkbrauwen? Mijn moeder verft haar wenkbrauwen maar ze groeien zo hard dat dit niet bij te houden is.
  Zou dit beter werken dan een poeder, verf of potlood?

  Liefs

 12. 24 februari 2013 / zondag, 24 februari 2013

  Lijkt me wel lastig omdat het uit een tube komt, maar het resultaat is prachtig.

 13. 24 februari 2013 / zondag, 24 februari 2013

  Ik vind het super mooi, zie er heel natuurlijk uit! Ik ben al heel lang op zoek naar een goed wenkbrauw product.. 🙂

 14. felicia
  24 februari 2013 / zondag, 24 februari 2013

  heey serena ech heel mooi

  en wat heb je schattige nagel lak op hihih
  liefs mij

 15. 24 februari 2013 / zondag, 24 februari 2013

  Je hebt me met dit artikel wel een beetje een spiegel voorgehouden. Niet negatief bedoeld! Maar ik bekeek de scouse brows, en die lijken echt heel erg op het soort wenkbrauwen dat ik heb. Ik teken ze heel erg donker bij en ook best wel dik, waardoor je een onnatuurlijk effect krijgt. Ik vond dit altijd erg mooi en ik vond ook dat mijn gezicht er veel sprekender door leek. Maar wat ik heb geleerd van dit artikel is dat je ook een sprekender gezicht kunt krijgen, zónder je wenkbrauwen zo dik aan te zetten. Dankjewel in ieder geval voor de tips. Mijn scouse brow is op dit moment minder erg dan ik eerst had, maar alsnog begint mijn wenkbrauw met een rechte, verticale lijn, wat helemaal niet natuurlijk oogt. Vanaf nu ga ik dus experimenteren met ‘tekentechnieken’, om een natuurlijker effect te krijgen.

  En oh ja, leuk artikel! Het de Aqua Brow lijkt me een erg fijn product.

 16. 24 februari 2013 / zondag, 24 februari 2013

  Deze staat op mijn wishlist! Ik heb hier al zoveel goede verhalen over gehoord. Zo jammer dat het alleen bij de Sephora te verkrijgen is. En dat deze winkel helaas niet bij mij in de buurt zit.

 17. Nynke
  24 februari 2013 / zondag, 24 februari 2013

  Ik had dit ook al op een andere blog gezien en daar vond ik het echt niet mooi. Veel te donker en te hard. Zo staat het al een stuk natuurlijker!

 18. 24 februari 2013 / zondag, 24 februari 2013

  Het effect is echt prachtig! Alleen de prijs vind ik een beetje duur, en als je dan ook nog een goed kwastje erbij koopt word het nog duurder.. Gelukkig is het wel een zuinig product en hoef je niet al te vaak €20,- uit te geven voor je wenkbrauwen.
  Voor mezelf houdt ik het toch nog wel op mijn HEMA wenkbrauw potlood die het voor mij ook goed doet.

 19. 24 februari 2013 / zondag, 24 februari 2013

  Ziet er goed uit! Ik zou het ook wel eens willen proberen, maar ik heb niet zo’n kwastje, dus dat gaat nog niet. Ik gebruik tegenwoordig altijd een wenkbrauwpotloodje van Catrice, dan borstel ik het wat uit, en daar overheen nog wat lichte poeder. Werkt voor mij fijn 🙂 En zo blijft het ook lang zitten.

 20. 24 februari 2013 / zondag, 24 februari 2013

  Hij lijkt me echt super fijn, maar ik vind ‘m iets te duur

 21. 24 februari 2013 / zondag, 24 februari 2013

  hahah dat eerste stuk!

 22. Syl
  24 februari 2013 / zondag, 24 februari 2013

  Ik gebruik heel af en toe een wenkbrauwpotlood. Maar zo’n gel vind ik toch nog een beetje eng… ik denk dat het bij mij een beetje too much word

 23. Minka
  24 februari 2013 / zondag, 24 februari 2013

  Wat een fijne review met duidelijke foto’s ,dank je wel hiervoor! Het lijkt me een super product eerlijk gezegd! En 21 euro vind ik geen geld aangezien je er heel lang mee doet. Ik gebruik nu Fling van MAC en dit potlood gaat super snel op. Denk dat ik dan wel de lichtste kleur nodig heb maar ik ga zeker even bij de Sephora kijken, dank je! 🙂

 24. do
  24 februari 2013 / zondag, 24 februari 2013

  wat mooooi!
  ik heb zelf flink ongelijke wenkbrauwen haha
  maar ik ben bang dat het er te snel onnatuurlijk uit gaat zien als ze op welke manier dan ook bij teken…

 25. M
  24 februari 2013 / zondag, 24 februari 2013

  Hoe haal jij het eraf aan het einde van de dag?

  • Christy
   24 februari 2013 / zondag, 24 februari 2013

   Ik haal de Aqua Brow er zonder al teveel ‘boenen’ gewoon met waterproof oogmake-up remover af. :-))

   • Iva
    24 februari 2013 / zondag, 24 februari 2013

    Ik haal het eraf met kokosolie, en daarna nog een ‘gewone’ reiniger. Werkt ook perfect!

 26. Christy
  24 februari 2013 / zondag, 24 februari 2013

  Heerlijk om een review te lezen van een van mijn favo make-up producten. Heb een paar aanvullinkjes, als het mag ‘-)

  Quote:” breng een druppeltje aan op de rug van mijn hand. Dit is mijn palette. Vervolgens pak ik mijn kwastje die ik erdoorheen zwiep. Ik veeg wat strepen op mijn hand om van het overtollige Aqua Brow af te komen”

  1) Om te beginnen zou ik zelf dat mini druppeltje op een spateltje, mini schoteltje, schoon dekseltje van een (Sephora) proefje o.i.d doen. Makkelijk en *sneller* schoon te maken, want het is redelijk lastig om het van je huid te verwijderen).
  Of …de tips van Kirsten (Inglot) en Gatton volgen.
  2) het kwastje zou ik er zeker niet ‘doorheen *zwiepen*’ maar dit met enig beleid te doen.Bij het eerste gebruik van Aqua Brow is het even wennen qua aanbrengen en het bepalen van de hoeveelheid die voor jou geschikt is.Je hebt n.l. onwijs weinig, echt hééél erg weinig, nodig (en breng het met zachte, voorzichtige ‘streekjes’aan).

  T.a.v. het penseeltje; kijk even of je mss nog een van de volgende penseeltjes hebt, voordat je een nieuwe koopt. Kan altijd nog ‘-)) :

  ‘Misslipgloss’ gaf de goede tip het penseeltje te gebruiken dat je bij de gel eyeliner van Maybeline krijgt, zelf geprobeerd, werkt inderdaad prima!
  In mijn omgeving zie ik Aqua Brow (succesvol) aangebracht worden met:

  – het penseeltje dat bij Chanel Illusion d’Ombre zit, zelf geprobeerd, werkt prima!
  – het penseeltje van Gérard Brinard # 104- +/- 9 Euro (te koop bij o.a. ‘Mooi’ en Pour Vous drogisten)
  – het penseeltje # 13 van Leco +/- 14 Euro (te koop bij Douglas)*
  – het penseeltje # 14 van Chanel -weet niet meer wat het kostte-heb het al zo lang- (te koop bij o.a. Douglas)*, gebruik ik dagelijks, werkt prima!
  – mini penseeltje met schuine top uit de serie ‘Les Minis’ van Chanel, zelf geprobeerd op reizen, werkt top!

  Helaas geen penseel van Real Techniques dat ik kan gebruiken,of weet iemand anders dat mss?

  * standaard 10% korting

  T.a.v. de prijs:
  De prijs is anno februari *21,80* Euro- afgelopen week nog gezien, je krijgt hier nog 10% korting over! (Vandaag 24/2, is het de laatste dag van de aanbieding 2e make-up product 50% korting)
  Laat bij Sephora de beste kleur aanbrengen en/of vraag 2 proefjes aan de verkoopster, zodat je ze thuis uit kunt proberen.
  Succes allemaal!

 27. Marianne
  24 februari 2013 / zondag, 24 februari 2013

  Wauw ik vind het echt prachtig!
  Ik heb er zelf altijd een beetje last van dat het wenkbrauw potlood er redelijk snel af is, maar dit is wel heel handig!

 28. Jolie
  24 februari 2013 / zondag, 24 februari 2013

  Hij staat je mooi!
  Ik heb de aquabrow ook in dezelfde kleur, maar dan wel een goedkopere brush gekocht bij de HEMA voor €2.60.

  De brush is hard genoeg en klein genoeg voor mij, want mijn wenkbrauwen zijn zelf niet zo breed. Werkt top!

 29. 24 februari 2013 / zondag, 24 februari 2013

  Klinkt als een super fijn product en het geeft ook nog eens een heel mooi natuurlijk effect. Het is alleen jammer dat de prijs alleen zo hoog is.

 30. Amanda92love
  24 februari 2013 / zondag, 24 februari 2013

  Ik vind het er echt mooi uitzien 🙂

 31. 24 februari 2013 / zondag, 24 februari 2013

  Hema heeft schuin aflopende kwastjes. Volgensmij zijn die vrij dun en goed mee te werken.

 32. Gaia
  24 februari 2013 / zondag, 24 februari 2013

  Mooi! Het ziet er erg natuurlijk uit!

 33. 24 februari 2013 / zondag, 24 februari 2013

  Ik gebruik de aqua brow al sinds kerst, eerst vond ik het ook zo lastig dat je zoveel ‘verspild’ op je hand. Probeer het eens zoals ik nu doe, ik knijp gewoon licht op de tube totdat er een klein beetje product uitkomt en dan ‘ veeg’ ik dat op met mijn kwastje, gewoon op de bovenkant van het tubetje 🙂 zo verspil je minder en hoef je niet steeds te schrobben op je hand 🙂 x

 34. 24 februari 2013 / zondag, 24 februari 2013

  Ik vind het een erg mooi resultaat geven!

 35. 24 februari 2013 / zondag, 24 februari 2013

  Enough! Ik ga dit kopen. Ik ben gek op mooie strakke wenkbrauwen dus dit lijkt me een perfect product voor mij 😀 Super review!

 36. Debby
  24 februari 2013 / zondag, 24 februari 2013

  Ik vind dit veel natuurlijker staan, echt mooi !

 37. 24 februari 2013 / zondag, 24 februari 2013

  Ziet er goed uit! MUFE is een fijn merk

 38. 24 februari 2013 / zondag, 24 februari 2013

  Oe vind dit wel heel natuurlijk hoor. Denk dat ik dit mooier vind dan potlood. 😉

 39. 24 februari 2013 / zondag, 24 februari 2013

  Ik vind het heel mooi bij je staan, heel natuurlijk!

 40. Linda
  24 februari 2013 / zondag, 24 februari 2013

  Ik vind het er echt super mooi uitzien!

 41. diana
  24 februari 2013 / zondag, 24 februari 2013

  Lieve serena, als je het spulletje op. een klein spiegeltje oid aanbrengt, droogt het veel minder snel op. Je hand is warm daarom droogt het snel op. Ook hoef je je handen dan niet te schrobben (:

 42. Gatton
  24 februari 2013 / zondag, 24 februari 2013

  Bij de Sephora is hij geloof ik €27! Ik heb hem inderdaad ook in Light Blonde, als hoogblonde dame, en ik vind dat het mooi nadruk legt op mijn gezicht. Happy hier! Hoop alleen dat andere merken met een budgetversie komen, want het tubetje gaat vrij snel!

  Ik knijp overigens een beetje in het tubetje zodat er wat omhoog komt, en dip mijn kwastje er voorzichtig in. Geen verspil van product op die manier. 🙂

  • Serena
   Auteur
   24 februari 2013 / zondag, 24 februari 2013

   Goeie tip! Ga ik ook eens proberen zo 🙂

 43. Esther
  24 februari 2013 / zondag, 24 februari 2013

  Hema heeft tegenwoordig ook wenkbrauwgel met een kleur heb het even snel getest in de winkel en was er wel blij mee 3,50euro was het ongeveer

 44. 24 februari 2013 / zondag, 24 februari 2013

  Ik gebruik eigenlijk nooit wenkbrauwproducten omdat ik bang ben dat het van de een op andere dag zo’n groot verschil geeft.

 45. Jolanda
  24 februari 2013 / zondag, 24 februari 2013

  Ik heb het twee weken geleden gekocht bij Sephora en daar werd me een wenkbrauwpenseel aangeraden van Make up Forever. Deze is kleiner dan die van MAC, dun en schuin aflopend. Ik twijfelde aangezien ik al een soortgelijk kwastje had, maar deze is veel groter. De verkoper haalde me over omdat het kleine kwastje overal bij kan en heel precies werkt. Ik heb er geen spijt van gehad!

  • Christy
   24 februari 2013 / zondag, 24 februari 2013

   Heb dat penseeltje afgelopen week toevallig bekeken. Het lijkt me idd een erg fijn penseel, multifuncioneel ook, werd me gedemonstreerd (mooi strak lijntje met shadow op bovenste- of onderste ooglid). Mij werd ook verteld dat de penselenserie van Makeup Forever nèt vernieuwd is.Penselen zijn mooi en kunnen naar mijn smaak goed concureren met andere kwaliteits merken.Goede koop dus! 🙂

   • Iva
    24 februari 2013 / zondag, 24 februari 2013

    Yep, en de kwasten van MUFE vallen onder ‘makeup’ en tellen ook mee met de 50% korting op het tweede product actie!

 46. 24 februari 2013 / zondag, 24 februari 2013

  Fijn product lijkt me. Ik ben al jaren tevreden met m’n Hema wenkbrauw potlood 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *